eitaa logo
زندگی پس از مرگ
12.1هزار دنبال‌کننده
3.9هزار عکس
6.7هزار ویدیو
37 فایل
. 🌐 زندگی پس از مرگ ✅ @marg313 نشر پست ثواب جاریه دارد. آیدی پذیرش تبلیغات👇 @f_aaha 👈نشر پست های این کانال صدقه جاریه است.
مشاهده در ایتا
دانلود
صدا ۰۰۵-AudioConverter.mp3
زمان: حجم: 11.9M
👆جواب استاد امیری 👆 👇سوال مخاطب👇 بسم الله و باللّه سلام ما را به استاد امیری بزرگ برسانید و از ایشان سوال بفرمائید، آیا آتش سوزی در اسرائیل کار ایران است؟ چون در خیلی از کانالها میگن این آتش سوزی های اسرائیل، انتقام جمهوری اسلامی از رژیم صهیونیستی، در مقابل آتش سوزی بندر شهید رجایی است! منتظر جواب سریع هستم چون امروز ساعت ۱۰ جایی سخنران هستم، مطمئنم این سوال را ازم میپرسن تشکر و عرض ارادت سیداحمدرضا موسوی اطهر 📌 اهالی محترم رسانه و فعالان فضای مجازی این تحلیل استاد را در مورد سرزمین های اشغالی را حتما شنونده باشید. ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ ⛔️برای ایران هزینه درست نکنید 🎤 پایگاه حفظ و نشر آثار" " @aasarostad @aasarostad 📚 تحلیل های صوتی، تصویری و نوشتاری روزانه را در این کانال دنبال کنید.
🔴 وصی خودت باش ✍ تا خودت زنده هستی، برای خودت کاری کن. خودت وصی خودت باش. برای بعد از خودت نگذار که معلوم نیست با اموالت چه می کنند. لذتش برای دیگران است و بار سنگین جواب دادنش برای تو. البته معنای این توصیه ها این نیست که خانواده و نزدیکان خود را در نظر نگیرید. خیر آنها مقدم اند و در صورت نیاز اولویت با آنهاست. معنایش این است که سهل انگاری نکنید و خودتان مدیریت اموالتان را به عهده بگیرید و جوری خرج کنید که برای آخرت خودتان فقط وزر و بال و جواب دادنش نماند. 📚 کتاب صراط و شفاعت، استاد عالی ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ . 🌐 زندگی پس از مرگ ✅ @marg313 📌 نشر این پست، صدقه جاریه است.
5.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 خیلی دوست دارم پول جمع کنم!!! 🔸 دنبال مال بودن خوبه؟ 🎙 ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ . 🌐 زندگی پس از مرگ ✅ @marg313 📌 نشر این پست، صدقه جاریه است.
3.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 از حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها کم بگیری ضرر کردی... 🎙 ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ . 🌐 زندگی پس از مرگ ✅ @marg313 📌 نشر این پست، صدقه جاریه است.
8.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تسبیحات حضرت زهرا سلام‌الله علیها . 🎙 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌ ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ . 🌐 زندگی پس از مرگ ✅ @marg313 📌 نشر این پست، صدقه جاریه است.
امیرالمؤمنین علیه السلام: هرگاه يكى از شما وارد منزل خود شود به خانواده‏اش سلام نمايد اگر خانواده نداشته باشد چنين بگويد: «سلام بر ما از جانب پروردگارمان» و هنگام ورود به منزل خود سوره «توحيد» را بخواند كه فقر را از بين ببرد تحف العقول صفحه 115 ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ . 🌐 زندگی پس از مرگ ✅ @marg313 📌 نشر این پست، صدقه جاریه است.
⭐️ اشراف در قیامت ⭐️ ✨️در روایات ائمه اطهار علیهم السلام می فرمایند: مال و فرزندان زینت حیات دنیایند و نمازشب زینت آخرت. در دنیا هرکس از نعمت مال و فرزندان برخوردار باشد، او را در نزد مردم زینت می بخشد. ✨️آخرت هم برای خود زینت و شکوهی دارد که با نمازشب بدست می آید. لذا شیخ عارفین، آیت الله العظمی آقا سید علی قاضی ره می فرمودند: 🔸️در دنیا به صاحبان خانه دو هزار متری و ریاست و... می‌گویند اشراف. اما در قیامت کسانی اشراف می‌گویند که در دنیا اهل نمازشب بودند. ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ . 🌐 زندگی پس از مرگ ✅ @marg313 📌 نشر این پست، صدقه جاریه است.
✍متأسفانه بسیاری از اوقات می‌‌بینم که پس از مرگِ کسی،خویشان و فرزندان 🔻تا مدت‌ ها آن‌چنان مشغول‌ برگزاری‌ مجالس و پـذیرایی از میهمانان و رفت و آمد ها می‌شوند و توجه‌ ندارند که هر لحظه برای او در عالم قبـر مثل سالی و قرنی، چقدر سخت می‌گذرد. 🔹پیامبر خدا (ص) فرمود:« میت در قبر مثل شخص در حال غرق شدن است.» هر لحظه منتظر کمک است و فریادهایی دارد که ما گوش شنوا نداریم... 📚کتاب برزخ و نفخه صور، استاد عالی ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ . 🌐 زندگی پس از مرگ ✅ @marg313 📌 نشر این پست، صدقه جاریه است.
9.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 امام زمان (عج) برای ما دعا میکنن و برای گناهان شیعیان آمرزش می‌طلبن 📜 روایـت عـجــیـب و قابل تأمل سیدبن‌طاووس... 🎙 ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ . 🌐 زندگی پس از مرگ ✅ @marg313 📌 نشر این پست، صدقه جاریه است.
༻🌸༺ 🔷🔹ســــه‌ دستـــه‌ شڪایت‌ ڪننده‌ در 🔹🔷 🌷قال الصادق علیه السلام: سه چیز نزد خدا شکایت می کنند: ۱)👈🏻 مسجد ویرانه ای که مردم در آن نماز نمی گذارند؛ ۲)👈🏻 قرآنی که برای زیبایی  در منزل  گذاشته شده که گرد و خاک روی آن نشسته است و کسی آن را نمی خواند. ۲ ۳)👈🏻دانشمندی که درمیان مردم نادان قرار دارد؛ ─═🍃🌸🍃═─ 📚خصال، ج۱ ، ص۱۴۲ ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ. 🌐 زندگی پس از مرگ ✅ @marg313 📌 نشر این پست، صدقه جاریه است.
16.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ سوال ⁉️ اگه با اموات صحبت کنیم صدای ما را می‌شنوند؟ 🎙 استاد محمدی شاهرودی ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ . 🌐 زندگی پس از مرگ ✅ @marg313 📌 نشر این پست، صدقه جاریه است.
13.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👆جواب استاد امیری 👆 👇سوال مخاطب👇 بسم الله و باللّه سلام ما را به استاد امیری بزرگ برسانید و از ایشان سوال بفرمائید، آیا آتش سوزی در اسرائیل کار ایران است؟ چون در خیلی از کانالها میگن این آتش سوزی های اسرائیل، انتقام جمهوری اسلامی از رژیم صهیونیستی، در مقابل آتش سوزی بندر شهید رجایی است! منتظر جواب سریع هستم چون امروز ساعت ۱۰ جایی سخنران هستم، مطمئنم این سوال را ازم میپرسن تشکر و عرض ارادت سیداحمدرضا موسوی اطهر 📌 اهالی محترم رسانه و فعالان فضای مجازی این تحلیل استاد را در مورد سرزمین های اشغالی را حتما شنونده باشید. ویرنوشت و استاد امیری: فعالان رسانه ای مواظب باشید، احساسی به قضیه آتش سوزی در اسرائیل ورود نکنید و برای جمهوری اسلامی ایران هزینه تراشی نکنید! واحد۸۲۰۰اسرائیل خودش بدنبال مقصر جلوه دادن ایران است تا بگوید حادثه بندرشهیدرجائی کار اسرائیل بوده است!و ایران انتقام گرفته است. https://virasty.com/Amiraliheidar_Amiri/1746109840771645779 ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ ⛔️برای ایران هزینه درست نکنید 🎤 پایگاه حفظ و نشر آثار" " @aasarostad @aasarostad 📚 تحلیل های صوتی، تصویری و نوشتاری روزانه را در این کانال دنبال کنید.