eitaa logo
|🟥🟥🟥 مرصاد 🟥🟥🟥|
1.4هزار دنبال‌کننده
95هزار عکس
62.7هزار ویدیو
408 فایل
بصیرت تشخیص حق از باطل نیست بصیرت تشخیص حق از حق نماست 🔴 هدف کانال مرصاد جهادتبیین براساس رهنمودهای مقام معظم رهبریست. @marsad ➤‏჻჻჻✺ 🔴 مشتاقانه پذیرای انتقادات سازنده شمائیم: https://eitaa.com/sa_re_mi.
مشاهده در ایتا
دانلود
📌وزیر خارجه اردن: از کشورهایی که کمک مالی به آنروا را تعلیق کرده‌اند می‌خواهیم تصمیم خود را لغو کنند.
🚨 مقاومت اسلامی عراق پایگاه اشغالگران آمریکایی در نزدیکی فرودگاه اربیل را هدف حمله قرار داد.
📌بایراموف: نشست کمیسیون های تعیین حدود مرز با ارمنستان تا چند روز دیگر برگزار می شود جیحون بایراموف وزیر امور خارجه آذربایجان گفت، انتظار می رود نشست بعدی کمیسیون های تعیین حدود و تعیین مرزهای ارمنستان و آذربایجان در روزهای آینده برگزار شود.
📌نشست هم‌اندیشی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، معاونین، مدیران کل سیاسی وزارت خارجه و فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در موضوع امنیت شمال غرب و جنوب شرق کشور سردار پاکپور فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به همراه تعدادی از فرماندهان این نیرو در نشست مشترک شورای معاونین و مدیران کل سیاسی وزارت امور خارجه حضور یافتند. در این نشست مسائل شمال - غرب و جنوب - شرق کشور خصوصاً موضوع تحرکات تروریستی در برخی نقاط مرزی مورد بحث و بررسی قرار گرفت. دکتر امیر عبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان در این نشست ضمن قدردانی از امنیت آفرینان نیروهای مسلح کشورمان و اهمیت سیاست همسایگی جمهوری اسلامی ایران، موضوعات مختلف مربوط به هماهنگی‌های دستگاه دیپلماسی و نیروهای مسلح کشورمان را مطرح ساخت. در این نشست فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تحرکات ضد انقلاب و تروریست های وابسته به قدرت های خارجی را تشریح نمود.
📌ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه اتهامات وارد شده توسط رژیم صهیونیستی به برخی کارکنان آژانس "آنروا" (آژانس امداد رسانی و کاریابی برای فلسطینیان در خاور نزدیک) را اقدام شرورانه دیگری در تکمیل اقدامات ضدبشری این رژیم علیه ملت فلسطین دانست و آن را محکوم کرد. کنعانی افزود اتهامات مطرح شده مبنی بر نقش حمایتی تعدادی از کارکنان آژانس آنروا در عملیات طوفان الاقصی صرفا با هدف توجیه اقدامات محدود کننده رژیم صهیونیستی علیه سازمانهای بشردوستانه بين‌المللیِ فعال در نوار غزه و کرانه باختری و نیز تبرئه این رژیم از ارتکاب جنایت بی‌سابقه و دهشتناک کشتار حدود ۱۵۰ نفر از کارکنان این موسسات بین‌المللی از جمله آنروا در ۱۱۳ روز گذشته صورت می گیرد. سخنگوی وزارت امور خارجه همچنین اقدام ۹ کشور عمدتا غربی در قطع کمک‌های خود به آنروا به بهانه ادعاهای رژیم صهیونیستی علیه کارکنان این آژانس بشردوستانه را تأسف‌بار ‌خواند و گفت، چنین واکنشی عملا به معنای پذیرش ادعاهای رژیمی جنایتکاری است که براساس قرار صادره توسط دیوان بین‌المللی دادگستری متهم به نسل‌کُشی فلسطینان است و باید به این دادگاه و افکار عمومی جهان پاسخگو باشد. کنعانی افزود اعمال فشار و محدودیت بر فعالیتهای بشردوستانه آنروا و یا ممانعت از ارسال کمکهای انسان‌دوستانه به مردمی که در شرایط دشوار جنگی و در معرض تهدید بالفعل نسل‌کُشی به سر می‌برند، عملا چیزی جز اعلام اعتماد به روایت یک جنایتکار جنگی و متهم به عملیات نسل‌کُشی نیست. کنعانی تصریح کرد، شایسته بود این دسته از کشورها به جای اعلام توقف کمک‌های خود به آنروا، کمک‌های تسلیحاتی خود به رژیم صهیونیستی و حمایت سياسی از این رژیم و رهبران جنایتکار آن را متوقف می‌کردند. سخنگوی دستگاه دیپلماسی افزود، جمهوری اسلامی ایران از تمامی کشورها و ملتهای آزادیخواه و به ویژه کشورهای اسلامی دعوت می‌کند تا در چارچوب بیانیه نهایی نشست اضطراری اخیر سران کشورهای اسلامی، با ایستادگی در برابر این ظلم آشکار، تمامی تلاشهای خود را برای تأمین نیازهای مردم مظلوم فلسطین به عمل آورند، تا این اقدام غیرانسانی که هدفی جز تحمیل کوچ اجباری و به شکست کشاندن اراده مردم در باریکه غزه ندارد، ناکام بماند.
رهبر حزب خلق باکو: ارتش باکو باید روستاهای درون بوم(که جاده ترانزیت ایران به ارمنستان و گرجستان از آن عبور میکند) در خاک ارمنستان را تصرف کند.این موضوع باید در جلسه کمیسیون تحدید مرزها حل شود. درخواست ارمنستان برای پس گرفتن روستاهایش در خاک جمهوری باکو هذیان گوییه!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌وضعیت بحرانی آوارگان فلسطینی چادرهای آوارگان فلسطینی در رفح در نتیجه بارش‌ شدید باران
📌بلومبرگ طی گزارش جدید خود اعلام کرده است که سه مقام غربی گفته‎اند که سودان محموله‎هایی از پهپاد مهاجر-۶ را به همراه تسلیحات مربوطه از ایران تحویل گرفته است. تصاویر ماهواره‌ای از پایگاه هوایی وادی سیدنا(SAF) حضور پهپاد ایرانی مهاجر۶ و کامیون هدایت آن را تایید می کند معنای این موضوع این هست که ایران از دولت نظامی سودان که خارطوم پایتخت این کشور را در اختیار دارد و نسبت به نیروهای واکنش سریع حضور وسیع تری در سودان دارد حمایت کرده است. عملا می توانم عقبه مهم این اقدام پیشگیرانه برای بر طرف کردن موانع حضور بلند مدت در آفریقا را تایید کنم. (به ویژه بعد از صحبت های وزیر خارجه اریتره درباره روابط راهبردی و استراتژیک با ایران و دیپلماسی فعال نیجر در تهران)
📌تاکید وزرای خارجه مصر و عربستان بر ضرورت توقف فوری جنگ در غزه فیصل بن فرحان و سامح شکری وزرای خارجه عربستان و مصر در کنفرانسی خبری بر ضرورت توقف فوری جنگ در غزه تاکید کردند. فیصل بن فرحان در این کنفرانس خبری تاکید کرد: ما بر اولویت مشترک خود در رابطه با توقف فوری جنگ در غزه تاکید کردیم. قوانین بین‌الملل برای همه الزام‌آور است و باید در مورد "اسرائیل" هم اجرا شود. "اسرائیل" سیاستی هدفمند را برای به گرسنگی کشاندن ساکنان نوار غزه در پیش گرفته است. باید "اسرائیل" را به قوانین انسانی بین‌المللی ملزم نمود. شامح شکری هم تاکید کرد: کلماتی که علیه کارمندان آژانس آنروا بکار برده شده، در اعتراض به کشتار 26 هزار فلسطینی بکار برده نشده است. نباید قبل از تحقیقات در مورد اتهامات وارد شده به کارمندان آنروا موضعی اتخاذ کنیم. کاهش قدرت آنروا برای خدمت رسانی به آوارگان نباید اتفاق بیفتد. توقف کمک مالی به آنروا مجازاتی دسته جمعی علیه فلسطینیان است. ضروری است که همچنان بر ضرورت توقف فوری جنگ علیه نوار غزه تاکید کنیم. وستانیوز https://eitaa.com/westanews
📌یک بام و دو هوای آمریکایی های همچنان ادامه دارد شبکه آمریکایی «ان‌بی‌سی» به نقل از مقامات آمریکایی نوشت که دولت بایدن معتقد است که فشار بر نتانیاهو و عدم تحویل اسلحه به اسرائیل می‌تواند به تسریع ورود کمک‌ها به غزه کمک کند.