eitaa logo
💙مــــنو 👰آقامـــون🤵
4.5هزار دنبال‌کننده
3هزار عکس
989 ویدیو
4 فایل
تاریخ تاسیس: ۲۶ فروردین ۱۳۹۷ جهت تبلیغ و تبادل:❤️ @Nazanin140225 طبق قوانین جمهوری اسلامی❤️🌸.
مشاهده در ایتا
دانلود
❤️✨❤️✨❤️ 💎امام صادق عليه السلام فرمود: خُذ مِن شارِبـِكَ وَ اَظفارِكَ فى كُلِّ جُمُعَةٍ فَاِن لَم يَكُن فيها شَىْءٌ فَحُكَّها لا يُصيبُكَ جُنونٌ وَ لا جُذامٌ وَ لا بَرَصٌ. 🔹در هر جمعه، اندكى از سبيل و ناخنهاى خود را بگير، و اگر هم چيزى وجود نداشته باشد، آن را (كمى) بساى، [كه در اين صورت] ديوانگى، جذام و پيسى به تو نمى رسد. 📖كافى(ط-الاسلامیه)ج۶،ص۴۹۰،ح۳ ❤️✨❤️✨❤️
5.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چند استراتژی برای مواجهه با بچه حرف نشنو! ❤️✨❤️
❤️🍃❤️ خانوم عزیز به شوهرت امر و نهی نکن و دستور نده این کارو بکن این کارو نکن اینو بخر اونو نخر اینجا برو اونجا نرو همسر از پله اومد بالا تا میاد تو خونه خانم میگه نیا داخل اول آشغالا رو ببر بزار دم در❌ بگو عزیزم حال داری آشغالا رو ببری✅ نگو پررو میشه اتفاقا پررو که نمیشه هیچ؛! تو رودرواسی رفتار خوب شما میمونه و احتمال اینکه به حرفتون گوش کنه بیشتره
💑 با شوهر خود خوشرو و خوش زبان باشید 🔸از نکات بسیار مهم در جلب محبت شوهر، رعایت اخلاق حسنه است. همیشه با گرمی و مهربانی و به آهستگی با شوهر خود صحبت کنید. هیچ گاه صدایتان را در مقابل او بلند نکنید. 🔸مبادا کلمات توهین آمیز درباره او به کار ببرید. هرگز او را به دلیل معایب یا نواقصش مورد استهزا قرار ندهید. 🔸اگر شوهر، احترام شما را نگه نمی‌دارد، برخورد خوب خود را کنار نگذارید و مطمئن باشید رفتار صحیح شما به تدریج او را اصلاح خواهد کرد.
❤️✨❤️✨❤️ 📌همسرتون رو مرتب مجبور نكنيد بي گناهيشو ثابت كنه! اگر نامزد و یا همسر خود را مکررا محسوس و نامحسوس کنترل می کنید و ناگزیر از پرسیدن سوالاتی چون: -کجا بودی؟ -کی کارت تمام شد؟ -کجا رفتی؟ -چرا به من نگفتی کجا میری؟ -با کی بودی؟ و... هستید. + توصیه می کنم دست از این کار بردارید. بدترین چیزی که هر انسانی را فراری می دهد این است که فکر کند کسی آزادیش را محدود می کند و باید بی گناهی خود را در محکمه ای مکرر اثبات کند! ❤️✨❤️✨❤️
7.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❤️✨❤️ شوهرم دائما با من بگو مگو دارد ؛ چگونه جلو این بگو مگو هارا بگیرم ؟ حجت الاسلام ❤️✨❤️ ‌‌‎
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آموزش ساخت فقط به کمک های دورریختنی 🌟
🔷مواد لازم 🔹شیر سه پیمانه 🔹شکر یک پیمانه 🔹خامه یک بسته (پاکت صورتی) 🔹ژلاتین سه قاشق غذاخوری 🔹وانیل مقدار کم 🔷گلاب دوقاشق غذا خوری ♨️طرز تهیه : ژلاتین رو با ده قاشق اب مخلوط کردم کناری گذاشتم تا روش کف کنه بعد روی بخار کتری گذاشتم و هم زدم تا تمام ذرات ژلاتین تو اب حل بشه و مایه شفافی به دست بیاد شیر و شکر رو با هم مخلوط کردم روی شعله گذاشتم تا شیر جوش بیاد و شکر در شیر حل بشه در اخر بهش گلاب و وانیل اضافه کردم (گلاب رو اول اضافه نکنین اگه زیاد جوش بخوره هم بوش از بین میره و احتمال داره دسروتلخ کنه) شعله رو خاموش کردم ژلاتین رو به شیر اضافه کردم و گذاشتم تا شیرمون سرد بشه خامه رو هم زدم تا یه خورده سبک بشه و به شیر که کاملا سرد شده و هم دما با خامه شده خامه روبهش اضافه کردم و هم زدم تا یک دست بشه . من یه مقدار از موادو گرفتم بهش تخم شربتی که از قبل خیس داده بودم اضافه کردم و یه مقدار رنگ خوراکی مخلوط کردم (من یه مقدار کم ژلاتین بیشتر از سه قاشقی که بالا گفتم ریختم یعنی حدودا سه قاشق و نصف و این مقدار اضافه رو با کل مواد مخلوط نکردم یه مقدار نگه داشتم و با موادی که تخم شربتی ریختم اضافه کردم چون تخم شربتی اب جذب خودش میکنه و برای سفت شدن نیاز به ژلاتین بیشتری داره) موادو که هم زدم و یک دست شد اول ریختم داخل برجستگیهای قالب گذاشتم نیم بند بشه مابقی مواد ریختم روش.
‏امام باقر علیه السلام‏: وَ الله لَا يُلِحُّ عَبْدٌ مُؤْمِنٌ عَلَى الله عَزَّ وَ جَلَّ فِي حَاجَتِهِ إِلَّا قَضَاهَا لَهُ. به خدا سوگند هیچ بنده‌ای در دعا پافشاری و اصرار به درگاه خدای ﻋﺰوﺟﻞ نکند جز اینکه حاجتش را برآورد. 📚(الکافی، ج ۲، ص: ۴۷۵)