9.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 فواد ایزدی؛ استاد دانشگاه تهران:
پنجشنبهی بعد از برجام، بنده را به ستاد کل سپاه دعوت کردند. دیدم از آن سمت هم آقای عراقچی آمده بود. سردار عزیز جعفری و همه فرماندهان میخواستند درباره برجام به جمعبندی برسند.
۱۰ دقیقه از بحث نگذشته بود که دیدم نسبت به بنده در جلسه موضع وجود دارد و حتی شهید سلامی نسبت به بنده تند شد که گویا حرف بیربط میزنم.
بعد از جلسه فهمیدم قبل از ما، آقای ظریف ۵ جلسه تنهایی با فرماندهان سپاه جلسه داشته! یعنی وزارت خارجه در تصمیمسازی و اجرا بسیار اثرگذار است.
〰〰〰〰
@Zohour_I12
اشتباه راهبردی ، وقتی یک نفر اشتباه کرد این اشتباه یک سیستم را به بیراهه میبرد مثل حمایت از قالیباف در سال 1403الان آنها کجایند ببینند اشتباه آنروز آنها چه بلایی سر کشور آورده جز اینکه آنها درپیشگاه خداوندمشغول پاسخگوئی اند.
3.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
🔸چهره واقعی حسین مرعشیها را بشناسید و به دیگران هم بشناسانید...
.
5.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ارسالی
هیچ وقت تخم مرغ و سیب زمینی با هم آپز نکنید؟؟!!!!😳😍😍
13.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨نِکبَتی به نام #ظریف که ایران به مدت نزدیک به نیم قرن، گرفتار تفکر نحس او و امثال او بوده است.
اللهم عجل لولیک الفرج بحق الحسین علیه السلام
🇮🇷 ✊کانالمعرفت سیاسی
https://eitaa.com/joinchat/2443640878C7780ec5bbc
19.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺جزئیات جدید از ماجرای تبادل جیسون رضائیان، جاسوس آمریکایی در دوران حسن روحانی و دو دستور رهبر شهید در این مورد
🇮🇷 ✊کانالمعرفت سیاسی
https://eitaa.com/joinchat/2443640878C7780ec5bbc