🎋💥از لحظات اوّل، قطع اینترنت اصرار به شدّت غیرعادی، از سوی دوکارشناس شرکت آسیاتک به حضور در منزل و رفع مشکل قطعی اینترنت بود که هیچ گونه #تجهیزات فنّی #آسیاتک در منزل نبوده و مشکل از دستگاه و سیم های تلفن بنده نبود، و در حالی که تلفن ثابت فعّال بود ولی اصرار بیش از حدّ به بررسی سیم تلفن!! از سر خط که در کوچه بود و ربطی به منزل نداشت، درخواست ورود!! به منزل را داشتند!! 🔥🔥💥بعد از چهار ماه بدون حضور در منزل آسیاتک برابر خواست نگارنده از همان جایی که قطع کردند از همان جا نیز وصل کردند ولی خسارت چهار ماه قطعی از طرف خود را ندادند و #درآمدشان مخلوط به #حرام هست.
🔥ظهر روز 29 اسفند ساعاتی قبل از تحویل سال که همه خیابانها و کوچه ها کاملا خلوت بود، مردی مشکوک در تماس تلفنی خود را کارشناس آسیاتک معرّفی و اصرار به حضور در منزل داشت! که هدف ترور فیزیکی را مطمئن شده و بعد از اتمام تعطیلات شکایت قضایی نمودم ولی دادیار حاضر نشد کارشناسان! را با بنده مواجه کند و درمطالعه پرونده نیزهیچ مدرک شناسایی #کارت_ملی و گواهی #اشتغال در شرکت آسیاتک حتّی تصویر و برگ #بازجویی از یکی وجود نداشت! دادیارخانم #شعبه_16 به شدّت ناشی، و #مطیع ابوالفضل تحریری #معاون دادسرای جرائم رایانه ای (ملبّس) و درحال آموزش و تحت نظر نامبرده در رسیدگی به پرونده از این نوع!! قرار داشت.
🍁علت اصلی محرز اصرارشرکت آسیاتک به حضور کارشناس فقط #مرد!! وعدم پذیرش اعزام کارشناس زن فقط #ترور بی سروصدای نگارنده داخل #منزل بود که علیرغم تلاش های یکی از مسئولین ذیربط در جرائم #سایبری فقط با عنایت خدا واهل بیت علیهم السلام ناکام ماند.
😞🔥کلیه موارد اخلال و تبانی ها و در معرض ترور به رئیس قوّه قضائیّه جناب #اژه ای و رئیس جمهور جناب #رئیسی مدّعی #قویّ و مردمی اعلام شد و بی نتیجه ماند! فقط یک نفر از پلیس #فتا را بعد از پایان دادن به سناریوی مرگ در منزل با ممانعت از ورود به منزل علیرغم اجازه نگارنده و آماده برای #شهادت فیزیکی خنثی نمودند ولی در اثر تداوم هک لپتاب و اعلام مجدد به وی با وظیفه قانونی، با دستور شفاهی مافوق خود، با اعلام " دیگر کاری نمی تواند بکند " تاکنون از انجام وظایف قانونی در محلّ کارعلیرغم ادامه اخلال ها خنثی نمودند!!! تداوم هک و اخلال نرم افزاری و سخت افزاری با ورود غیرمجاز خسارات عدیده ای به لپتاب زد.
🌴🔥🔥در اثر تداوم #جنگ_نرم پیدا و پنهان در کشور و امور شغلی بنده کلیه شکایات در مراکز دولتی و قضایی و... بی نتیجه ماند و مجرم جرائم رایانه ای متعدد و عیان همچنان در سمت #قضایی خود باقی هست!! کارشناس خبره شخصی با بررسی لپتاب دسترسی فیزیکی به لپتاب درمنزل و انجام ریست اعلام نمود.
🔥🔥اغتشاش ماه ها قبل از وقوع، با خلع سلاح نگارنده و #نفوذ در مراکز تصمیم گیری و خرید بسیاری جهت همکاری لازم در مراکز #دولتی و #قضایی شروع شده که نیازمند برخورد قاطع قضایی می طلبد، که #مماشات بیش از یک ماهه #رئیس_دستگاه #عدلیّه و اعتراض مکرر مردم بیش از یک ماه جان بسیاری را گرفته و عدّه ای را مجروح و ملّت ایران را داغدار نمود. mansurevatani@🌷
🔥🔥آیا این حربه ها در سه دهه اخیر در ایران از سوی دشمنان اسلام و انقلاب در داخل و خارج از کشور در حال اجرای کامل در #قوای_سه گانه و بین #مردم در حال اجرا نیست که نتیجه آن فتنه در هر 10 سال در کشور شده و در اثر اطمینان دشمن از موفقیّت در نتیجه بخش بودن #حربه های مذکور در 1400 و 1401 با عدم شناخت حداقلی از مردم ایران، اقدام کورکورانه به اغتشاش در کلّ کشور با هدف براندازی کرد. 🌺🔥مراقب حربه های دشمن در #مدیریّت_خرد و #کلان باشیم. mansurevatani@🌷
😁😂سیلی محکم و داغ فوتبالیست های ایران به امریکا نوش جان
تقدیم هزاران دسته گل به همه اعضای سربلند و افتخارآفرین تیم ملّی فوتبال نظام جمهوری اسلامی ایران
🔥#ایران و #ایرانی همیشه پیروز بوده و هستند و خواهند بود چون ایران پرچم دار اسلام و حریم اهل بیت علیهم السلام هست هرگز شکست نمی خورد حتی در زمین فوتبال.
🌹از اعضای تیم ملّی ایران و همه دست اندکاران تیم ملّی فوتبال ایران کمال تشکر را داریم که با سیلی محکم به امریکا در زمین فوتبال، افتخاری دیگر برای مردم ایران آفریدند.
🌹دومین #پیروزی مردم ایران بر امریکای جنایتکار، بعد از شکست دادن امریکا در جنگ ترکیبی در ایران به خیال براندازی نظام جمهوری اسلامی ایران!! 🌺ایران همیشه #پیروز و سربلند هست.
🌹#ایران در زمین #فوتبال هم #پیروز هست.
🌷@mansurevatani
11.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍁😞جناب رئیسی حرف دولت قویّ و مردمی زدن خیلی آسان، ولی در عمل به چنین دولتی که مجمع #احزاب_سیاسی ورشکسته و مورد نفرت عموم مردم ایران و به شدت ناکارآمد در پست تقدیمی از پشت پرده ها با تأئید تعدادی#تماینده هم حزبی در خانه ملّت و به شدت ناتوان در رفع معضلات کشور و عدم #نظارت کمی و کیفی به عملکرد دولت و ... بسیار سخت بوده و هست. 🍂جناب رئیسی از روز اول شروع این دولت و تغییر مسیر از گفته ها در#عمل مردم ایران چشم به راه شکل گیری عملی دولت قوی و مردمی هستند و همچنان وضعیت#معیشتی مردم اسفبارتر از روز قبل می شود. 😞🌿با سخنرانی و گفتن حرف دل مردم مشکلی از اقتصاد ملت رفع نشده و نخواهد شد. به دلیل عدم توان مالی اکثریت مردم در دولت زیادی قوی و مردمی در قم و... برخلاف گذشته قیمت #برنج در کمترین زمان طوری پرواز کرده که فقط امکان نگاه کردن در مغازه ها هست،#گوشت هم دلیل تا اواخر شب در قصابی ها ماندگار شده و مردم تماشا می کنند و برخی می گویند بشکند دستم که رأی دادم. 🔥🔥🔥جناب رئیسی مقصر اصلی کاهش شدید #مشارکت در#انتخابات #مجلس و#رئیس_جمهور خود شما و بسیاری نمایندگان هستند که جز حرف زدن عملکردی مشاهده نشده است.! 🌲هر روز انتخابات بعدی را ببینیدبه شرط زنده ماندن هراقدامی لازم باشدخواهم کرد تا مردم به #اصلح واقعی رأی دهند. mansurevatani@🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹پرفسور مسعود درخشان اگر امیرالمومنین علیه السلام را نداشتیم چه خاکی بر سرمان میریختیم...
🌹#ولادت پر برکت حضرت #زینب سلام الله علیها یگانه #زن پرچم دار اسلام و #الگوی همه مسلمانان در دفاع از دین خدا و نحوه مبارزه با کفر مطلق و مقابله با جنگ نرم یزیدیان مبارک باد. 🌹حضرت زینب علیهاالسلام معلّم مسیر #مبارزه بشریّت با هرگونه ظلم ظالمان در جهان هست. 🌹خداوند حکیم برای الگوی زنان عالم و زن مسلمان حضرت فاطمه زهراء سلام الله علیها و حضرت زینب علیهاالسلام را قرار داد تا نمونه یک زن در تمام امور خانوادگی و اجتماعی و فرهنگی و سیاسی و نحوه مقابله با جنگ نرم و سخت دشمن به طور عملی آموزش داده شود. 🌹الگوی زن مسلمان حضرت زهراء و حضرت زینب علیهاالسلام الگویی بی بدیل در جهان آفرینش mansurevatani@🌷