میگن با دیدن یهسری از اطرافیان مردد شدیم، الان باید به وظیفهمون و کسی که خودمون میدونیم اصلحه رای بدیم یا به فکر مصلحت جمع باشیم؟
گفتم برات از صحیفه امام دلیل میارم که هرکس باید به وظیفه خودش عمل کنه ولی چرا فکر میکنی فلانی به مصلحت جَمعه؟ فقط بخاطر اینکه نفر سوم اصطلاحطلبی رای نیاره به این راضی شدی؟ در ضمن به این فکر نکردی اصلحی که تو بهش میرسی به مصلحت جمع خواهدبود؟ تناقض داره که! و اینکه همیشه نمیتونی به اطرافیان ثقه و مورد اعتمادت نگاه کنی. ممکنه ضعف و دلیلی که برای تو حجته که به فلانی رای ندی برای اونا محرز نشده باشه ولی وقتی به تو رسیده مسئولیتت بزرگتر از این حرفاست که پیرو نظرشون باشی. همه در پیشگاه خدا بابت تمام تصمیمها و دلیلها و حجتها پاسخگوییم. فارغ از نتیجه به فکر تکلیف و وظیفهی خودت باش نه ترس از آینده!
6.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▪️ غربتِ امام زمان ارواحنا فداه
@mantazeran
تکلیفگرایی
تکلیف گرایی بدون توجه به نتیجه درست یا نادرست ؟؟
یک سؤال دیگر این است - که اینجا هم باز بعضی از دوستان گفتند - که رابطهی «تکلیفمداری» با «دنبال نتیجه بودن» چیست؟ امام فرمودند: ما دنبال تکلیف هستیم. آیا این معنایش این است که امام دنبال نتیجه نبود؟ چطور میشود چنین چیزی را گفت؟ امام بزرگوار که با آن شدت، با آن حدّت، در سنین کهولت، این همه سختیها را دنبال کرد، برای اینکه نظام اسلامی را بر سر کار بیاورد و موفق هم شد، میشود گفت که ایشان دنبال نتیجه نبود؟ حتماً تکلیفگرائی معنایش این است که انسان در راه رسیدن به نتیجهی مطلوب، بر طبق تکلیف عمل کند؛ برخلاف تکلیف عمل نکند، ضدتکلیف عمل نکند، کار نامشروع انجام ندهد؛ والّا تلاشی که پیغمبران کردند، اولیای دین کردند، همه برای رسیدن به نتائج معینی بود؛ دنبال نتائج بودند. مگر میشود گفت که ما دنبال نتیجه نیستیم؟ یعنی نتیجه هر چه شد، شد؟ نه. البته آن کسی که برای رسیدن به نتیجه، برطبق تکلیف عمل میکند، اگر یک وقتی هم به نتیجهی مطلوب خود نرسید، احساس پشیمانی نمیکند؛ خاطرش جمع است که تکلیفش را انجام داده. اگر انسان برای رسیدن به نتیجه، بر طبق تکلیف عمل نکرد، وقتی نرسید، احساس خسارت خواهد کرد؛ اما آن که نه، تکلیف خودش را انجام داده، مسئولیت خودش را انجام داده، کار شایسته و بایسته را انجام داده است و همان طور که قبلاً گفتیم، واقعیتها را ملاحظه کرده و دیده است و بر طبق این واقعیتها برنامهریزی و کار کرده، آخرش هم به نتیجه نرسید، خب احساس خسارت نمیکند؛ او کار خودش را انجام داده. بنابراین، این که تصور کنیم تکلیفگرائی معنایش این است که ما اصلاً به نتیجه نظر نداشته باشیم، نگاه درستی نیست.
در دفاع مقدس و در همهی جنگهائی که در صدر اسلام، زمان پیغمبر یا بعضی از ائمه (علیهمالسّلام) بوده است، کسانی که وارد میدان جهاد میشدند، برای تکلیف هم حرکت میکردند. جهاد فیسبیلالله یک تکلیف بود. در دفاع مقدس هم همین جور بود؛ ورود در این میدان، با احساس تکلیف بود؛ آن کسانی که وارد میشدند، اغلب احساس تکلیف میکردند. اما آیا این احساس تکلیف، معنایش این بود که به نتیجه نیندیشند؟ راه رسیدن به نتیجه را محاسبه نکنند؟ اتاق جنگ نداشته باشند؟ برنامهریزی و تاکتیک و اتاق فرمان و لشکر و تشکیلات نظامی نداشته باشند؟ اینجور نیست. بنابراین تکلیفگرائی هیچ منافاتی ندارد با دنبال نتیجه بودن، و انسان نگاه کند ببیند این نتیجه چگونه به دست میآید، چگونه قابل تحقق است؛ برای رسیدن به آن نتیجه، بر طبق راههای مشروع و میسّر، برنامهریزی کند
.۱۳۹۲/۰۵/۰۶
بیانات در دیدار دانشجویان
حضور امام زمان در زندگی .mp3
3.75M
🔊 #صوت_مهدوی
📌 #پادکست «حضور امام زمان در زندگی»
👤 استاد #عالی
🔺 به مقداری که حضرت ولی عصر در زندگی کسی حضور داشته باشند او منتظر واقعی است.
@mantazeran
🔶نباید های تربیت؛
🔶تحقیرکردن_سرزنش کردن و غر و نق زدن که اینها دنیای کودک و نوجوان را کوچک و خراب می کند...
🟡اگر دنیای کودکان کوچک شد آنها منفعل و تقلیدگر می شوند...
🟠کودکی که مدام سرزنش می شود همیشه ایرادات را میبیند...
❌بدترین زندگی ها،زندگی هایی است که در آن توجیه کار دیگران نباشد...
🔴 انسان سیاه بین نمیتواند زندگی کند...
🟢دو روحیه را در کودکان خود تقویت کنید؛
1⃣صبر؛صبر در برابر مشکلات
2⃣شکر؛شکرگذاری
✅روی صبر خودتان کار کنید تا بچه های شما نیز صبور شوند...
✳️قاعده؛کودکان قبل از دانستن نمی دانند،مراقب باشید در نابلدی خود نمانند و کمک کنید که بدانند...
✴️نتیجه ندانستن؛
🔸از کودکان توقع بیجا نداشته باشید
🔸کمک کنید بدانند
✅یکی از واقعیت هایی که موجب تحقیر کودکان می شود تک فرزندی است.
✅به کودکان یادبدهید که زندگی پر از مشکل است؛
🟢پذیرش وجود موانع در زندگی
🟢پذیرش ضرورت عبور از موانع(بداند باید حتما از مانع عبور کند)
🟢به او یاد بدهید چگونه عبور کند.
✳️زندگی با حل مسئله و راه حل بندگی به پیش می رود...
🔰ادامه را باهم می شنویم...
👇👇👇
recording-20240622-111012.mp3
8.4M
🔶موضوع : مانعیت سرزنش و تحقیر در تربیت
♦️جلسه دوم
🎙حجت الاسلام استاد مهدی منصوری
#نبایدهای_تربیت
#مانعیت_سرزنشوتحقیر
https://eitaa.com/joinchat/994967711C457677cd67
بیانیه آقای قالیباف: همه تلاش کنیم دکتر جلیلی رئیس دولت آینده شود.
راه هنوز پایان نیافته است و علی رغم اینکه اینجانب برای شخص آقای دکتر پزشکیان احترام قائل هستم، اما بدلیل نگرانی از برخی اطرافیان ایشان، از همه نیروهای انقلابی و حامیان خود میخواهم که کمک کنند تا جریانی که مسبب بخش مهمی از مشکلات اقتصادی و سیاسی امروز ما است، به عرصه قدرت باز نگردند لذا همه باید تلاش کنیم تا نامزد جبهه انقلاب آقای دکتر جلیلی بعنوان رئیس دولت چهاردهم انتخاب شوند.