eitaa logo
|🟥🟥🟥 مرصاد 🟥🟥🟥|
1.3هزار دنبال‌کننده
94.1هزار عکس
62.3هزار ویدیو
404 فایل
بصیرت تشخیص حق از باطل نیست بصیرت تشخیص حق از حق نماست 🔴 هدف کانال مرصاد جهادتبیین براساس رهنمودهای مقام معظم رهبریست. @marsad ➤‏჻჻჻✺ 🔴 مشتاقانه پذیرای انتقادات شمائیم: https://eitaa.com/sa_re_mi.
مشاهده در ایتا
دانلود
8.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تصاویر هدف قرار گرفتن تانک ارتش رژیم صهیونیستی در مرکز نوار غزه 🔸گردان‌های عزالدین القسام شاخه نظامی جنبش حماس با انتشار تصاویری گزارش داد: مبارزان این گردان‌ها، یک دستگاه تانک مرکاوای ارتش رژیم صهیونیستی را در منطقه المخیم الجدید در شمال اردوگاه النصیرات در مرکز نوار غزه هدف قرار دادند و یک کوادکوپتر ارتش اشغالگر را در این منطقه سرنگون کردند. .
8.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 کودکان غزه‌ای پس از گذشت یک‌سال طعم میوه را چشیدند 🔸مردم فلسطین در شمال غزه از دریافت میوه برای اولین بار پس از گذشت ماه‌ها به دلیل محاصره غذایی بسیار خوشحال هستند. .
تظاهرات کنندگان اسرائیلی مجدداً خواستار امضای توافق مبادله اسرا شدند 🔸منابع عبری زبان اعلام کردند شهرک نشینان صهیونیست مجدداً در تل‌آویو دست به تظاهرات زده و خواستار امضای توافق مبادله اسرا با مقاومت در غزه هستند. 🔸این منابع تاکید کردند معترضین خیابان منتهی به وزارت جنگ رژیم صهیونیستی در تل آویو را بسته‌اند. .
عصر امروز برگزار شد؛ نشست روسای کارگروه‌های تخصصی اتاق وضعیت فلسطین 🔸نشست روسای کارگروه‌های تخصصی اتاق وضعیت فلسطین عصر امروز (چهارشنبه ۵ دی‌ماه) با سخنرانی سیدمجتبی ابطحی، دبیرکل کنفرانس بین‌المللی حمایت از مردم فلسطین مجلس شورای اسلامی برگزار شد. 🔸دبیرکل کنفرانس بین‌المللی حمایت از مردم فلسطین مجلس در این نشست به تبیین رخدادهای پس از طوفان الاقصی پرداخت و از دلایل شکست دشمن صهیونیستی در مقابل جبهه مقاومت گفت. 🔸همچنین ابطحی بر اهمیت تثبیت معادله در مقابله با صهیونیست ها و لزوم آگاهی بخشی به جامعه و تبیین گری نسبت به رخدادهای اخیر تاکیدکرد. 🔸در ادامه حسین رویوران، رییس اتاق وضعیت فلسطین نیز به تشریح شرایط میدان در سوریه، لبنان، یمن و عراق پرداخت و اقدامات صهیونیست ها به منظور راه اندازی جنگ روانی علیه جبهه مقاومت را تشریح کرد. 🔸همچنین حجت الاسلام والمسلمین احمدحسین فلاحی، قائم مقام جمعیت دفاع از ملت فلسطین نیز از برنامه های این مجموعه مردمی برای روز 29 دی ماه مصادف با روز غزه گفت و بر ضرورت تبیین مولفه های جنگ شناختی و رسانه ای دشمن علیه ملت های منطقه تاکید کرد. .
🚨 مجاهد قسام نیروهای اشغالگر را با یک نارنجک هدف قرار داد 🔸قسام اعلام کرد یکی از مجاهدان این گردان‌ها نارنجکی را از مسافت نزدیک به سمت گروهی از نظامیان اشغالگر اسرائیلی در شرق اردوگاه جبالیا در شمال نوار غزه پرتاب کرده است. .
شلیک یک پهپاد از یمن به سمت جنوب فلسطین اشغالی 🔸رادیو ارتش رژیم صهیونیستی از شلیک یک پهپاد از یمن به سمت عسقلان در جنوب فلسطین اشغالی خبر داد. 🔸جبهه داخلی رژیم صهیونیستی تاکید کرد که در پی شلیک این پهپاد آژیر خطر در عسقلان و مناطق مجاور آن به صدا درآمده است. 🔸رادیو ارتش رژیم صهیونیستی تاکید کرد که برآوردها حاکی از آن است که این پهپاد از طریق دریا به عسقلان رسیده است. 🔸در حالی که منبع مذکور مدعی شده که این پهپاد به منطقه‌ای باز اصابت کرده، شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی عنوان کرد که این حادثه هنوز پایان نیافته است و مشخص نیست که این پهپاد رهگیری شده است یا به منطقه‌ای باز اصابت کرده است. .
قسام یک موشک به سمت بالگرد اسرائیلی شلیک کرد گردان‌های قسام اعلام کرد یک موشک "سام ۷" به سمت یک فروند بالگرد آپاچی اسرائیلی در غرب اردوگاه جبالیا در شمال نوار غزه شلیک کرده است. .
تهدید امیلی گومی در فرانسه به مرگ از سوی حامیان اسرائیل 🔸امیلی گومی ورزشکار فرانسوی و فعال حامی فلسطین که چند روز پیش تصاویری از حمله اسرائیل به اردوگاه آوارگان فلسطینی منتشر کرده بود با تهدید به مرگ از سوی یک کاربر مواجه شد . 🔸وی در پیام جدیدی در ایکس نوشت: زمانی که نازی های صهیونیست به طور مرتب شما را در فرانسه به مرگ تهدید می کنند. آنها این کار را می کنند زیرا از حمایت بی قید و شرط دولت فرانسه و اکثر احزاب سیاسی برخوردارند. آن هم تنها به این دلیل که شما از حقوق بین‌الملل و حق حیات فلسطینی ها دفاع کرده اید. .
✅پاپ: وضعیت در غزه بسیار خطرناک است و آتش‌بس باید برقرار شود 🔸پاپ فرانسیس، رهبر کاتولیک‌های جهان، امروز چهارشنبه وضعیت انسانی در نوار غزه را "بسیار خطرناک" توصیف کرد و بار دیگر خواستار توقف نسل‌کشی رژیم صهیونیستی در غزه تحت حمایت آمریکا از بیش از 14 ماه پیش شد. 🔸این اظهارات پاپ در پیام کریسمس او تحت عنوان "برای شهر رم و جهان" بیان شد. 🔸"فکر و ذهن من پیش جوامع مسیحی است، به‌ویژه در غزه، جایی که وضعیت انسانی بسیار خطرناک است." 🔸 "باید آتش‌بس برقرار شود و به ساکنانی که از گرسنگی و جنگ در غزه به ستوه آمده‌اند، امدادرسانی شود." 🔸وی در کتابی که ماه گذشته منتشر شد، به نقل از کارشناسان بین‌المللی گفت: «آنچه در غزه رخ می‌دهد، ویژگی‌های نسل‌کشی را دارد.» .
الهندی: مقاومت به دنبال توقف جنگ و خروج نیروهای اشغالگر است 🔸معاون دبیرکل جنبش جهاد اسلامی، تأکید کرد که مذاکرات اخیر جدی بوده و به جزئیات مختلف پرداخته شده است. او گفت: "هدف مقاومت از ابتدا مشخص بود، بدین معنا که خط پایان توافق، توقف جنگ و خروج کامل نیروهای اشغالگر خواهد بود."  🔸محمد الهندی افزود که مقاومت در مراحل مختلف انعطاف نشان داده و با تدریجی بودن باز استقرار نیروها تا رسیدن به خروج کامل موافقت کرده است. 🔸الهندی اظهار داشت که ما همواره نگران بودیم که نتانیاهو و دولت او ممکن است به دلایل سیاسی و شخصی، مذاکرات را به تأخیر بیندازند.  🔸او با اشاره به پیشنهاد تشکیل دولت وفاق ملی برای مدیریت نوار غزه و کرانه باختری، اعلام کرد که این پیشنهاد از سوی تشکیلات خودگردان رد شد و پس از آن، مصر پیشنهاد تشکیل کمیته پشتیبانی از غزه را مطرح کرد.  🔸الهندی توضیح داد که مصر پس از مخالفت تشکیلات خودگردان با مشارکت در این کمیته، اقدامات لازم برای تشکیل این کمیته جهت آمادگی برای روز بعد از جنگ در صورت دستیابی به توافق آتش‌بس و مبادله اسرا را آغاز کرد، اما همچنان امکان مشارکت تشکیلات خودگردان نیز وجود دارد. 🔸او تصریح کرد که ما اکنون در مرحله حساسی قرار داریم و به یاری خداوند به توافقی برای توقف جنگ و خروج نیروهای اشغالگر دست خواهیم یافت. .
✅یحیی سریع: عسقلان و یافای اشغالی را هدف قرار دادیم 🔸سخنگوی نیروهای مسلح یمن اعلام کرد نیروهای یمنی عسقلان و یافا (تل‌آویو) را با ۲ پهپاد هدف قرار داده‌اند. .
✅حماس: عملیات قهرمانانه در الخلیل پاسخی به جنایات اشغالگران است 🔸جنبش مقاومت اسلامی حماس عملیات قهرمانانه‌ی امروز که طی آن نظامیان رژیم اشغالگر در نزدیکی شهرک صهیونیستی "گوش عتصیون" واقع در شمال الخلیل هدف حمله قرار گرفتند، را اقدامی شجاعانه توصیف کرد. 🔸 این عملیات در چارچوب پاسخ مقاومت به جنایات نسل‌کشی رژیم اشغالگر در نوار غزه و تلاش‌های آن برای الحاق اراضی، کوچ اجباری در کرانه باختری، یهودی‌سازی قدس و تجاوز به مسجدالاقصی انجام شده است. 🔸 مقاومت در سراسر سرزمین فلسطین با وجود اقدامات امنیتی و تجاوزات وحشیانه اشغالگران همچنان ادامه خواهد داشت و هرگز متوقف نخواهد شد. 🔸 کرانه باختری با عملیات‌های ویژه خود به عنوان نقطه‌ای کلیدی در میدان مقابله با اشغالگران باقی خواهد ماند و هرگز در برابر فشارها، تعقیب‌ها و اقدامات نیروهای امنیتی اشغالگران و سرویس‌های امنیتی تشکیلات خودگردان تسلیم نخواهد شد. 🔸حماس خواستار تشدید رویارویی با نظامیان و شهرک‌نشینان اشغالگر و افزایش عملیات‌های دردناک در قلب اراضی اشغالی و شعله‌ور کردن تمامی جبهه‌های درگیر با دشمن تا بیرون راندن اشغالگران از سرزمین و مقدسات فلسطین شد. .