✔️ایران رئیس مجمع اجتماعی شورای حقوق بشر شد
🔹براساس اعلام رئیس شورای حقوق بشر علی بحرینی، سفیر و نمایندۀ ایران در ژنو، رئیس نوزدهمین اجلاس مجمع اجتماعی شورای حقوق بشر در سال ۲۰۲۳ شد.
🔹مجمع ۱۱ و ۱۲ آبان ۱۴۰۲ در ژنو برگزار خواهد شد. این نخستینبار است که ایران ریاست این مجمع را برعهده میگیرد.
🇮🇷 اساتید انقلابی و نخبگان علمی
✔️کیفرخواست متهمان پرونده شهید الداغی صادر شد
رئیس کل دادگستری خراسان رضوی:
🔹پرونده شهید الداغی به صورت ویژه در دادسرای عمومی و انقلاب سبزوار مورد رسیدگی قرار گرفت و با گذشت ۱۳ روز کار فشرده قضائی کیفرخواست متهمین پرونده صادر و بلافاصله برای ادامه رسیدگی و طی مراحل قضائی به مرجع صالحه ارسال شد.
🔹مطابق کیفرخواست صادره متهم ردیف اول این پرونده متهم است به: مباشرت در ارتکاب قتل عمدی، شهید حمیدرضا الداغی و نیز ارتکاب جرح عمدی با چاقو، مشارکت در ایراد جرح عمدی با سلاح سرد، آدم ربایی، مزاحمت برای بانوان، اخلال در نظم و آسایش عمومی و تظاهر به تهدید در ملأ عام.
🔹همچنین متهم ردیف دوم متهم است به: معاونت در قتل عمدی شهید حمیدرضا الداغی، ارتکاب جرح عمدی با چاقو، مشارکت در ایراد جرح عمدی با چاقو، تظاهر و تهدید با چاقو در ملأ عام و اخلال در نظم و آسایش عمومی.
🇮🇷 اساتید انقلابی و نخبگان علمی
🌴گردنه های پیش روی اجرای قانون پوشش
🔹مسئله پوشش به تبع مسئله زن از مسائل دامن دراز تاریخ آفرینش انسان است. این مسئله از گذشته های دور فراز و فرودهای زیادی از پوشش حداکثری تا برهنگی را در طول تاریخ تجربه کرده است.
🔺پس از بالا گرفتن تب مدرنیته و افزایش مطالبات به حق یا نیازسازی های صورت گرفته زنان، به کم پوششی بیشتر دامن زده شده است.
در این فضا تلاش برای پوشش و تلاش برای تصویب و اجرای قانون پوشش کاری بس سخت و سنگین است."فَلَا اقْتَحَمَ الْعَقَبَةَ؛ و او در آن گذرگاه سخت قدم ننهاد" "وَمَا أَدْرَاكَ مَا الْعَقَبَةُ؛
ﻭ ﺗﻮ ﭼﻪ میدﺍﻧﻲ ﺁﻥ ﮔﺮﺩﻧﻪ ﺳﺨﺖ ﭼﻴﺴﺖ ؟"
🔺غرض از نگارش مطلب، یادآوری سختی کار و احمز بودن( تندی، تیزی، سختی و سوزندگی) آن است تا اولا افضل بودن اقدامات هرچند کوچک بر اساس روایت «افضل الاعمال احمزها» مشخص شود، ثانیا در تصویب و اجرای این قانون نگاه همه جانبه ای به همه مسائل صورت گیرد.
برخی سختی های پیش روی اعمال قانون پوشش عبارت است از:
1. اقناع سازی نخبگان مخالف قانون پوشش
نخبگان مخالف اعتقادی و نظری و سیاسی حجاب و پوشش، در گروه های علمی و سیاسی و اجتماعی و .. هستند. اقناع این طیف برای تصویب و اجرای پوشش سخت است. در گذشته با نبود فضای مجازی مباحث علمی و نظری محصور در کتاب ها، حوزه های علمیه، دانشگاهها و برخی جلسات بود. با گسترش فضای مجازی هر فرد نخبه یا به ظاهر نخبه می تواند فرضیه خودش را در هر مسئله ای از جمله عدم لزوم حجاب در فضای مجازی بدون رصد نقدها و پاسخ ها بارگزاری کند. این فرضیه ها مستمسک گروهی برای رد کردن برخی قوانین شرعی از جمله پوشش و حجاب می شود.
2. احساس اقلیت
تصویب و اجرای قانون پوشش کامل در جهان در حال حاضر منحصر به برخی کشورهای محدود است. حرکت بر خلاف این روند و جریان و نیرنگ بسیار بسیار بزرگ: "وَمَكَرُوا مَكْرًا كُبَّارًا
ﻭ [ ﺍﻳﻦ ﭘﻴﺸﻮﺍﻳﺎﻥ ﮔﻤﺮﺍﻫﻲ ، ﺑﺮﺍﻱ ﮔﻤﺮﺍﻩ ﻧﮕﺎﻩ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﺍﻳﻦ ﻣﺮﺩم ] ﻧﻴﺮﻧﮕﻲ ﺑﺰﺭﮒ ﺑﻪ ﻛﺎﺭ ﮔﺮﻓﺘﻨﺪ"
با توجه به ارتباطات گسترده میان کشورها امری دشوار است.
3. تحول در گروه های مرجع
گسترش فضای مجازی و در دسترس بودن برخی هنرها، ذائقه نسل کنونی را تغییر داده است. در گذشته ای نه چندان دور، بزرگان، علما، مراجع، پدر و مادر و سنت ها آیینی و ملی هر کشوری مرجع مردم و جوانان بودند. این مرجعیت در حال حاضر تغییر و آدم های بیگانه با اعتقاد و علم، محبوب قلب نسل نو و ویترین رسانه ها شده اند. پدر معنوی نسل کنونی این چهرها هستند. برخی یا بیشتر این چهره ها اعتقاد یا التزامی به پوشش ندارند، بنابراین تغییر ذائقه نسل طرفدار این چهره ها و ویترین ها بسیار دشوار است
4. ویترین مادی مطلوب برخی کشورها
نگاهی به برخی کشورهای مسلمان منطقه و جهان، به ظاهر تجربه موفقی در نگاه مخاطبان به نمایش می گذارد. از سویی شل پوششی و ضعف پوشش یا حتی نیمه عریانی و از سوی دیگر ادعای مسلمانی و و بزرگی و زیبایی مراکز و مساجد دینی و شلوغی این مراکز این ذهنیت را در ذهن برخی مخاطبان القا می کند که می شود میان هر دو یعنی بی حجابی و ادعای مسلمانی جمع کرد.
5. مدیران بی انگیزه
عدم اعتقاد و باور مندی از سوی برخی مدیران و تفاوت رفتار و گفتار برخی مدیران با پوشش و رفتار خانواده نیز مزید بر سختی کار شده است. این عده از مدیران، انگیزه لازم برای تصویب یا اجرای چنین قوانینی ندارند.
#حجاب
#قانون_پوشش
✍ #موسی_سلیمانی
🇮🇷 اساتید انقلابی و نخبگان علمی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تصویر هوایی شگفتانگیز از قله دماوند 😍
قله دماوند به عنوان یکی از بلندترین قلههای آتشفشانی قاره آسیا است؛ و همچنین بلندترین قله در کوهستان های ایران و آسیای میانه.
کوه دماوند از گذشته، نماد عظمت و شکوه بوده و در ادبیات و تاریخ کشورمان نقش پررنگی داشته است. زمان مناسب برای صعود به این قله اواسط خرداد تا اوایل شهریور است.
📅 ۱۴۰۲
#گردشگری
🇮🇷 خـــــ🦋ــوشخبـر
*💞از کی برای بچهام گوشی بخرم*
دنبال مشخص کردن یک سن خاص نباشید. خریدن گوشی یا تبلت برای بچهها که امروز برای خانوادهها تبدیل به یک مصیبت شده، مثل مدرسه رفتن نیست که بتوان گفت سر هفت سالگی باید شروع شود و هجدهسالگی آخرش باشد. گوشی یک ابزار رسانهای است که اگر به صورت یک شیء خارجی نگاهش کنید، همیشه مشکل خواهد بود و اگر جزو زندگی باشد، بیمسئله میشود.
کافی است به گوشی مثل کیف نگاه کنید که هر وقت فرزندتان واقعاً نیاز داشت، برایش میخرید و هر وقت خراب شد، عوضش میکنید. آن وقت دیگر گوشی را به عنوان جایزه به بچهها نمیدهید و مهمترین دغدغهتان این خواهد بود که راه و چاه استفاده از آن را به او بیاموزید.
این یعنی رسانه ابزار زندگی عصر امروز است که فقط باید درست زندگی کردن با آن را آموخت و آن همان تربیت رسانهای است.
#شهیدحجت_اصغری:
شمایۍڪه مۍگویید #جنگیدن #درڪشوردیگر ڪاراشتباهۍاست، #امام_حسـین علیه السلام درمدینه زندگۍمۍڪرد ولۍدر #کـربلا عـراق #شهـیدشد
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄