🌷قابل توجه کاربران ☘️در صورت عضویت در این کانال و انتشار مطالب تولیدی نگارنده به نام خود برخلاف شرع و قانون، مسدود و عضویت آنها لغو و برابر قانون اقدام می گردد. 🌿لازم به ذکر است، کلیه محتوای تولیدی نگارنده با نام خود و با لینک این کانال و یا آدرس سایت منتشر می گردد. 🌸هرگونه اقتباس و فوروارد باید با نام نگارنده یا لینک سایت و یا کانال منتشر گردد.
🌺#اسامی #نمایندگانی که به طرح اجرای #برجام #رای_مثبت دادند"خیبرآنلاین"
☘️کلیات طرح یک فوریتی عجیب و شتاب زده "اقدام متناسب و متقابل دولت جمهوری اسلامی ایران در اجرای برجام" که با حمایت صریح و آشکار علی لاریجانی رییس مجلس و نواب رییس در دستور کار جلسه علنی پارلمان قرار گرفته بود، پس از کش و قوس و جنجال بسیار با 139 موافق، 100 مخالف و 12 ممتنع به تصویب رسید تا جزییات آن در جلسه بعدی که روز سه شنبه برگزار خواهد شد، مورد بحث و بررسی قرار گیرد.
🍃به گزارش پایگاه خبری - تحلیلی "خیبرآنلاین"، در این میان اما نکته ای که جالب توجه بود، رای منفی موافقان برجام به طرحی بود که تعدادی از نمایندگان مجلس پیشنهاد آن را داده بودند؛ طرحی که طی آن درخواست شده بود اسامی موافقان و مخالفان جهت ثبت در تاریخ بر روی برگه و مکتوب نوشته شود.براساس این گزارش، این مخالفت موجب حساس شدن خبرنگار ما شد تا جهت تنویر افکار عمومی به تکاپو یبافتد و اسامی افرادی که برجام را سند افتخار معرفی کرده و علیرغم اعلام نقاط منفی و فاجعه بار از سوی کمیسیون ویژه بررسی برجام، به این توافق رای مثبت داده اند، را جمع آوری نماید.
🌴پیگیری ها از منابع موثق و نیز، تصاویری که از صحن علنی در رسانه ها منتشر شده و همچنین، طراحان طرح مذکور، تاکنون به لیستی 100 نفره رسیده است که این لیست، جهت اطلاع عموم مردم ایران، به ویژه ساکنان حوزه های مختلفی که نمایندگان ذیل به نمایندگی از آنان در مجلس حضور دارند، در ادامه منتشر می شود تا در لحظات قضاوت در آینده ای نزدیک، با آگاهی بیشتری نسبت به افراد به اتخاذ موضع بپردازند.
🎋نکته قابل ذکر این است که اگر برجام سند افتخار است، باید افراد ذیل و 39 نفر دیگری که به آن رای مثبت داده اند اما حاضر به اعلام اسامی خود نیستند، با "گردن افراشته" نسبت به انتشار نامشان اظهار بالندگی نمایند و چنانچه فاجعه ای برای انقلاب، مردم و کشور باشد، پرداخت هزینه های ناشی از آن از سوی رای دهندگان کمترین مطالبه ملت ایران است.
🌷گفتنی است همانگونه که در سطور فوق آمد، لیست ذیل براساس اسامی افرادی که جزو طراحان طرح بوده اند و یا در صحن مجلس با نشان دادن عدد 4 موافقت خود را با تصویب آن اعلام کرده اند، و همچنین طبق شنیده ها از منابع موثق جمع آوری شده است؛ بنابراین، چنانچه نماینده ای نامش در لیست هست اما به طرح رای منفی داده، امکان ویرایش لیست پس از ارسال تکذیبیه یا تماس وجود دارد.
🌿نکته دیگر اینکه، در تهیه این لیست تلاش شده تا اسامی افرادی که احتمال رای مثبت از جانب آنها بوده اما به قطعیت نرسیده است، درج نشود تا پایبندی به مسایل اخلاقی نیز رعایت شده باشد؛ به همین جهت از مجموع 139 موافق، تنها اسامی 100 نفر منتشر می گردد.
🛑🥀لیست 100 نماینده ای که به طرح اجرای برجام رای_مثبت داده اند، بدین شرح است:
🌷آیا ما شامل فرمایش حضرت #علی علیه السلام و جزو رزمندگان در کوبیدن #فتنه های #آخرالزمان هستیم؟ 🎋تاکنون کدامیک از #فتنه های آخرالزمان را دفع کردیم؟
🍀عضویّت در این گروه ایمانی پولادین و اراده ای غیرقابل شکست و عشقی بی انتها و با بصیرت به خدا و حجّت خدا لازم دارد.
🌴لازمه عضویّت #اخلاص کامل در همه اعمال عبادی و ... هست.
بسم الله
یا علی
🌷بسیاری از مفاد #سیاستهای #انتخابات صادره از مقام معظم #رهبری اجرایی بوده و نیازی به ساز و کار خاصی ندارد، لذا شورای نگهبان برای احراز #صلاحیت حداکثری بهانه ای ندارد.
🌺متن سیاستهای کلی #انتخابات که به رؤسای قوای سه گانه و رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام ابلاغ شده، به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
سیاست های کلی انتخابات
۱ـ 🍁تعیین حوزه های انتخاباتی مجلس شورای اسلامی و شوراهای اسلامی بر مبنای جمعیت و مقتضیات اجتناب ناپذیر به گونه ای که حداکثر #عدالت انتخاباتی و همچنین شناخت مردم از نامزدها فراهم گردد.
۳ـ 🌾بهره مندی داوطلبان در #تبلیغات انتخاباتی با تقسیم برابر متناسب با امکانات در هر انتخابات حسب مورد از صدا و سیما و فضای مجازی و دیگر رسانه ها و امکانات دولتی و عمومی کشور.
۴🎋ـ تعیین حدود و نوع هزینه ها و منابع مجاز و غیرمجاز انتخاباتی، #شفاف سازی منابع و هزینه های انتخاباتی داوطلبان و تشکل های سیاسی و اعلام به مراجع ذی صلاح و اعمال نظارت دقیق بر آن و تعیین شیوه و چگونگی برخورد با تخلفات مالی.
ادامه مطلب در لینک 👇👇👇🌷
http://mansurevatani.ir/index.aspx?pid=99&articleid=193614&itemid=70536
🌷#وظیفه شرعی و #انقلابی همه افراد واجد شرائط شرکت در نامزدی مجلس شورای اسلامی هست.
🎋این دوره مجلس نماینده واقعا مؤمن و انقلابی می خواهد. ☘️3 دوره مجلس با ریاست و یکه تازی و دیکتاتوری علی لاریجانی و دو دوره دولت با دیکتاتوری حسن روحانی #عزّت_ملی ایرانیان را از بین بردند.
🌹در #انتخابات بیش از هر چیزی دنبال برگشت عزّت #اسلام #ایران و ایرانی باشیم.
#دو قطبی و #حزب بازی و باندبازی و ویژه خواری و ... در هیئت رئیسه و نمایندگان وابسته و ذیل علی لاریجانی به نام امید و مستقل باید کاملا برچیده شده و مجلسی مستقل و انقلابی تشکیل شود. 🌺گروه ولایی نیز مستقل نیستند. تاکنون بیشترین عملکرد داغ کردن تنور حزب بازی در مقابل اصلاحاتی ها داشتند. 🍃طوری #انتخاب کنیم که باز مرتضی آقا تهرانی برای تقسیم صندلی های مجلس نامه نگاری نکند. سالها 30 صندلی مجلس در اختیار جبهه پایداری هست.
🌷طوری #انتخاب کنیم که حاضر حاکم در #مجلس شورای اسلامی خدا باشد نه شیطان.
🌷راه شناخت مدعیّان #تقوا
#امام حسن #عسکری علیه السلام فرمودند :
"پارساترين مردم كسى است كه در هنگام شبهه توقّف كند.عابدترين مردم كسى است كه واجبات را انجام دهد.زاهدترين مردم كسى است كه حرام را ترك نمايد.كوشنده ترين مردم كسى است كه گناهان را رها سازد."
بنابر فرمایش امام معصوم شیعیان؛ حضرت امام حسن عسکری علیه السلام؛ عمل فرد پارسا و عابد و زاهد و پرتلاش در عالی ترین حد؛ همین است؛ و می توان با تطبیق عمل افراد با این فرمایش؛ مدعیّان زهد و پارسایی و خدمت و تلاش شبانه روزی را تشخیص و در دام شیطان و مدعیان ظاهرالصلاح؛ گرفتار نشده و از مسیر صراط مستقیم که عمل به دستورات قرآن و اهل بیت علیهم السلام هست؛ منحرف نشد.
🌹بنابر فرمایش امام باقر علیه السلام، میزان حبّ و بغض نسبت به مؤمن،تعیین کننده میزان سعادت ومعصیت هست.
🍀با این خط کش بدون شبهه و آسان و قابل بررسی برای خود و دیگران می توان به شناخت واقعی از خود و دیگران رسید.قطعا کسی که اهل عبادت را دوست دارد و از اهل معصیت بیزار هست، هرگز درجمع گناهکاران علنی و غیرعلنی حضور نخواهد داشت،و نیز اهل معصیت نیز در جمع اهل عبادت به دلیل بیزاری از آنها حضور نخواهد داشت.
💐خیر و سعادت واقعی در محبت اهل عبادت و پرهیز از آزار واذیّت آنهاست.منشاء اصلی این نوع محبت، عشق واقعی بخداست که هرچه وهر کس رنگ و بویی از خدرنگ و بویی از خدا دارد، مورد محبت عاشق قرار می گیرد، چنانچه، تنفر از مؤمن و مصادیق عبادت، نشانه دوستی زیاد با اهل معصیت و همراهی شیطان هست.این نسخه #طبیب دلها رادرهرارتباطی با دیگران بکار بندیم،تادچارگرفتاری وخسارت دراثر عدم #شناخت کافی ازافراد نشویم
🌴انجام فریضه امر به معروف و نهی از منکر به تأسی از سیّدالشهداء و روشنگری مردم ♦️ در کانال با موضوعات: مذهبی، فرهنگی، تربیتی، اجتماعی، سیاسی، سلامت، طبّ اسلامی و سنّتی ☘️با مطالب متنوع در حوزه های مختلف 🌺 کانال 👇👇👇👇 🌷 http://eitaa.com/joinchat/3545169925C90fd295c09 🌷 @mansurevatani نام کانال در پیام رسان ایتا 👈👈👈🌷 mansurevatani.ir 🌷وبلاگ ن والقلم و ما یسطرون mansorevatani.blogfa.com
هدایت شده از خبرگزاری تسنیم
🚩بهاره آروین: مترو هشتگرد_گلشهر ایمنی لازم را ندارد/ با فشار دولت راه اندازی کردیم
عضو شورای اسلامی شهر تهران:
🔹مترو هشتگرد_گلشهر ایمنی لازم را ندارد و از حداقل تجهیزات و استانداردهای ایمنی لازم هم برخوردار نیست و تخمین زده میشود برای تکمیل نهایی آن، دستکم ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار لازم است.
🔹با وجود تعهدات انباشته و پرداخت نشده دولت، امروز با فشار بخشهای ذیربط در دولت، شهرداری تهران علیرغم مخالفت اولیه حاضر به پذیرش مسئولیت راهاندازی و افتتاح این خط شد.
🔹جای پرسش است که چرا یک افتتاح صوری و نصفه نیمه از سوی دولت باید چنین هزینه هنگفتی را روی دست شهر و شهروندان تهرانی بگذارد؟
. @TasnimNews
🌷عملیّات روانی پروژه انکار #طبّ #اسلامی فضا سازی در انکار آیات و الغاء ناقص بودن اسلام و حذف اسلام از سوی دشمنان (1)
"این تذهبون" آیه 6 سوره تکویر
🍁عذاب اشاعه سخنانی که مردم را از مسیر خدا گمراه کرده و دین خدا را به سخریّه بگیریند در آیه 6 سوره لقمان:
"وَمِنَ النَّاسِ مَن يَشْتَرِي لَهْوَ الْحَدِيثِ لِيُضِلَّ عَن سَبِيلِ اللَّـهِ بِغَيْرِ عِلْمٍ وَيَتَّخِذَهَا هُزُوًا ۚ أُولَـٰئِكَ لَهُمْ عَذَابٌ مُّهِينٌ"
"و برخى از مردم كسانى اند كه سخن بيهوده را خريدارند تا [مردم را] بى [هيچ ] دانشى از راه خدا گمراه كنند، و [راه خدا] را به ريشخند گيرند؛ براى آنان عذابى خواركننده خواهد بود. "
🌸تعیین مجازات اشاعه هر گونه گناه و بدی در جامعه مسلمین، در آیه 90 سوره نمل اشاعه:
"وَمَن جَاءَ بِالسَّيِّئَةِ فَكُبَّتْ وُجُوهُهُمْ فِي النَّارِ هَلْ تُجْزَوْنَ إِلَّا مَا كُنتُمْ تَعْمَلُونَ"
و هر كس بدى به ميان آورد، به رو در آتش [دوزخ ] سرنگون شوند. آيا جز آنچه مى كرديد سزا داده مى شويد؟
🌴فجایع #طبّ غربی امروز، نتیجه حذف طبّ اسلامی با ترفند دشمنان در 50 سال اخیر
🌿آیا حذف طبّ اسلامی با پلمپ مطب و تخریب و تمسّخر و... چهره های شاخص طبّ اسلامی و سایر حکما با حمایت و ابزار دائمی قوه قضائیه در اختیار دشمنان اسلام، جزعملیّات پروژه حذف دین اسلام در ایران و جهان چیز دیگری هست؟
🍂آیا انکار آیات قرآن و تلاش وزارت بهداشت بر حذف طبّ اسلامی با عملیات روانی و فضای مجازی از سه ماه قبل دشمنان اسلام، در ایجاد آشوب دی ماه سال 96 با هدف براندازی نظام جمهوری اسلامی ایران، جزو عملیات تعیین شده صهیونیستها و امریکا نبوده که پرچم ایران با اسم الله را آتش زدند؟
💐😳چرا دکتر خدادوست و... برای اثبات نبود طبّ اسلامی، فقط سراغ فعّالان و هواداران جریان اصلاحات رفته است؟!!!
🌱حذف طبّ اسلامی که جزئی از دین اسلام هست، توسط وزارت بهداشت، براساس کدام قانون دین اسلام درنظام جمهوری اسلامی ایران انجام می گیرد؟ 🌷 ادامه مطلب در 👇👇👇 http://mansurevatani.ir/index.aspx?pid=99&articleid=231591&itemid=70536