@binahayat_irقدم اول عاشقی.mp3
زمان:
حجم:
6.55M
❤️ قدم اول عاشقی
🎙استاد وکیلی
عشق
عشق الهی
خلوت با خدا
بیش از دو ماه است که فضای کشور نه درگیر یک اغتشاشات واقعی بلکه بیشتر درگیر یک جنگ رسانهای است.حسب فراخوان معاندین در خصوص اعتصاب و ایجاد آشوب در روز های آتی، شبکه افق در نظر دارد به منظور مقابله با روایات کذب شبکه های معاند، اقدام به جمع آوری و پخش روایات حقیقی از امنیت و فضای آرام خیابان ها و کسبه نماید.
لذا بدین منظور خواهشمند است در خصوص ارسال فیلم از طریق تلفن همراه با شرایط ذیل تمهیدات لازم را مبذول فرمایید. نمونهای از فیلمهای قبلی برای نمونه ارسال خواهد شد.
۱. فیلمبرداری با تلفن همراه و به صورت افقی باشد
۲.لوکیشن فیلمبرداری مربوط به اماکن کسب و پر تردد باشد
۳. زمان و ساعت و مکان فیلمبرداری در فیلم ذکر شود
۴.وضعیت آرام لوکیشن به صورت کوتاه شرح داده شود
۵. آخر فیلم ذکر گردد، این فیلم برای شبکه افق تهیه شده است.
فیلم های تهیه شده را به ایتا،بله یا تلگرام با شماره ۰۹۹۳۷۹۴۲۲۶۴ و یا نام کاربری revayate_mardom
@RadioMaVaجانان1.mp3
زمان:
حجم:
1.55M
🦋 کنارت هستم ای تنها !!!
🎧 پادکست جــانــان۱ 🦋
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
📻 رادیو ماوا
╭━🍃❀🌺❀🍃━╮
🌼
╰━🍃❀🌺❀🍃━╯
زمان:
حجم:
3.93M
🔹کانال حجاب فاطمی
#حجاب_وعفاف_فاطمی
💢رهبر انقلاب: سند ۲۰۳۰ یعنی معلمان در کلاس درس برای غرب سرباز درست کنند...
🔹با سند ۲۰۳۰ برای غرب سرباز تربیت کردند، آنهم سربازی که تبدیل به قاتل خونسرد شده است و اصلا مفهومی به نام هویت، وطن و هموطن برایش معنایی ندارد.
#محاکمه
👆👆
🔻نتیجهی اجرای بی چون چرای سند کثیف توسعه پایدار ۲۰۳۰ توسط حسن روحانی، جهانگیری و نیلوفر ابتکار در مدارس را این روزها میبینیم.
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
-گفتمان
#سربازِ_دشمن
#سند_ننگین_۲۰۳۰
#محاکمه_روحانی
🎋〰🍂