💠 آثار یادآوری «ایامالله»
✍ یادآوری و زنده نگه داشتن «ایامالله»، دو اثر بنیادی در جامعه دارد:
1⃣ اصلاح دستگاه محاسباتی؛
🔹 جامعهای که «ایامالله» را زنده نگه میدارد، نظام محاسباتی و تصمیمگیری او مبتنی بر این باور است که من و شما کارهای نیستیم؛ ارادهها مقهور ارادهی پروردگار است. این درست بر خلاف سیستم محاسباتی دشمنان و منافقان است که نه تنها از دست قدرت الهی غافلاند بلکه به آن اعتقادی ندارد. لذا آن کسانی که دست قدرت خدا را نمیتوانند در این حوادث ببینند و تحلیلهای مادّی در این مسائل میکنند، عقب میمانند.
2⃣ امید به آینده و پیروزی ملت؛
🔸 وقتی دست قدرت الهی، «ایامالله» میسازد، بنابراین وجود «ایامالله»ها، جامعهی اسلامی را به آینده امیدوار میکند و به این نتیجه میرساند که ارادهی الهی بر پیروزی این ملّت است.
🔹 روش خداوند در تقویت ایمان انسانها به امور غیبی است. لذا همانطور که برای ایمان آوردن به «خدا» و «معاد» ما را به نشانههای پیرامونمان متوجه میسازد، برای ایمان آوردن به «قدرت الهی» و «وعدهی پیروزی» نیز ما را به نشانههای پیرامونمان یعنی «ایامالله»ها، متوجه میسازد.
🔸 «ایّامالله» آیهاند، نشانهاند، دلیل راهند. تا ما به «قدرت الهی» ایمان بیاوریم. این ایمان، انسان را به استقامت بیشتر و تلاش بیشتر برای پیروزی وا میدارد. تلاشی که نتیجهاش پیروزی و دیدن آخرین «ایامالله» در این دنیا؛ یعنی رسیدن به آرمان بزرگ که ایجاد تمدّن نوین اسلامی و آمادگی برای طلوع خورشید ولایت عظمیٰ ارواحنافداه است.
#دهه_فجر
⛔️تخریب به نام انتقاد
🔸برجستهسازی سهم فرهنگ از بودجه کشور هر ساله از سوی برخی رسانهها در داخل و خارج مطرح میشود و در این وانماییِ دروغین سعی میشود سهم بودجه فرهنگی از کل بودجه را زیاد نشان داده و با یادآوری مشکلات و نارساییهای اقتصادی، اختصاص بودجه به بخش فرهنگ را زیر سؤال ببرند!
🔹اولین پرسشی که مطرح میشود، این است که آیا بودجه فرهنگی کشور سهم بسیاری از بودجه را به خود اختصاص داده و این درصد در مقایسه با دیگر کشورها چقدر است؟
🔸در پاسخ به این پرسش ابتدا باید گفت، در حالی که بیش از 60 درصد بودجه کشور به شرکتهای دولتی تعلق دارد، اما سهم بودجه فرهنگی کشور از بودجه کل کشور از میزان مشخصی فراتر نرفته و همواره میان ۱ تا ۴ درصد در نوسان بوده است؛ بهگونهای که کمترین آن 1/26 درصد در سال ۱۳۶۰ و بیشترین آن 3/6 درصد در سال ۱۳۹۱ بوده و این درصد در بودجه 1402 با قدری افزایش در مقایسه با سال قبل به کمتر از 3 درصد رسیده است.
🔻نکته بعدی در پاسخ به پرسش فوق این است که سهم فرهنگ از بودجه کل در کشورهایی، مانند آمریکا 11 درصد است که با بودجه مخفی به 17 تا 18 درصد نیز میرسد؛ اما در کشور ما در بهترین وضعیت، بودجه کمتر از 4 درصد بوده است.
🔻نکته سوم اینکه سهم اندک بودجه فرهنگی از کل منابع دولت واقعیتی تلخ است که البته دشمنان آن را معکوس نشان میدهند. دولتها در سالهای گذشته، همواره به دلیل مشکلات اقتصادی، از جمله کسری بودجه، اولویت را در حل و فصل مسائل اقتصادی و جاری کشور قرار دادهاند که متأسفانه نتایج مخرب آن در زمینه فرهنگ را در بزنگاههای کشور دیدهایم. همچنین، تعداد مؤسسات فرهنگی ایران به ویژه مؤسسات فعال در بخش مذهبی و بودجه آنها، در قیاس با بسیاری از کشورهای جهان، حتی کشورهای غیرمسلمانی، مانند آمریکا، اروپا و رژیم صهیونیستی بسیار اندک و ناچیز است.
🔸اما پرسش دومی که مطرح میشود، این است که رابطه فرهنگ با اقتصاد چیست؟ آیا با صرف بودجه فرهنگی، مشکلات اقتصادی زیادتر میشود یا نه؟
💢در این زمینه دو نکته قابل طرح است:
🔻نکته اول فرهنگ اقتصادی است؛ یعنی ایجاد و تقویت فرهنگ کار، خلاقیت، تولید، اصلاح الگوی مصرف و... که در میدان کار فرهنگی در جامعه حاصل میشود. برای نمونه، تکیه بر تولید با کیفیت داخلی و توان ملی تنها راه برونرفت از مشکلات اقتصادی است؛ اما درک عمیق این مسئله در کجا باید ایجاد شود؟ کدام نهاد و ارگانی غیر از نهادهای فرهنگساز موظف است حساسیت این موضوع را برای جامعه روشن کند. این موضوع را میتوان از آمار بالای واردات کالاهای خارجی که بعضاً نمونههای داخلی با کیفیتی نیز دارند، متوجه شد. امری که در سایه تبلیغات گسترده رسانههای خارجی که عموماً بر مبنای نظام سرمایهداری شکل میگیرد، رخ میدهد.
🔻نکته بعدی اقتصاد فرهنگی است؛ به این معنا که با توجه به گنجینههای فراوان فرهنگی در ابعاد ملی، دینی و تاریخی در کشور در زمینه اماکن فرهنگی، آداب و رسوم فرهنگی، تنوع قومیتی، تقویت گردشگری، توسعه تولیدات فرهنگی در مقیاس تأمین بازار جهان اسلام، پذیرش بورس آموزش دینی از کشورهای اسلامی و... ظرفیت گستردهای در کشور برای بسط فضای کسب و کار و درآمدزایی در این عرصه وجود دارد.
🔻نکته پایانی اینکه آیا در کشوری، چون ایران اسلامی با وجود این همه ظرفیت فرهنگی در بخش فرهنگ اقتصادی و اقتصاد فرهنگی از یکسو و هجوم بیش فعالانه دشمنان از طریق رسانهها و طراحی توطئهها و فتنههای رنگارنگ از سوی دیگر، وجود سهم کمتر از سه درصد برای فرهنگ زیاد است؟ در حالی که اختصاص بودجه به فرهنگ از منظر کشورهای پیشرفته، هزینه قلمداد نمیشود؛ بلکه در حقیقت سرمایهگذاری زیربنایی در مسیر پیشرفت و آبادنی کشور است.
✍جواد خسروی
💢بازخوانی #بیانیه_گام_دوم (2)
🔰 پیروزی انقلاب اسلامی؛ آغازگر عصر جدید عالم
آن روز که جهان میان شرق و غرب مادّی تقسیم شده بود و کسی گمان یک نهضت بزرگ دینی را نمیبُرد، انقلاب اسلامی ایران، با قدرت و شکوه پا به میدان نهاد؛ چهارچوبها را شکست؛ کهنگی کلیشهها را به رخ دنیا کشید؛ دین و دنیا را در کنار هم مطرح کرد و آغاز عصر جدیدی را اعلام نمود. طبیعی بود که سردمداران گمراهی و ستم واکنش نشان دهند، امّا این واکنش ناکام ماند. چپ و راستِ مدرنیته، از تظاهر به نشنیدن این صدای جدید و متفاوت، تا تلاش گسترده و گونهگون برای خفه کردن آن، هرچه کردند به اجلِ محتوم خود نزدیکتر شدند. اکنون با گذشت چهل جشن سالانهی انقلاب و چهل دههی فجر، یکی از آن دو کانون دشمنی نابود شده و دیگری با مشکلاتی که خبر از نزدیکی احتضار میدهند، دستوپنجه نرم میکند! و انقلاب اسلامی با حفظ و پایبندی به شعارهای خود همچنان به پیش میرود.
#بیانیه__گام__دوم__انقلاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صفحه ۹۱ قرآن کریم 🌺🌺🌺
دست ادب به سینه پس از هر نماز صبح
گویم با شور و حال:سلام علی الحسین
آغاز ڪارعشق مگر نیست یڪسلام ؟
زیباترین مثال سلام علی الحسین
#صلی_الله_علیک_یا_ابا_عبدالله
#صبحتون_حسینی💚🌤
#سلام_امام_زمانم💚
✨السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الْوَلِيُّ النَّاصِحُ...
🌱سلام بر تو ای مولایی که یک لحظه ما را فراموش نمیکنی و دستان مهربانت همیشه پشت و پناه ماست...
🌤اللهم_عجل_لولیک_الفرج 💚
1_1861354433.mp3
8.21M
بیخبر در بزن و از راه برس
اللّهم عجل لولیک الفرج...♥️
صوت قرائت #دعای_عهد
قرار صبحگاهی منتظران ثابت قدم ظهور
با توکل به خداوند منان به مدت چهل روز باهم به نیت فرج منجی عالم بشریت دعا کنیم
التماس دعا 💚🌷💔
👈 سی وهشتمین 👉 روز💚
1_729751530.mp3
4.69M
🎇🎇🎇🎇💐🌿💐🎇🎇🎇🎇
شرح #حکمت4:
« الْعَجْزُ آفَةٌ وَ الصَّبْرُ شَجَاعَةٌ وَ الزُّهْدُ ثَرْوَةٌ وَ الْوَرَعُ جُنَّةٌ وَ نِعْمَ الْقَرِينُ الرِّضَى»
«ناتوانى، آفت و شكيبايى، شجاعت و زهد ثروت و پرهيزكارى سپر نگه دارنده است و چه همنشين خوبى است راضى بودن و خرسندى»
🎇🎇🎇🎇💐🌿💐🎇🎇🎇🎇
🔴 بخش اول:
🔻امیرالمؤمنین در بخش اول از حکمت چهارم می فرمایند: «ناتوانی آفت است» یعنی انسان را از رسیدن به فرصت هایی که در اختیار دارد و بهره برداری از آن فرصتها محروم می کند.
🎇🎇🎇🎇💐🌿💐🎇🎇🎇🎇
🔷2. ناتوانی ارادی و ممدوح : مثل ناتوانی در تشکر از خدا در برابر نعمتها
این ناتوانی زیبا و خوب است. این نوع ناتوانی در چند مورد در نهجالبلاغه آمده است.
🎇🎇🎇🎇💐🌿💐🎇🎇🎇🎇
🔻انواع ناتوانی:
🔷1. ناتوانی طبیعی و غیر ارادی: مثل پیری و ناتوانی جسمی.
امیرالمومنین در خطبه ۲۲۱ می فرمایند: «گذشت روزگار توانایی شان را گرفت». یا در همان خطبه می فرمایند: «از ادامه بیماری ها، سست و ناتوان شدند». و درباره خودشان هم در نامه ۳۱ به امام حسن مجتبی علیه السلام می نویسند : « پسرم هنگامی که دیدم سالیانی از من گذشت و توانایی ام رو به کاستی رفت، نامهای برای شما نوشتم». پس یک وقت ناتوانی کاملاً طبیعی است و غیر اختیاری و غیر ارادی است
🎇🎇🎇🎇💐🌿💐🎇🎇🎇🎇
🔻انواع ناتوانی ممدوح:
🔹2.1 ناتوانی و عجز در برابر خدا ،اینکه انسان به این معرفت برسد که از شناخت خدا آنگونه که حق خداست ناتوان است . از توصیف خدا ،آنگونه که حق خداست ناتوان است و از شکرگذاری نعمتهای خدا هم این گونه که حق خداوند است ناتوان است این یک جور درجه و مقام است خیلی معرفت میخواهد که انسان به این عجز خودش در برابر خداوند برسد. امیرالمومنین در خط اول از خطبه۱ نهج البلاغه می فرمایند: « سپاس خداوندی را که سخنوران از ستودن او عاجز هستند و حسابگران از شمارش نعمت های او و تلاش کنندگان از ادای حق او عاجز هستند.» یا در خطبه ۱۶۰ میفرمایند: « خدایا آنچه را که از آفرینش تو می نگریم و از قدرت تو به شگفت میآییم و بدان بزرگی قدرت تو را می ستاییم بسی ناچیز تر است در برابر آنچه که از ما پنهان و چشمهای ما از دیدن آنها ناتوان و عقل های ما از درک آنها عاجز است».
از طرفی دیگر در این ناتوانی ممدوح ما تکلیفی هم داریم و آن تلاش بیشتر در طاعت خدا است، اگرچه ما هر چقدر تلاش هم می کنیم آن گونه که حق خدا است نمیتوانیم طاعت کنیم .حضرت در نامه ۳۱ نهج البلاغه خطاب به امام حسن مجتبی علیه السلام می نویسند: « در عمل بکوش آنچنان که همانند تو سزاوار است بکوشد زیرا منزلت آن اندک و تواناییاش ضعیف و ناتوانی اش بسیار و اطاعت خدا را مشتاق است».
🎇🎇🎇🎇💐🌿💐🎇🎇🎇🎇
🔹2.2 ناتوانی وعجز و ضعف در مقابل گناه : امیرالمومنین در حکمت ۳۸۳ می فرمایند: « هرگاه ناتوان شدی پس ناتوانی را در نافرمانی خدا قرار بده» همچنین در حکمت ۳۴۵ می فرماید: «خود ناتوانی از انجام گناه و ممکن نشدن اسباب گناه نوعی عصمت است»
🔹2.3 ناتوانی مذموم و بد : اینکه انسان در مقابل انجام تکلیف عقلی و شرعی و عرفی ناتوان باشد
🎇🎇🎇🎇💐🌿💐🎇🎇🎇🎇
🔻عوامل ناتوانی مذموم و بد:
🔸2.3.1 ترس :
در خطبه ۳۳ امیرالمومنین می فرمایند:« به خدا سوگند من از پیشتازان لشکر اسلام بودم تا آنجا که صفوف کفر و شرک تار و مار شد. هرگز ناتوان نشدم و نترسیدم»
🔸2.3.2 خجالت و شرم بی مورد
در حکمت ۲۱ نهج البلاغه می فرمایند: «شرم با ناامیدی همنشین است».
🔸2.3.3 به عهده گرفتن کاری که بیشتر از توان ما باشد.
امیرالمومنین در نامه ۶۱ می نویسند: «پافشاری در کاری که از مسئولیت او خارج است نشانه ناتوانی آشکار و اندیشه ویرانگر است».
🔸2.3.4 تنبلی و اهمال کاری است
امیرالمومنین در حکمت ۱۲ نهج البلاغه می فرمایند: «ناتوان ترین مردم کسی است که از دوست یابی ناتوان است و از او عاجز تر کسی است که دوست خود را از دست می دهد».
🎙 حجت الاسلام مهدوی ارفع
قدرت تشخیص منتظران.mp3
15.85M
🔊 #قدرت_تشخیص_منتظران
۱- هدف جنگ هیبریدی دشمن علیه ایران، تغییر دستگاه محاسباتی مردم
۲-اگر بدحجابی تحمیل شود آزادی دیگران هم سلب می شود پس حجاب عین آزادی ست.
۳- تشبیه دوران آخرالزمان به زن باردار
۴- بلوغ منتظران و قدرت تشخیص بالای آنان در فتنه های آخرالزمانی
۵- مثل اینکه خبری است؛ جشن بیعت، سلام فرمانده، زائران جمکران و.....
۶-تقویت نگاه تمدنی، منظومه ایی و تشکیلاتی در جوانان
📆یک جلسه ۱۴۰۱/۰۷/۲۸
اللهم عجل لولیک الفرج 💚
#صبحتبخیرمولایمن
🏝عیدتان مبارک،
عزیز دلهای ما
امروز مثل بچههای دلتنگ،
مثل کودکانِ دور از پدر،
مثل فرزندانِ چشم به راه
دلتنگ از نبودنتان
اما پُرامید به آمدنتان،
مولایمان، امیرالمؤمنین علیه السلام را
پیش خدا واسطه میکنیم
و خدا را به به روح بزرگِ ولیش
که حتی چشم بر هم زدنی
به خدا شرک نورزید،
سوگند میدهیم که
فرج شما را برساند
و ایمان داریم که
پروردگارِ مهربان،
ما را دست خالی برنمیگرداند 🏝
⚘خجسته میلاد مولی الموحدین، امیرالمومنین، شاه ولایت، کوکب رخشان هدایت و نور پرفروغ آسمان امامت، حضرت علی بن ابیطالب ( علیه السلام) را خدمت فرزند برومندشان #امام_زمان روحی فدا و شما دوستداران آن امام همام تبریک و تهنیت عرض می نماییم. ⚘
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج