.
دیشب به سرم باز هوای دگر افتاد
درخواب مرا سوی خراسان گذر افتاد
چشمم به ضریحِ شَهِ والا گهر افتاد
این شعر همان لحظه مرا در نظر افتاد
((با آل علی هر که در افتاد بر افتاد))
این قبرِ غَریب الغُربا خسرو طوس است
این قبرِمُغیث الضُّعفا شَمس شُموس است
خاک درِ او، مرجعِ ارواح و نفوس است
باید ز رَهِ صدق، بر ا ین خا ک در افتاد
((با آل علی هر که در افتاد بر افتاد))
این روضۀ پر نور، به جنّت زده پهلو
مغز مَلَک از عطر نسیمش شده خوشبو
بشنید نسیم سحری رایحۀ او
کز بوی بهشتیش، چنین بی خبر افتاد
((با آل علی هر که در افتاد بر افتاد))
حورانِ بهشتی زده اند، در حرمش صف
خِیلِ مَلَک از نور، طَبَق ها همه بر کف
شاهان به ادب در حرمش گشته مُشرّف
اینجاست که تاج از سر هر تاجوَر افتاد
((با آل علی هر که در افتاد بر افتاد))
.
1401/06/21
ابلاغ سیاستهای کلی برنامه هفتم با اولویت پیشرفت اقتصادی توأم با عدالت
حضرت آیتالله خامنهای در اجرای بند یک اصل ۱۱۰ قانون اساسی، سیاستهای کلی برنامه هفتم را که پس از مشورت با مجمع تشخیص مصلحت نظام و با اولویت پیشرفت اقتصادی توأم با عدالت تعیین شده است، به سران سه قوه، رئیس مجمع تشخیص مصلحت و رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ابلاغ کردند.
رهبر انقلاب اسلامی با تشکر از فعالیت فشرده اعضاء و دبیرخانه مجمع در ارائه نظرات و مشارکت فعال قوای سهگانه و سایر ارکان نظام، تهیه و تصویب قانون برنامه هفتم بر پایه این سیاستها را گامی دیگر در تحقق اهداف نظام خواندند و بر نظارت فعال بر حسن اجرای سیاستها تأکید کردند.
سیاستهای کلی برنامه هفتم در ۷ سرفصل «اقتصادی»، «امور زیربنایی»، «فرهنگی و اجتماعی»، «علمی، فناوری و آموزشی»، «سیاسی و سیاست خارجی»، «دفاعی و امنیتی»، «اداری، حقوقی و قضایی» و در ۲۶ بند تصویب شده است.
متن نامه رهبر انقلاب اسلامی و سیاستهای ابلاغی برنامه پنجساله هفتم به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
سیاستهای کلی برنامه هفتم که با اولویت اصلی «پیشرفت اقتصادی توأم با عدالت» تعیین شده است، ابلاغ میگردد:
از اعضای محترم بویژه رئیس مکرّم مجمع تشخیص مصلحت نظام و نیز دبیرخانهی آن که با فعالیت فشرده و کوشش فراوان در جلسات صحن مجمع و کمیسیون ذیربط، پیشنویس سیاستهای کلی برنامه هفتم را مورد بررسی قرار دادند و نظرات خود را در این زمینه به اینجانب ارائه کردند، تقدیر و تشکر میکنم.
مشارکت فعال و مؤثر دولت و مجلس و قوه قضائیه و سایر ارکان نظام نیز شایستهی تقدیر است.
تهیه و تصویب قانون برنامه هفتم بر پایه این سیاستها و اجرای دقیق و مسؤولانهی آن، گامی دیگر در تحقق اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران خواهد بود همچنان که نظارت فعال هیأت عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت، به حُسن اجرای سیاستهای کلی برنامه، کمک خواهد کرد.
شایسته است برخی از راههای تحقق سیاستها و الزامات مالی و شاخصهای کمّی که در پیشنهادهای مجمع است و در مجموعهی سیاستهای ابلاغی مذکور نیست، در حد وسع و امکانات دولت در تهیهی لایحه مورد توجه و عمل قرار گیرد.
سیّدعلی خامنهای
۲۰ شهریور ۱۴۰۱
بسم الله الرّحمن الرّحیم
سیاستهای کلی برنامه پنج ساله هفتم
اقتصادی:
۱ـ هدف کلی و اولویت اصلی برنامه هفتم با رعایت سیاستهای کلی مصوب، پیشرفت اقتصادی توأم با عدالت با نرخ رشد اقتصادی متوسط ۸ درصد در طول برنامه تعیین میشود با تأکید بر افزایش بهرهوری کل عوامل تولید (منابع انسانی، سرمایه، فناوری و مدیریت).
۲ـ ایجاد ثبات در سطح عمومی قیمتها و نرخ ارز و تکرقمی کردن تورم طی پنجسال و جهتدهی به نقدینگی و اعتبارات بانکی به سمت فعالیتهای مولد و جذابیتزدایی از فعالیتهای غیرمولد.
۳ـ اصلاح ساختار بودجه دولت از طریق:
ـ احصاء و شفاف سازی بدهیها و تعهدات عمومی دولت و مدیریت و تأدیه بدهیها.
ـ واقعی کردن منابع و مدیریت مصارف دولت و اجتناب از کسر بودجه.
ـ تعیین تکلیف طرحهای عمرانی نیمه تمام با واگذاری از طریق مشارکت دادن بخشهای خصوصی و عمومی غیردولتی در طرحهای عمرانی انتفاعی.
ـ شفاف سازی و ضابطهمند نمودن درآمدها و هزینههای شرکت نفت و سایر شرکتهای دولتی در بودجه.
۴ـ ایجاد تحول در نظام مالیاتی با رویکرد تبدیل مالیات به منبع اصلی تأمین بودجه جاری دولت، ایجاد پایههای مالیاتی جدید، جلوگیری از فرار مالیاتی و تقویت نقش هدایت و تنظیمگری مالیات در اقتصاد با تأکید بر رونق تولید و عدالت مالیاتی.
۵ ـ استقرار نظام جامع تأمین اجتماعی مشتمل بر حوزههای امدادی، حمایتی و بیمهای در سطوح پایه، مازاد و مکمل به منظور ارائه عادلانه خدمات.
امور زیربنایی:
۶ـ تأمین امنیت غذایی و تولید حداقل ۹۰ درصد کالاهای اساسی و اقلام غذایی در داخل، همراه با حفظ و ارتقاء ذخایر ژنتیکی و منابع آبی و افزایش سطح سلامت و ایمنی مواد غذایی.
اصلاح الگوی کشت با توجه به مزیتهای منطقهای و منابع آبی و با اولویتبخشی به تولید کالاهای راهبردی کشاورزی.
۷ـ استقرار نظام مدیریت یکپارچه منابع آب کشور و افزایش بهرهوری حدود پنج درصدی آب کشاورزی.
کنترل و مدیریت آبهای سطحی و افزایش منابع زیرزمینی آب از طریق آبخیزداری و آبخوانداری.
برنامهریزی برای دستیابی به سایر آبها و بازچرخانی آبهای صنعتی و پسآب.
۸ ـ افزایش حداکثری تولید نفت خام و گاز طبیعی در میادین مشترک.
افزایش ضریب بازیافت در میادین مستقل.
افزایش ارزشافزوده از طریق تکمیل زنجیره ارزش صنعت نفت و گاز.
۹ـ اجرای چند طرح عظیم اقتصادی ملی، پیشران، زیرساختی، روزآمد و مبتنی بر آیندهنگری.
۱۰ـ فعالسازی مزیتهای جغرافیایی ـ سیاسی و تبدیل جمهوری اسلامی ایران به مرکز مبادلات و خدمات تجاری، انرژی، ارتباطات و حمل و نقل با روانسازی مقررات و ایجاد و توسعه زیرساختهای لازم.
۱۱ـ تحقق سیاستهای کلی آمایش سرزمین با توجه به مزیتهای بالفعل و بالقوه و اجرایی ساختن موارد برجسته آن با توجه ویژه بر دریا، سواحل، بنادر و آبهای مرزی.
۱۲- ارتقاء نظام سلامت براساس سیاستهای کلی سلامت.
فرهنگی و اجتماعی:
۱۳ـ اعتلاء فرهنگ عمومی در جهت تحکیم سبک زندگی اسلامی ـ ایرانی، تقویت همبستگی و اعتماد به نفس ملی، ارتقاء هویت ملی و روحیه مقاومت، کار و تلاش در جامعه با بسیج تمامی امکانات و ظرفیتهای کشور، دستگاهها و نهادهای دولتی و مردمی و افراد و شخصیتهای اثرگذار علمی و اجتماعی و حمایت و پشتیبانی مؤثر دولت از آن.
۱۴ـ تقویت کارآیی و اثربخشی رسانه ملی در گسترش و تعمیق فرهنگ اسلامی ـ ایرانی و مواجهه مؤثر با جنگ روانی و تهاجم فرهنگی و سیاسی دشمنان.
۱۵ـ تحکیم نهاد خانواده و رفع موانع رشد و شکوفایی بانوان.
۱۶ـ افزایش نرخ باروری و موالید به حداقل ۲ و نیم طی پنج سال با حمایت همه جانبه از فرزندآوری و رفع موانع و ایجاد مشوقهای مؤثر و اصلاح فرهنگی.
۱۷ـ توسعه صنعت گردشگری و ترویج صنایع دستی.
۱۸ـ ارتقاء سلامت اجتماعی و پیشگیری و کاهش آسیبهای اجتماعی به ویژه اعتیاد، حاشیهنشینی، طلاق و فساد بر اساس شاخصهای معتبر و بهرهگیری حداکثری از مشارکت مردم و با زمانبندی متناسب.
علمی، فناوری و آموزشی:
۱۹ـ برقراری حاکمیت ملی و صیانت از ارزشهای اسلامی ـ ایرانی در فضای مجازی با تکمیل و توسعه شبکه ملی اطلاعات و تأمین محتوا و خدمات متناسب و ارتقاء قدرت سایبری در تراز قدرتهای جهانی با تأکید بر مقاومسازی و امنیت زیرساختهای حیاتی و کلان داده کشور.
۲۰ـ افزایش شتاب پیشرفت و نوآوری علمی و فناوری و تجاری سازی آنها به ویژه در حوزههای اطلاعات و ارتباطات و زیست فناوری و ریزفناوری و انرژیهای نو و تجدید پذیر.
روزآمدسازی و ارتقاء نظام آموزشی و پژوهشی کشور.
سیاسی و سیاست خارجی:
۲۱ـ کنشگری فعال در دیپلماسی رسمی و عمومی با ایجاد تحول و ظرفیتسازی ارزشی و انقلابی در نیروی انسانی در دستگاه دیپلماسی و همکاری هدفمند و مؤثر سازمانها و نهادهای مسئول در امور خارجی.
۲۲ـ تقویت رویکرد اقتصاد محور در سیاست خارجی و روابط منطقهای و جهانی و تقویت پیوندهای اقتصادی با اولویت همسایگان.
دفاعی و امنیتی:
۲۳ـ تقویت بنیه دفاعی به منظور ارتقاء بازدارندگی و اکتساب فناوریهای اقتدار آفرین مورد نیاز صنایع دفاعی و امنیتی با تأکید بر خودکفایی کشور در سامانهها، تجهیزات و خدمات اولویتدار با تخصیص حداقل ۵ درصد بودجه عمومی کشور.
۲۴ـ تقویت زیرساختها و بهینهسازی ساز و کارهای عمومی و دستگاهی برای مصونسازی و ارتقاء تابآوری در قبال تهدیدات، به ویژه تهدیدات سایبری، زیستی، شیمیایی و پرتویی با اولویت پدافند غیرعامل.
اداری، حقوقی و قضایی:
۲۵ـ تحول در نظام اداری و اصلاح ساختار آن مبتنی بر سیاستهای کلی نظام اداری با تأکید بر هوشمندسازی و تحقق دولت الکترونیک، حذف تشکیلات موازی و غیرضرور، به روز رسانی قوانین و مقررات، اصلاح روشها و رفع فساد و زمینههای آن در مناسبات اداری.
۲۶ـ روزآمد سازی سند تحول قضایی و اجرای آن با تأکید بر:
ـ پیشگیری از وقوع جرم و دعاوی.
ـ هوشمندسازی فرآیندها و بهرهگیری از فناوریهای نوین در ارائه خدمات قضایی.
ـ اجرای ۱۰۰ درصدی حد نگار.
ـ حمایت حقوقی و قضایی از سرمایهگذاری، امنیت اقتصادی و بهبود محیط کسب و کار.
ـ استفاده از ظرفیتهای مردمی و توسعه روشهای مشارکتی و غیرقضایی در حل و فصل دعاوی.
ـ تقویت و تثبیت سهم قوه قضائیه از منابع بودجه عمومی دولت و تأمین نیازهای مالی و استخدامی قوه قضائیه.
ـ بالا بردن سطح علمی و شایستگی اخلاقی ضابطان دادگستری.
ـ بازنگری در قوانین در جهت کاهش عناوین جرائم و کاهش استفاده از مجازات زندان.
❌ فکر میکنید برداشت ترامپ ازین سخنان ظریف چیست؟
تحریم اثرگذار بوده و باید بیشتر فشار آورد! نادان کسی هست که فکر کند با گفتن این حرفها پیش خونخواران عالم آنها دلشان به رحم می آید و تحریم ها را برمیدارند....
🔸🔸🔸🔸🔸🔸
1⃣ آیا دل ترامپ از این حرف میسوزد ؟
2⃣ آیا آمریکا ( ترامپ) وجدان و شرف و انسانیت دارد؟
3⃣ آیا مذاکره با چنین گرگ درنده خویی ( قاتل حاج قاسم) حماقت یا خیانت نیست ؟
4⃣ظریف میدانست که آمریکا دشمن مردم ایران است که چندسال عمر کشور را صرف مذاکره با آمریکا کرد
قطعا خیانت های حسن روحانی و ظریف را
ملت ایران نمی بخشد
🔻 ظریف هم خائن است هم غیر قانونی
🌹 لبیک یا خامنه ای
🇮🇷 سید حسین کانال این روزها
@tahilqoranisiasi
🛳 کشتی که قرار بود خدا هم نتواند آن را غرق کند ⁉️
✍ چرا کشتی تایتانیک غرق شد؟
دو اتفاق مهم در رابطه با این کشتی رخ داده است ، که می تواند برای مردم دنیا درس بزرگی باشد ، و توحید و خداشناسی مردم را قوی کند.
🔸 در سال 1912 میلادی ( ۱۱۲ سال پیش) کشتی غول پیکر تایتانیک ، که بزرگترین و مجهزترین کشتی آن زمان بود، با وزن 52310 تن ، طول 269 متر ، ارتفاع 28 متر ، و با 2224 مسافر و خدمه از بندر ساوت همتون انگلستان ، به سمت نیویورک آمریکا حرکت می کند، که در بین مسیر در اقیانوس اطلس با کوه یخ برخورد می کندو غرق می شود، و در قعر اقیانوس اطلس به گل می نشیند.( در تصویر بالا کشتی تایتانیک را در کف اقیانوس اطلس مشاهده می فرمایید).
از 2224 نفری که در کشتی بودند ، 1514 نفر کشته شدند ، و فقط 710 نفر زنده ماندند، واز 1514 نفری که کشته شدند، جنازه 337 نفر پیدا شد، و 1177 جنازه هرگز پیدا نشد.و بعضی از افرادی هم که از آن حادثه تلخ و وحشتناک نجات پیدا کردند، افسردگی گرفتند و در همان حال افسردگی از دنیا رفتند.
.
📍 چرا شریان همچنان به دوقطبی سازی درون جبهه انقلاب اصرار دارد و به قالیباف حمله می کند؟
🔹انتقام از شکست در انتخابات هیات رییسه/ طراحان کلینیک حجاب درباره لایحه عفاف و حجاب، سیاسی کاری می کنند/ درباره ساخت مسکن مهر در دولت قبل سوالی ندارید؟
♦️فردانیوز/ حزب شریان که در دولت قبل توسط برخی وزرا و مقامات مسئول حمایت می شد به تازگی در بیانیه ای به بهانه حضور ظریف در داووس به محمد باقر قالیباف حمله کرده است تا بتواند انتقام شکست در انتخابات هیات رییسه مجلس دوازدهم را از او بگیرد. این حمله کاملا سیاسی و بدون منطق صورت گرفته که کمی درباره آن بحث می کنیم.
1⃣ در بخشی از بیانیه ، متن به گونه ای نوشته شده که انگار رییس مجلس مسئول استعفا نکردن محمد جواد ظریف است. این در حالی است که قالیباف به صراحت نظر خود را درباره غیر قانونی بودن حضور ظریف به عنوان معاون رییس جمهور اعلام کرده و طبیعتا پی گیری هرگونه تخلفی در این مورد مراتب و روال خود را دارد. با این وجود شریان که از بانیان دوقطبی سازی در جریان انقلاب است همچنان تلاش می کند که به بهانه های مختلف، شکاف ها را درون این جبهه فعال نگاه دارد و از همین رو قالیباف را محافظه کار می نامد و حتی از توهین به او هم ابایی ندارد. شبیه رفتار نمایندگان منتسب به این حزب در مجلس که لحظه ای از آن غافل نیستند. گویا همچنان تلخی شکست در پروژه تغییر قالیباف از ریاست مجلس بر کلام و رفتار این گروه وزیر ساخته سایه انداخته است و چهره واقعی آنها بیشتر نمایان می شود.
2⃣ این بیانیه برای حمله به قالیباف از اجرا نشدن قانون عفاف و حجاب و برخی قوانین اقتصادی نام برده است. درباره قوانین اقتصادی توضیح خاصی داده نشده که البته چندان عجیب هم نیست چرا که نمایندگان نزدیک به این جریان های سیاسی، اقتصاد را فقط برای سیاست می خواهند و کمتر در حوزه هایی که مساله کارآمدی و توسعه مطرح است، ورود می کنند. درباره لایحه عفاف هم چون مبنا سیاسی کاری این گروه ها است، تصمیم مربوط به مراجع بالادستی را نادیده می گیرند و خود را به ندانستن می زنند تا بهانه برای تخریب قالیباف وجود داشته باشد. طراحان تئوری کلینیک حجاب، گویا برای قانون عفاف و حجاب هم نقشه سیاسی و جناحی کشیده اند.
3⃣خوب بود که گروه نگران معیشت مردم کمی هم درباره عملکرد وزرای پیشین راه و مسکن -مخصوصا در دولت سیزدهم- در حوزه ساخت مسکن مهر هم دغدغه می داشتند تا کمی از شائبه نگرانی سیاسی آنها کاسته می شد و دلسوزی برای معیشت و اقتصاد جامعه بیشتر با سوابق و گفته های آنها همخوان می شد. شاید بد نباشد این حزب تازه تاسیس که کمتر سوابقی در حوزه ایجابی و کارآمدی دارد به نمایندگان نزدیک به خود توصیه کند که به جای اصرار بر اختلاف های درون جبهه انقلاب کمی هم درباره ایده های خود درباره بهبود وضع اقتصادی و معیشت مردم صحبت کنند.
.