eitaa logo
|🟥🟥🟥 مرصاد 🟥🟥🟥|
1.4هزار دنبال‌کننده
95.3هزار عکس
62.9هزار ویدیو
408 فایل
بصیرت تشخیص حق از باطل نیست بصیرت تشخیص حق از حق نماست 🔴 هدف کانال مرصاد جهادتبیین براساس رهنمودهای مقام معظم رهبریست. @marsad ➤‏჻჻჻✺ 🔴 مشتاقانه پذیرای انتقادات سازنده شمائیم: https://eitaa.com/sa_re_mi.
مشاهده در ایتا
دانلود
مرگ بر حسن روحانی و جهانگیری و حامیان این دو جنایتکار که رئیسی سه سال شبانه روز برای رفع خرابی های دولت روحانی و اصلاح طلبان تلاش کرد روحانی جهانگیری ظریف مرگتان باد
آقای رسایی و رائفی پور بازم میگید رئیسی با روحانی فرقی نداره؟
تاریخ خواهد نوشت بخشی از مردم ایران قدر رئیسی را ندانستند همانگونه که مردم کوفه قدر امیرالمومنین علیه السلام را ندانستند
آقای جبراییلی بازم میگی دولت رئیسی نئو لیبرال است ؟ آقای کوشکی باز هم نامه های سرگشاده به رئیسی مینویسی ؟ آقای شکوهیان راد بازهم میگویی رئیسی مردم را با واکسن کشت ؟ آقای شیخ فرهاد فتحی و.... باز هم کینه توزانه رئیسی را تخریب می کنید ؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥جانم به این تلاوت و این صدای آسمانی . به این تلاوت گوش بدید تا ارامش و سکینه قلبی پیدا کنید. تقدیم به روح مطهر شهید بزرگوار ایت اله رئیسی و همراهانش 📖 سوره احزاب، آیه ۲۳ و ۲۴ 💠 مِنَ الْمُؤْمِنِينَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَيْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَى نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ يَنْتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِيلًا ﴿۲۳﴾ لِيَجْزِيَ اللَّهُ الصَّادِقِينَ بِصِدْقِهِمْ وَيُعَذِّبَ الْمُنَافِقِينَ إِنْ شَاءَ أَوْ يَتُوبَ عَلَيْهِمْ إِنَّ اللَّهَ كَانَ غَفُورًا رَحِيمًا ﴿۲۴﴾ 💠 از ميان مؤمنان مردانى‏‌اند كه به آنچه با خدا عهد بستند صادقانه وفا كردند برخى از آنان به شهادت رسيدند و برخى از آنها در [همين] انتظارند و [هرگز عقيده خود را] تبديل نكردند (۲۳) تا خدا راستگويان را به [پاداش] راستي‏شان پاداش دهد و منافقان را اگر بخواهد عذاب كند يا بر ايشان ببخشايد كه خدا همواره آمرزنده مهربان است (۲۴)
4.29M
◾️ رئیسی حاج قاسم دیگری بود ایت الله رئیسی مصداق آیه.....و منهم من ینتظر بود ◾️شهید رئیسی قطعا برای منافقین و ضد انقلاب و دشمنان خدا خطرناکتر از ایت اله رئیسی خواهد بود همانگونه که شهید سلیمانی از سردار سلیمانی برای دشمنان خطر نا کترشد
▪️چشم دیدن اشک های حضرت آقا رو ندارم چیکار کنم....💔 یه یار دیگه هم از میان آقا رفت الهی به قربانتان بروم که گریه شما جگر من را کباب میکند آقای خوبان.
امت اسلام وایران یکی از خدومترین.مخلصترین.مظلومترین.. پرکارترین.دست پاکترین .بی حاشیه ترین.موفقترین.بی ریاترین.مردمی ترین.با انگیزه ترین.وفادارترین.مومن ترین.جهادیترین .خستگی ناپذیرترین رئیس جمهور وخادمهای خود را از دست داده و قطعا این ضایعه دردناک وتلخیست....خوشا بحال کسانیکه ایشان را همراهی  وحمایت کردند وبدا بحال کسانیکه ایشان را به باد تهمت وبی مهری و ناسزا ودروغ وتهمت بستند 🖤🖤😭😭😭
807.6K
موفقیت های رئیسی سیاست خارجی 1⃣
1.11M
موفقیت های رئیسی دراخلاق 2⃣
639.1K
موفقیت های رئیسی شعار ما میتوانیم را محقق کرد 3⃣