eitaa logo
|🟥🟥🟥 مرصاد 🟥🟥🟥|
1.2هزار دنبال‌کننده
92هزار عکس
61.3هزار ویدیو
401 فایل
بصیرت تشخیص حق از باطل نیست بصیرت تشخیص حق از حق نماست 🔴 هدف کانال مرصاد جهادتبیین براساس رهنمودهای مقام معظم رهبریست. 🔴 مشتاقانه پذیرای انتقادات شمائیم: https://eitaa.com/sa_re_mi.
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 مردان اوکراینی برای فرار از سرباز گیری اجباری ارتش این کشور، لباس زنانه می‌پوشند تا شناسایی نشوند.
🔻واللا: تل‌آویو منتظر عملیات ویژه یگان رضوان حزب‌الله باشد وبگاه اسرائیلی واللا با تایید معضل رژیم صهیونیستی در عدم اطلاع از نحوه پاسخگویی حزب‌الله لبنان به ترور فؤاد شکر، درباره احتمال عملیات ویژه یگان رضوان این جنبش در فلسطین اشغالی هشدار داد.
🔻در اینجا نقشه بزرگ‌نمایی شده است که همه جای نوار را نشان می‌دهد که از 6 ژوئیه بمباران شده است. اطلاعات 6 جولای UNOSAT از شهر غزه: هر نقطه قرمز ساختمانی است که توسط اسرائیل آسیب دیده یا ویران شده است در ناحیه دایره ای که محل مدرسه الطبیعین است یک نقطه قرمز روشن خارج از مرکز وجود دارد (عکس 2) همانطور که می بینید، این یکی از معدود ساختمان های ایستاده در یک منطقه به شدت آسیب دیده بود. این داده های ماهواره ای سازمان ملل است. همانطور که بسیاری از سربازان و رهبران سیاسی اسرائیل آشکارا گفته اند، هدف این است که مطمئن شویم مردم غزه چیزی برای بازگشت ندارند. این جنگ «علیه حماس» نیست.
✍تصور کنید ایران چند ماکت موشک در چند نقطه از کشور مستقر کند‼️ در سرزمین های اشغالی چه اتفاقاتی رخ می دهد ⁉️
🚨اطلاعات ایالات متحده اکنون مطمئن است که حمله به اسرائیل شامل انواع مختلفی از موشک‌ها از رزمناو، موشک بالستیک، پهپاد و نوع جدیدی از موشک خواهد بود
🔴فایننشال تایمز به نقل از یک مقام ایرانی: ممکن است امشب حمله ای صورت گیرد.
⭕️رشوه به سیگاری‌ها در غزه در ازای دریافت اطلاعاتی درباره السنوار 🔸پهپادهای رژیم صهیونیستی اعلامیه‌هایی حاوی سیگار برای اهالی "المواصی" در خان‌یونس و نزدیک ساحل "دیر البلح" در جنوب غزه پرتاب کردند که هدف از آن تحریک مردم علیه رهبران حماس به‌ویژه رئیس دفتر سیاسی آن است.
🔴🔻وزیر اطلاعات در کمیسیون امنیت: از شهادت آیت الله رئیسی تا تاسوعای حسینی 30بمب کشف شد. دکتر پزشکیان استعلام 73نفر را از وزارت اطلاعات گرفت که برخی رد شدند.