16.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️پاسخ حاج قاسم سلیمانی به تهدید آمریکاییها در سوریه
🔹سردار نوعی اقدم: حاج قاسم گفت جاده استراتژیک دمشق بغداد را آزاد کن. آمریکاییها از طریق روسها پیام داده بودند: اگر وارد این جاده شوید، میزنیم. یقین دارم که میزند، تو برو ببین میزند یا نمیزند. اگر زد سلام من را به باکری برسان، اگر نزد، میام میبینمت.
8.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👈🏻 اهتمام به عدالت و برپایی آن
📹 ببینید | رهبر انقلاب: خصوصیت حکومت پیامبر این بود که به جای ابتناء بر ظلم، ابتناء بر #عدل داشت. به جای شرک و تفرقه فکری انسان، متّکی بر توحید و تمرکز بر #عبودیت ذات مقدس پروردگار بود. به جای جهل، متّکی بر علم و معرفت بود. به جای کینهورزی انسانها با هم، متّکی بر محبّت و ارتباط و اتّصال و رفق و مدارا بود؛ یعنی یک حکومتِ از ظاهر و باطن آراسته.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥اینم یه صحنه جالب دیگه از آمریکاشون
بزرگترین دشمن آمریکا ،ایران روسیه و چین و ایران نیست ، بلکه زیرساخت های پوسیده و قدیمی خدماتی آمریکاست که دولت آمریکا هیچ توانی برای بازسازی آنها ندارد.
#صرفاً_جهت_اطلاع
11.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرد بریتانیایی به شکنجه، تجاوز و سوء استفاده جنسی از ۴۲ سگ اعتراف کرد؛ اقدامش منجر به مرگ دهها سگ شده است!
آدام بریتون متخصص شناخت کروکودیل اهل بریتانیا میگوید که اقدامش منجر به مرگ ده ها سگ شده است
✍مگر نمی گفتند اگر آزادی باشه، اگر حجاب نباشه ، همه چشم و دل سیر می شوند و دیگه شاهد از این چیزها نخواهیم بود.
#مهندس_علیخانی
اتفاق جالب توجه مسابقات آسیایی هانگژو/ عربستان تاکنون یک مدال هم نگرفته
🔹عربستان در ماههای گذشته با پول پاشیها و خریدهای گران قیمت تلاش کرده تا تصویر موفقی را برای ورزش و به ویژه فوتبال خود بسازد.
🔹اما حقیقت این است که عربستان هنوز تا رسیدن به قلههای موفقیت در ورزش فاصله زیادی دارد.
🔹نگاهی به جدول مدالها در مسابقات آسیایی هانگژو نشان میدهد عربستان سعودی تا به امروز حتی یک مدال هم بدست نیاورده و این چهره حقیقی ورزش این کشور است.
🇮🇷 نائب الغایب امام خامنه ای
🔺رويكردهاي مختلف سواد رسانهاي
يك ـ رويكرد ايدئولوژيك به سواد رسانهاي
ايدئولوژي، بخشي جداييناپذير از وجودِ تمام فرآيندهاي توليد، توزيع، مبادله و مصرف رسانهاي است. يكي از اهداف اوليه رويكرد ايدئولوژيك اين است كه از توصيف فرآيند توليد رسانهاي فراتر برود و پيرامون ارزشهاي ضمني و نهفته در بازنمايي بحث كند. همچنين ميكوشد كه مشخص سازد در جريان اين بازنمايي، منافع چه افرادي تأمين ميشود. اهداف رويكرد ايدئولوژيك را ميتوان چنين برشمرد:
بررسي متون رسانهاي راهي براي تشخيص ايدئولوژي حاكم؛
حساسيت بيشتر نسبت به اثرگذاري ايدئولوژي بر محتوا؛
شناخت اثرهاي مطالب رسانهاي به عنوان ابزار شكلدهنده، تقويتكننده و منعكسكننده ايدئولوژي در بطن يك فرهنگ؛
گسترش دادن رويارويي عموم با تجربه و مشاركتهاي منحصربهفرد خردهفرهنگها در جامعه؛
شناسايي چرخشهاي ايدئولوژيك در بطن فرهنگ؛
تقويت سمزدايي ايدئولوژيك؛ به عبارت ديگر، بسط شكگرايي مناسب نسبت به توضيحات ايدئولوژيك از جهان كه از طريق بازنماييهاي رسانهاي انتقال داده ميشود. اين كار را با به چالش كشيدنِ بازنماييهاي رسانهاي از فرهنگ ميتوان محقق ساخت.
دو ـ رويكرد تحليل حسبحالگونه
رويكردي است كه با واكاوي محتواي رسانهاي، سطح رشد و اكتشاف بشر را ارتقا ميبخشد. اين چارچوب به افراد فرصت ميدهد تا تأثير رسانهها را بر نگرشها، ارزشها، شيوه زندگي و تصميمهاي شخصيشان بررسي كنند. رويكرد حسبحالگونه، مخاطبمحور است. به عبارت ديگر، فرد از تجربه شخصي خويش به عنوان يك سكوي پرش براي تحليل رسانهها بهره ميگيرد. اين رويكرد به جاي پاسخگويي، بر پردازش و واكاوي ـ روشهايي براي بررسي محتواي رسانهاي ـ تأكيد ميكند. همزمان، تحليل بازنماييهاي رسانهاي در بافت تجربههاي شخصي موجب ميشود تا فرد، متن را بشناسد. اين شناخت، اطلاعاتي درباره شخصيتپردازي، قواعد پيرنگ، جهانبيني و پيامهايي درباره موفقيت و خشونت را در بر ميگيرد.
رويكرد حسبحالگونه، گستره آموزش سواد رسانهاي را بسط ميدهد. از آنجا كه بحث و تحليل با پاسخهاي شخصي به محتواي رسانهاي آغاز ميشود، تحليل حسبحالگونه، روشي عالي براي پيگيري سواد رسانهاي در كلاسهاي درس است. همچنين اين روش به طور خاص ميتواند در محيطهاي غير دانشگاه (نظير گروههاي اقليتي، بزرگسالان، سازمانهاي كليسايي و كودكان در معرض خطر) نيز مؤثر باشد.
براي نمونه، شايد بازنشستگان از توانايي لازم براي شركت در بحثهاي دانشگاه پيرامون تحليل سواد رسانهاي نداشته نباشند، اما رويكرد حسبحالگونه از منظري كليتر خاصيتي آموزشي دارد. به عبارتي ديگر، اين رويكرد، ابزار لازم را براي ارتقاي شناخت و تأمل شخصي فراهم ميآورد. همچنين رويكرد حسبحالگونه براي والدين روشي قابل فهم است، تا با توسل به آن بتوانند با فرزندان خود وارد بحث شوند.
اين رويكرد ميتواند شكاف ميان نسلها را پر كند. والدين و معلمان ميتوانند با استفاده از رسانهها، زبان، فرهنگ، مشغلههاي ذهني و نگرانيهاي نسل جوان را درك كنند. همچنين رويكرد حسبحالگونه در پر كردن شكاف ميان گروههاي نژادي و قومي و شكافهاي فرهنگي (نظير شهري ـ روستايي، فقير ـ غني و تحصيلكرده ـ بيسواد) نيز اثرگذار است.
ادامه دارد...
🇮🇷 نائب الغایب امام خامنه ای
هدایت شده از پاتولوژی فرهنگی
32.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هوالحکیم
⚙ صنعت انسانسازی!
ارائه: محمد جواد خواجهوند
📥 | یوتیوب | آپارات
🗂 پرونده #اصطناعت
#اسلام_دین_انسان_سازی
#علامه_حسن_زاده_آملی
#صنعت_انسان_سازی
تولید شده در
🔬 کانال #پاتولوژی_فرهنگی
👇👇👇عضویت 👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2936995897C2c2b7d1c05
9.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بازهم محتواهای هدفدار، اینبار بر علیه افغانها...!
پ ن: حواسمون باشه!
هم به دوستان افغانستانی، هم به دشمنان تفرقه افکن...!
|🟥🟥🟥 مرصاد 🟥🟥🟥|
بازهم محتواهای هدفدار، اینبار بر علیه افغانها...! پ ن: حواسمون باشه! هم به دوستان افغانستانی، هم به
❌اصلا نمیخواهیم بگوییم حضور حدود ۵میلیون از مهاجران افغانستانی در ایران هیج مسئلهی مهمی نیست و هیچ معضلی در پی ندارد! قطعا باید به این موضوع از تمام جهات رسیدگی شود، اما پروژهی جدید اختلافافکنیِ ضدانقلاب در روزهای اخیر بسیار مشهود است!!!
🔹این حجم از تلاش برای بدبین کردن ایرانیها به مهاجران افغانستانی و بالعکس طی مدت اخیر، اصلا طبیعی نیست!
⚠️مواظب باشیم تکمیل کنندهی پازل دشمن نباشیم! دشمن بعد از شکست فراخوانهای ۲۵شهریور خود را به هر دری میزند که بتواند آشوب و بلوا به پا کند و دوباره لیست کشته سازی برای خودش بسازد و به وسیلهی آن دوباره توپخانهی #جنگ_شناختی خود را فعال نماید!
#دشمن_شناسی
#اختلاف_بیانداز_حکومت_کن
✍میلاد خورسندی