eitaa logo
زندگی پس از مرگ
12.2هزار دنبال‌کننده
3.9هزار عکس
6.8هزار ویدیو
37 فایل
. 🌐 زندگی پس از مرگ ✅ @marg313 نشر پست ثواب جاریه دارد. آیدی پذیرش تبلیغات👇 @f_aaha 👈نشر پست های این کانال صدقه جاریه است.
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️ طلبکاران هر روز زندگی و هنگام مرگ! روزى به امام سجاد علیه‌السلام گفته شد: چگونه صبح كردى؟ حضرت فرمود: صبح كردم در حالى كه هشت نفر هر كدام چيزى را از من مى‌طلبیدند. 1⃣ خداوند متعال واجبات خود را از من مى‌طلبد. 2⃣ پيامبر اسلام صلى الله عليه و آله روش و سنت خود را مى‌طلبد. 3⃣ اهل و عيال روزى خود را طلب مى‌كنند. 4⃣ نفس عماره طالب شهوت است. 5⃣ شيطان خواستار معصيت مى‌باشد. 6⃣ دو ملك نويسنده اعمال، درستكارى را مى‌خواهند. 7⃣ ملك الموت طالب روح من است. 8⃣ و قبر طالب بدن است. 📘جامع‌الاخبار ، ص105 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ . 🌐 زندگی پس از مرگ ✅ @marg313 📌 نشر این پست، صدقه جاریه است.
4.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✍مهمترین سوال قبر و قیامت؟ • بهترین نماز رو بخونه • بهترین روزه رو بگیره • چه اتفاقی میفته اگر... • وقتی رابطه ات با خرابه و جزء برنامه‌های زندگی ات نیست جزء اصول زندگی ات نیست، جزء دغدغه‌های زندگی ات نیست • از صراط سقوط می‌کنی فایده نداره ----------------------------------------------- اگر یک نفر را به او وصل کردی برای سپاهش تو سردار یاری... 🌻أللَّھُـمَ‌؏َـجِّـلْ‌لِوَلیِڪْ‌ألْـفَـرَج🌻 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ . 🌐 زندگی پس از مرگ ✅ @marg313 📌 نشر این پست، صدقه جاریه است.
💡مرگ یعنی جابجا کردن چراغ💡 🍃 مثلاً فرض کنید در کلبه ای که چندین سوراخ داشته باشد چراغ گازی قرار دهیم ، از این مجرا ها(سوراخ ها) روشنی می دهد🔦 🕯چراغ را که بیرون بردید تاریک می شود؛ مرگ یعنی بیرون بردن این چراغ از بدن لکن باید دانست که علاقه(ارتباط) روح به بدن نه از جهت حلول است؛ یعنی روح داخل بدن باشد نه اینطور نیست👌 ✅ چون روح مجرد است و جسم نیست داخل و خارج ندارد فقط علاقه (ارتباط)دارد توجه تامّی به بدن دارد؛ مرگ یعنی قطع علاقه و ارتباط روح از بدن👌 ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ . 🌐 زندگی پس از مرگ ✅ @marg313 📌 نشر این پست، صدقه جاریه است.
💠 تنها علت جهنّمی شدن و دو شرط برای بهشتی شدن 💠 ◀️ مردم دو قسم هستند یك عده حرف انبیاء را گوش می ‌دهند و یك عده حرف شیطان را: 💢الَّذِینَ كَفَرُوا لَهُمْ عَذَابٌ شَدِیدٌ وَالَّذِینَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ لَهُم مَّغْفِرَةٌ وَأَجْرٌ كَبِیرٌ (فاطر، آیه 77) ❇️ ذات اقدس الهی فرمود: برای جهنم رفتن یك وصف لازم است و آن گناه است ولی برای بهشت رفتن یك وصف كافی نیست بلکه دو وصف لازم است: 👈یکی حُسن فعلی و دیگری هم حُسن فاعلی، هم ایمان لازم است و هم عمل صالح. 💢لذا فرمود: أَفَمَن زُیِّنَ لَهُ سُوءُ عَمَلِهِ فَرَآهُ حَسَنًا (فاطر، 8) آنها كه فریب دنیا را خوردند یا شیطان با ابزار دنیا آنها را فریب داد و زشت را زیبا و حق را باطل نشان داد آیا این مثل كسی است كه حق را می‌ بیند و بهشتی است؟! 🔥 “یکی از دلایل اصلی جهنمی شدن افراد، ترجیح امیال نفسانی و خواسته های فردی بر دستورات و خواسته های خداوند است.” 🔶 تاریخ نشان داده که در بسیاری از شرایط بیشتر مردم دنیا، زندگی خویش را براساس هوس ها و امیال نفسانی خویش پی ریزی کرده اند. 👈بنابر این یکی از دلایل اصلی جهنمی شدن افراد، ترجیح امیال نفسانی و خواسته های فردی بر دستورات و خواسته های خداوند است. 👈مهمترین اثر سوء این امیال سیر نشدن از آرزوهای دنیوی و عدم قناعت آنها نسبت به نعمات الهی است. (به نقل از حجت ‌الاسلام و المسلمین استاد «حسین انصاریان») ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ . 🌐 زندگی پس از مرگ ✅ @marg313 📌 نشر این پست، صدقه جاریه است.
1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❣جلا دادن قلب ها ❣ 🔩 همانطوری که آهن زنگ می‌زند، قلب ها و دل ها هم زنگ می‌زنند🤎 👈 آهن که زنگ بزند دیگر کارایی سابق را ندارد ، قلب هم که زنگ بزند دیگر حوصله عبادت و ارتباط با ملکوت را ندارد 😔 ✅ باید دل و قلب را جلا داد همونطور که آهن زنگ زده را جلا می‌دهند 👌 ⁉️اما چه چیز دل را جلا می‌دهد؟ ⁉️ ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ . 🌐 زندگی پس از مرگ ✅ @marg313 📌 نشر این پست، صدقه جاریه است.
🔜چه کارهایی زمان مرگ را جلو می‌آورد؟🔜 ❌ انجام برخی از گناهان همچون آزار پدر و مادر، پرخوری و خوردن پس از سیری، قطع صله رحم، دروغگویی و ... موجب می شود فرد به مرگ طبیعی از دنیا نرفته و زودتر از موعد مشخص گرفتار مرگ شود.😔روایت از امام صادق (علیه السلام) داریم که:" مَنْ یَمُوتُ بِالذُّنُوبِ اکْثَرُ مَّنْ یَمُوتُ بِالْاجالِ وَ مَنْ یَعیشُ بِالْاحسانِ اکْثَرُ مِمَّنْ یَعیشُ بِالْاعْمار؛ یعنی آنها که بر اثر گناهان مى‌میرند بیش از آنهایند که به مرگ الهى از دنیا مى‌روند و کسانى که بر اثر نیکوکارى عمر طولانى پیدا مى‌کنند، بیش از کسانى هستند که بر اثر عوامل طبیعى عمرشان زیاد مى‌شود.👌 ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ . 🌐 زندگی پس از مرگ ✅ @marg313 📌 نشر این پست، صدقه جاریه است.
2.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹دو ویژگی کسانی که بی‌حساب وارد بهشت می‌شوند! ❇️ آیت‌الله مجتهدی (ره) ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ . 🌐 زندگی پس از مرگ ✅ @marg313 📌 نشر این پست، صدقه جاریه است.
15.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍯 خدایا خُمره شراب ما رو هم عسل کن...! ❇️ استاد پناهیان ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ . 🌐 زندگی پس از مرگ ✅ @marg313 📌 نشر این پست، صدقه جاریه است.
✍چند نکته در مورد مذاکرات مسقط یکم؛ مذاکره کنونی به دلایلی که قبلا بارها ذکر گردیده، تصمیم نظام است و نه صرفا دولت. جزئیات ورود به این گفتگوها در شورای عالی امنیت ملی بررسی شده و خطوط قرمز نیز به دقت ترسیم شده است. دوم؛ حضور در این مذاکرات برای اتمام حجت با طرفداران و اصرار کنندگان داخلی و دوستان منطقه ای برای مذاکره مجدد با آمریکا صورت می گیرد و هیچ خوش بینی وجود ندارد. سوم؛ تیم مذاکره کننده اختیار تام ندارد و برای هر موضوع مهمی باید با مرکز مشورت صورت بگیرد. چهارم؛ اتخاذ مواضع رادیکال در تخریب و نقد تیم مذاکره کننده اقدامی نامناسب و برای امنیت و منافع ملی خطرناک است و مؤکداً توصیه می شود دوستان انقلابی از هرگونه نقدی که منجر به تضعیف تیم مذاکره کننده شود، خودداری کنند. پنجم؛ میان تیم ویتکاف و ونس از سویی و همچنین تیم روبیو و هگست اختلاف جدی و رقابت وجود دارد. تیم اولی به دنبال مذاکره و تیم دوم به دنبال تقابل است و ترامپ هم به دلیل خطرات ناشی از هرگونه تقابل مستقیم با ایران، فعلا از درگیری نظامی نگرانی دارد. 🚀 اخبار اسرائیل 🆘 @Syria313 🆘 @Syria313 🆔 پذیرش تبلیغات @f_aaha
هدایت شده از ذوالفقار خیبرشکن
♦️️میدل ایست آی: نقشه ترامپ برای تسلیم کردن ایران اشتباهی مرگبار است 🔹دیوید هِرست (سردبیر میدل ایست آی) در تحلیلی نوشته است: تصور دونالد ترامپ از «ضعیف شدن ایران» بر ارزیابی‌های شخصی و اطلاعات ناقص اسرائیل است؛ اسرائیلی که به‌دنبال کشاندن آمریکا به جنگ با ایران است. 🔹ترامپ اعتقادی به مذاکره واقعی ندارد و توافق را صرفاً به‌ معنای تحمیل خواسته‌های خود می‌داند؛ درحالی‌که ایران حاضر نیست توان دفاعی و موشکی‌اش را کنار بگذارد. 🔹نه ملت ایران به دوران وابستگی پیش از انقلاب بازمی‌گردد و نه نظامی که جنگ، تحریم و ترور را پشت سر گذاشته، در برابر فشارهای ترامپ فرو می‌پاشد. 🔹همچنین مقایسه ایران با عراق پس از ۲۰۰۳ را نادرست است و حمله به ایران می‌تواند پرهزینه‌ترین اشتباه تاریخ آمریکا باشد؛ اشتباهی که نادیده‌گرفتن تاریخ، عامل اصلی آن است. . 🗡 ذوالفقار خیبرشکن @zolfaghar_kheibar313
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
یه کانال براتون آوردم‍🙊🥰 پراز متن و کلیپ های انگیزشیه از سیاسی تاااااا آشپزی از آشپزی تااآا موسیقی و طنز😂 https://eitaa.com/biaeenga این کانال واقعا حالمون خـــــ‍ـوب میکنه😁👇 واقعا محشره https://eitaa.com/biaeenga ______________________ https://eitaa.com/biaeenga