☘وضعیت واقعی کشور با صدای مهدی آبادانی با آهنگ کربلا منتظره بیا تا برویم ... 👆👆👆👆👆
🌷شرائط #ازدواج دوم #مرد
به گزارش خبرگزاری میزان، پرسش مخاطب وکیل آنلاین درباره شرایط ازدواج دوم مردان این است:
☘با سلام. آیا برای ازدواج دوم، #رضایت همسر اول لازم است؟ در چه صورت مرد می تواند ازدواج مجدد کند؟ با تشکر.
پاسخ کارشناسان وکیل آنلاین:
😳ماده ۱۶ قانون حمایت از خانواده مصوب سال 53، اصل را بر ممنوعیت ازدواج مجدد مردان قرار داده و مقرر کرده است که «مرد نمی تواند با داشتن زن، همسر دوم اختیار کند مگر در موارد زیر: ۱ - رضایت همسر اول ۲ - عدم قدرت همسر اول به ایفای وظایف زناشویی ۳ - عدم تمکین زن از شوهر ۴ - ابتلاء زن به جنون یا امراض صعب العلاج ۵ - محکومیت زن به حبس بیش از شش ماه ۶ - ابتلاء زن به هر گونه اعتیاد مضر ۷ - ترک زندگی خانوادگی از طرف زن ۸ - عقیم بودن زن ۹ - غایب مفقودالاثر شدن زن.»
☘بنابراین اگر زوجه مشکلی نداشته باشد، بیمار نباشد، محبوس و مجنون هم نباشد، بچه دار هم شده باشد، در این صورت، تنها راه مرد برای ازدواج مجدد اخذ رضایت همسر اول و کسب اجازه از دادگاه است.
البته احراز تحقق بند های دوم تا نهم هم با دادگاه است و اگر دادگاه آن را احراز نکند، اجازه ازدواج مجدد را به مرد نخواهد داد.
🌺مردی که می خواهد مجدد ازدواج کند، باید برای تجدید فراش، دادخواستی به طرفیت همسر اول خود تنظیم و در آن خطاب به دادگاه دلایل و علل تقاضای خود را بیان کند. دادگاه نیز با تعیین وقت رسیدگی، یک نسخه از دادخواست را برای همسر اول ارسال می کند تا به آن پاسخ دهد یا برای جلسه دادگاه خود را آماده کند. پس از آن، دادگاه با انجام اقدامات ضروری و تحقیق از زن اول و پس از احراز شرایط لازم و نیز بعد از احراز توانایی مالی مرد و اجرای عدالت بین همسران، به شوهر اجازه ازدواج مجدد می دهد و چنانچه مرد شرایط و اوضاع مالی مساعدی نداشته باشد و زن نیز حاضر به تمکین و ایفای وظایف زناشویی باشد، با درخواست او مخالفت خواهد کرد.
بر اساس ماده ۵۶ قانون حمایت از خانواده، سردفتران ازدواج حق ندارند بدون اجازه دادگاه اقدام به #ثبت ازدواج مجدد مرد کنند و بر این اساس «هر سردفتر رسمی که بدون اخذ گواهی، بدون اخذ اجازه نامه یا حکم صادرشده درمورد تجویز ازدواج مجدد یا برخلاف مقررات به ثبت ازدواج اقدام کند، به محرومیت از اشتغال به سردفتری و مجازات اسلامی محکوم می شود.»
منبع: خبرگزاری میزان قوه قضائیه
http://www.mizanonline.ir/fa/news/384620/%D8%B3%D8%B1%D8%AF%D9%81%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%AD%D9%82-%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%86%D8%AF-%D8%A8%D8%AF%D9%88%D9%86-%D8%A7%D8%AC%D8%A7%D8%B2%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D8%AF%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%A7%D8%B2%D8%AF%D9%88%D8%A7%D8%AC-%D8%AF%D9%88%D9%85-%D9%85%D8%B1%D8%AF-%D8%B1%D8%A7-%D8%AB%D8%A8%D8%AA-%DA%A9%D9%86%D9%86%D8%AF
❌ اتهام فعالیت و تبلیغ علیه نظام جمهوری اسلامی در دادگاه، برای روحانی منتقد امام جمعه ایلام
♨️ در جلسه احضاریه حجت الاسلام رضایی نیا در روز پنج شنبه 6 اردیبهشت 97 در محل دادسرای ویژه روحانیت قم، وی به اتهام فعالیت و تبلیغ علیه نظام جمهوری اسلامی، تفهیم اتهام و مورد بازجویی قرار گرفت.
🔰 این در حالی ست که وی بارها اعلام نموده در تمامی سخنرانیها مدام به فرمایشات حضرت امام و حضرت آقا، استناد کرده و طبق دستور رهبر انقلاب که فرموده ست اشرافی گری باید تخریب شود، رفتارهای علنی امام جمعه ایلام را تقبیح و تخریب کرده ام و وجه منکر آن را علنی گفته ام.
⚠️ آنچه ناقض این اتهام در دادگاه ویژه روحانیت ست، در درجه اول بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار مردم آذربایجان شرقی ست که فرمودند:
" انتقاد مردم، فقط از دولت و مجلس و قوهی قضائیه نیست؛ نه، ممکن است از شخص حقیر هم انتقاد داشته باشند اما این انتقاد منافاتی ندارد با ایستادگی پای نظام اسلامی و نظام انقلابی که با فداکاری این ملت به وجود آمده است."
⚠️ کلام گهربار حضرت امام(ره) نیز در صحیفه امام، جلد 8، صفحه 487 نیز در درجه دوم ناقض این اتهام ست که فرموده اند:
" اگر خداى نخواسته يك معمّم در يك جا پايش را كج گذاشت، همه روحانيون بايد به او هجوم كنند كه چرا برخلاف موازين؟ ساير مردم هم بايد بكنند.
اگر من پايم را كج گذاشتم، شما مسئوليد اگر نگوييد چرا پايت را كج گذاشتى؟ بايد هجوم كنيد، نهى كنيد كه چرا؟ نهى از منكر اختصاص به روحانى ندارد؛ مال همه است."
🚫 حال پرسش مهم اینجاست؛ علیرغم وصایای امام و بیانات اخیر رهبر انقلاب در مورد پذیرش انتقادات و منافات نداشتن آن با ایستادگی پای نظام جمهوری اسلامی و همچنین ابراز تاسف امام جمعه ایلام در بیانیه ای خطاب به مردم ایران اسلامی و تشکر از منتقدان که طبعا انتقادات حجت الاسلام رضایی نیا نیز مصداق بارز آن است؛
چرا اتهام فعالیت و تبلیغ علیه نظام جمهوری اسلامی در دادگاه مطرح میشود؟!!
مگر فلان امام جمعه مساوی نظام اسلامی است؟!!»
بگذریم از اینکه نمی دانیم در بازپرسی آیا بازپرس محترم می تواند یا نمی تواند که اتهاماتی فراتر از شکایت را مطرح سازد یا خیر⁉️
⚪️⚫️🔴🔵
🌐 کانال گفتمان امام و رهبری
@gofteman_r
〰〰〰〰〰
🌷امر به #معروف و نهی از #منکر به تأسی از #سیدالشهداء ☘حکم #شرعی درآمدهای ناشی از #مناصب #غصبی چیست؟
(أَلَمْ يَعْلَمْ بِأَنَّ اللَّهَ يَرَي)؛«آيا نمي دانيد که خدا مي بيند؟» علق /۱۴
قال #علی علیه السلام : "إنَّ الحَقَّ لا یُعرَفُ بــِالرِّجالِ إعرَفِ الحَقَّ تَعرِف أهلَهُ" مجمع البیان ج 1 ص 187
امام خمینی (ره..." ای سیاسیون ایران! من اعلام خطر می کنم. ای بازرگانان ایران! من اعلام خطر می کنم. ای علمای ایران! ای مراجع اسلام! من اعلام خطر می کنم. ای فضلا! ای طلاب! ای حوزه های علمیه! ...ای قم! ای مشهد! ای تهران! ای شیراز! من اعلام خطر می کنم استقلال ما را بفروشند و ما ساکت باشیم؟! واللّه گناهکار است کسی که داد نزند، واللّه مرتکب کبیره است کسی که فریاد نزند. ... ای علمای قم! بداد اسلام برسید. رفت اسلام،... امروز تمام گرفتاری ما از آمریکاست، تمام گرفتاری ما از اسرائیل است، اسرائیل هم از آمریکاست، ..."
🌺درآمد هر #مسلمانی باید از طریق مشروع و حلال یعنی با رعایت کلیه احکام شرعی درآمدهای حاصله بدست آید، تا تبدیل به لقمه حلال شود. در عصر حاضر درآمدهای نوظهوری ایجاد شده که به سبب آنها منصب و در نتیجه دستیابی به مناصب، حقوق ماهیانه از بیت المال تعلق می گیرد، لذا، اعلام حکم شرعی این نوع درآمدها، جهت اطلاع عموم مردم و اتخاذ تصمیم در قبال این نوع درآمدها از بیت المال و مناصب ناشی از تداوم نظام جمهوری اسلامی ایران که با خون هزاران شهید و زجر جانبازان و آزادگان و مردم ایران در چهار دهه آبیاری شده و می شود، از سوی مراجع تقلید ضروری و نیازمبرم در سالم سازی اقتصاد و حذف منشاء درآمدهای نامشروع می باشد.
1- آیا درآمد حاصل از منصبی که با #ویژه خواری و #رانت خواری و توصیه و روابط فامیلی و حزبی و... از جمله مناصب وزارت و دولتی و قضایی و نهاد و ارگان و...، که بدون احراز صلاحیت حداقلی در انجام وظایف قانونی و شرعی ایجاد شده #مشروع هست؟
2- آیا درآمد ناشی از سمت نمایندگی مجلس شورای اسلامی که در اثر #باندبازی و تعلّق #حزبی و جناحی و فامیلی و...، بدون صلاحیت حداقلی در انجام وظایف قانونی و شرعی، کسب می شود درآمد مشروع هست؟
3- آیا درآمد مناصب ناشی از تحقق #تبلیغات غیرواقعی و وعده هایی در فریب مردم، جهت کسب آراء بیشتر، بدون صلاحیت حداقلی در انجام وظایف قانونی در سمت مشروع هست؟
4- آیا درآمد منصب ناشی از تقلب و جرائم انتخاباتی و یا جابجایی #آراء مردم به فردی غیر از فرد مورد نظر اکثریت رأی دهندگان مشروع هست؟
5- آیا استفاده از کلیه امکانات دولتی و #بیت المال و اعتبار اجتماعی و سیاسی و...، ناشی از درآمد موارد مذکور در فوق، مشروع هست؟
6- آیا حقوق ماهیانه و کلیه امکانات دولتی و اعتبار اجتماعی و سیاسی مورد استفاده حسن روحانی از سال 92 تاکنون، که در اثرغصب منصب ریاست جمهوری بدون کفایت و صلاحیت های عمومی و تخصصی حداقلی و نیز کسب آراء از طریق تقلب و جرائم گسترده انتخاباتی در کل کشور تا حدّ شناسایی وقوع تخلف و تقلب و ممانعت از رأی دادن توسط روستائیان، و حذف آراء رقیب انتخاباتی و افزودن و جابجایی آراء مأخوذه به خود، مشروع و امکانات دولتی و اعتبار سیاسی و... ناشی از غصب سمت ریاست جمهوری مشروع و امضاء و دستور وی مشروع و قابلیت اجرا دارد؟
7- آیا درآمد و امکانات موقت یا دائم ناشی از انجام تبلیغات و فعالیت های خلاف شرع و قانون در جهت فریب و جلب نظر مردم و انجام امور مرتبط با جرائم تقلب و تخلّف و تخریب و ترور شخصیّت اشخاص حقیقی و حقوقی مشروع هست؟
8- حکم درآمد حاصله از اجرای دستورات مناصب ناشی از درآمد نامشروع چیست؟
9- آیا با تنفیذ ولایت فقیه، منصب ناشی از وقوع جرائم گسترده انتخاباتی از جمله ریاست جمهوری #مشروعیّت می یابد؟
10-آیا #خدمت به #مردم، موجب مشروعیّت سمت غصب شده از طریق تحقق شیوه های خلاف شرع و قانون می شود؟
11- راهکار توبه مرتکبین درآمدهای نامشروع وغصب مناصب خرد و کلان در کشور با شیوه های خلاف شرع و قانون چیست؟ والسلام علی من التبع الهدی ☘موضوع کانال: مذهبی، فرهنگی، تربیتی، اجتماعی، سیاسی، سلامت، طبّ اسلامی و سنّتی 🌷عضویّت در کانال 👇👇👇👇 http://eitaa.com/joinchat/3545169925C90fd295c09
انجام فریضه امر به معروف و نهی از منکر روشنگری مردم ♦️ موضوع کانال: مذهبی، فرهنگی، تربیتی، اجتماعی، سیاسی، سلامت، طبّ اسلامی و سنّتی ☘با مطالب متنوع در حوزه های مختلف 🌺عضویّت در کانال 👇👇👇👇 🌷 http://eitaa.com/joinchat/3545169925C90fd295c09