جشن گلریزان
به همت ستاد مردمی رسیدگی به امور دیه استان مرکزی
@markazipl
دوازدهمین دوره جشنواره کتابخوانی رضوی از سری برنامه های بیستمین دوره جشنواره بین المللی امام رضا علیه السلام، به میزبانی نهاد کتابخانه های عمومی کشور برگزار می شود.
مشاهده فراخوان جشنواره:
iranpl.ir/xnzn
@markazipl
«جشن قرآن روزه اولیها» در کتابخانه دکتر حصیبی شهر اراک برگزار شد.
با حضور اعضای کودک و نوجوان و جمعی از دختران دانش آموز، «جشن قرآن روزه اولیها» در کتابخانه عمومی دکتر حصیبی شهر اراک برگزار شد.
@markazipl
نمایشگاه صنایع دستی
در راستای حمایت از کسب و کارهای کوچک
به همت کتابخانه عمومی سلمان ساوجی شهر ساوه
@markazipl
جلسه شورای اداری کتابخانه های عمومی استان مرکزی با حضور سرپرست اداره کل، کارشناسان ستاد و روسای ادارات کتابخانه های عمومی شهرستان ها برگزار شد.
ویژه برنامه های روز کتابخانه گردی و برنامه ریزی دوازدهمین دوره جشنواره کتابخوانی رضوی از مباحث مطرح شده در این جلسه بود.
@markazipl
مراسم اختتامیه جشنواره سراسری شعر انتظار در اراک برگزار شد
همزمان با فرا رسیدن ایام فرخنده میلاد یگانه منجی عالم بشریت حضرت ولی عصر(عج)، مراسم اختتامیه جشنواره سراسری شعر انتظار، همراه با اجرای برنامه های متنوع فرهنگی و ادبی با حضور حسن بنیانیان، مشاور و دستیار امور فرهنگی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی؛ بهنام نظری، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی؛ علی گودرزی زاده، سرپرست اداره کل کتابخانه های عمومی استان؛ مدیران و مسئولان سازمان ها و نهادهای استان مرکزی، شاعران برگزیده و رییس، اساتید، کارکنان و دانشجویان و کتابداران در تالار آیت الله هاشمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک برگزار شد.
@markazipl
انتظار فرج، یعنی امید به روزی که پایان روزهای دلهره و دلتنگی و دلشکستگی و ناامیدی است.
@markazipl
جلسه هم اندیشی مجموعه های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در استان مرکزی به میزبانی اداره کل کتابخانه های عمومی استان برگزار شد.
@markazipl
17.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دوازدهمین دوره جشنواره کتابخوانی رضوی
Samakpl.ir
#معرفی_کتاب
پدر، عشق و پسر
نویسنده: سید مهدی شجاعی
ناشر: کتاب نیستان
در کتاب «پدر، عشق و پسر» فرازهایی از زندگی حضرت علی اکبر بن الحسین علیه السلام به تصویر کشیده می شود. وقایع از زاویه اول شخص و از زبان اسب آن حضرت «عقاب» روایت می شود و مخاطب راوی در داستان، لیلی بنت ابی مرّه مادر گرامی حضرت علی اکبر (ع) است.
فصول کتاب با عنوان «مجلس» نامگذاری شده و داستان متشکل از ده است که در هر مجلس، عقاب با زبانی عاطفی و دلنشین، صحنه ای از زندگی حضرت علی اکبر (ع) را روایت می کند و مجالس پایانی، به شهادت حضرتش در کربلا اختصاص دارد. گفتنی است که هر برش از زندگی حضرت که در مجالس ده گانه نمایانده می شود، در انتهای هر مجلس به گونه ای به واقعه ی کربلا مربوط و منتسب می شود و بدین ترتیب، تمام مجالس رنگ عاشورایی خود را حفظ می کند.
@markazipl
سالروز میلاد حضرت علی اکبر علیهالسلام و روز جوان بر همگان بویژه اعضای جوان کتابخانه های عمومی استان مرکزی مبارک 💐
@markazipl
#روز_جوان
امروز گرایش و پایبندی نسل سوّم و چهارم انقلاب به انقلاب و علاقهمندی عمیق و پخته آنها به انقلاب، از نسل اوّل اگر بیشتر نباشد کمتر نیست.
🌷 شهید احسان قدبیگی؛ مهندس و نخبه جوان اراکی
@markazipl