معرفت
#معرفی_کتاب 📙 منتخب سفینة البحار 🆔 @MaharateTabligh
◀️منتخب سفینة البحار
▫️نویسنده: محمدکاظم بهرامی
▫️نوبت چاپ: اول، 1394
▫️شمارگان: 500 نسخه
▫️قطع: وزیری گالینگور
▫️قیمت: 50000 تومان
💥قیمت ویژه مبلغان: 25000 تومان
✍🏻این کتاب برگزیده کتاب «سفینةالبحار و مدینة الحکم و الآثار» تألیف شیخ عباس قمی (1294 ـ 1359 ق) است. سفینة البحار فهرست موضوعی و گزیده کتاب بحارالأنوار علامه محمدباقر بن محمدتقی مجلسی میباشد که موضوعات آن بر اساس حروف الفبا تدوین گردید.
▪️این کتاب به لحاظ اتقان در موضوعات و جامعیت فروع آن به شکل یک دائرة المعارف و موسوعه تشیع در آمده و با تحقیقاتی که بر روی آن صورت گرفته در چهار جلد و 3700 صفحه به چاپ رسیده است. از آنجایی که سفینةالبحار یک منبع جامع و غنی برای تبلیغ است و مورد استقبال و استفاده مبلغان می باشد، ولی حمل و نقل آن به دلیل حجم زیادش مشکل است، مؤلف محترم اقدام به گزینش مطالب اخلاقی، اجتماعی و تاریخی پرکاربرد آن کرده و آن را در یک جلد تدوین نموده است.
🔰جهت تهیه کتاب با شماره زیر تماس بگیرید:
☎️ تلفن: 02531151247
#معرفی_کتاب
🆔 https://eitaa.com/MaharateTabligh/2451
#معرفی_کتاب
📙 زبان؛ بایدها و نبایدها (100 نکته پیرامون مراقبت از زبان در سیره بزرگان)
🆔 @MaharateTabligh
معرفت
#معرفی_کتاب 📙 زبان؛ بایدها و نبایدها (100 نکته پیرامون مراقبت از زبان در سیره بزرگان) 🆔 @MaharateTa
◀️زبان؛ بایدها و نبایدها (100 نکته پیرامون مراقبت از زبان در سیره بزرگان)
▫️نویسنده: جمعی از نویسندگان
▫️نوبت چاپ: چهارم، 1396
▫️شمارگان: 1000 نسخه
▫️قطع: رقعی
▫️قیمت: 10000 تومان
💥قیمت ویژه مبلغان: 5000 تومان
✍🏻کتاب حاضر شامل 100 نکته و خاطره پیرامون مراقبت از زبان در سیره بزرگان حوزه است که در 11 فصل و با عناوین غیبت،سخن چینی و عیب جویی، بهتان و تهمت، شایعه پراکنی، دروغ، بیهوده گویی، شوخی نابجا، مراء و جدال، تملق، بدزبانی و توهین، دسته بندی شده است. امید است مطالعه این اثر، زنگار از دل خوانندگان زدوده ،جان خسته و رنجور مشتاقان و تشنگان حقیقت و معرفت را شفا بخشیده و زمینه را برای مراقبت هر چه بیشتر از زبان و تحقق لسان صدق فراهم سازد.
🔰جهت تهیه کتاب با شماره زیر تماس بگیرید:
☎️ تلفن: 02531151247
#معرفی_کتاب
🆔 https://eitaa.com/MaharateTabligh/2453
❇️رسالت مبلغ
🔵محتوای تبلیغ ، یکی از ارکان موفقیت آن است . هرچه محتوای تبلیغ با موازین عقلی سازگارتر و پیام مبلغ از غنای فرهنگی بیشتری برخوردار باشد ، میزان موفقیت و تاثیرگذاری تبلیغ در مردم افزایش خواهد یافت .
↩️📚دانشنامه قرآن و حدیث ، ج 15 ، ص 12.
#مهارت_تبلیغی
🆔 @MaharateTabligh
💞دستگیری از دیگران
✍🏻یکی از وظایف انسان به حکم عقل، نوع دوستی، تعاون و دستگیری از همدیگر بخصوص نیازمندان است. به این وظیفۀ انسانی، قرآن نیز تأکید کرده است. در اصل از نشانه های جامعه با فرهنگ و رشد یافته مدنی به همین فضیلت های اخلاقی و اجتماعی است. پروین اعتصامی از افراد حریصِ رشد و ترقی جامعه دینی است.
🌺🌸🌼
چو اندر سَبُوی تو، باقی است آب ... به شُکرانه از تشنگان رخ متاب
چو رنجور بینی دوائیش ده ... چو بی توشه یابی نوائیش ده
همیشه تو را توشِ این راه نیست ... برو، تا که تاریک و بیگاه نیست
⤴️📚دیوان پروین، ص 242.
✨قرآن کریم در سفارش به تعاون و همکاری می فرماید: «... وَ تَعاوَنُوا عَلَى الْبِرِّ وَ التَّقْوى...؛ و (همواره) در راهِ نیکی و پرهیزگاری با هم تعاون کنید.» (انعام: 2)
🌺🌸🌼
چون به انبازی است عالم برقرار ... هر کسی کاری گزیند زاختیار
⤴️📚مثنوی، د5، 2423.
🔆امیر المؤمنین(ع) می فرماید: «الْمُؤْمِنُ مَأْلُوفٌ وَ لَا خَيْرَ فِيمَنْ لَا يَأْلَفُ وَ لَا يُؤْلَف: مؤمن زود جوش است. آنکه با مردم نمی جوشد و مردم هم نمی توانند با او رفیق شوند و بجوشند خیری ندارد.»
⤴️📚المحجة البیضاء فی تهذیب الاحیاء، ج 3، ص 291.
◽️آنگاه مظهر اَتمِّ این اُلفت و رفاقت به فرمودۀ پیامبر به تعاون است. نه صرف اظهار دوستی.
🌟رسول الله (ص) می فرماید: «مَثَلُ الاَخَوینِ مَثَلُ الیَدَینِ یَغسِلُ اِحداهُما الاُخری: مَثَل دو برادر دینی مَثَل دو دست است در شستن هر یک دیگری را».
🌺🌸🌼
برو از تیه بلا، گمشده ای دریاب ... بزن آبی و زجانی شرری بنشان
⤴️📚دیوان پروین، ص 83.
🌺🌸🌼
چو کم نور است چشمی، بار عینک را کشد بینی ... زبینی باید آموزی، ره همسایه داری را
⤴️📚جواد محدثی.
#محتوای_کمک_تبلیغی
🆔 @MaharateTabligh
✳️ویژگی های مبلغ
✍🏻یکی دیگر از ارکان موفقیت مبلغ ، ویژگی های شخصی اوست . مبلغ در صورتی می تواند در جایگاه واقعی خود ، تداوم بخش را انبیای الهی باشد و از ارزش های دینی دفاع کند که ازنظر علمی ، اخلاقی و عملی ، واجد ویژگی هایی باشد که اسلام برای دعوت کنندگان مردم به خدا و ارزش های انسانی و اسلامی ضروری می داند .
◾️گفتنی است مبلغ ، اگر از حداقل ضروری این ویژگی های برخوردار نباشد ، نه تنها تلاش های تبلیغی او سودمند نیست ، بلکه برای جامعه و حتی برای شخص او ، زیانبار و خطرناک خواهد بود
↩️📚دانشنامه قرآن و حدیث ، ج 15 ، ص 13.
#مهارت_تبلیغی
🆔 @MaharateTabligh
🔰معاونت فضای مجازی دفترتبلیغات اسلامی برگزار می کند؛
🔹"نشست بحرانهای اجتماعی و کنشگری سایبری روحانیت"
📌 لینک ثبت نام: yun.ir/is7
🆔 @MaharateTabligh
⚠️پرهیز از تکلُّف
✍🏻مبلغ خود نباید اهل تکلف باشد و تکلّف نداشتن را به دیگران نیز بیاموزد. تکلّف به معنای رنج نهادن برخود، رنج بردن، کاری به مشقت انجام دادن، رودربایستی داشتن، رقابت های بی فایده، چشم هم چشمی داشتن و کلاس گذاشتن است. «تکلّف در موارد مختلف به کار می رود و در واقع به معنی به خود بستن است که انسان چیزی را به زور به خود به بندد... به افرادی که در سخن خودشان به جای اینکه فصیح و بلیغ باشند الفاظ قلمبه، سلمبه به کار می برند، می گویند متکلّف»
↩️📚مجموعه آثار شهید مطهری، ج 17، ص 352.
🔴آنچه مایه تلخ کامی مردم در زندگی است، تقلیدهای کورکورانه و بی ملاک و معیار است. نیز آنچه مایۀ تلخی جان کندن مُحتَضَر است، تعلق خاطر به زیبایی کاذب مظاهر دنیوی است.
🍀🌺🌸🍀
تکلف گر نباشد خوش توان زیست ... تعلق گر نباشد خوش توان مُرد
⤴️حسن انوری، فرهنگ امثال، ج 1، ص 243.
✨قرآن به نقل از پیامبر(ص) می فرماید: وَ مَا اَنَا مِنَ المُتَکَلِّفِینَ: من از کسانی که اهل تکلّفند، نیستم.(ص: 86)
🍀🌺🌸🍀
از تکلف دور گشتن، ساده و خوش زیستن ... مِلکِ دهقانی خریدن، کار دهقان داشتن
⤴️دیوان پروین اعتصامی.
💫پیامبر گرامی اسلام(ص) می فرماید: نَحنُ مَعاشِرُ الاَنبِیاءِ وَ الاَتقِیاءِ بُرَءَاءُ مِنَ التَّکَلُّفِ: ما گروه پیامبران و امینان و پارسایان از تکلف پاک و مبّراییم.
↩️📚کافی کلینی، ج 6، ص 276.
🔵تشخیص موضع گیری های انسان متکلّف برای اطرافیانش بسیار دشوار است. این که می گوید چنین و چنان، آیا در واقع راست است یا نه؟ در باطن او چه می گذرد؟ معلوم نیست. به همین جهت برقراری ارتباط، معامله، شرکت، دوستی و خویشی با این گونه افراد، چندان مرغوب نمی نماید.
#محتوای_کمک_تبلیغی
🆔 @MaharateTabligh
معرفت
#معرفی_کتاب 📙 خلاصه نقد شبهات پیرامون قرآن کریم 🆔 @MaharateTabligh
◀️ خلاصه نقد شبهات پیرامون قرآن کریم
▫️نویسنده: آیت الله محمدهادی معرفت
▫️نوبت چاپ: سوم، 1395
▫️شمارگان: 500 نسخه
▫️قطع: وزیری
▫️قیمت: 18000 تومان
💥قیمت ویژه مبلغان: 9000 تومان
✍🏻قرآن کریم همواره مورد شبهه افکنی معاندان بوده اســت و شبهات بسیاری بر آن مطرح کرده اند که توسط اهلبیت(ع)، و پس از آنها توسط عالمان دینی پاسخ داده شده است. از جمله قرآن پژوهانی که به این شبهات پاسخ داده اند، «آیت اللّه محمد هادی معرفت» است که در موسوعه 10 جلدی التمهید، به ویژه در جلد هفتم آن، تحت عنوان «شبهات و ردود» به دفع جامع و کامل جدیدترین شبهات قرآنی پرداخته است. این کتاب بعدها توسط برخی از شاگردان وی به فارسی ترجمه شد؛ ولی به دلیل وسعت حجم و تخصصی بودن متن آن، بار دیگر توسط مؤسسه التمهید خلاصه و روان سازی شده است. وحیانی بودن قرآن، قرآن و فرهنگ زمانه، پندار اختلاف و تناقض در قرآن، قرآن و واقعیت های علمی و تاریخی و ادبی، و قصه های قرآن سرفصل های مهم این کتاب است.
🔰جهت تهیه کتاب با شماره زیر تماس بگیرید:
☎️ تلفن: 02531151247
#معرفی_کتاب
🆔 https://eitaa.com/MaharateTabligh/2474
معرفت
#معرفی_کتاب 📙 روضه های آیت اللّه احمدی میانجی 🆔 @MaharateTabligh
◀️روضه های آیت اللّه احمدی میانجی
▫️گردآورنده: غلامحسن بخشی
▫️نوبت چاپ: اول، 1393
▫️شمارگان: 5000 نسخه
▫️قطع: رقعی
▫️قیمت: 10000تومان
💥قیمت ویژه مبلغان: 5000 تومان
✍🏻اهتمام به مجالس عزاداری و نوحه خوانی برای اهل بیت(ع) به خصوص سید و سالار شهیدان و شهدای کربلا، نقش بسیار مهمی در ترویج مکتب شیعی داشته و علاوه بر اجر و پاداش اخروی، آثار بی شمار معنوی، فرهنگی و سیاسی را برای امت اسلامی، خاصه شیعیان به دنبال می آورد. این کتاب شامل مجموعه مراثی و روضه هایی است که فقیه وارسته آیت اللّه میرزا علی احمدی میانجی در سخنرانی های مختلف ارائه نموده اند.
🔰جهت تهیه کتاب با شماره زیر تماس بگیرید:
☎️ تلفن: 02531151247
#معرفی_کتاب
🆔 https://eitaa.com/MaharateTabligh/2476
معرفت
این عکس👆 بدون سره! اگر چنین عکسی رو جلوی شما بذارن و بگن این کیه؟ خواهید شناخت؟! نه! چون هر کسی با چ
حالا میخوام یه نکته بگم و آن اینکه چهره و سیمای دین به چیه؟ دین، اخلاق داره، انفاق داره، آداب، نماز و روزه داره، محبت داره... کدومش چهره دینه؟ طوری که بشه گفت طرف دینداره؟ فرمود: «الصلوهُ وَجهُ الدّین؛ #نماز سیمای دین است.» دیندار بودن ما به نماز شناخته میشه نه با سایر اندام دین مثل حج و ریش و تسبیح و... . حتی در اون دنیا، #دینداری ما رو با نماز تشخیص میدن.
همه این روایتو شنیدیم که پیامبر فرمود: «در #قیامت اگه نمازمون رو بپذیرن بقیه اعمالمون رو هم می پذیرن» یعنی تمام کارهای نیکی که کردیم در سایه نماز پذیرفته میشه.
مثل معلمی که کلاس به بچه ها میگه برای من نمره #زبان مهمه چون الان زبان علم در جهان انگلیسیه، یا استاد حوزه به طلبه ها میگه برام زبان عربی مهمه زیرا ادبیات عرب، زبان دینه، هر دو معلم، میگن: اگه زبان رو نمره آوردید بقیه را ارفاق میکنم و الا نه. در قیامت نیز میفرماید: معیار برای عبودیت و بندگی، نماز است اگر در نماز پذیرفته شدید بقیه اعمالتان هم پذیرفته است و گرنه نه.
این یعنی برای دین، نماز یک مساله ناموسیه. یعنی معیار #ایمان و کفر عملی، نمازه. معیار قبولی همه اعمال انسان در قیامت نمازه. اگر قبول بشه بقیه اعمال هم مقبوله.
راز این همه اهمیت دین به نماز چیست؟ دلیلش اینه که «اگه انسان به یک نفر پایبند و متعهد باشه، در زندگی هم به خانواده، جامعه و بیت المال متعهد میشه.» نماز نوعی تعهد روزانه با خداست؛ نماز نشانه عبودیت و بندگی خداست. مخصوصا نماز اگه با توجه خوانده بشه، نقش یک پلیس درونی را بازی میکنه و مانع فحشا و فساد و اختلاس و دزدیه.
با این حال میدونید چرا ما از نماز فراری هستیم؟ چون نماز را در حد همین خم و راست شدنهای عادت گونه میدونیم در حالیکه نماز، اگر با توجه باشد، لذت و آرامش است. نماز گفتگو و تشکر از خدا، بالاتر نشانه تقرب ما به خدا و بهترین وسیله برای سلوک و معنویت است.
یادداشت بعدی خواهیم نوشت اگه کسی «آدم خوبی» باشه ولی تارک نماز، چطور میشه؟!
↩️✍🏼: مسلم گریوانی.
#محتوای_کمک_تبلیغی
🆔 https://eitaa.com/MaharateTabligh/2484