eitaa logo
|🟥🟥🟥 مرصاد 🟥🟥🟥|
1.4هزار دنبال‌کننده
94.6هزار عکس
62.6هزار ویدیو
405 فایل
بصیرت تشخیص حق از باطل نیست بصیرت تشخیص حق از حق نماست 🔴 هدف کانال مرصاد جهادتبیین براساس رهنمودهای مقام معظم رهبریست. @marsad ➤‏჻჻჻✺ 🔴 مشتاقانه پذیرای انتقادات سازنده شمائیم: https://eitaa.com/sa_re_mi.
مشاهده در ایتا
دانلود
علوم شناختی و فعالیت فرهنگی 🔸🔸🔸🔸🔸🔸 💠 فعالیت‌های فرهنگی «نتایج تعامل بین مغز و بدن» هستند و این تعامل با استفاده از مفاهیمی همچون 👈حافظه، شناخت، درک و تجربه‌ی شخصی صورت می‌گیرد. به عبارت دیگر، فعالیت‌های فرهنگی به عنوان یک پدیده‌ی ، نشانگر تأثیرات عمقی 👈روانشناختی بر رفتار افراد هستند. برای توضیح این مفاهیم، پژوهشگران از نظرات دانشمندان مطرح در حوزه‌های مختلف علوم شناختی استفاده می‌کنند. نظریه‌ی پردازش اطلاعات و نظریه‌ی شناخت تجربی برای تحلیل رفتارهای فرهنگی به کار می‌روند. 👈در حوزه‌ی علوم رفتاری، نظریات مانند اجتماعی و نظریه‌ی برای تحلیل رفتارهای فرهنگی به کار می رود.  
شما به فیروز نادری و مریم میرزاخانی افتخار کن که واسه مردم تلاش می‌کردن، ♡من به چمران وفخری زاده وتهرانی مقدم وشهریاری‌ و احمدی‌روشن‌ و... که واسه جون دادند.
🔴 تصویری از بسیجی شهید سجاد امیری که در جریان درگیری با اشرار مسلح ناشناس در کرمانشاه به ضرب گلوله به شهادت رسید. ⏪معاون سیاسی استاندار کرمانشاه: در درگیریِ سپاه با اشرار مسلح در کرمانشاه بسیجی‌ سجاد امیری به شهادت رسید. تلاش برای دستگیری اشرار مسلح ادامه دارد.
🔷 بهش پیشنهاد عضویت در هیئت علمی ناسا، با بهترین امکانات و ملزومات رفاهی رو دادن؛ کِی؟ وقتی فیروز نادری کودک بود. اما تمام دنیا و متعلقاتش رو رها کرد و در کنار مردمش در سخت‌ترین روزهای این کشور موند و عاقبت بخیر شد. بله، ما به افتخار می‌کنیم و اونو اسطوره می‌دونیم.
🔴امروز سالگرد یکی از فجیع ترین جنایت ها علیه بشریت خصوصا شیعیان است در این جنایت که در پایگاه اسپایکر عراق رخ داد، ١٧٠٠ نفر دانشجویان شیعه عراقی در پی حمله داعش به اسارت در آمدند،که از تاریخ ٢١ تا ٢٥ خرداد ماه ١٣٩٣ در چند مرحله همه ١٧٠٠ دانشجو را غریبانه و مظلومانه قتل عام کردند 🔸هیچ سازمان بین المللی، نهاد های حقوق بشری، کشورهای اروپایی، شورای امنیت، سازمان ملل به این جنایت وحشتناک واکنشی نداشتند
10.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
از پاریس تا مرصاد به عشق امام علی. اول شهید اروپایی که با دعای کمیل شیعه شد. 🌷ما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست🌷 ❤️ما به این دنیا امده ایم تا قیمت پیدا کنیم نه این که به هرقیمتی زندگی کنیم.❤️
16.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹زیارت قبر فرزند فرانسوی، بعد از 30 سال در ایران ❤️اول شهید اروپایی در دفاع مقدس بعد از شیعه شدنش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️این فیلم رو بزنید تو دهن کدخداپرستها که از موشک هایپرسونیک ایران سوختن!
🔰اثر مقایــــــــــــــــــــــــــــسه 🔺در این تصویر، دو دایره وسط به یک اندازه هستند. اما به نظرمان می‌رسد دایره وسطی سمت راست بزرگتر باشد. 🔺اگر ما یک دستمان را در آب سرد، و دست دیگرمان را در آب گرم قرار دهیم و پس از حدود ۳۰ ثانیه دو دستمان را وارد آب ولرم کنیم، دستی که در آب سرد بوده است، آب ولرم را گرم احساس کرده و دستی که در آب گرم بوده است، آب ولرم را سرد احساس می‌کند. 🔺یا هنگامی که یک جعبه سنگین را بلند می‌کنیم و بلافاصله بعد از آن یک جعبه سبک‌تر را بلند می‌کنیم، جعبه دوم به نظرمان سبک‌تر از وزن واقعی آن به نظر می‌رسد. 🔺علت چنین برداشت‌های غلطی این است که مغز ما تمایل به سنجش و ارزیابی چیزها بر مبنای مقایسه دارد؛ حتی اگر استانداردهای مشخص و ثابتی برای ارزیابی آن ها وجود داشته باشد. زیرا مقایسه، برای ذهن راحت‌ترین و در دسترس‌ترین راه است و دشمن از این الگوی ذهنی افراد که در برخی مواقع به خطای محاسباتی ختم میشدد ، در تولید محتوا هایش بشدت استفاده میکند!
🔻شبهه‌: زکریای رازی سه قرن پس از پیامبر الکل رو کشف کرد، چجوری اسلام قبلش اونو حرام اعلام کرد؟ 🔹پاسخ: دقت کنید رازی الکل رو کشف کرد، اختراع که نکرد. قبلا هم الکل وجود داشته و مردم الکل رو از روش تخمیر انگور یا چیزهای دیگه بوجود می‌آوردن و میزدن بر بدن، حالا اسمش رو نمیدونستن چیه، فرمول شیمیاییش روهم نمیدونستن. اصلا تو فضای علمی الکل نبودن، بلکه چیزای الکل دار رو میزدن که برن به فضا. قرآن و روایات هم خود الکل رو حرام اعلام نکردن، هرآنچه مست‌کننده باشه رو حرام اعلام کردن. [کُلّ مُسکرٍ حرام] هرچی مست کننده باشه حرامه، حتی شما اگه دلستر لیمویی هم بخورید و مست کنید، حرام مرتکب شدید 🔻 در کتاب الکل و فرآورده‌های آن درصد الکل موجود در مسکرات مختلف اومده، آب‏جو ۴ الی ۶ درصد، شراب ١۶ تا ٢٠ درصد و عرق یا ویسکی تا۴٠ درصد در بردارنده ماده سکرآور الکله. درباره عرق سگی چیزی تو این کتاب نیومده که حدس می‌زنم الکل بیشتری توش باشه. خلاصه حکم اسلام بسیار کامل و دقیق هست، معیار میده، معیار حرمت مست‌کنندگی هست. حالا الکل باعث مستی بشه یا چیز دیگه. شاید یه دانشمند دیگه پیدا بشه یه ماده دیگه کشف کنه که در مشروب هست که مست‌کننده‌ باشه، فرقی نداره. قاعده مست‌ شدن و زایل شدن عقله.