eitaa logo
معرفت(معنویت و بصیرت)
2.3هزار دنبال‌کننده
9هزار عکس
24.1هزار ویدیو
383 فایل
معرفت‌دینی و بصیرت‌سیاسی. ارتباط با مدیر کانال: @m_davoodi حجةالاسلام مرتضی داودی 🔸🌷🔸کانال‌معرفت‌(معنویت‌و‌بصیرت) https://eitaa.com/joinchat/2443640878C7780ec5bbc لینک کانال:
مشاهده در ایتا
دانلود
34.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▫️بررسی تحلیلی 🔻آیا ممکن است اسرائیل در سانحه بالگرد نقش داشته باشد؟ •┈┈••✾❀🍃🌺🍃❀✾••┈┈
13.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☝️ | میگه دولت رئیسی تو زمینه اقتصادی کاملاً ناکارآمد بوده!❌ 🍽 چرا برای سفره مردم کاری نکرد؟!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نبویان در نشست خبری: تعهد داده بودند با اجرای FATF «قاسم سلیمانی» و دیگر شخصیت‌های تحریمی را تحویل دهند/ ظریف را به مناظره دعوت می‌کنم نه به دادگاه!
12.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ روایتی از خیانت خواص امام خامنه ای:از هر طرف حرکت میکنید می رسید به خواص. این فیلم ها حجت را بر عوام غافل تمام خواهد کرد. قیامت نزدیک است،وروز پاسخگویی نزدیکتر. نشر دهیم تا در جرم بی تفاوتی شریک نباشیم.
18.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹درد دلی با رئیسی ♻️ ۳۰ فضیلت رئیسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی میگیم علی لاریجانی حسن روحانی دومه منظورمون چیه؟!🤔 🟢علی لاریجانی امروز حل مسئله تحریم رو شرط گشایش اقتصادی دونست. یعنی دقیقا دوباره گره زدن کارها به مذاکره! تکرار تجربه شکست‌خورده برجامی که تو ۲۰ دقیقه به تصویب رسوندش! طبق منطق رهبر انقلاب، مذاکره با آمریکا به چیزی جز باج دادن‌های مکرر ختم نمی‌شود. «اتکای» به میز مذاکره، تحریم‌ها را موثرتر می‌کند. 📌 پ ن 👇 بنده خدا مجبور است دیکته غرب را اجرا کند چون اسلحه دشمن روی شقیقه بچه هایش در آمریکا و انگلیس است اگر ایشون رای بیاورد اوامر دشمن را اطاعت نکند بچه هایش را از دست می دهد.
♨️اکیپ خانواده لاریجانی در کجا زیست میکنند علی آقا لااقل تکذیب کن دلمون خوش شه که مسئولین ما از جنس مردم هستن یا اعلام برائت کن از این راهی که بچه هاتون انتخاب کردن!
1_11660507221.mp3
5.75M
🎙 چون باید فرزندانمان را برای مقابله با حربه‌های دشمن آماده کنیم چرا جهاد تبیین لازم است؟ دلیل۳: چون باید فرزندانمان را برای مقابله با حربه‌های دشمن آماده کنیم 🔹قرآن می‌خواهد که ما همیشه نسبت به یک دشمن هوشیار و نگران باشیم 🔹ما به جهادتبیین نیاز داریم تا برای ما و فرزندانمان روشن شود که ما انسان‌ها در متن درگیری و در مبارزه آفریده شده‌ایم، دشمن ما قبل از ما آفریده شده است. دشمن ما از هیچ تلاشی برای گمراه کردن ما دست بر‌نمی دارد.
6.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به خدا که چاره دردای منه یه یا حسین
5.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⛔ انیمیشن آخرالزمانی 📽 دیدن این انیمیشن، ممنوع است
18.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥⛔️❌ دو اشتباه رایج بچه مذهبی ها ! 🔥چجوری با فامیل و دوست ضد انقلاب و ضددینمون رفتار کنیم ؟ ⁉️جوابش رو با تندی بدیم ؟؟؟ 😢میترسم دوستی مون بهم بخوره . @mostafashobhe