فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #اخلاق_انتخاباتی
⭕️ #شهید_بهشتی وقتی رقیبش آیه قرآن رو اشتباه خوند عکسالعمل جالبی نشان میدهد و .........
...
✳️ دموکراسی این چیزها را هم دارد! - بخش اول
فکر کنم همگی در اینکه انتخابات روز جمعه ایران پر از شگفتانهها و حواشی بعضاً جدید و به نوعی انقلاب در رأی دادن بود موافق باشیم، هرچند در ارزیابی و سوگیری درباره جزئیات آن نظرمان متفاوت باشد.
اینکه پرتعدادترین تأیید صلاحیتها را در این دوره شاهد بودیم، اینکه از تمامی سلیقهها و دیدگاهها بهوفور در بین نامزدها حضور داشتند، اینکه رأی نسل جوان در این انتخابات نقشآفرینی بیشتری داشت و مواردی از این دست را نباید خیلی جزو این عجایب محسوب کرد. این اتفاقات در دورههای قبل با کم و زیاد و شدت و ضعف سابقه داشته است. اما مواردی چون پشتکردن جدی و فراگیر به لیستی رأی دادن و تحقیق و بحث و پیگیری درباره اکثر کسانی که در لیستهای گروههای مختلف بخصوص در بین لیستهای نیروهای انقلابی و حزباللهی بودند، قطعاً با این شدت و فراگیری در انتخاباتهای گذشته بیسابقه بوده است. همچنین رأیهای با رودربایستی به بعضی از بزرگان و شخصیتهای روحانی و غیرروحانیِ استخوانخردکرده، در این انتخابات بهطور محسوسی کاهش پیدا کرد و جوانان و دیگر رأیدهندگان بیشتر از آنکه به ریشسفیدی و سابقه آنها توجه کنند، ناظر به عملکرد ضعیف، غلط یا ابهامآمیز برخی از این افراد، از خیر اعتماد به آنها گذشتند. ممکن است این جوانان و رأیدهندگان در تشخیص خوب و بد و ضعیف و قوی بودن افراد اشتباه کرده باشند، حتی ممکن است در تشخیص خوب و خوبتر و بد و بدتر هم دقیق عمل نکرده نباشند، اما در هر صورت تلاش خود را برای شناخت و ارزیابی کرده و سپس رأی داده بودند. بازماندن کسانی چون آیتالله #آملی_لاریجانی که از لحاظ سابقه اجرایی و سواد علمی در حد بالایی بودند از ورود به مجلس خبرگان و کسانی چون آقایان #باهنر و #نوبخت (یاران نزدیک آقایان #لاریجانی و #روحانی) از ورود مجدد به مجلس شورا آنهم در شهر خودشان، یک اتفاق جدید و به زعم من مبارک است؛ مبارک از این جهت که این رأی، لیستی و کورکورانه و برای اسقاط تکلیف یا از ترس رأیآوردن فهرست رقیب نبوده و روی تکتک آنها بحث و بررسی شده است و این جای شادمانی مضاعف دارد. بخصوص که این رفتار انسان را به یاد این توصیه عتابآلود #امام_خمینی به رأیدهندگان میاندازد که: «احدی شرعاً نمیتواند به کسی کورکورانه و بدون تحقیق رأی بدهد. و اگر در صلاحیت شخص یا اشخاصی تمام افراد و گروهها نظر موافق داشتند، ولی رأیدهنده تشخیصش بر خلاف همۀ آنها بود، تبعیت از آنها صحیح نیست، و نزد خداوند مسئولیت دارد».
از سوی دیگر، شخصیتهای مرجعی که دیگران به تأسی از آنها میتوانند یا میتوانستند در انتخابات شرکت کنند هم رفتارهای یکسانی نداشتند. در میان اصلاحطلبان کسانی چون آقایان #خاتمی و #عبدالحمید اسماعیلزهی در انتخابات شرکت نکردند و یا مردم را از حضور منصرف کردند. دومی گفته بود: «مردم از انتخابات ناامید شدهاند و معتقدند که انتخابات و صندوق رأی نمیتواند مشکلات کشور را حل کند. مردم هیچ انگیزهای برای حضور در انتخابات ندارند و بسیار بعید میدانم که مردم در انتخابات آینده شرکت کنند». اما مردم نجیب سیستان و بلوچستان در عین اینکه شب قبل از انتخابات با سیل ویرانگری مواجه شدند که مشکلات آن هنوز باقی است، با شرکت پرشور در کارزار هر دو انتخابات مجلس شورا و خبرگان، نمایندگان شیعه و سنی خود را انتخاب کردند و بهوضوح جواب دندانشکنی به شخص مزبور دادند.
بگذریم که بعضی اصلاحطلبان بعد از رأی نیاوردن و بیاعتنایی مردم به آنها، در توییتهای خودشان از این موضوع ابراز ناراحتی و گلایه کردند و البته برای آمدن خودشان در انتخابات به سر مردم منت هم گذاشتند!
اما آقای خاتمی که کاملاً متوجه شده بود رأیدهندگان این دوره اقبال چندانی به او ندارند، حتی مانند یکی از دورههای گذشته به شهری بجز تهران هم نرفت و رأی نداد و بدینترتیب یک بار دیگر بر محافظهکاری و ترسش از تندروهای اصلاحطلب صحه گذاشت. این ترس خاتمی مسبوق به سابقه است؛ او پیشتر هم حاضر نشد سالم بودن کلی انتخابات سال ۸۸ را، همانطور که خصوصی در یکی دو دیدار دانشجویان اعتراف کرده بود، اعلام کند چرا که از واکنشهای تندروهای جریان اصلاحات میترسید و این بار هم ترس خود را با شرکت نکردن در انتخابات نشان داد.
#دژاکام
.....
....
✳️ دموکراسی این چیزها را هم دارد! - بخش دوم و آخر
در مقابل، کسانی چون #بهزاد_نبوی که پیر عرصه مبارزه است، با اینکه حتی چند سال پیش به زندان رفت و رد صلاحیت هم شد، باز هم نشان داد یک کنشگر فعال سیاسی است و میداند راه تغییر و اصلاح از میان عرصههای مدنی مهمی چون انتخابات میگذرد. رجوع کنید به خاطره نگارنده از ایشان در یادداشت قبلی تا معلوم شود برای اصلاحطلبی چون نبوی تا چه حد انتخابات جدی است و میداند حتی یک رأی هم میتواند موجب تغییر شود.
در این انتخابات، این اتفاق افتاد. این تکرأیهای حتی متفاوت و متناقض، رویداد شگفتی را رقم زد. مثلاً در تهران، اگر آقای #نبویان را که نامش در همه فهرستها بود و طبیعتاً باید بیشترین رأی را میآورد کنار بگذاریم، جوانی چون #امیرحسین_ثابتی که مجری یک برنامه گفتوگومحور تلویزیونی بوده، براحتی جزو نفرات اول رأی پایتخت شده است.
ممکن است بگویید رأی این افراد در مقایسه با کسانی که حق رأی داشتند کم است. بله، همینطور است. اما معنای دموکراسی و رأی همین است. دیگران هم مثل اصلاحطلبان پیشگفته میتوانستند بیایند و رأی بدهند و نامزد خودشان را حائز اکثریت آرا کنند. وقتی عرصه را خالی میکنند، آنها که برای خودشان و رأیشان ارزش قائل بودهاند مدعی میشوند و حق هم با آنان است. بالاخره دموکراسی این چیزها را هم دارد!
یک نکته هم با مسئولان جمهوری اسلامی: آقایان! درست است که شرکت مردم در این انتخابات در شرایطی بود که آنان در این مدت با چندین فتنه بزرگ و خشن سالانه روبهرو بودهاند و میزان بمباران تبلیغاتی و ضد ایرانی دشمنان خارجی و داخلی در این چهار سال در کل حیات جمهوری اسلامی بیسابقه بوده است، و با اینهمه میزان شرکت در دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی به نسبت دوره یازدهم تقریباً ثابت ماند، اما کسانی که به هر دلیل اعم از تبلیغات دشمنان و فتنهگریها و حتی اختلافات داخلی و... در این میدان حاضر نشدند، عدد کمی نیستند و باید بهطور جدی برای آن چارهای اندیشید و از بار مشکلات یا ابهامات مردم کاست و دوز خدمت خالصانه و هوشمندانه را هم بالا برد.
نقشآفرینی نسل جدید در انتخابات اخیر معانی زیادی دارد و همانطور که آنان امروز سراغ صاحبنامان این میدان رفتند، ممکن است فردا سراغ شما و دیگران هم بروند و تصمیم بگیرند در بقیه ردههای مدیریتی هم تجدید نظر و جوانسازی کنند. نسل جدید برای بازگشت به آرمانهای انقلاب، پرانگیزه، مصمم و بیرودربایستی است و «ما میتوانیم» را جدی گرفته است.
......
.....
⭕️ چهار نکته تحلیلی درباره میزان مشارکت مردم در انتخابات اخیر
1️⃣ چالش بزرگ انتخابات اخیر افزایش مرددین برای حضور در انتخابات بود، دستگاه رسانهای و سیاسی کشور در قانع کردن این مرددین که حدود سی درصد بودند، ضعیف عمل کرد و ابرگفتمان انتخاباتی شکل گرفته در فضای انتخابات نیز متناسب برای ایجاد انگیزه حضور در مرددین نبود. ضمن اینکه کنش فعالین سیاسی و برخی جریانات سیاسی نیز به گونه ای نبود که برای مرددین انگیزه حضور تولید کند. برخی از جریانات سیاسی و چهره های فعال در انتخابات کسب قدرت و پیروزی در انتخابات را بر نقش آفرینی و بازی در قواعد افزایش مشارکت ترجیح دادند، بلکه بعضا برخلاف آن نیز عمل کردند.
2️⃣ دو قطبیهای انتخاباتی مشارکت آفرین در تهران و برخی از کلان شهرها و مناطق مهم سیاسی کشور که بتواند مرددین را پای صندوق بیارورد شکل نگرفت. منظور از این دو قطبیها دو قطبی سیاسی همانند اصلاح طلب و اصوالگرا و یا حتی انقلابی وغیر انقلابی نیست، بلکه دو قطبی مدنظر است که تا بدنه اجتماعی همه واجدین شرایط رای نفوذ کند و مردم احساس کنند برای یک تصمیم مهم و انتخاب یکی ریل گذاری تاثیرگذار برای ایجاد تحول و یا حل مشکلات در کشور باید پای صندوق رای بیایند.
3️⃣ اساسا میانگین میزان مشارکت در انتخابات مجلس بر خلاف ریاست جمهوری عموما پایینتر بوده است. میانگین مشارکت در کل ادوار انتخابات مجلس در ایران زیر شصت درصد بوده است. در نرم جهانی نیز کشوری مثل آمریکا میزان مشارکت در انتخابات پارلمانی در چند دهه گذشته عمدتا برابر یا زیر 40 درصد بوده است. همچنین آمار مشارکت فرانسه نیز حاکی از آن است که طی سالهای اخیر مشارکت در فرانسه زیر 49 درصد بوده است. گرچه به نسبت نرم جهانی همین مشارکت اخیر نیز در ایران مطلوب است ولی به نسبت میانگین ادوار انتخابات مجلس این دوره تقریبا 18 درصد کمتر بوده است. البته برای جمهوری اسلامی که به دنبال مردم سالاری دینی است این میزان مشارکت قانع کننده نیست و نخواهد بود ولی برجسته سازی رقم 60 درصدی عدم حضور در انتخابات از میانگین تمام صد درصد افراد واجد شرایط با توجه به موارد گفته شده عملا فریب مخاطب و مغالطه است. چون معیار مطلوب شمردن مشارکت سیاسی در هیچ جای دنیا صد درصدی سنجیده نمی شود و نهایتا در قیاس با انتخابات گذشته خود آن کشور و یا نرم معمول جهانی، صورت می گیرد. اما همه اینها را باید در کنار این گزاره تحلیل کرد که 25 میلیون ایرانی، بزرگترین کمپین تحریم انتخابات علیه ایران را که با صدها پروژه ضدامنیتی، سیاسی، اجتماعی و اقتصادی پشتیبانی می شد و باوجود فشارهای اقتصادی و معیشتی و اخبار و حواشی ناامیدکننده که از برخی چهرهها یا رویدادهای سیاسی، اجتماعی و اقتصادی شنیدند و دیدند، ولی باز هم پای صندوق رای آمدند و یک اقدام ملی موثر و به موقع انجام دادند.
4️⃣ یک سوال مهم در حال حاضر این است که آیا دراکثریت جامعه ایران پدیده اجتماعی قطعی قهر با صندوق رای اتفاق افتاده است؟! جواب قطعا منفی است. حضور بالای 40 درصدی در انتخابات اخیر یعنی حلقه سخت مشارکت در ایران 40 درصد است که رقم بالا و قابل توجهی محسوب می شود. سی درصد هم در کشور در حال حاضر جز مرددین هستند که بدین معنا هست که اگر برخی از بندهای بالا رعایت شود و یا اقداماتی بیشتر در جهت افزایش رضایت اقتصادی، معیشتی و اجتماعی در کشور اتفاق بیافتد، حتما مشارکت در ایران به بالای هفتاد درصد خواهد رسید. ضمن اینکه درباره مدت دار بودن تصمیم سی درصد دیگر جامعه ایران که در حال حاضر گفتند، قطعا رای نمی دهند نیز هم تردید وجود دارد و بنا به شرایطی درصدی از امکان حضور همان ها نیز در انتخابات آتی متصور است.
....
....
⭕️جوان: تحریمکنندگان
به انتخابات مشروعیت دادند!
📝روزنامه جوان نوشت:
🔹 انتخابات یازدهم اسفند در تاریخ انقلاب از این جهت که بیشتر از هر انتخابات دیگری تحریم و تهدید شد، شاخص بود. اما این تهدیدها و تحریمها در معنایی باطنی، ناخواسته به انتخابات و نتایج آن، مشروعیت داد! درواقع وقتی آقای سعید حجاریان که هم انتخابات را تحریم و هم فرمان «نافرمانی مدنی» صادر میکند، شب انتخابات فهرست هفتنفره میدهد که «به اینها رأی ندهید»، این یعنی شرکت بسیار فعال و داغ در انتخابات، فعالتر از هر رأیدهنده دیگر و حتی فعالتر از آنانی که در برخی مناطق با قمه به رقبا حملهکردند. این نوع فعالیت در انتخابات مشروعیت بیشتری به آن میدهد و مشروعیت بیشتری به کسانی که حتی با رأی اندک انتخاب میشوند.
🔹آقای عباس عبدی نیز از دو هفته مانده به انتخابات تأکید میکند که مشارکت در تهران بالاتر از ۹ درصد نیست و بعد با اکراه میگوید «برخیهم گفتهاند ۱۵ درصد». این نیز یعنی نوعی فعالیت تقلبانگارانه با چاشنی تهدید، زیرا گوینده و جریان نزدیک به او از قبل خود را آماده کردهاند تا زیر هر نتیجهای غیر از پیشبینی خود بزنند؛ و چه کسی فعالتر از این دو در انتخابات؟!
.....
.....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امروز صبح برای رای دادن به حوزه انتخابیه دیگری رفتم؛ چرا که در شهرستان محل زندگی، هیچ فردی نبود که بتواند نظرم را برای رای دادن جلب کند. زحمت چند ساعت رانندگی را به جان خریدم و رفتم و رای دادم و برگشتم، اما صبح قبل از رفتن این یک دقیقه و چند ثانیه را دیدم و بارها نگاه کردم و نگاه کرد. نه اینکه فرد حاضر رهبر این مملکت است، برای اینکه یاد بگیرم؛ یاد بگیرم که چگونه یک نفر میتواند این همه هوشیارانه از هیچ همه چیز بسازد، از دستی که عصا ندارد، از زیلویی که در کف محل اخذ رای فرش شده و از گامهای استواری که برداشته میشود، از لبخندی که هنگام ارائه کارت ملی و شناسنامه زده میشود که اگر قدرت آن را با قدرت گامهایی که برداشته شد جمع بزنیم متوجه عمق ابتکار در دیپلماسی عمومی و انتقال مفهوم قدرت و اقتدار را متوجه میشویم...
آیتالله خامنهای با همین یک دقیقه ویدئو به همه گفتند که کُت تن کیست...
.....
....
ایستادن رئیس جمهور بزرگترین کشور شیعه و اصلیترین و مهمترین حامی کشورهای مظلوم و باارادهترین کشور در مبارزه با امریکا و دشمنان جهان اسلام در صف اول نماز جماعت در مسجد زیبای جامع شهر الجزیره پایتخت الجزایر، ایستادن در کنار ملتی است که برای استقلال خود نزدیک به دو میلیون شهید داده است، ایستادن در کنار ملتی است که ارزش استقلال و ایستادگی را میداند....
.....
....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیش بینی کاملا دقیق عبدالحمید از حضور مردم در انتخابات 😂👏👏
.
سخنی با منتخبانِ
منسوب به جبهه انقلاب
♦️انتخابات، معمولا با شگفتی همراه است. انواع هیجان ها سراغ برندگان و ناکامان می رود. سرمستی یا سر خوردگی، هر دو آسیب زا است، چرا که هر دو از جنود جهل در برابر جنود عقل است. کار البته اگر برای خدا باشد، هیچ توفیری نمی کند.
🔹آن روز که با نگرانی و دستپاچگی، به امام (ره) خبر دادند خرمشهر سقوط کرد، بین دو نماز بود. خبر را که دادند، امام یک جمله بیشتر نگفت: "جنگ است دیگر". همین را گفت و قامت بست. "الله اکبر"! مدتی بعد هم که خبر فتح شورانگیز خرمشهر را دادند، با وقار تمام پیام داد: "خرمشهر را خدا آزاد کرد".
♦️در آغاز آن جنگ مهیب و نابرابر که همه نگران بودند و ارتش صدام در حال پیشروی بود، امام فرمود "دیوانه ای آمده و سنگی انداخته و رفته. نگران نباشید". سرانجام پیروز و عزتمند آن دفاع مقدس را می دانیم که مبنای پیروزی های بعدی شد.
🔹نتایج انتخابات مجلس هنوز کامل نشده و تکلیف ۴۵ کرسی از مجموع ۲۹۰ کرسی در دور دوم انتخابات (اردیبهشت آینده) معلوم خواهد شد. ظاهرا تا اینجای کار، ۱۳۵ منتخب جدید به مجلس راه یافته اند که تحولی قابل توجه است و می تواند تا نیمی از ترکیب مجلس فعلی افزایش یابد.
♦️در میان نمایندگان فعلی یا نامزد های جدید، افراد متنوعی از طیف های مختلف را می توان رصد کرد که انتخاب نشدند؛ از نوبخت و علی مطهری و باهنر، تا فریدون عباسی و حسین جلالی (نزدیک به جبهه پایداری) و همچنین برخی نمایندگان یا نامزد های ائتلاف شانا (نزدیک به قالیباف).
🔹گویا تا اینجای کار، ۴۵ نماینده یا نامزد طیف مدعی اصلاحات و اعتدال به مجلس راه یافته اند که احتمالا در دور دوم به بالای ۵۰ تا ۶۰ نفر برسد.
♦️آنها با یارگیری از چند ده نامزد منفرد می توانند اقلیتی موثر تشکیل دهند و اگر ماجرای مجلس پنجم یا هشتم و نهم تکرار شود (دودستگی عمیق در طیف اکثریت) می توانند تاثیر عمیق روی کارکرد مجلس بگذارند.
🔹چند ائتلاف منسوب به جبهه انقلاب، پیش از انتخابات رقابت بسیار داغی را ترتیب دادند که هم وجوه مثبت داشت و نگاه بدنه انقلابی را آشکار کرد و هم بعضا به رفتار های تند و هیجانی و بد اخلاقی میل کرد.
♦️رقابت انتخاباتی، هر چه بود تمام شد. اکنون نوبت همدلی بر مبنای آرمان های انقلاب و مطالبات بر زمین مانده مردم، در کنار تعامل سازنده با دو قوه دیگر است.
🔹منتخبان منسوب به جبهه انقلاب به ویژه در تهران، اگر نخواهند با همدیگر تعامل و تعاون سازنده بر مبنای اصول داشته باشند و بر همین مبنا تنازل کنند، فرصت محدود خدمت را به فرسایش یکدیگر خواهند گذراند و این، بازی در نقشه بدخواهان ایران و انقلاب است.
♦️از همین حالا باید تعامل را تمرین کرد. مدل تعامل صحیح همان است که رهبر انقلاب در دیدار "فراکسیون انقلاب اسلامی" (مجلس هشتم/ ۲۱ دی ماه ۱۳۸۸) فرمودند. بیانات رهبر انقلاب را اینجا بخوانید.
#محمد_ایمانی
.
41.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دکتر حاجی بابایی:
هیچ شهری مثل همدان مردمش دقیق و آگاهانه رای نمیدهند
در طول صد سال گذشته هیچوقت این اتفاق نیفتاده که یک نماینده ۷ دوره نماینده شده باشد و رایشان هم معنا دار است. در چهل سال اینده هم اتفاق نخاهد افتاد
اینهمه جایگاه که من دارم مال مردم است
خدا به مردم گفته که این محبت را به من داشته باشند
حرکت عظیم مردم در این ۷ دوره در تاریخ بی سابقه ست.
دو قرن اینده تاریخ خواهد گفت که یک نفر وارد مجلس شد که جایگاهی بدست اورد که هیچ نماینده ای در طول تاریخ بدست اورد
چندین کانال خبری در تخریب من ایجاد شد
پولهای کلان در تخریب من خرج شد. از مسئولان میخواهیم پیگیری کنند. اگه این پولها را به همدان میدادند آباد میشد
خدا میخوهد یکی بالا برود، عده ای میخواهند بیارنش پایین خداوند خنده ش میگیرد
در دوره بعد انشالله با دست پرتر می آییم
🤔🤔🤔
✋
اعلام نتیجه نهایی انتخابات خبرگان در تهران
🔹علیرضا اعرافی با ۸۸۸۶۱۸ رأی
🔸محسن قمی با ۸۸۸۱۲۷ رأی
🔹حسینعلی سعدی با ۷۹۶۳۶۵ رأی
🔸محمدعلی موحدیکرمانی با ۷۸۸۱۴۷ رأی
🔹محمود رجبی با ۷۵۳۰۳۶ رأی
🔸علی مؤمنپور با ۷۵۲۰۱۴ رأی
🔹غلامعلی صفائی با ۷۵۰۷۶۱ رأی
🔸سیدمحمدعلی موسوی با ۷۱۸۶۸۰ رأی
🔹محمود محمدی عراقی با ۷۰۸۷۸۵ رأی
🔸غلامعلی نعیمآبادی با ۷۰۷۶۱۳ رأی
🔹قربانعلی دری نجفآبادی با ۷۰۶۷۸۵ رأی
🔸غلامرضا مصباحیمقدم با ۶۹۷۶۷۲ رأی
🔹عبدالجواد ابراهیمیفر با ۶۸۷۵۷۲ رأی
🔸احمد دانشزاده مؤمن با ۶۶۷۵۴۳ رأی
🔹سعید صلحمیرزائی با ۶۳۱۶۱۴ رأی
🔸محمدرضا ناصری با ۶۱۸۶۶۶ رأی
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فواد ایزدی، کارشناس مسائل سیاسی: در آمریکا میانگین شرکت در انتخابات کنگره ۳۵ درصد است و در حوزه حضور مردم، آمریکاییها حرفی برای گفتن ندارند.
.
💠 چرا تعداد #امامزاده ها تو ایران
اینقدر زیاده؟
1⃣ در قرن اول و دوم شیعیان و سادات تحت فشار و تعقیب خلفای اموی و عباسی بودن و بخاطر حفظ جونشون به ایران میاومدن و در جای جای ایران پخش میشدن. مثلا #سادات_علوی در قرن سوم به طبرستان یا همون مازندران فعلی اومدن که بدلیل کوهستانی بودن، دسترسی حکومت بهشون ناممکن میشد. حتی حکومت تشکیل دادن علیه عباسیان. سادات دیگری هم وارد ایران شدن. این سادات با چند نسل به اهل بیت میرسیدن. برخی از خاندان های غیر سادات هم به ایران اومدن که مهمترین اونها خاندان اشعری بود که به قم رفتن.
🔻سادات بخاطر اینکه از نسل رسول خدا بودن و غالبا دارای فضائل اخلاقی بودن خیلی مورد احترام مردم ایران بودن. هرکدوم از این سادات که از دنیا میرفتن، مقبره هاشون هم مورد احترام قرار میگرفت و بمرور این امامزاده ها رو تشکیل دادن.
2⃣ بخش دیگری از سادات با ورود امام رضا و کاروان حضرت معصومه و دیگر فرزندان حضرت موسی بن جعفر وارد ایران شدن. بخاطر همین خیلی از امامزادههای داخل ایران و سادات به امام موسی کاظم میرسن
✅ خلاصه تعداد زیاد امامزاده در ایران اصلا جای تعجب نداره. چون همه امامزادهها فرزندان بدون واسطه ائمه نیستن، خیلیاشون با چند واسطه به امام میرسن
تو ایران امامزادههایی که فرزند خود ائمه بودن انگشتشمار هستن
#شبهات_دینی
.
⭕️سه مسیر پیش روی قالیباف
🗞روزنامه فرهیختگان نوشت:
🔹اصولگرایان سلبیترین انتخابات تاریخ را پشتسر گذاشتهاند، غیر از رای اعتراضی و سلبی به عدم مشارکت، قالیباف خوب میداند که بخشی از فضای سیاسی بدنه اصولگرایی در انتخابات جمعه نه به اوست، پس عجیب نیست که برای سروشکل دادن به وضع مجلس آتی اول باید مسیر قالیباف مشخص شود.
🔹قالیباف به چند دلیل هاشمی ۷۸ نیست؛ اول اینکه وضعیت او هم در کمیت و هم در کیفیت با هاشمی فرق دارد. غیر از آنکه قالیباف فعلا نفر چهارم تهران است و هاشمی را چند بار بین رتبه ۴۰ تا ۲۰ گرداندند. هاشمی در موقعیتی بهشکل تحقیرآمیز به مجلس رفت که دولت مستقر در اوج شرایط گفتمانی خود قرار داشت و اساسا در نه به او شکل گرفته بود، دو نکتهای که درباره قالیباف صدق نمیکند.
🔹نکته بعد این است که وضع ائتلاف قالیباف در کلیت انتخابات احتمالا با هاشمی فرق میکند، هنوز آرای قطعی انتخابات مجلس دوازدهم مشخص نیست و احتمالا در برخی حوزههای مهم به دور دوم خواهد رفت. اما بهنظر میرسد کلی مجلس بهلحاظ مزاج سیاسی تفاوت ۱۸۰ درجهای با مجلس قبل ندارد. بهعبارتی تغییر گفتمان در مجلس رخ نداده است، بلکه در رقابت درونی اصولگرایان کمی جابهجایی اتفاق افتاده که از جایی به بعد استفاده از این فضا به توانایی سیاسی فرد برمیگردد.
🔹نکته مهمتر این است که قالیباف مزیتهای سیاسی هاشمی را هم ندارد و اساسا از نظر تواناییها قابلمقایسه با هم نیستند که قالیباف فکر کند میتواند با انصراف و عزلت خود را بازسازی کند.
.
💢ابطال دروغ بزرگ درباره
خالص سازی و مهندسی انتخابات
🔹تحلیلهای پسا انتخاباتی رسانهها و نشریات طیف مدعیان اعتدال و اصلاحات، ادعای پر تکرار آنها درباره خالصسازی و مهندسی انتخابات را ابطال میکند.
🔹رسانههایی مانند انتخاب و خبر آنلاین در گزارشهای خود میگویند که شماری از "نمایندگان تندرو" حذف شده و "نامزدهای میانهرو" رأی آورده اند. این در حالی است که بسیاری از این رسانهها تا پیش از این مدعی بودند امکان هیچ رقابتی وجود ندارد.
🔹خبر آنلاین همچنین گزارشی دارد با عنوان «۴۵ صندلی مجلس دوازدهم؛ سهم لیست صدای ملت از انتخابات/کنار زدن تندروها از سوی میانهروها». سایت انتخاب حتی جلوتر رفته و یکی از منتخبان در تهران را به عنوان میانه رو و گزینه مناسب برای تصدی ریاست مجلس معرفی کرد.
🔹انتخاب در عین حال در تحلیل متناقض دیگری نوشت:
🔻"از پیامدهای نتیجه انتخابات مجلس، آغاز عصر رادیکالسازی، یک گام فراتر از یکدستسازی است. پیشبینی میشد اکثریت مطلق مجلس در اختیار اصولگرایان قرار بگیرد اما شاید کمتر کسی تصور میکرد حتی طیف قالیباف هم که در مجلس یازدهم تا حد زیادی تعیینکننده بودند، در مجلس دوازدهم به انزوا رانده شوند. نفرات بالاسر او هر سه از رادیکالترین نیروهای سیاسیاند.
🔻با نگاه به ۳۰ نفری که در تهران توانست حدنصاب آراء را نصیب خود کنند، میشود دریافت این نیروهای حامی دولت بودند که توانست اکثریت کرسیهای تهران را به تسخیر خود درآورند؛ نیروهایی که یا اکنون عضو جبهه پایداریاند یا سابقه عضویت در جبهه پایداری را داشتهاند و از قضا تندترین نیروهای سیاسی در فضای کنونی محسوب میشوند. بدنه اصلی جبهه اصولگرایی بازی را به یک طیف رادیکال خود باخت".
🔹انتخاب توضیح نداده که چطور ممکن است هم مجلس دست تندروهای ادعایی بیفتد و هم این سایت بتواند برای انتخاب رئیسمجلس به زعم خودش میانهرو، طراحی و گمانهزنی کند؟!
🔹در همین حال، روزنامه سازندگی در یادداشتی، انتخابات تهران را شگفتی خوانده و نوشت:
🔻«با برگزاری انتخابات و اعلام نتایج آن تا حدود زیادی میتوان درباره ترکیب مجلس پیشبینیهایی داشت. این دوره از انتخابات هم مثل بسیاری از ادوار دیگر با نتایجی عجیب و دور از ذهن درباره چهرههای مختلف همراه شد.
🔻در بسیاری از شهرهای بزرگ به خصوص تهران، لیست اصلی اصولگرایان رأی نیاورد و ترکیبی از دیگر لیستها رای آورد. البته اصولگرایان با 4 لیست وارد رقابت شدند اما بین دو طیف قالیباف و پایداری ائتلافی ایجاد شد و بخش زیادی از بدنه اصولگرایان کنار گذاشته شدند.
🔻مجلس یازدهم، مجلس یکدستی نخواهد بود و برخلاف شعارهای برخی جریانهای سیاسی هیچ جریان غالبی ندارد و هیچ اکثریتی در مجلس وجود ندارد و حتی نمیتوان گفت، مجلس در دست اصولگرایان است، افراد متفرقه که مشخص نیست اصلاحطلب و اصولگرا هستند و پایداری یا غیرپایداری به مجلس راه پیدا کردند. این مجلس، مجلس اقلیتهای متعدد خواهد بود".
🔹یادآور میشود روزنامه هم میهن نیز که تا اواخر سعی در القای یکدستسازی و فقدان رقابت داشت، چند روز مانده به انتخابات، گزارشهایی با این عناوین منتشر کرد: «میانهروها با یک لیست آمدند؛ جناح راست با ۳ لیست در تهران» و « ۱۰۳ نامزد میانهرو در سراسر کشور».
🔹روزنامههای شرق و اعتماد هم پیش از انتخابات با انتشار تیترهایی مانند «علیه تندروی»، فهرستی از نامزدهای اصلاحطلب شامل ۱۶۵ نفر را منتشر کردند که ثابت میکرد ادعای مهندسی شدگی انتخابات و نامزد نداشتن، دروغ است.
#محمد_ایمانی
💢روزنامه کیهان
.