قال الصادق علیه السلام: الشّیعَةُ ثَلاثَةُ أصْنافٍ؛ صِنْفٌ یَتَزَیَّنونَ بِنا وِصِنْفٌ یَسْتَأکَلُونَ بِنا وَصِنْفٌ مِنّا وَإلَیْنا، یأمَنُون بِأمْنِنا ویَخافُونَ بِخَوْفِنا وَلَیْسوا بِالبُذُرِ المُذَیِّعینَ وَلا بالْجُفاةِ الْمُرائینَ، إنْ غابُوا لم یُفْقَدُوا وَإنْ شَهِدُوا لَمْ یُؤبَه بِهِمْ أولئکَ مَصابیحُ الهُدی؛(2)
شیعه سه دسته اند؛ گروهی به وسیله ما زینت می یابند [و ما را وسیله عزت و آبروی خویش قرار می دهند] و گروهی به وسیله ما می خورند [و ما را وسیله درآمد زندگی دنیایی خویش قرار می دهند] و گروهی از ما و به سوی ما هستند، با امنیّت ما آرامش می یابند و با ترس ما ترسانند، بذر [های کاشته شده اسرار را] پخش نمی کنند و در برابر جفاکاران خودنمایی ندارند، اگر پنهان باشند کسی سراغ آنها را نمی گیرد و اگر آشکار باشند به آنها اعتنا نمی شود [یعنی شهرت گریز و بی نام و نشانند.[ آنها چراغهای هدایتند.»
2. محسن فیض کاشانی، المحجّة البیضاء، ج4، ص356.
مَعاشِرَ الشیعةِ! کُونوا لَنا زَیْنا وَلا تَکونوا عَلَیْنا شَیْنا، قولوا لِلنّاسِ حُسْنا، واحْفَظوا ألْسِنَتَکُمْ وَکُفُّوها عَنِ الفُضولِ وقَبیحِ القَوْلِ(5)؛
ای گروه شیعه! زینت ما باشید نه باعث ملامت و سرزنش ما، با مردم نیکو سخن بگویید، و زبانتان را حفظ کنید و آن را از زیاده روی و زشت گویی بازدارید.»
5. امالی صدوق، ص 327، ح17؛ مشکوة الانوار، ص 173؛ منتخب میزان الحکمة، ص239.
🌷کدام #انتظار #زمینه ساز #ظهور منجی عالم بشریّت هست؟
دو نوع انتظار هست؛ یکی در ذهن و احساس و خیال، و دیگری در قلب و فکر و تمام جوارح بدن و کلیه اعمال فرد.
اوّلی؛ صرف احساس هست و سکون، و بی تأثیر در سایر اعضا و جوارح انسان؛ دوّمی؛ ایمان و تعقّل وعقیده و باور هست و محرّک حرکت اعضاء بدن و تمام اعمال مشهود و غیر مشهود انسان.
مثال اوّلی به مانند فردی است که مصرّانه و به کرّات میهمان دعوت می کند، ولی هیچ تلاشی برای پذیرایی از میمهان نکرده و دست خالی و بدون تهیه اسباب پذیرایی و آمادگی حداقلی برای استقبال و پذیرایی در منزل منتظر صدای دق الباب منزل می نشیند و در خیال با خود سیر می کند و خوشحال از این که میهمان دعوت کرده است.
مثال دوّمی به مانند فردی است که قبل از دعوت میهمان تمام لوازم پذیرایی را در حدّ توان مالی از چند روز قبل تهیّه کرده و منزل را پاکیزه نموده و سپس با احترام توأم با شرمندگی از جهت امکان عدم شایستگی در پذیرایی، میهمان را دعوت می کند و در حدّ توان در پذیرایی وی می کوشد و خود و لباسش را کاملا پاکیزه می کند؛ تا هیچ چیز بدی موجب ناراحتی میهمانش نشود. او برای اطمینان از پذیرش دعوت؛ خود و منزل را مطابق نظر میهمان تنظیم می کند. در مدت پذیرایی نیز تمام فکر خود را مشغول این می کند که مبادا میهمان از وی رنجیده خاطر شده و زودتر برود و دعوت وی را در دفعات بعد نپذیرد. قلب و دل و زبان و فکرش، هم صدا و هماهنگ در عشق و محبّت به میهمان موج زده؛ و همچون پروانه دور میمان می چرخد تا راضی و خوشحال از خانه وی برود.
نایت اسکین
🌷وضع انتظار ظهور #صاحب الامر و منجی عالم بشریّت مانند دو میزبان در مثال بالاست. عده ای، که کثرت زیادی دارند؛ فقط در کلام و خیال خود و برخی با دعا در انتظار ظهورند و هیچ تلاشی پشت این کلام وجود ندارد؛ طبق فرهنگ مرسوم عمل می کنند و در میلاد جشن می گیرند و خوشحالی می کنند و خود را منتظر ظهور حساب می کنند؛ بی آنکه به لوازم و اقتضائات و دلایل غیبت و علل ظهور فکر کرده باشند. زندگی معمول خود را می کنند و تصوّر می کنند، روزی ندای انا بقیه الله را شنیده و ظهور واقع خواهد شد و هیچ وظیفه ای در نزدیک کردن ظهور و یاری امام زمانشان ندارند.
در دعا کردن نیز به اقتضائات اجابت #دعا توجه نداشته جهت کسب ثواب دعا می کنند.
🌷وضعیّت #منتظران واقعی حضرت
اما؛ منتظران واقعی ظهور و یاران صادق؛ اندکند ولی پرتوان. همچون میزبان دومی در مثال بالا؛ هرچه در توان دارد برای نزدیک کردن ظهور خرج می کند؛ از زندگی و آبرو گرفته تا جان خود؛ و در جهت رفع موانع ظهور هر تلاش ممکنی را می کند و باز اعمال خود را کافی ندانسته و نگران رضایت #مولای خود هست.
او، هم در فکر و ایمان منتظر هست؛ هم در عمل؛ ظاهر اوهم، نشانی از انتظار دارد و همواره در تکاپوی رهایی یار از دیار غربت و پرده غیبت شب و روز نمی شناسد. زیرا؛ او به یقین رسیده؛ بدون آماده سازی و رفع موانع ظهور در جهان؛ امکان ظهور وجود ندارد و باید، برای یاری امام زمانش هر زمین را کربلا و هر روز را #عاشورا ببیند. با این فرق که #شهادت روحانی بیش از شهادت جسمانی نصیب یاران مهدی زهرا می شود.
💐از این روست، که یاران اندکند و همه، تاب تحمّل تهمّت و بهتان و حیله گری ها و #دسیسه چینی ها و... را برای ساکت کردن وی و زندگی و آبرو برکف را ندارند؛ چون هنوز هم معاویه وعمر وعاص و یزید و شمر و... هستند با ظاهری متفاوت ولی اعمالی یکسان متناسب با زمان.
🍁بنابراین؛ باید صف خود را مشخص کنیم؛ تا عملکرد متناسب با آن معلوم گردد. باید مشخص کنیم؛ امام زمان را برای تأمین دنیای خود و کسب مقام و اعتبار و شهرت ارادت به امام زمان می خواهیم؛ یا؛ خود را برای امام زمان خواسته و کسب رضایت وی محرّک و منشاء تمام اعمال و افکار مشهود و غیرمشهود هست.
🍁این طرز فکر؛ نتایج کاملا متفاوت و متضادی را ایجاد می کند که هرگز در کنار هم و موازی با هم عمل نکرده و همواره دسته اول؛ پیاده نظام و ابزار #تبلیغی دشمنان امام و مانع ظهور در تخریب مهدویّت و یاران صادق آن امام همام بوده؛ و عرصه را بر دسته دوم تنگ تر کرده اند.
همواره؛ برخی دستاوردهای دسته دوم؛ از سوی دسته اوّل ناخواسته خنثی شده و یاران امام را در اقلیّت و غربت و تنهایی؛ درگیر رفع موانع از مسیر فعالیّت خود کرده و منجر به فرصت سوزی و مشغولیّت سربازان #امام شده است.
امروز صف خود را تعیین کنیم؛ در کنار امام ایستادیم یا مقابل یوسف زهرا که فردا خیلی دیر است و همه پیامبران و ۱۲ #حجت خدا؛ منتظر جواب و عمل ما هستند.
#فاطمه زهرا و قهرمان #کربلا منتظر انتقام سیلی و اسارت و ... هستند؛ پس از درون برخیز و به یاری امام خود را برای امام بخواه تا زمینه ساز ظهور شوی.
🍀برخیز و غریب تنها را در میان آتش و خون کربلا یاری کن.
🌷خواص در کلام علی علیه السلام
🍁آیا ماهم ازعلی مرتضی؛مولای متقیان در برخورد با #خواص و عوام پیروی کردیم؟!
"دوست داشتنى ترين چيزها در نزد تو، در حق؛ ميانه ترين، و در عدل فراگيرترين، و در جلب خشنودى مردم گسترده ترين باشد، كه همانا خشم عمومى مردم؛ خشنودى خواص را از بين مى برد، اما خشم خواص را خشنودى همگان بى اثر مى كند.
#خواصّ جامعه؛ همواره بار سنگينى را بر حكومت تحميل مى كنند زيرا در روزگار سختى ياريشان كمتر، و در اجراى #عدالت از همه ناراضى تر، و در خواسته هايشان پافشارتر، و در عطا و بخشش ها كم سپاس تر، و به هنگام منع خواسته ها دير عذر پذيرتر، و در برابر مشكلات كم استقامت تر مى باشند.
💐در صورتي كه ستون هاى استوار #دين، و اجتماعات پرشور مسلمين، و نيروهاى ذخيره دفاعى، عموم مردم مى باشند، پس به آنها گرايش داشته و اشتياق تو با آنان باشد."
مهدی زهرا حسین زمانت هست؛ او را قبل از خودت دریاب که دشمنان اسلام در تبلیغات مسموم خود؛ امام معصوم و جانشین خدا را جنگجو و زمان ظهور را به راه انداختن جوی خون از مردم معرّفی می کنند تا تو نیایی.
برخیز او منتظرت توست.
🌷#ویژگی های اولیّه سرباز و #منتظر #امام _زمان عجّ الله فرجه درعصر #غیبت
انجام موارد زیرمنجربه تحقق صفت عدالت در فرد شده و انصاف و #حقّ مداری و #تکلیف نگری درکلیه امور ملکه وی گردیده، توانایی یاری امام زمان واثبات ادعای انتظار فرج را پیدا می کند:
۱- شناخت کامل وظایف شرعی #مسلمان از منابع معتبر اسلام و اجرای آنها در حدّ تعین شده در شرع برای مکلّفین
۲- شناخت کامل مصادیق حرام و پرهیز کامل از آنها
۳- شناخت کامل درآمد مشروع و نامشروع و تطبیق کلیه درآمدها و اموال خود با درآمد مشروع
۴-مراقبت کامل زبان در #صداقت و راستگویی و پرهیز از هرگونه دروغ، برای ایجاد یکسانی قول و عمل و یکدلی و #شفافیّت گفتار و اعمال و حذف نفاق و دورویی در کلام و اعمال خود
۵- مراقبت کامل از دروغ به خدا در نماز و غیر نماز( در امور خود فقط پرستش خدا و درخواست کمک از خدا و قرار دادن امور خود در صراط مستقیم اهل بیت علیهم السلام و دوری عملی از مصادیق غضب شده ها)
۶- پرهیز کامل از خوردن #لقمه حرام حتی در حدّ یک لقمه و اندک؛ برای افزایش توان مقابله با انواع #گناهان و حفظ نورانیّت باطن
۷- شناخت کامل گناهان کبیره و صغیره و حکم آنها از قرآن و فتاوا، مراجع تقلید و پرهیز کامل از آنها
۸- پرهیز کامل از بکارگیری #ابزاری از احکام اسلام در خدمت به هوای نفس با استدلال ابزاری از شرع؛ از جمله خدمت به هوای نفس با حاکمیّت شیطان به بهانه انجام #حکم شرعی در تجدید فراش و صیغه موقت بدون ضرورت شرعی
۹- مراقبت کامل از نگاه حرام به نامحرم و خطور فکر آلوده به گناه و تربیت فکر و چشم و زبان خود به یکسانی برخورد در مشاهده نامحرم با سایر مشاهدات.( توجه شدید به مؤنث یا مذکر بودن افراد در برخوردها نشان از آلودگی فکر و چشم و حاکمیّت شیطان و افکار شیطانی دارد و پرهیز از گناه برای این گونه افراد بسیار سخت هست)
۱۰- مراقبت روزانه از اعمال و افکار و ورودی و خروجی زبان و فکر و سایر اعضاء و جوارح
۱۱- دستگیری از درماندگان در خفا و پنهان و تلاش در گره گشایی از هم نوع و مظلوم در حدّ توان از بذل #آبرو و مال و ...
۱۲- پرهیز از #ظلم به نفس و ظلم به دیگران حتی در کلام ؛ در صورت تحقّق حقّ الناس سعی در کسب رضایت صاحب حقّ
۱۳- #حسابرسی اعمال خود قبل از محاسبه پای میزان
🌷بنابراین؛ عدم شناخت کافی دین و وظایف #شرعی و هر گونه اعمال و گفتار خلاف شرع و سستی و کاهلی در انجام وظایف شرعی با ادعای #سربازی و #انتظار #فرج مغایر هست و کلامی بیش نیست.
🌷علت #تفرقه و #حزب گرایی در قرآن
در سوره بقره آیه ۲۱۳ علت اصلی و ریشه تمام اختلاف ها را در #اختلاف در حکم و #کتاب خدا بعد از آگاهی از دلایل و بیّنه بر وجود خدا و پیامبر و کتاب خدا عنوان نموده و می فرماید:
" کانَ النَّاسُ أُمَّةً واحِدَةً فَبَعَثَ اللَّهُ النَّبِيِّينَ مُبَشِّرينَ وَ مُنْذِرينَ وَ أَنْزَلَ مَعَهُمُ الْکِتابَ بِالْحَقِّ لِيَحْکُمَ بَيْنَ النَّاسِ فيمَا اخْتَلَفُوا فيهِ وَ مَا اخْتَلَفَ فيهِ إِلاَّ الَّذينَ أُوتُوهُ مِنْ بَعْدِ ما جاءَتْهُمُ الْبَيِّناتُ بَغْياً بَيْنَهُمْ فَهَدَى اللَّهُ الَّذينَ آمَنُوا لِمَا اخْتَلَفُوا فيهِ مِنَ الْحَقِّ بِإِذْنِهِ وَ اللَّهُ يَهْدي مَنْ يَشاءُ إِلى صِراطٍ مُسْتَقيمٍ "
ترجمه آیه : " مردم [در ابتداي تشکيل اجتماع] گروهي واحد و يک دست بودند [و اختلاف و تضادي در امور زندگي نداشتند]، پس [از پديد آمدن اختلاف و تضاد] خدا پيامبراني را مژده دهنده و بيم رسان برانگيخت، و با آنان به درستي و راستي کتاب را نازل کرد، تا ميان مردم در آنچه با هم اختلاف داشتند، داوري کند. [آن گاه در خود کتاب اختلاف پديد شد] و اختلاف را در آن پديد نياوردند؛ مگر کساني که به آنان کتاب داده شد، [اين اختلاف] بعد از دلايل و برهان هاي روشن و آشکاري بود که براي آنان آمد، [و سبب آن] برتري جويي و حسد در ميان خودشان بود.پس خدا اهل ايمان را به توفيق خود، به حقّي که در آن اختلاف کردند، راهنمايي کرد. و خدا هر که را بخواهد به راهي راست هدايت مي کند "
بنابراین؛ مردم امّت واحده و توحیدی بودند و اختلاف میان این امّتّ؛ بر اثر بغی وظلم و فساد، وعدول از #حقّ، تجاوز و سرکشی، طغیان، دشمنی و حسادت به وجود آمد.
آیا این آیات شریفه در نظام سازی سیاسی و اجتماعی؛ ازسوی خداوند مدیر و مدبّر و قهّار و جبّار به آخرین جانشین خود؛ حضرت محمّد صلّی الله علیه و اله نازل نشده است؛ تا چارچوب نظام اسلامی برای مردم مشخص شده؛ و مانع هرگونه زورگویی و قدرت طلبی و سهم خواهی و ویژه خواری و... تحت عنوان هر حزب و گروه و دسته ای در حکومت مشروع دینی گردد؟
💐آیا ردّ صریح هرگونه #حزب گرایی و گروه بندی در آیات متعدد؛که منجر به تفرقه و حذف وحدت در بین مردم می شود؛ اقدام به تشکیل حزب و گروه و دسته بندی مردم و حاکمان؛ از نظر اسلام خلاف نص صریح آیات قرآن نیست؟
🍁آیا دلیل اصلی و عینی و تأکید مؤکّد #قرآن به حفظ وحدت و یکپارچگی و همدلی و اتحاد بین مردم؛ و پرهیز از هرگونه اختلاف در دستور خدا و کتاب پیامبر اسلام به خاطر ممانعت از قطعه قطعه شدن امّت اسلامی نیست که در تمام اعصار و قرون؛ شاهد فجایای ناشی از حزب گرایی و قدرت طلبی و حکومت های فاسد بوده ا یم؟
🍀اگر #اسلام را قبول داریم؛ باید کلمه به کلمه ایات قرآن را پذیرفته و عمل نمائیم .
🍁هر فردی در هر سطحی؛ با تشکیل هرحزب و گروهی؛ علاوه بر نقض آشکار آیات خدا؛ #نظام سازی سیاسی خدا را نیزدر قرآن ردّ نموده و ادعای تکمیل و یا ابداع نظامی جدید دارد؛ که تفرقه و گروه گرایی نقشه دشمنان اسلام برای از بین بردن اتحّاد مسلمانان؛ و چپاول بی دغدغه ثروت ملیّ آنهاست.
نظام سیاسی اسلام کاملا مشخص بوده و فقط غیرمؤمنان از آن گریزانند.
🌷مصادیق #انقلابی بودن در کلام #رهبری
رهبر فرزانه انقلاب در دیدار رمضانی با رئیس و مسؤلان قوه قضائیه که عصر روز چهارشنبه نهم تیر برگزار شد فرمودند :
"قوه ی قضائیه باید صد درصد انقلابی باشد و انقلابی عمل کند.
#انقلابی گری برخلاف نظر و تبلیغ برخی ها، تندروی نیست، بلکه انقلابی گری یعنی «#عادلانه، #خردمندانه، #دقیق، #دلسوزانه، #منصفانه، #قاطعانه و بدون #رودربایستی #عمل کردن."
🌷چگونه امر به #معروف و نهی از #منکر کنیم؟
🍀اصول رفتاری آمر به معروف و ناهی از منکر در #قرآن
خداوند خبیر در سوره لقمان با تقدّم فریضه نماز، ضمن دستور صریح به انجام فریضه امر به معروف و نهی از منکر، برخی اصول کاربردی در رفتار آمر به معروف و ناهی از منکر را متذکر می شود:
يَا بُنَيَّ أَقِمِ الصَّلَاةَ وَأْمُرْ بِالْمَعْرُوفِ وَانْهَ عَنِ الْمُنكَرِ وَاصْبِرْ عَلَىٰ مَا أَصَابَكَ ۖإِنَّ ذَٰلِكَ مِنْ عَزْمِ الْأُمُورِ ﴿١٧﴾
پسرم، نماز را برپا دار، و امر به معروف و نهی از منکر کن، و در برابر مصایبی که (از انجام وظیفه) به تو می رسد شکیبا باش که این از کارهای مهمّ است.
وَلَاتُصَعِّرْ خَدَّكَ لِلنَّاسِ وَلَا تَمْشِ فِي الْأَرْضِ مَرَحًا ۖ إِنَّ اللَّـهَ لَايُحِبُّ كُلَّ مُخْتَالٍ فَخُورٍ ﴿١٨﴾
با بی اعتنایی از مردم روی مگردان، و مغرورانه بر زمین راه مرو که خداوند هیچ متکبّر مغروری را دوست ندارد.
وَاقْصِدْ فِي مَشْيِكَ وَاغْضُضْ مِن صَوْتِكَ ۚ إِنَّ أَنكَرَ الْأَصْوَاتِ لَصَوْتُ الْحَمِيرِ ﴿١٩﴾
در راه رفتن، اعتدال را رعایت کن؛ از صدای خود بکاه (و هرگز فریاد مزن) که زشت ترین صداها صدای خران است.
اصول رفتاری دیگری در انجام فریضه امربه معروف و نهی از منکر در کلام حضرت علی علیه السلام
فرمایش حضرت علی علیه السلام در یکسانی قول و عمل آمر به معروف و ناهی از منکر
اَيُّهَا النّاسُ، اِنّى وَ اللّهِ ما اَحُثُّكُمْ عَلى طاعَة اِلاّ وَ اَسْبِقُكُمْ اِلَيْها، وَ لا اَنْهاكُمْ عَنْ مَعْصِيَة اِلاّ وَ اَتَناهى قَبْلَكُمْ عَنْها.
اى مردم،به خدا قسم شما را به طاعتى ترغيب نمى نمايم جز اينكه خود به عمل به آن از شما پيشى مى گيـرم ،و از گنـاهى بازنمى دارم مگر اينكه قبـل از شمـا از آن بـاز مى ايستـم. نهج البلاغه- خطبه 175
اصول مهم در انجام فریضه امر به معروف و نهی از منکر
1-یکسانی قول و عمل و تقیّد به موازین شرعی و پرهیز از تذکّر بدون عمل به فرائض واجب و ترک منکرات
2--شناخت موقعیّت مکانی و زمانی و روحی مخاطب
3- رعایت حقوق مردم در حفظ آبرو و حیثیت افراد در جمع و اماکن عمومی
4- توجه به ظرفیّت و میزان و درجه ایمان مذهبی افراد و انتخاب نوع استدلال شرعی و عقلی و فطری
5- قاطعیّت توأم با صمیمیّت در بیان حکم خدا و پرهیز از کاستن یا افزودن حکم خدا برای جلب رضایت مردم
6- عدم تلقّی بالاتر بودن خود به طوری که همه خوبی ها را در خود دیدن و همه بدی ها را در دیگران دیدن و پرهیز از بهشتی دیدن خود و جهنمی دانستن دیگران در حالی که گناهکار ممکن است توبه کرده و اهل بهشت گردد ولی مغرور به ایمان خود و مصون دانستن خود از هر خطا موفق به توبه نشده و اهل جهنم گردد.
شیوه های غیرمستقیم کاربردی امر به معروف و نهی از منکر
1-صالح و باتقوا بودن خود
2- ریشه یابی خطا و تلاش در درمان خطا بدون تقسیم بهشت برای خود و جهنم برای خاطی
3- بازگویی خوبی فرد در نهی از منکر
4- پرهیز ازهرگونه تجسس و پرده دری و هتک حرمت افراد در گناهان پنهان
5- بهره گیری از موقعیّت های مناسب یا ایجاد امکان و موقعیّت امر به معروف و نهی از منکر
6- عدم بیان همه عیوب در یک زمان و موقعیّت
7- خودداری از نهی از منکر هنگام خشم و حفظ اخلاص و نیّت در انجام فریضه واجب
8- نرم خویی و صمیمیّت و اثبات غیرمستقیم علاقه به اصلاح و رفع مشکل فرد با استفاده از ارتباط های غیرکلامی
9- برخورد بدون تبعیض تذکر به دیگران و رها کردن دوست و فامیل و...
10- اقدام همگانی یک روش بسیار مؤثر کاربردی با اثر پایدار بازدارنده در اهل گناه
قانون حریم خصوصی اشخاص و آزادی های مشروع و... در سرشماری 95 کجاست؟
آیا هدف از سرشماری سال 95 واقعا برای خدمت بهتر به مردم است یا...؟
سرشماری باید توان سنجش وضعیّت موجود کشور به ویژه در راستای حلّ معضلات اصلی و معیشتی مردم باشد که اصرار دولت به کپی برداری از خارج از کشور، نشانگر عدم پشتوانه علمی پژوهشی سرشماری 95 و توان بالا در تقلید کورکورانه از بیگانگان و عدم توان بومی سازی می باشد. با سوالات سرشماری 95 هیچ یک از مشکلات موجود کشور امکان بررسی ندارد.
چرا میزان درآمد سوال نشده تا میزان فقر موجود مشخص شود ولی مصرّ به نوشتن دقیق آدرس منزل و شماره های همراه و ثابت هست، آیا این عملکرد، رعایت قانون حریم خصوصی و حفظ آزادی های مشروع مردم ایران هست؟
آیا شهدا رفتند که هر ایرانی با سرپوش سرشماری و خدمت! هر لحظه از سوی جریان اصلاحات با هدف حذف و اضافه موافق و مخالف در جنگ قدرت احزاب نانوشته رصد شود؟
طبق اصل سی و هفتم قانون اساسی "اصل، برائت است، وهیچ کس از نظر قانون مجرم شناخته نمیشود، مگر این که جرم او در دادگاه صالح ثابت گردد." اخذ تلفن همراه و ثابت و آدرس دقیق و مراجعه مامور آمارگیر بعد از ثبت اینترنتی به همه منازل برای بررسی صحّت آدرس و تلفن ثابت و...، نشانگربی اعتمادی و مجرم دانستن مردم ایران هست، این قانون نیز توسط دولت اصلاحات نقض شده، زیرا، همه باید به طور آنلاین در دسترس دولت باشند تا همواره مورد رصد قرار بگیرند!
همچنین، شماره ثابت و همراه و آدرس دقیق مردم که برخی مستاجر و با گرانی مسکن به ویژه در چهار سال گذشته اکثریت آنها سالانه جابجا می شوند، به چه کار دولت اصلاحات برای خدمت می آید، به جز شناسایی دقیق مخالفان و سربازان جنگ نرم در انتخابات پیش رو و موفقیت بیشتر در سرکوب و حذف با انواع شیوه های غیرانسانی و خلاف شرع و قانون که سالها پیدا و پنهان با ابزارهای قوه قضائیه و وزارت ارشاد و... انجام داده و می دهند!
آیا ترفند دریافت کد رهگیری از تلفن همراه که از سیستم نیز دریافت می شود، و اصرار به اعلام شماره تلفن ثابت برای استفاده در انتخابات و بهره برداری در تبلیغات دولت اصلاحات برای نامزد خود از طریق این شماره ها نیست؟
برخی ماموران سرشماری سیّار در شهر ... با اصرار، تلفن ثابت و همراه می خواهند و می گویند دولت تلفن ها را لازم دارد!!!
دانستن نوع اسکلت ساختمان دردی را دوا نمی کند نوع مالکیت و میزان اجاره بها و مقایسه با درآمد خانوار می تواند در برنامه ریزی کلان مفید باشد.
اعلام مکرر عدم ارائه اطلاعات مردم در سرشماری 95 به قوه قضائیه و اداره مالیات و... امر بیهوده ای هست، چون اطلاعات مورد نیاز آنها سوال نشده جز آدرس دقیق و شماره تلفن!
اگر سرشماری اینترنتی برای تسهیل آمارگیری و پیشگیری از هدر رفتن وقت مردم و هزینه بیت المال است، چرا از ارائه کد رهگیری به مآموران سرشماری غیراز منزل مسکونی فعلی ممانعت شده و تلاش پنهان برای اطمینان از صحت آدرس می شود و ماموران به درب منازل همه مردم مراجعه می کنند؟
اگر هدف تسریع در آمارگیری و صرفه جویی مالی بود، باید ماموران فقط به ثبت نشده ها در اینترنت مراجعه و کد رهگیری در محل عمومی دیگری قابل ارائه بود!
چرا یکی از مسئولان مرکز آمارگیری در اخبار رسانه ملی برای ثبت اینترنتی وعده افزودن 2 گیگ اینترنت نمود؟
آیا مرکز آمار ایران و شرکت های فروش اینترنت مجاز به ورود به سیستم کاربران هستند تا نوع فعالیت سیستم را تشخیص و جایزه دهند؟!!
آیا قانون اساسی ایران و نیز قانون حریم شخصی افراد اجازه رصد و ثبت IP کاربران را نیز می دهد تا جایزه 2 گیگ که بعد 1 گیگ اعلام شد تحویل دهد؟!
همچنین، اعلام 1000 جایزه یک میلیون تومانی به شماره تلفن های همراه از طریق همراه اول نقض ادعای صرفه جویی درهزینه بیت المال هست.
این سرشماری رافع هیچ مشکلی از انبوه مشکلات دست ساز دولت اصلاحات و جریان اصلاحات در بیش از دو دهه نیست و نمایانگر وضعیت موجود مردم نیز نمی باشد.
این سرشماری با کدامین الگوی پیشرفت و اقتصاد مقاومتی و مدیریت اسلامی همخوانی داشته و اطلاعات موردنیازرا جمع آوری می کند؟
چرا جریان اصلاحات همه امکانات کشور و بیت المال را خصوصی تلقی و برای اهداف خود بکار می گیرد و مردم از نظر جریان اصلاحات فقط حکم بازیگر نقش مورد نظر آنها را دارند؟
چرا دولت اصلاحات همواره به فهم و شعور مردم ایران توهین و آنها را نفهم و بچه محاسبه و خود را بسیار زیرک تلقی می نماید که این محاسبه همیشه غلط بوده و هست و مردم ایران تیزبین و فهیم و ناظر تمام اعمال مسئولان نظام بوده و هستند.
قطع یارانه به کام ثروتمندان از جیب نیازمندان
(أَلَمْ يَعْلَمْ بِأَنَّ اللَّهَ يَرَي)؛«آيا نمي دانيد که خدا مي بيند؟»علق /۱۴
امام سجادعلیه السلام می فرماید:"روز قیامت دست انسان را می گیرند و به اهل محشر نشان می دهند می گویند :"هرکس نزد این شخص حقّی دارد ،حقّ خود را بگیرد و هیچ چیز براهل محشردشوارتر نیست که آشنایی را ببیند از ترس این که ادّعای حقیّ نماید ."
طی دو سال گذشته قطع یارانه ثروتمندان جدّی شده و یارانه عده زیادی قطع شده است. اما، حذف شده ها نه سرمایه دارند و نه مالک چندین خانه و ماشین و نه دارای فیش حقوقی نجومی و درآمدهای ناشی از چندین شغل و نه پزشک جراح و...، بلکه یا بازنشسته دولت با حقوق زیر یک و نیم میلیون تومان و یا بیکار و کارگر و... و همگی زیر خط فقر بوده که توان تأمین حداقل نیازهای اولیّه معیشتی خانواده را ندارند و یا زندگی متوسط از جهت معیشتی بدون امکانات اضافی زندگی دارند.
در موارد زیادی، آنهایی که توانستند در سامانه اعتراض قطع یارانه اعلام قطعی نمایند، علت قطع، وجود یک باب منزل و یا منزل متعلق به همسر بوده که در اسلام خانم ثروتمند هم باشد، مسئولیّت مالی در خانواده نداشته و نفقه وی به عهده شوهر هست، و یا مالک، فرد دیگری بوده ولی به عنوان مالکیّت این منزل، بدون درج آدرس کامل یارانه حذف شده و اعتراض ها در سامانه مذکور و اعلام به شخص وزیر رفاه http://www.mcls.gov.ir/fa/modiran درفرم ارتباط مستقیم در سایت وزارت تعاون و سایر مسئولین در استان آذربایجان شرقی و سایر استان ها بی نتیجه مانده و همچنان قطعی یارانه نیازمندان ادامه دارد و حداقل جواب قانونی ومعقول نیز دریافت ننموده اند.
در بررسی از فعّال بودن قسمت اعتراض به قطع یارانه ها که مکرر توسّط وزیر رفاه و سایر مسئولین ارشد اقتصادی و دولتی اعلام می شود، غیرفعّال بوده و اکنون نیز غیرفعّال و فقط امکان استعلام از وضعیّت وجود دارد که چنین جواب هایی همچون مورد ذیل داده می شود. یک سال از این وعده دو ماه دیگر می گذرد و نتیجه عملی تداوم حذف یارانه هست بدون مالکیّت منزل مذکور در ذیل و بازنشسته دانشگاه علوم پزشکی تبریز مالک یک باب آپارتمان 150 متری هست. ظاهرا از نظر دولت تدبیر وامید مردم همه باید مستاجر باشند داشتن منزل علامت ثروتمندی است!!
سرپرست محترم ...، خانوار شما به دلایل زیر نیازمند دریافت یارانه نقدی تشخیص داده نشده اند .
● دستگاه آپارتمان مسکوني واقع در تبريز کوي فردوس کوچه دوم خ ...
درخواست شما در سامانه ثبت شده است و در مرحله "ثبت درخواست" قرار دارد. برای پیگیری نتیجه بررسی، حداکثر تا دو ماه آینده به همین سایت مراجعه نمایید .
http://www.yaraneh10.ir/prs/
طی ماهها رصد از سامانه مذکور، علاوه بر غیرفعّال بودن ثبت اعتراض، موارد ذیل نیز در این سامانه غیرفعّال می باشد: 95/4/28
1394/05/26
با توجه به ضرورت بروز رسانی اطلاعات در سامانه، به اطلاع می رساند که خانوارهایی که یارانه آنها از ماههای گذشته قطع شده است از روز یکشنبه مورخ 94/6/1 و خانوارهایی که یارانه آنها از مردادماه قطع شده است از روز چهارشنبه مورخ 94/6/4 به سامانه ثبت اعتراض مراجعه فرمایند.
1394/02/27
بند "ح" تبصره 20 قانون بودجه سال 94 موضوع حذف یارانه غیر نیازمندان
1394/02/27
اطلاعیه درباره حذف شدگان از دریافت یارانه نقدی
چند سوال سه سال بی پاسخ:
1- آیا اسلام چنین اقتصادی را می پذیرد؟
2- پرداخت یارانه از بیت المال به همه مردم حتی ثروتمندان در صدر اسلام بوده که پرداخت یکسان به فقیر و غنی در زمان حکومت حضرت علی علیه السلام موجب اعتراض ثروتمندان و تقاضای تبعیض بین فقیر و غنی داشته اند، لذا، پرداخت یارانه ابتکار ریاست جمهور سابق نبوده و پیشینه ای در صدر اسلام دارد. چرا دولت یازدهم پرداخت یارانه با این سابقه را حربه ای برای کوبیدن دولت قبلی و سیاه نمایی مکررغیرمنصفانه و مغرضانه و منشاء تمام مشکلات اقتصادی و... را پرداخت یارانه می داند، وعامل تبلیغی برای افزایش محبوبیّت خود، علیرغم رضایت آحاد مردم که حقّ مسلّم مردم دریافت بهره ای از بیت المال و ثروت های عمومی هست که این مهم عاملی در کاهش فاصله طبقاتی نیز هست.
3- چرا همواره در حاکمیّت جریان اصلاحات از جمله دوران سازندگی و نیز دوران ریاست جمهوری خاتمی ارزش پول ایران به شدت تنزّل یافته و وابستگی اقتصادی و فرهنگی و... و در نتیجه، مشکلات اقتصادی کشور و افزایش بیکاری و انواع فساد مالی و... به اوج می رسد؟
4- آیا فیش های نجومی جزو درآمد های مشروع و لقمه حلال هست؟
5- آیا دولت محترم، ثروت های باد آورده دارندگان فیش های حقوقی نجومی و حقوق های قانونی!!! 24میلیون تومان به پائین و بالا را هم رصد و یارانه را قطع کرده است؟