💥 از بس که نداشته هايمان را به رخمان کشیدند ما ایرانیان، ایران را از اتیوپی هم کمتر میدانیم
به اشتراک بگذارید تا کمی هم از داشته هايمان بدانیم!
✅ اينجا ايران است.....
بيمارستان نمازي شيراز جزؤ سه بيمارستان برتر دنيا براي پيوند کبد در دنيا
✅ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺍﺳﺖ...
ﻗﺪﺭﺕ ﺍﻭﻝ ﻧﻈﺎﻣﯽ ﻣﻨﻄﻘﻪ
✅ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺍﺳﺖ...
ﺍﻣﻦ ﺗﺮﯾﻦ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﻣﻨﻄﻘﻪ ﺑﻪ ﯾﺎﺭﯼ ﭘﺪﺍﻓﻨﺪ ﻫﻮﺍﯾﯽ ﺧﺎﺗﻢ ﺍﻻﻧﺒﯿﺎ(ﺹ)
✅ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺍﺳﺖ...
ﺟﺰﻭ ﺑﯿﺴﺖ ﮐﺸﻮﺭ ﺳﺎﺯﻧﺪﻩ ﻧﺎﻭﺷﮑﻦ ﺩﺭ ﺩﻧﯿﺎ
✅ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺍﺳﺖ...
ﺩﺍﺭﻧﺪﻩ ﺭﮐﻮﺭﺩ ﺳﺮﯾﻊ ﺗﺮﯾﻦ ﺍﮊﺩﺭ ﺩﻧﯿﺎ(100متر در ثانیه)
✅ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺍﺳﺖ...
ﺷﮑﺎﺭگاه ﭘﻬﭙﺎﺩ RQ170 ﻓﻮﻕ ﭘﯿﺸﺮﻓﺘﻪ ﺁﻣﺮﯾﮑﺎی ﻭ ﺳﺎﺧﺖ ﻣﺪﻝ ﺍﯾﺮﺍنی
✅ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺍﺳﺖ...
ﭘﺮﻭﺍﺯ ﻣﻮﻓﻖ ﭘﻬﭙﺎﺩ ﺷﺎﻫﺪ ﺑﺮﻓﺮﺍﺯ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﺍﺳﺮﺍﺋﯿﻞ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ 3ﺳﺎﻋﺖ ﻭ ﻋﮑﺴﺒﺮﺩﺍﺭﯼ ﺍﺯ ﻧﻘﺎﻁ ﻓﻮﻕ ﻣﺤﺮﻣﺎﻧﻪ ﺑﺪﻭﻥ ﻫﯿﭻ ﻣﺎﻧﻌﯽ
✅ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺍﺳﺖ...
ﯾﻌﻨﯽ ﻋﮑﺲ ﺑﺮﺩﺍﺭﯼ ﺍﺯ ﺧﺎﮎ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺭﻭﯾﺎﯾﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﺁﻣﺮﯾﮑﺎ ﻭ ﺍﺳﺮﺍﺋﯿﻞ!!!
✅ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺍﺳﺖ...
ﺟﺰﻭ ﭼﻬﺎﺭ ﮐﺸﻮﺭ ﻣﻮﻓﻖ ﺩﺭ ﺷﺒﯿﻪ ﺳﺎﺯﯼ ﺣﯿﻮﺍﻧﯽ
✅ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺍﺳﺖ...
ﺩﻭﻣﯿﻦ ﮐﺸﻮﺭ ﺑﺮﺗﺮ ﺩﻧﯿﺎ ﺩﺭ ﺗﺤﻘﯿﻘﺎﺕ ﻣﻐﺰ ﻭ ﻧﺨﺎﻉ
✅ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺍﺳﺖ...
ﮐﺸﻮﺭﯼ ﮐﻪ ﺍﻟﻘﺎﻋﺪﻩ, ﺩﺍﻋﺶ, ﻃﺎﻟﺒﺎﻥ ﮐﻪ ﻫﯿﭻ, ﺣﺘﯽ ﺁﻣﺮﯾﮑﺎ ﻭ ﺍﺳﺮﺍﯾﯿﻞ ﻫﻢ نمی توﺍﻧﻨﺪ ﺍﻣﻨﯿﺘﺶ ﺭﺍ ﺑﯽ ﺛﺒﺎﺕ ﮐﻨﻨﺪ
✅ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺍﺳﺖ...
ﮐﺸﻮﺭﯼ ﮐﻪ ﺗﻌﺎﺩﻝ ﺳﯿﺎﺳﯽ ﻣﻨﻄﻘﻪ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺩﺳﺖ ﺩﺍﺭﺩ
✅ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺍﺳﺖ...
ﮐﺸﻮﺭﯼ ﮐﻪ ﻭﻗﺘﯽ ﻣﯿﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺑﺎ ﺍﻭ ﺑﺠﻨﮕﻨﺪ, ﺗﮏ ﺑﻪ ﺗﮏ ﻭﺍﺭﺩ ﻧﻤﯿﺸﻮﻧﺪ, ﺑﻠﮑﻪ ﺑﺨﺎﻃﺮ ﻗﺪﺭﺕ ﺑﯿﺤﺪﺵ ۸۴ ﮐﺸﻮﺭ ﻣﺘﺤﺪﺃ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺣﻤﻠﻪ ﻣﯿﮑﻨﻨﺪ ﻭ ﺁﺧﺮ ﻫﻢ ﭘﺲ ﺍﺯ ۸ ﺳﺎﻝ ﻧﻤﯿﺘﻮﺍﻧﻨﺪ ﯾﮏ ﻭﺟﺐ ﺍﺯ ﺧﺎﮐﺶ ﺭﺍ ﺍﺷﻐﺎﻝ ﮐﻨﻨﺪ.
✅ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺍﺳﺖ...
ﺟﺰﻭ ﺩﻩ ﮐﺸﻮﺭ ﺑﺮﺗﺮ ﺩﻧﯿﺎ ﺩﺭ ﻋﻠﻮﻡ ﻧﺎﻧﻮﺗﮑﻨﻮﻟﻮﮊﯼ
✅ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺍﺳﺖ...
ﺗﻨﻬﺎ ﮐﺸﻮﺭ ﺩﺳﺖ ﯾﺎﻓﺘﻪ ﺑﺮ ﺗﮑﻨﻮﻟﻮﮊﯼ ﻫﺴﺘﻪ ﺍﯼ ﺑﺪﻭﻥ ﮐﻤﮏ ﮐﺸﻮﺭﻫﺎﯼ ﺩﯾﮕﺮ
✅ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺍﺳﺖ...
ﺍﻭﻟﯿﻦ ﮐﺸﻮﺭ ﺳﺎﺯﻧﺪﻩ ﺩﺍﺭﻭﯼ ﮔﯿﺎﻫﯽ ﺩﺭﻣﺎﻥ ﺍﻡ.ﺍﺱ
✅ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺍﺳﺖ...
ﮐﺸﻮﺭﯼ ﮐﻪ ﺩﺷﻤﻦ ﺑﺮﺍﯼ ﻧﺎﺑﻮﺩﯼ ﺍﺵ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﻧﺘﯿﺠﻪ ﺭﺳﯿﺪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﺧﻮﺩﺑﺎﻭﺭﯼ ﻣﺮﺩﻣﺎﻧﺶ ﺭﺍ ﻧﺎﺑﻮﺩ ﮐﻨﺪ
#حاجی
🌹ﻫﻤﻮﻃﻦ :
ﺩﺍﺷﺘﻪ ﻫﺎﯾﻤﺎﻥ را دست کم نگیریم
👇👇👇👇👇👇👇 ﺭﻭﺯﯼ ﮐﻪ ﺩﺷﻤﻦ ﺑﻌﺜﯽ ﺧﺮﻣﺸﻬﺮ ﺭﺍ ﮔﺮﻓﺖ
ﺟﺴﺪ ﺑﯽ ﺟﺎﻥ ﻭ ﻋﺮﯾﺎﻥ ﺩﺧﺘﺮﯼ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺗﯿﺮﮎ ﺑﻠﻨﺪﯼ ﺑﺴﺘﻪ
ﻭ ﺩﺭﺁﻥ ﺳﻮﯼ ﮐﺎﺭﻭﻥ ﻣﻘﺎﺑﻞ ﭼﺸﻤﺎﻥ ﺭﺯﻣﻨﺪﻩ ﻫﺎﯼ ﻣﺎ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ
ﺑﻮﺩﻧﺪ !
ﺗﮑﺎﻭﺭﺍﻥ ﻧﯿﺮﻭﯼ ﺯﻣﯿﻨﯽ ﺍﺭﺗﺶ ﺑﺎ ﺗﻘﺪﯾﻢ 3 ﺷﻬﯿﺪ
ﺑﺎﻻﺧﺮﻩ ﺁﻥ ﺟﺴﺪ ﺭﺍ ﭘﺎﯾﯿﻦ ﺁﻭﺭﺩﻧﺪ !...
ﺳﻪ ﺷﻬﯿﺪ ﺑﺮﺍﯼ " ﺟﺴﺪ " ﯾﮏ ﺩﺧﺘﺮ ﺍﯾﺮﺍﻧﯽ !... ﻧﺎﭘﻠﺌﻮﻥ ﺑﻨﺎﭘﺎﺭﺕ :
ﺍﮔﺮ ﻧﯿﻤﯽ ﺍﺯ ﻟﺸﮕﺮﯾﺎﻧﻢ ﺍﯾﺮﺍﻧﯽ ﺑﻮﺩﻧﺪ ﺗﻤﺎﻡ ﺩﻧﯿﺎ ﺭﺍ ﻓﺘﺢ
ﻣﯿﮑﺮﺩﻡ ... ﺁﺩﻭﻟﻒ ﻫﯿﺘﻠﺮ :
ﺍﮔﺮ ﻣﻬﻨﺪﺳﺎﻥ ﺍﺳﻠﺤﻪ ﺳﺎﺯ ﻣﻦ ﺍﯾﺮﺍﻧﯽ ﺑﻮﺩﻧﺪ ﺻﺪ ﺳﺎﻝ ﻗﺒﻞ
ﺍﺯﺗﻮﻟﺪﻡ ﻧﺎﺯﯼ ﺩﺍﺭﺍﯼ ﺑﻤﺐ ﺍﺗﻤﯽ ﻣﯿﺸﺪ
سومین رییس جمهور امریکا جان جفرسون قانون اساسی امریکا را بر پایه حکومت کورش بزرگ نوشتیم
نخستین فرمان حقوق بشر رو کورش بزرگ نوشت ۱۳ قرن قبل از اسلام
ﭘﺒﺎﻣﺒﺮ ﺍسلام :
ﺭﻭﺯﯼ ﻣﺮﺩﺍﻧﯽ ﺍﺯ ﺳﺮﺯﻣﯿﻦ ﭘﺎﺭﺱ ﺑﻪ ﺩﻭﺭ ﺗﺮﯾﻦ ﻧﻘﻄﻪ ﯼ ﻋﻠﻢ
ﺧﻮﺍﻫﻨﺪ ﺭﺳﯿﺪ
چنگیز ﻣﻐﻮﻝ :
ﺍﮔﺮ ﺩﻧﺒﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﻧﯽ ﻫﺴﺘﯽ ﮐﻪ ﺗﺎ ﭘﺎﯼ ﺧﻮﻧﺸﺎﻥ ﺍﺯ ﻋﻬﺪﺷﺎﻥ
ﺩﻓﺎﻉﮐﻨﻨﺪ ﺩﺭ ﺳﺮﺯﻣﯿﻦ ﭘﺎﺭﺱ ﺑﻪ ﮐﺎﻭﺵ ﺑﭙﺮﺩﺍﺯ .
ﺍﺳﮑﻨﺪﺭ :
ﺍﮔﺮ ﺭﻭﺯﯼ ﺩﯾﺪﯼ ﮐﻪ ﻓﺮﺩﯼ ﺑﺨﺎﻃﺮ ﮐﺸﻮﺭﺵ ﺣﺎﺿﺮ ﺷﺪﻩ
ﺗﻤﺎﻡﻓﺮﺯﻧﺪﺍﻧﺶ ﺭﺍ ﻗﺮﺑﺎﻧﯽ ﮐﻨﺪ ﺑﺪﺍﻥ ﮐﻪ ﺁﻥ ﻣﺮﺩ ﺍﻫﻞ
ﺍﻣﭙﺮﺍﻃﻮﺭﯼﭘﺎﺭﺱ ﺍﺳﺖ
ﺳﻼﻣﺘﯽ ﻫﻤﻪ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﻬﺎ
ﺍﯾﻨﻮ ﻧﺬﺍﺷﺘﻢ ﻻﯾﮏ ﮐﻨﯽ .... ﮐﭙﯽ ﮐﻦ ﺑﺬﺍﺭ ﻣﻦ ﺑﺮﺍﺗﻮﻥ ﻻﯾﮏ ﺑﺰﻧﻢ .. ﺯﻧﺪﻩ ﺑﺎﺩ ﺍﯾﺮﺍﻥ
💞💞💞💞💞
فقط یه ایرانی می تونه بشه
حسین اسلامبولچی
رئيس شرکت مخابرات آمریکا
AT&T
💞💞💞💞💞
فقط یه ایرانی می تونه بشه
فرزاد ساعدپناه
مدیر فنی
YAHOO
💞💞💞💞💞
فقط یه ایرانی می تونه بشه
امید کردستانی
مدیر ارشد سایت GOOGLE
💞💞💞💞💞
فقط يه ايراني ميتونه بشه پرفسور خدادوست اولين و برترين جراح چشم و پيوند قرنيه دنيا
💞💞💞💞💞💞💞💞فقط یه ایرانی می تونه بشه
پروفسور مجید سمیعی
رئیس جراحان مغز جهان در آلمان
💞💞💞💞💞
فقط یه ایرانی میتونه بشه پروفسور مجید جمشیدی
مدیر برنامه های داخلی ایستگاه
فضایی ناسا
💞💞💞💞💞
فقط یه ایرانی می تونه بشه
صبا ولدخانی
برنده جوانترین کاشف دنیا
💞💞💞💞💞
فقط یه ایرانی می تونه بشه
نادر مردانلو
رئيس اولین شرکت خصوصی
پرتاب ماهواره در آمریکا
💞💞💞💞💞
فقط یه ایرانی می تونه بشه
انوشه انصاری
رئيس موسسه تکنولوژی
تل کام
💞💞💞💞💞
فقط یه ایرانی می تونه بشه
ماریا خرسند
رئيس شرکت اریکسون
💞💞💞💞💞
ای ایران همیشه سربلند باشی.
افتخار كنيم به ايرانی بودنمان و اين اندکی از افتخارات کشور عزيزمان.
سید یاسر جبرائیلی:
✨از بیانیه لوزان درس بگیریم و اعتماد نکنیم
🔹این ایام که معاون اول و رئیس دفتر رئیس جمهور در نسبتهایی خلاف واقع، مدعی تایید لوایح FATF از سوی رهبر انقلاب و شورای نگهبان شدهاند، خاطره شب ۱۴ فروردین ۹۴ برایم تداعی میشود.
🔹آن شب، توافق لوزان انجام شده بود و تیم ایرانی در بیانیهای مدعی شده بود "هیچ یک از تأسیسات و فعالیتهای مرتبط هستهای متوقف، تعطیل و یا تعلیق نمیشود"، "همه تحریمهای اقتصادی و مالی چندجانبه اروپا و یکجانبه آمریکا از جمله تحریمهای مالی، بانکی، بیمه، سرمایه گذاری و تمامی خدمات مرتبط با آنها در حوزههای مختلف از جمله نفت، گاز، پتروشیمی و خودرو سازی فوراً لغو خواهند شد" و دهها ادعای رویایی دیگر. همان بیانیهای که برخی را جوگیر کرد و پیام تبریک صادر کردند.
🔹اما بیانیه تیم ایران تنها بیانیهای نبود که چارچوب توافق آینده(برجام) را تشریح کرد. بیانیهای هم آمریکاییها منتشر کردند که یک بیانیه کاملا سیاه بود. آمریکاییها در بیانیه خود آورده بودند که "ایران موافقت کرد تقریبا دو سوم فعالیت های هسته ای خود را کاهش دهد"، "اگر ایران به تعهدات خود عمل کند، در تحریمها تخفیف (Relief) شامل حالش می شود، اما ساختار تحریم های آمریکا باقی میماند" و دهها خبر تلخ دیگر.
🔹همان شب یادداشتی با عنوان "بیانیه ایرانی خوب، بیانیه آمریکایی بد" منتشر کرده و از وزارت خارجه خواستم اگر ادعاهای آمریکا صحت ندارد، رسما آنها را تکذیب کند. اما چنین نشد و گذشت زمان نشان داد متاسفانه تک تک گزارههایی که آمریکاییها در بیانیه لوزان آورده بودند، واقعیت برجام بوده است. دو سوم فعالیتهای هستهای ایران کاهش یافت، ساختار تحریمها باقی ماند، تحریمها لغو نشدند، بلکه در تحریمها تخفیفهایی بیخاصیت داده شد آنهم نه به شکل فوری که تیم ایرانی ادعا کرده بود، بلکه دقیقا همانگونه که آمریکا گفته بود، پس از انجام تعهدات ایران.
🔹بعدها با اشاره به دو بیانیه متفاوت لوزان، به یکی از دوستان میگفتم ظاهرا در آمریکا حساب و کتابی هست. اینطور نیست که تیم مذاکرهکنندهاش شعاری بدهند و نتیجه چیزی دیگر باشد. اما اینجا حساب و کتابی در کار نیست. میبافند و سوت و است و کف و تبریک و بعد، واقعیات متفاوت و تلخ و خسارتبار.
🔹این ایام درباره FATF همان داستانها در حال تکرار است. آمریکاییها و FATF میگویند این استانداردها برای جلوگیری از دور زدن تحریمهاست، اما دولت آقای روحانی بدون اینکه تضمینی بدهد، مدعی است اگر FATF را بپذیریم، روابط بانکی ما عادی میشود و اگر نپذیریم، ارتباط مالی ما با دنیا قطع میشود. و صد البته در کمال تاسف آمریکاییها دقیقا مانند لوزان دقیق حرف میزنند و تیم دولت خلاف میگوید. یا جاهلاند، یا خدای ناکرده قصد دیگری دارند. الله اعلم. اما اینکه رئیس دفتر رئیس جمهور میگوید تحریمها موقت است و رفع خواهد شد، یعنی آقایان خیال مذاکره در سر دارند و من تردید ندارم خودتحریمی با FATF کلید اجبار کشور برای ورود به اتاق مذاکره است.
🔹رسانههایشان بسیج شده و چون گذشته مشغول بزک هستند. شاید بازهم روزی اعتراف کنند که FATF را هم بزک کردیم. باید ایستاد و از ورود کشور به یک باتلاق دیگر جلوگیری کرد.
https://b2n.ir/47045
@syjebraily
*ملاك های انتخاب نمايندگان مجلس شوراي اسلامی*
دكتر جعفر قادري
دانشیار اقتصاد دانشگاه شيراز
بخش اول
*مقدمه*
با نزديك شدن به روزهاي پاياني سال 98، به روز برگزاري یازدهمین دوره انتخابات مجلس شوراي اسلامي نزديك مي شويم. هرچند تا 2 اسفند چند ماهی باقيمانده ولي براي شناخت مردم از افرادي كه مي خواهند بعنوان نماينده آنها براي 4 سال به وكالت از آنها عهدهدار قانونگذاري و پيگيري امور آنها باشند، فرصت كافي وجود ندارد.
اگرچه بيشتر چهرههاي مطرح شده براي مردم شناخته شده هستند ولي شناخت ها نوعاً سطحي است و كمتر كسي تا بحال با نگاه يك رأيدهنده درصدد شناخت افراد برآمده است. هرچند براي شناخت افراد از كانديداها راههاي زيادي وجود دارد و معمولاً هم از طريق دوستان، بستگان، افراد مورد وثوق، معرفي جناحها و جريانات سياسي و تفحص خود فرد، اين شناخت حاصل مي شود ولي اگر براي شناخت، معيارها و شاخص هاي درستي وجود نداشته باشد، شناخت از افراد ناقص و اعتمادها بعضاً به بياعتمادي و رويآوردن ها به رویگرداني و اقبالها به بداقبالي تبديل خواهد شد.
*انتخاب درست، مایه سربلندی مردم در حوزه انتخابیه است*
وكالت مسئوليتي نيست كه به راحتي از ناحيه موكل قابل عزل باشد و بالاتر از نماينده مسئولي وجود ندارد كه بتواند از وكيل سلب وکالت كند. وكيل به محض انتخاب شدن براي مدت 4 سال نماينده مردم در مجلس شوراي اسلامي است و شخصيت او در اين 4 سال و حتي بعد از آن معرف شخصيت مردم انتخاب كننده وي خواهد بود. اگر فردي بدرستي انتخاب شده باشد براي مردم حوزه انتخابيه مايه افتخار و سربلندي و اگر بناحق رأي آورده باشد مايه شرمساري مردم حوزه انتخابيه خود خواهد بود. اگر براي شناخت مردم يك حوزه انتخابيه ملاك هاي زيادي وجود داشته باشد و بخواهيم ميزان منطقي بودن، تعهد به آرمانها، توجه به فضيلت ها و كمالات آن شهر و حوزه انتخابيه را بشناسيم، يكي از اين معيارها شناخت مردم از طريق نمايندگان آنها است. اگر بپذيريم كه نماينده هر شهر معرف شخصيت مردم آن شهر است، براي شهرهاي داراي رفتار منطقي، موكلين آنها معرف بهتري از شخصيت آنها خواهند بود.
براي كشوري كه در طول بیش از 40 سال گذشته به طور متوسط هرسال يك انتخابات تجربه كرده، انتظار بهبود در فرآيند انتخابها و انتخاب نمايندگان باسوادتر، موجهتر و قابل قبول تر انتظاري دور از ذهن نيست و انتظار ميرود كه مردم در هر دور از انتخابات با تجربه اندوزي از انتخاب هاي گذشته اشكالات و ايرادات واقع در انتخاب هاي قبلي را جبران كنند. اگر بطور متوسط مردم از هر انتخاب گذشته، يك نكته آموخته باشند، شمار نكات آموخته شده براي اطمينان نسبت به داشتن يك انتخاب سالم و مؤثر كفايت ميكند.
*مردم، با تجربه از انتخابات گذشته، ایرادات انتخاب قبلی خود را جبران کنند*
اگرچه تحليلهاي قبل و بعد از هر انتخابات در مورد مكانيزم هاي انتخاب و يا درستي و يا نادرستي در انتخاب، ما را برخوردار از گنجينهاي از يافتهها و تجربيات كرده ولي زماني اين تجربيات ميتواند مفيد واقع شود كه روند انتخابهاي ما را بهتر كند. اگر بنا باشد كه در هر انتخاب مجدداً اشكالات و ايرادات قبلي وجود داشته باشد قطعاٌ از تجربيات گذشته استفاده نشده است.
آنچه در انتخابهاي گذشته مورد غفلت قرار گرفته، ارائه شاخصها و آگاهي دادن مردم براي شناخت كانديداهاي اصلح و شايسته بوده و بيشتر اهتمام ها براي قانع كردن مردم جهت رأي دادن به كانديداهاي مورد قبول احزاب بوده، بدون اينكه به شايستگي و اصلح بودن كانديداها وقعي نهاده شود. طبيعي است در فضايي كه براي كانديدا شدن از ملاك و معيار خبري نيست هركسي به خودش اجازه ميدهد تا وارد عرصه انتخابات شده و براي رأي آوردن خود از هر شيوه و يا روشي اعم از مشروع و يا نامشروع استفاده نمايد.
*حاکمیت ملاکها و معیارهای انتخاب در جامعه، فضا برای رقابت سالم بین افراد فراهم می کند*
حاكميت ملاكها و معيارهاي انتخاب در جامعه منجر به نوعي غربالگري در بين افراد ميشود و فضا براي رقابت سالم بين افراد صالح و شايسته فراهم خواهد شد. در يك جو و فضاي دور از ملاك و معيار، چهرههاي شايسته و اصلح خود را در معرض انتخاب قرار نميدهند. در اين فضا تخريب ها جايگزين تعريف ها، جنگ و دشمني جايگزين رقابت و كينه و كدورت جايگزين رفاقت خواهد شد. در اين فضاي ناسالم فقط افرادي وارد ميشوند كه حاضر باشند براي موفقيت خود از هر شيوه و روشي اعم از مشروع و يا غيرمشروع استفاده كنند. اگر فضا ناسالم باشد افراد صالح و شايسته خود را باخته و شكست خورده خواهند ديد و دليلي براي ورود نخواهند داشت.
اگر انتخاب افراد بر مبناي شاخص و معيار، از جوامع سنتي و روستايي و داراي بافتهاي قومي و قبيلهاي انتظاري دور از ذهن باشد، براي استانها، شهرها و نقاطي كه داعيهدار پيشقراولي اصحاب فرهنگ و معرفت را دارند، انتظاري بحق و نزديك به ذهن است. انتظار ميرود استان
هایی كه در طرح ايدههاي جديد سرآمد استانهاي ديگر بوده اند در بحث تدوين شاخصها و معيارهاي يك انتخاب نيز سرآمد ساير استانها باشند و بتوانند با ارائه الگويي موفق به رسالت فرهنگي خود به نحو احسن عمل كنند. جايگاه کلانشهرها چه از نظر سهم جمعيتي و چه از نظر تأثيرگذاري بر تحولات ملی و استانی، نقش مردم این شهرها را به نقشي برجسته و پررنگ تبديل ميكند.
جناحها و جريانهاي سياسي قبل از اينكه براي انتخاب كانديداي خود بكوشند، بايد به مردم در انتخاب خود شاخص بدهند. در صورتيكه جناحها در تدوين شاخصهاي يك انتخاب خوب كمك نمايند و خود نيز براساس همين شاخصها كانديدا معرفي نمايند بيشتر مورد استقبال مردم قرار خواهند گرفت. احزابي كه سعي در تعميق انتخاب مردم دارند و راه موفقيت خود را در اين تعميق ميبينند در جلب اعتماد مردم نه در يك دوره بلكه در دورههاي مختلف موفق خواهند بود. احزابي كه راه موفقيت خود را در بيملاكي و فقدان معيار ميبينند از پشتوانه افراد دارای فكري و تخصص برخوردار نبوده و با اتكاء به حمايت عوام نيز نميتوانند رسالت و مسئوليت عهدهدار شده را به سرمنزل مقصود برسانند.
اگر انتخاب مردم مبتني بر شاخص و متكي بر معيارهاي تعريف شده و پذيرفته شده باشد، رويگرداني و سلب اعتماد از انتخابشدگان بندرت اتفاق ميافتد. نمايندگاني كه نتوانند در دوران نمايندگي خود همچنان پشتوانه مردمي را حفظ كرده و حتي اقبال عمومي نسبت به خود را افزايش دهند در پيگيري شعارهاي مطرح كرده چندان توفيقي نخواهند داشت. انتخابهاي عاري از پشتوانه ملاك و معيار، عملاً روند تغييرات نمايندگان را سرعت بخشيده و مجالس جديد از پشتوانه تجربيات مجالس قبلي محروم ميشود.
در ادامه سعي خواهد شد تا در انتخابات مجلس شوراي اسلامي، ملاكها و معيارهاي يك انتخاب درست و كارآمد مورد بررسي و ارزيابي قرار گيرد. قطعاً كمك و مساعدت اصحاب فكر و انديشه و مطبوعات به تعميق اين مبحث كمك نموده و بستر مناسبي براي تصميم مردم فراهم خواهد كرد.
پایان بخش اول
✳راه های ارتباطی:
🌐وب اپلیکیشن:
https://drjghaderi.ir/
📱اپلیکیشن اندروید:
https://drjghaderi.ir/app/drjghaderi-v5.apk
❇اینستاگرام:
https://instagram.com/drjghaderi.ir
❇توییتر:
https://twitter.com/drjghaderi
❇آپارات:
https://www.aparat.com/DrJGhaderi
آداب خردمندی
در ١٥ سال گذشته در صدها نشست و جلسه و گفتگو در سطوح مختلف و موضوعات گوناگون شرکت داشتهام و با اشخاص زيادى در حاكميت، بخش خصوصى، جامعه مدنى و اقشار گوناگون همنشين بودهام. این حضور فراوان و متنوع بیشترین بهرهای که برایم داشته است، آشناشدن با انواع رفتار، گفتار و کردار و یافتن فرصت مقایسهی آنها با یکدیگر بوده است. در این مدت بسیار کوشیدم که روش خردمندان را در میان جمع شناسایی کنم.
باید بگویم که منظورم از خردمندی، هوشمندی نیست، زیرا بسیار افرادی را دیدهام که از هوش و استعداد بالایی برخوردار بودهاند اما ویژگیهای خردمندی را کمتر داشتهاند.
خردمندی به باور من حاصلجمع هوش، اخلاق و اراده است. بههرحال گزیدهی آداب خردمندان را چنین یافتم؛ ٢٠ ویژگی که البته با قوت و ضعف در افراد مختلف وجود دارد. بهگمان من خردمند واقعی کسی است که اقلا ١٥ مورد از موارد زیر را (که مورد بیستم حتما یکی از آنها باشد) همزمان داشته باشد:
١. بسیار خوب و بادقت گوش میکنند و وسط صحبت دیگران نمیپرند. هنگام سخن گفتن دیگران، با بغل دستی خود حرف نمیزنند.
٢. سنجیده، کوتاه و دقیق سخن میگویند. در سخنانشان اثری از کنایه، تهدید، تحکم، خشونت و توهین نیست.
٣. بسیار اهل مطالعه هستند و عطش یادگیری دارند. در كنار بهروز بودن در حوزه تخصصیشان، در علوم انسانى مطالعات زيادى دارند.
٤. از گفتن "نمیدانم" ابا ندارند و از تصحيح اشتباهاتشان توسط ديگران استقبال مىكنند.
٥. راستگویند. هرجا که راستگفتن را مصلحت نبينند، بهجای دروغگفتن سکوت میکنند.
٦. نگاهشان توأم با احترام و خوشآمدی است. در سلام و احترامکردن به دیگران، به جایگاه اجتماعیشان توجه نمیکنند. رفتارشان با فروتنی و آرامش همراه است. چهرهای گشاده و بشاش دارند.
٧. اهل افراط و تفريط نيستند. در نگهدارى اموال عمومى و محيط زيست كوشش مىكنند و از جيب ديگران خرج نمىكنند.
٨. نسبت به باورها و نظراتشان تعصب ندارند و مدام آنها را پالايش مىكنند. از اينروى، نظر مخالف را با گشادهرویی میشنوند و پيشداورى نمىكنند.
٩. گفتار و کردارشان با تغییر منصب و مسئولیتشان تغییر نمیکند. در مديريتشان اهل كار گروهى و تعامل هستند.
١٠. روابطشان بر تصميماتشان تأثير نمىگذارد و سفارشپذير نيستند. براى خوشآيند ديگران اظهارنظر مساعد نمىكنند.
١١. به مکان نشستنشان در مجلس حساسیت ندارند. روی اولین صندلی که خالی باشد مینشینند.
١٢. برای بهدست آوردن مسئولیتی با دیگران، مستقیم یا غیر مستقیم، مذاکره یا لابی نمیکنند.
١٣. برای دیدهشدن تلاش نمیکنند. داوطلب عکسگرفتن یا مصاحبهکردن نیستند. تلاش نمىكنند كه كارها را بهنام خود تمام كنند.
١٤. بسیار نکتهبین هستند. از تکرار گفتههایشان پرهیز میکنند و در سخنانشان همیشه نکات تازه و بدیع یافت میشود. در موضوعات خارج از تخصصشان اظهارنظر نمىكنند.
١٥. از پذیرش همزمان چند مسئولیت پرهیز میکنند. اگر مسئولیتی را بپذیرند برای تحقق اهداف آن بسیار تلاش میکنند.
١٦. افراد را قضاوت نمیکنند و در خصوص پیشینه، اعتقادات و احوالات خصوصی افراد کنجکاوی و تجسس نمیکنند. بهجای سخنگفتن از افراد، از افکار و اندیشهها سخن میگویند.
١٧. مسئوليت اشتباههایشان را مىپذيرند و از اعتراف به خطا يا شكست خود طفره نمىروند. در پذيرش اشتباه فرافكنى نمىكنند.
١٨. وارد محاجه و یکی به دو نمیشوند و حاضرجوابى نمىكنند. در برابر تندی و توهین صبور و با سعهی صدر هستند.
١٩. به هیجانات خود مسلط هستند. در رفتارشان خشم، ترس، اضطراب یا شادی مفرط دیده نمیشود.
٢٠. به هیچکدام از ویژگیهای بالا تظاهر نمیکنند.
اگر چنین افرادی را میشناسید، قدر آنها را بدانید. آنها در این زمانهی پرآشوب مانند گلهایی هستند که در شکاف صخرهها گم شدهاند. جامعهی بالنده و آرمانی از اینگونه افراد در لایههای زبرین خود بیشتر دارد. کشوری که هرم خردمندی در آن وارونه باشد، یعنی هرچه بالاتر روی بیشتر از جنس خردمندان بیابی، جامعهی رهیدهایست.
روح الامینی
مرکا
کانال خبری .فرهنگی .سیاسی. اجتماعی درخدمت دوستان
https://eitaa.com/marka
*حجتالاسلام سیداحمد آقا خمینی* ۵ سال بعد از فوت امام ره و در حالی که ۴۹ سال داشت صبحگاه روز ۲۱ اسفند ۱۳۷۳ در خواب و در حمله قلبی و تنفسی و سکته مغزی و .... دار فانی را وداع کرد.
آخرین سخنرانی به شدت انتقادی سید احمد خمینی از سیاستهای *دولت وقت (هاشمی رفسنجانی)* یک هفته پیش از مرگ و در جمع دیدار کنندگان سمنانی👇👇👇👇👇
هفتهنامه « *امید* » تنها نشریهای بود که در آن سالها سخنرانی مرحوم سید احمد خمینی را پوشش داد.
*متن کامل این سخنرانی پس از بیست و دو سال به صورت کامل در خبرگزاری فارس منتشر میشود:*
*مقصر اختلاس و رشوه ما هستیم نه آمریکا*
حجتالاسلام والمسلمین حاج سیداحمد خمینی یادگار گرانقدر حضرت امام خمینی در آن سخنرانی، اظهارات چالشی را در یکی از دیدارهای عمومی خود خطاب به دیدارکنندگان سمنانی به این مضمون گفتند که: ما نباید همه ندانمکاریها و مشکلاتمان را به گردن آمریکا بیندازیم. الان داخل شانزدهمین سال از عمر انقلاب اسلامی هستیم و هنوز بعضی از مسئولین حتی مسئولین نهادهایی که پس از انقلاب تأسیس شدهاند مشکلات مدیریتی و مسائل خود را به گردن رژیم گذشته میاندازند و ندانم کاریهای خود را ناشی از مشکلات به جای مانده از رژیم طاغوت میدانند.
ایضاً بعضیها همه نقاط ضعف و بی کفایتی خود را با هیاهو به گردن استکبار جهانی و آمریکا انداخته و از زیر بار مسئولیت شانه خالی میکنند.
در اینکه مشکلات و مسائل ما به کارشکنی دشمنانمان و خباثت و کارشکنی آمریکا و ضدیت صهیونیستها برمیگردد شکی نیست. اما گسترش فساد اداری و رشوهخواری در ادارات و مؤسسات دولتی به خودمان برمیگردد. اتخاذ تصمیمات نابخردانه درباره ذخایر ارزی مملکت توسط خودمان بوده است.
آقای دکتر کاشان (حاج اصغر آقا فخریه) در زمان تصدی پست معاونت ارزی بانک مرکزی مملکت درِ خزانه بانک را باز کرد و به هر دلال و قاچاقچی و چاقوکش 5 هزار دلار تقدیم کرد و روزانه میلیونها دلار ذخایر ارزی بانک مرکزی را به جیب گانگسترها ریخت.
آیا این نقشه تهی کردن خزانه ارزی مملکت را آمریکای جنایتکار جلوی حاج اصغرآقا گذاشته بود و یا به تصمیمگیری نابخردانه شخص او مربوط میشد؟
آیا این بابا رئیس و بزرگتری نداشت تا جلوی کار او را بگیرد؟ میلیاردها ریال بیتالمال هزینه ساخت پل هوایی میشود و ناگهان صدها تن سیمان و بتون و میلگرد روی سر رهگذران آوار میشود و جان عدهای را میگیرد.
آیا سهلانگاری ساختن یک سازه بتنی توطئه آمریکای جنایتکار بوده است؟
ضعف مدیریتی و امنیت پرواز باعث سقوط پیدرپی هواپیماهای مسافربری سیویل و نظامی میشود و هنوز مرکب خبر سقوط هواپیمای فوکر و آسمان خشک نشده خبر سقوط طیاره دیگری منتشر میشود.
آیا این هم از توطئه آمریکا است؟
از یک طرف آقایان مرتباً مشکلات مملکت را به گردن نیروهای ناشناخته و استکبار موهوم میاندازند و مرتباً میگویند در محاصره اقتصادی و غیره و ذلک هستیم و از طرف دیگر عدهای از رجال میگویند ما چیزی نداریم که بخواهیم به آمریکا بفروشیم و احتیاجات خودمان را به نحو احسن از سایر کشورهای اروپایی و ژاپن تأمین کرده و نیازی به آمریکا نداریم.
بنابراین اثر محاصره اقتصادی آمریکا مردود است و به اعتراف خود آقایان تأثیری در حال و روز ما ندارد. در ثانی اگر قرار بود محاصره اقتصادی آمریکا مؤثر باشد تا به حال باید دولت کوبا و ملت کوبا و کشور کوبا با طی چهار دهه گذشته که در محاصره کامل دریایی آمریکا قرار دارد از بیخ و بن مضمحل شده باشد.
آیا آمریکا به ما گفت که دور دنیا راه بیفتیم و از هر کشور و دولتی که سر راهمان بود چند صد میلیون و چندین میلیارد دلار وام بگیریم و مملکت را زیر بار استقراض خارجی ببریم؟
جالب اینکه در همان ایامی که آقایان برای اخذ وام خارجی دور دنیا راه افتاده بودند در روزنامهها و نشریات داخل کشور مرتباً مضرات اخذ وام خارجی و سرنوشت ممالک مقروض و بدهکار جهان چاپ میشد و سرنوشت کشورهایی مثل برزیل و مکزیک مثال زده میشدند.
یک مدت ایام ماه عسل بود. آقایان از دردسر جنگ فراغت یافته و پولهای موجود را هزینه میکردند. دوستان انقلاب و نظام مرتباً حرص میخوردند و مضرات دریافت وامهای سنگین خارجی را گوشزد میکردند اما آقایان در مصاحبههای خود دریافت هر گونه وجهی را از کشورهای خارجی تکذیب کرده و با قاطعیت میگفتند ما هیچگونه بدهی خارجی نداریم.
حالا اعلام میشود که صحبت از 25 تا 30 میلیارد دلار بدهی است و هر چند هفته یک بار اخبار مربوط به نحوه پرداخت بدهیها به آلمان و فرانسه و انگلیس و هلند و کره و ژاپن و بعضی ممالک دور و نزدیک در جراید چاپ میشود و یک نفر هم نیست که این روزنامهها را بردارد ببرد بگذارد جلوی برادر دکتر عادلی رئیس کل سابق بانک مرکزی و دکتر نوربخش وزیر سابق دارایی و از آقایان بپرسد که مگر شما نمیگفتید ما به ممالک خارجی بدهکار نیستیم. آقایان
حالا عذر بدتر از گناه میآورند و میگویند عدم ثبات قیمتهای نفت و کاهش درآمد ارزی مملکت باعث مقروض بودن مالی ما شده است.
به جای اینکه آینده قیمت نفت را به درستی و کارشناسانه پیشبینی کنید؛ براساس یک درآمد موهوم و تضمین نشده حساب نسیه باز کردهاید، گناه مشکلات امروز و نابسامانی اقتصادی زیر سر شیطانهای بزرگ و کوچک است و میگویید باید مشکلات امروز را که ریشه در بیکفایتی چند ماه و چند سال قبل و تصمیمگیریهای غلط اقتصادی دارد به گردن آمریکا بیندازیم؟
حاج سیداحمدآقا اشارهای حکیمانهای کردهاند: ما حق نداریم همه ضعفها و سوءمدیریتیها و بیکفایتیهای خودمان را به گردن این و آن بیندازیم. به قول یکی از برادران، ضرباتی که توسط خودمان طی چند سال اخیر به بدنه اقتصاد مملکت وارد آمده مهلکتر از توطئههای شرق و غرب است و اگر همه دشمنان انقلاب و نظام هم جمع میشدند نمیتوانستند بلایی که خود ما بر سر پول ملیمان آوردیم، بر سر ریال بیاورند.
حالا سررسیدن وامهای دریافتی یکی پس از دیگری فرا میرسد و آقایان مدیرانی که طی سالهای اخیر با استراتژی «فردا که نیامده است فریاد مکن!» و «روش مدیریتی امروز را بگذران برای فردا خدا بزرگ است» به اداره کشور سرگرم بودهاند. فشار کشورهای وامدهنده برای بازپسگیری وامهای پرداختی را به جامعه میخواهند از طریق سوبسید، کاهش ارزش پول ملی، افزایش قیمت کالا و خدمات و عدم تزریق کافی ارزهای معتبر خارجی به بازار و صنایع میکوشند چکها و سفتههای مملکت را پاس کنند. نتیجتاً یک شبه 20 هزار تومان روی یک سکه طلا کشیده میشود و دلار آمریکا به مرزهای 500 تومان نزدیک میگردد.
ظاهراً همه نبوغ و زیرکی و سیاست آقایان هم متوجه برخورد با مردم و داخل مملکت است. آقایان به جای اینکه سعی کنند ارز ناشی از صادرات را به داخل مملکت برگردانند ارزش نفت صادراتی را در بازارهای بینالمللی افزایش دهند در خریدهای خارجی رعایت صرفهجویی و چانه زدن را بکنند، هزینههای جاری مملکت را کاهش دهند.
از مخارج سنگین دستگاههای بروکراتیک مملکت بکاهند، تولید داخلی و ارزش افزوده صنایع و کالاها و تولیدات کشاورزی را افزایش دهند.
دلار آمریکا را تا حد امکان از مبادلات اقتصادی مملکت خارج کنند و در جهت تقویت اقتصاد و پول ملی و قدرت خرید مملکت و مردم تلاش کنند چون زورشان به اجنبی نمیچربد سرگرم چپاول مردم شدهاند.
ملاحظه بفرمایید که چه بلایی بر سر پول ملی آمده آقای رئیس کل بانک مرکزی (رئیس سابق) همان وقت که به کار گماشته شد رئوس برنامههای خود را یک نرخ کردن ارز و افزایش ارزش پول ملی اعلام کرد.
به شهادت دوره روزنامههای یومیه کشور ایشان اظهار داشت که ارزش واقعی هر دلار آمریکا چیزی حدود 100 تومان است و بانک مرکزی قیمت هر دلار را به 100 تومان خواهد رساند.
همچنین ایشان هدف اجرای سیاستهای پولی بانک مرکزی را تکنرخی کردن ارز اعلام کرد. برخی از این آقایان مدیران اقتصادی که حالا هنوز هم در مصدر کار هستند در شروع ادعا کردند که هدف از حذف ارز دولتی و شناور کردن قیمت ارز و تکنرخی کردن آن و اتخاذ سیاستهای تعدیل اقتصادی، واقعی کردن قیمتها و رونق اقتصادی و کاهش نقدینگی در جامعه است.
آیا حالا کسی هست بیاید یک رجوعی به برنامههای اقتصادی آقایان بکند و از آنها بپرسد چه شد آنهمه وعده و وعیدی که میدادید؟ مگر قرار نبود ارز تکنرخی شود؟ چطور 5-4 نرخ جدید هم به آن اضافه شد. یک موقعی ارز دولتی، رقابتی و آزاد داشتیم حالا در روز یک نرخ جدید هم به آن اضافه میکنند. ارز دولتی و آزاد سابق حالا تبدیل به انواع ارز صادراتی، رقابتی، مداخلهای، مسافرتی، آزاد، بازار سیاه شده است.
آمدند اقدام به صدور جواز برای صرافی نموده و شغل بنیاسرائیلی را در میان امت اسلام رسمیت بخشیدند. قرار بود صرافیها ارز را از بانک مرکزی خریداری کنند و با اندکی استفاده به خریداران تحویل نمایند. خریدوفروش ارز در پیادهروها و چهارراه استانبول ممنوع و بگیر و ببند دلالان خردهپا آغاز شد. این تحرکات جدید قیمت دلار را در بازار سیاه به حدود 500 تومان رساند و دلاری که بانک مرکزی 177-176 تومان به صرافیها میداد در بازار آزاد تا حدود 500 تومان خرید و فروش میشد. فوراً اعلام شد که من بعد 300 تا هزار دلار ارز به مسافران در فرودگاه داده میشود!
بنابراین صرافیها که تا دیروز فروشنده ارز 278 تومانی بودند بیکار ماندند و با اشاره بانک مرکزی شروع به فروش ارز 400 تومان به بالا نمودند با توجه به اینکه صرافیها دارای جواز رسمی از بانک مرکزی هستند. نصب قیمت 430-440 تومانی برای هر دلار پشت شیشه آنها یک قیمت رسمی تلقی میشود و باز هم با توجه به اینکه بانک مرکزی تأسیسکننده ارز مورد نیاز صرافیها است مسلماً بانک هم ارز را با یکی دو تومان کمتر به آنها میدهد که دور و بر همین 430-40 تومان خواهد بود.
به این ترتیب بیسرو