23.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آیا باید ایران و حزب الله وارد نبرد شوند⁉️
00:10 : اخراج آمریکایی ها از منطقه❌
00:40 : اگر آمریکایی ها جمع کنند بروند...
01:13 : ۴۰ حمله به پایگاه های آمریکا در عراق و سوریه💣
02:15 : میزان شعور یک سرباز آمریکایی🤐
02:55 : به رگ هایم دستور دادم....
03:13 : خاطره از زبان «شهید چمران»
.
20.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔶دشمن در رسانه چه بلایی به سرمان میآورد؟
➖عملیات روانی دشمن برای زمینگیر کردن کشورمان چیست؟
➖چرا رسانهی آمریکایی و فرعونی یک فرمول دارند؟
➖راه حل مشکلات کشور و غلبه بر دشمنیها چیست؟
.
🔵🔵🔵هندیها باز هم به نمایشگاه کتاب نیامدند!
10 روز مانده به سیوپنجمین دوره نمایشگاه کتاب تهران، میهمان ویژهاش که کشور هند بود تغییر کرد و یمن میهمان ویژه این دوره از نمایشگاه کتاب شد.
پس از صدور بیانیه دولت هند در 24 فروردین که در آن به شهروندانش توصیه کرد با توجه «به شرایط حاکم بر منطقه» تا اطلاع ثانوی از سفر به ایران و رژیم صهیونیستی خودداری کنند، علی رمضانی مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران و قائم مقام سیوپنجمین دوره نمایشگاه کتاب تهران، با انتشار پیامی در فضای مجازی از انصراف هند برای حضور در نمایشگاه کتاب تهران که 2 سال رایزنی برای حضورش به عنوان میهمان ویژه صورت گرفته بود، خبر داد.
در این متن آمده است:
«بهرغم تلاش جامعه فرهنگی هند، نظر به ادامه محدودیت حضور اتباع این کشور در ایران، پس از عملیات وعده صادق و اتمام فرصت رفع محدودیت، بعد از دیدار اخیر سفیر هند حضور این کشور منتفی و یمن میهمان ویژه سیوپنجمین دوره کتاب تهران خواهد بود». سال گذشته نیز گزینه اول برای میهمان ویژه کشور هند بود که نیامد و بعد ونزوئلا، در نهایت کشور تاجیکستان پذیرفت. این دوره نیز بعد از 2 سال رایزنی با کشور هند، هندیها باز نیامدند. بیش از 9 هزار نشر و 21 هزار توزیعکننده و خردهفروش هندی در حوزه نشر و کتاب فعالیت میکنند و طی گزارشها نیز حجم اقتصادی صنعت نشر هند در سال 2024 برآورده شده است که به بیش از 800 میلیارد روپیه معادل 570 هزار میلیارد تومان برسد. به طور میانگین هر هندی (جمعیت یک میلیارد و 400 میلیون) نزدیک به 400 میلیون نفر تومان و هر ایرانی (جمعیت 88 میلیون) نزدیک به 136 هزار تومان سرانه خرید از حوزه نشر دارند.
نزدیک به 1.2 میلیون نفر در هند و بیش از 100 هزار نفر هم در ایران به طور مستقیم و غیرمستقیم در صنعت نشر مشغول هستند. هند بر اساس گزارش نیلسن در سال 2016 ششمین کشور ناشر بزرگ در جهان و دومین ناشر انگلیسیزبان بعد از کشور آمریکاست.
نظرسنجی نیلسن در میان مصرفکنندگان هم نشان از فروش بیشتر کتابهای آموزشی میداد و همین بخش هم 70 درصد بازار کتاب هند را تشکیل داده است، به نوعی که میگویند سنگر صنعت نشر هند است.
حال در کمتر از 10 روز مانده تا نمایشگاه کتاب تهران، یمن مهمان ویژه شد؛ کشوری که در میان کشورهای عربزبان در حوزه نشر جایگاهی ندارد.
از طرفی در 3 سال گذشته نیز کشورهای میهمان در نزدیکترین زمان به نمایشگاه معرفی شدند که میتواند حاکی از ضعف در دیپلماسی فرهنگی باشد؛ به غیر از این دوره که میهمان آن سال گذشته معرفی شد اما باز هم نیامد.
به این موضوع نیز باید توجه کرد که کشور هند روابط بسیار نزدیکی به لحاظ سیاسی با رژیم اشغالگر قدس دارد.
در دورههای گذشته نیز به ترتیب کشورهای تاجیکستان، قطر، چین، صربستان، ایتالیا، روسیه، عمان و افغانستان میهمانهای ویژه نمایشگاه کتاب تهران بودهاند.
ارسال به دوستان
584_40336335852538.mp3
6.48M
خواهر برادری
کاری از گروه سرود معراج الزهرا (س)
#جشنواره_مردمی_خواهر_برادری
🌺🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تقدیم به نگاه پرفروغ تان
🌸🍃
خوش خدمتی عجیب نشریات زنجیرهای به دلالان و فراریان مالیاتی دانه درشت
روزنامههای زنجیرهای به جای حمایت از طرح «مالیات بر عایدی سرمایه» که مسیر سوداگریهای کاذب و تورم ساز را میبندد، در نقش وکیل مدافع دلالان دانهدرشت به این طرح اصلاحی حمله میکنند.
روزنامه آرمان در این باره ضمن تحریف اهداف تدوین طرح مذکور نوشت: «اخیرا مالیات بر عایدی سرمایه مورد بررسی مجدد جهت تایید نهائی شورای نگهبان و... قرار گرفت تا نهایتاً به عنوان پایه جدید مالیاتی به مرحله اجرا درآید و بتواند درآمدهای جدیدی را برای دولت تامین کند. اجرای این طرح در شرایط تورمی میتواند تعیین نرخ مالیات بر عایدی سرمایه را در زمان واقعی چالش برانگیز کند، چرا که تعیین نرخ واقعی مالیات بر عایدی سرمایه با توجه به تورم لحظهای در شرایط کنونی امکانپذیر نیست. برخی از مخالفان اجرای طرح مالیات بر عایدی سرمایه معتقدند، اجرای این طرح به منزله پرداخت مالیات موازی و مضاعف است، زیرا سرمایهگذاران بر سود حاصل از فروش یک دارایی و دوباره زمانی که وجوه را برداشت میکنند مشمول مالیات میشوند و به این ترتیب افراد از سرمایهگذاری و فعالیت در حوزههای مختلف خودداری میکنند و رشد اقتصادی و کارآفرینی و نوآوری در کشور محدود میشود، چرا که کسی تمایلی به جدا شدن از پولی که به سختی به دست آورده به دلیل ناکارآمدی سیاستهای پولی– مالی دولتمردان به نام پرداخت مالیات همزمان با رشد فزاینده تورم را ندارد. اجرای این طرح در شرایط تورمی که حاصلِ سیاستگذاریهای اشتباه دولت است، عادلانه تلقی نمیشود. اجرای طرح مالیات بر عایدی سرمایه با مخالفت برخی از فعالان بخش خصوصی مواجه شده است. به گفته این گروه این پایه مالیاتی جدید بیشتر باید برای خودِ دولت در نظر گرفته میشد، چراکه با اجرای سیاستهای اشتباه مالی – پولی باعث رشد فزاینده تورمی شده است».
روزنامه سازندگی هم تیتر نخست خود را به تخطئه طرح مذکور اختصاص داده و نوشت: «مجلسی که روزهای آخر دوره چهار سالهاش را میگذراند، قانونی را تصویب کرد که براساس آن انتقال املاک، خودرو، طلا و ارز برای اشخاص غیرتجاری مشمول مالیات بر عایدی سرمایه میشود. مدافعان طرح معتقدند برای محدودسازی فعالیتهای سوداگرایانه همچنین رعایت عدالت و حمایت از فعالیتهای مولد، وضع مالیات بر عایدی سرمایه ضروری است. موافقان طرح بیآنکه کاری به ریشه اوجگیری تورم داشته باشند معتقدند؛ تقاضای سوداگرانه در کنار عوامل متعددی که موجب نوسان قیمتی در بازار داراییهایی همچون مسکن، خودرو، طلا و ارز میشود. این نوسان قیمتی با ایجاد نااطمینانی از یکسو و با افزایش قیمت از سوی دیگر موجب اخلال در روند فعالیتهای اقتصادی شده و تقاضای مصرفی مردم را با مشکل مواجه میکند بحث وضع مالیات بر عایدی سرمایه از زمانی که تورم دوباره اوج گرفت در دستور کار سیاستگذار قرار دارد. از سال 1396 که فاز جدید تحریمها آغاز شد به علت فقدان دسترسی به منابع ارزی حاصل از فروش منابع نفت و گاز از یک طرف و نبود منابع مالی لازم برای اداره کشور دولت را بر آن داشته تا به فکر راههای جدیدی برای تامین منابع درآمدی باشد. یکی از این راهها افزایش وصولیهای مالیاتی بود. همزمانی شوکهای وارده به بازارها با حملات سفتهبازانه باعث سواری گرفتن از یک خطای علت و معلول در این حوزه شده است که گویی شوک بازارها معلول حملات سفتهبازانه است. درحالی که داستان کاملاً معکوس است و این انتظارات تورمی است که باعث حملات سفتهبازانه میشود و تحریک انتظارات تورمی هم ریشه در سیاستهای غلط مهار تورم دارد».
یادآور میشود پیش از این، روزنامه اعتماد هم مدعی شده بود مالیات، پول زور است و تورم، بدترین مالیاتی است که دولت میگیرد. نشریات و رسانههای زنجیرهای دیگر هم طی چند ماه گذشته به فضاسازی مسموم در این زمینه پرداختهاند، از جمله:
- مسابقه دولت و مجلس برای گرفتن مالیات از مردم (روزنامه سازندگی)
- بیراهه مالیاتی عایدی سرمایه (دنیایاقتصاد)
-سریال مالیات گرفتن از تورم ادامه دارد؛ با تصويب مجلس، معاملات ملك، خودرو، طلا و ارز مشمول ماليات ميشود (اعتماد)
-شکستی دیگر در راه است؟ / ماجرای طرح دولت برای اخذ مالیات از فروشندگان ملک (انتخاب)
- سهمگیری دولت از دارایی های مردم. مهاجرت صاحبان سرمایه شدت میگیرد (هممیهن)
- مالیات بر تورم، به جای مالیات بر ثروت (شرق)
- مالیات بر عایدی سرمایه، یا سرقت اموال و ثروت مردم؟! (شرق)