🔻مطالبمرتبط
3) چانهزني (باشه من، اما...)
بيمار در اين مرحله ممکن است سعي به چانهزني آن هم با خدا کند تا راهي براي تغيير سرنوشت يا حداقل، تعويق مرگ پيدا کند. بيمار ممکن است در قبال بهبود، قول دهد که کار خوبي انجام دهد يا از اعضاي فاميل بيشتر دلجويي و مراقبت کند.
🌐 زندگی پس از مرگ
✅ @marg313
🔻مطالبمرتبط
4) افسردگي (آره، سراغ من اومده):
بيمار در چهارمين مرحله از مرگ به تدريج، شرايط کامل خود را تشخيص داده و اين کار با افسوس خوردن در مورد از دست دادن سلامت است و سپس به غم از دست دادن دوستان، اعضاي خانواده و يا زندگي تبديل ميشود. شايد اين زمان، سختترين اوقات باشد. فرد رو به مرگ نبايد در اين دوره، تنها باشد و از طرفي هم نبايد به او دلخوشي کاذب داد زيرا ناراحتي در اين مرحله امري اجتنابناپذير است و بايد با آن کنار آمد.
🌐 زندگی پس از مرگ
✅ @marg313
🔻مطالبمرتبط
5) پذيرش (بله، من! من حاضرم):
فرد در آخرين مرحله، واقعيت مرگ را پذيرفته است: اين نه ترسناک است و نه دردناک و نه غمناک است و نه مسرتبخش، بلکه غيرقابل اجتناب است. کسي که منتظر پايان زندگي است ممکن است بخواهد تا افراد اندکي را ملاقات کند و يا خود را از سايرين جدا کرده يا شايد هم فقط براي حمايت، به يک نفر پناه ببرد.
🌐 زندگی پس از مرگ
✅ @marg313
🔻مطالبمرتبط
🔗فرق بین بهشت برزخ و بهشت آخرت چیست؟
برخی تفاوت ها عبارتند از:
🔺 بهشت برزخ موقت، ولی بهشت آخرت دائمی است .
🔺 بهشت برزخ نمونه کوچکی از بهشت آخرت است.
🌐 زندگی پس از مرگ
✅ @marg313
🔻مطالبمرتبط
🔺نعمت های بهشت برزخی به بدنی از غیر بدن عنصری (بدن مادی دنیایی) تعلق می گیرد؛ بدنی که متناسب با حیات برزخی است که به اصطلاح متکلمان به آن، بدن یا قالب «مثالی» گویند (فقط آرایش و رنگ ماده را دارد) ولی نعمت ها در بهشت آخرت، شامل بدن و روح هر دو می شود.
🌐 زندگی پس از مرگ
✅ @marg313
🔻مطالبمرتبط
🔗قطعا در بهشت تکامل وجود دارد، و بهشتیان هرگز در جا نمی زنند، بلکه در پرتو عنایات الهی، و الطاف ربانی، روز به روز به ساحت قدسش نزدیکتر می شوند، و در مسیر قرب الی الله به پیشروی خود ادامه می دهند. مفهوم این سخن آن نیست که در آنجا طاعات و عبادات و اعمالی دارند، چرا که بهشت دار تکلیف نیست، زیرا عناصر اولیه تکلیف در آنجا وجود ندارد، بلکه در پرتو اعمالی که در این جهان انجام داده اند همچنان به سیر تکاملی خویش ادامه می دهند.
درست همانند بعضی درختان پرباری که انسان یکبار آن را غرس می کند ولی مرتبا جوانه می زند و ریشه می دواند و از نقاط دیگر سر برمی آورد و دشت و صحرا را فرا می گیرد!. با همانند سفینه های فضائی که برای آغاز حرکت و خارج شدن از محیط جاذبه زمین نیاز به نیروی عظیمی دارد ولی بعد از خروج از این محیط چنانچه به مانعی برخورد نکند بدون احتیاج به نیروی محرک جدید تا ابد به سیر خود ادامه می دهد!.
🌐 زندگی پس از مرگ
✅ @marg313
🔻مطالبمرتبط
🔗بهشتیان هرچه بخواهند از مواهب و روزیها در هر ساعت و هر زمان برای آنها مهیا است، این چه موهبتی است که هر صبح شام به آنها اعطا می شود؟ مسلما این مواهب جدید و تازه مادی و معنوی است که در این دو وقت به آنها داده می شود، و طبعا به مقامات بالاتری سوق داده خواهند شد.
🌐 زندگی پس از مرگ
✅ @marg313
هدایت شده از پایگاه حفظ و نشر آثار استاد امیری
14.68M
#جهاد_تبیین
#استاد_امیری
☄☄سخنرانی مسائل سیاسی منطقه
👈 ۲۵ فروردین ۱۴۰۳
🎤با بیان استاد امیری
سخنران و تحلیلگر سیاسی
موضوع:
۱-گریزی بر تاریخ پیدایش تفکر صهیونیست جهانی، از ۱۹۱۷ تاکنون و تشکیل اسرائیل در ۱۹۴۸
۲-پیشگویی علی(ع)در مورد تأسیس اسرائیل
۳-نحوه انتقام ج.ا.ایران از رژیمصهیونیستی
۴-اخطار شدید ایران به امریکا و کشورهای منطقه، در همکاری نکردن با رژیم اسرائیل
🔥🔥نقشه های شیطانی صهیونیست ها در
-ذبح گوساله سرخ موی دو ساله
_تخريب مسجدالاقصی
-ساختن معبدسلیمان(هیکل سلیمان)
-ظهور ماشیح یهودی(دجّال)
_📣سیطره صهیونیسم جهانی بر رسانه
♦️و مطالب مفید و ضروری دیگر....
📣حتما مستمع باشید و نشر حداکثری دهید
✔️پیگیر تحلیل های استاد امیری در اینجا باشید👇👇
🎤 پایگاه نشر آثار" #استاد_امیری"
@aasarostad
📚 تحلیل های صوتی، تصویری و نوشتاری روزانه #استاد_امیری را در این کانال دنبال کنید.
🔹 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی است.
🔻مطالبمرتبط
🔗«در سکرات مرگ، سستی و ضعف سراپای انسان را میگیرد و رنگ رخسار او تغییر میکند. در ابتدا زبانش از گفتار باز میماند ولی چشم و گوش و اندیشه او هنوز از کار نیفتادهاند. او درباره دنیا و اموالش با حسرت میاندیشد و پشیمان میشود. سپس مرگ بر او چیرهتر میشود و گوش او نیز از کار میافتد؛ نه سخن میگوید و نه صدایی میشنود، چشمانش در حدقه چرخ میزند و چهره اطرافیان و حرکت لبهای آنان را میبیند ولی صدایشان را نمیشنود. پس از مدتی، سایه مرگ چشمان او را نیز فرا میگیرد و جان از بدنش خارج میگردد».
🌐 زندگی پس از مرگ
✅ @marg313
🔻مطالبمرتبط
🔗عالم برزخ، جهانی است که بین دنیا و آخرت قرار گرفته است که از هنگام مرگ هر انسان شروع می شود و تا پایدار شدن روز قیامت ادامه دارد، بنابراین هم اکنون عالم برزخ وجود دارد، و آنان که مرده اند در این عالم به سر می برند به عبارت روشن تر وقتی انسان مرد، بدن او مرده است ولی روح از بدن جدا شده و زنده است، منتهی چون دیگر در قالب بدن نمیتواند زندگی کند ناچارا از بدن جدا شده و زندگی مستقل از بدن را شروع میکند.
🌐 زندگی پس از مرگ
✅ @marg313
🔻مطالبمرتبط
🔗روح انسان بعد از پایان زندگی دنیا، در جسم لطیفی قرار می گیرد، که آن جسم، از بسیاری از عوارض و مشکلات جسم مادی برکنار است و به آن، قالب مثالی می گویند، که نه کاملا مجرد است و نه مادی.
بلکه دارای یک نوع تجرد برزخی است (مثلا جای گرفتن آب در میان کوزه، با جای گرفتن آن در میان نایلون، فرق دارد در اولی آب در میان جسم غلیظ است و در دومی در میان جسم لطیف، آب همان آب است فقط ظرفش عوض شده،مثل روح که در دنیا در قالب جسم مادی قرار میگیرد و بعد از مرگ در قالب جسم لطیف قرار داده می شود.
🌐 زندگی پس از زندگی
✅ @marg313
🔻مطالبمرتبط
🔗چرا خداوند انسانها را امتحان می کند؟
غرض اصلی در امتحان الهی این است که استعدادهای وجودی انسان ، به خصوص استعدادهای الهی او رشد کنند ؛ لذا گاه خداوند متعال با امتحانی بنده ی خود را متوجّه ضعف خود می کند تا خودش آن ضعف را جبران کند ؛ و گاه او را امتحان می کند امّا نه برای متوجّه نمودن او ، بلکه برای اینکه خود آن امتحان باعث رشد وجودی شخص می شود. خداوند متعال می داند که مؤمنین و انبیاء (ع) در برابر امتحانات او اعتراضی نخواهند نمود ولی باز آنها را امتحان می کند ؛ چرا که با این امتحانها درجه ی وجودی آنها بالا می رود. لذا امتحان خدا همواره از سر لطف است ؛ لکن موضع گیری منفی یک شخص در برابر امتحان الهی ، باعث می شود که آن امتحان ، زمینه سقوط او را فراهم کند.
🌐 زندگی پس از مرگ
✅ @marg313