بسم الله الرّحمن الرّحیم
مقام زن دراسلام؛جایگاه زن دراسلام:
ازمهمترین ویژگیهای رویکرداسلام به زن که آن راازدیگرایدئولوژی هاومکاتب پیش وپس ازخودمتمایزمیکندآن است که اسلام درتمام احکام ،آموزه هادیدگاه های خودزن ومردرااز منظرانسانی می نگرد، نگاه اسلام به زن مشابه یک موجود موءنث همانندنگاه اوبه مردمثابه یک موجودمذکراست،زیراآن دوازلحاظ کرامت وجایگاه انسانی برابرند،اماهریک ازآنان بنابر مقتضات وتفاوتهای طبیعی دراسلام احکام وحقوق خاص خودرادارند واسلام اصل تقسیم کاربین افرادجامعه برای هریک دستورات ویژه ای صادرکرده است ونگرش جوامع به زن مطابق نقشی که درتاریخ شکل گیری تمدنها برایشان تعیین کرده.اسلام باپذیرش برابری زن ومرددربُعدانسانی برجسته ترین نمونه هائی که میتوانندالگوباشند رادر این زمینه ارائه داده درجامعه ای که زن راپیش ازآنکه انسان بدانند موجودی موءنث به شمارمی آورند،زن ازایفای نقش موءثرخودبازمی ماندوبرای ابرازوجودناگزیربه استفاده ازویژگیهایهای زنانه خودمیشودکه همان فراهم آوردن زمینه لَذّت وبهره گیری مردان است...
مردوزن هردو به خلقت بشرند
هر دو از رحمت حق بهره ورند(پروین)
کتاب جایگاه زن دراسلام؛بنت الهدی صدرا
(جمهوری اسلامی ایران آغازظهوراست)
{میراث میماندوحکمت پیشاپیش بآخرت میرود}
✍حکایت امروز ما ...
"غلام سیاه!"
غلام بود و سيه چهره ...
امّا دلی داشت به پهنای اقيانوس!
وقتی که سیّدالشهدا علیهالسّلام به او فرمود : تو آزادی ...
بغض کرد و گفت :
در دنیا سیاهرویم، آیا در آخرت سفیدرو نباشم؟!
رخصت خواست و راهیِ میدان شد،
رجز خواند و چند جنگ تن به تن را پیروز شد ...
و
وقتی از پای افتاد ...
سرش روی پای مولایش بود!
همان جایی كه سر علی اكبر علیهالسّلام بود!
مولای كريم دعایش كرد :
چهرهات نورانی!
بدنت خوشبو!
و با محمّد و آل محمّد علیهمالسّلام محشور گردی!
🔹يا صاحبالزّمان!
غلام رو سیاهی اینجا هست ...
که آرزو دارد در آخرت، سپیدرو باشد و در دنیا خدمتگزار!
و تا وقتی بیایید باشد و رخصت بطلبد و برود میدان!
و وقتی از پای افتاد سرش روی پای مبارک شما باشد!
و شما دعایش کنی که چهرهات نورانی! بدنت خوشبو! و با محمّد و آل محمّد علیهمالسّلام محشور شوی!
•••یاری کنیم امام زمان مان را•••
-----------------------------
✨اللﮩـم عجـل لولیـڪ الفـرجــــ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟡 بی غیرتی مردان و برهنگی زنان در آخر الزمان...
🎙"حجتالاسلام استاد دانشمند"
-----------------------------
✨اللﮩـم عجـل لولیـڪ الفـرجــــ✨
18.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✍ سنگین ترین بلاها الان بر دوش ولی خداست!
🟡 غیبت امام زمان برای برخی شیعیان عادی شده!
📹 " حجتالاسلام استــاد عالی "
-----------------------------
✨اللﮩـم عجـل لولیـڪ الفـرجــــ✨
🔴 وحدت ملی
🔹 یکی دیگه از ابعاد وحدت، وحدت ملی هست. حضرت آقا در خصوص چرایی و اهمیت این وحدت میفرمایند: "ایرانِ یکپارچه با اقوام مختلف و متعدّد، دارای یک هدفند؛ دارای یک مسیرند. بله، ممکن است زبانها مختلف باشد، مذاهب مختلف باشد امّا اهداف عالی این ملّت یکسان است"۱۳۹۵/۰۵/۱۱ وقتی ایران یکپارچه باشد، اهداف و آرمانها یکی است، مسیر حرکت یکی است.
🔹 وحدت ملی منافاتی با اختلاف سلیقه و دیدگاه ندارد. در همین باره مقام معظم رهبری میفرمایند: " این (وحدت ملی) خیلی چیز مهمّی است. منافات هم ندارد با اختلاف سلیقهها، با اختلاف دیدگاهها. خب بله، هرکسی یک سلیقهای دارد؛ ممکن است در فلان مسئلهی سیاسی، اقتصادی و غیره، جنابعالی نظری داشته باشید؛ برادرتان، دوستتان، همکارتان در دستگاه شما یا در دستگاه دیگر، نظر دیگری داشته باشد؛ این هیچ اشکالی ندارد. مهم این است که وحدت جهت، وحدت مسیر، وحدت هدف محفوظ بماند"
🔸 به همین دلیل است که دشمن بر روی گسل های قومیتی و اختلاف سلیقه ها دست گذاشته با بتواند با ایجاد دوقطبی سازی و درگیری مردم با مردم و متعاقب آن درگیری مردم با حاکمیت، وحدت ملی را برهم بزند و از قِبَل آن برنامه ها و نقشه های خود را پیاده سازی کند. و بر همین مبنا حضرت آقا از راهبرد دشمن سخن میگویند: "راهبرد (دشمن) چیست؟ ایجاد اختلاف، ایجاد بیاعتمادی؛ بیاعتمادیِ دستجات سیاسی نسبت به همدیگر، گروههای مردمی نسبت به همدیگر، بیاعتمادیِ مردم به حکومت، بیاعتمادیِ حکومت به مردم، بیاعتمادیِ این به آن، این سازمان با آن سازمان که به هم بیاعتماد باشند، به هم بدبین باشند. وقتی بیاعتمادی به وجود آمد، امید به آینده هم از بین خواهد رفت."۱۴۰۱/۱۱/۱۹
🔸 حضرت آقا میفرمایند: "آن چیزی که ملّت را نگه میدارد امید است و وحدت؛ اتّحاد میان آحاد مردم. بله، سلایق مختلفی وجود دارد، اختلافات نظر در مسائل گوناگون وجود دارد، امّا دربارهی اسلام، دربارهی نظام، دربارهی انقلاب، وحدت نظر بین مردم هست؛ نگذاریم این وحدت نظر از بین برود."۱۴۰۱/۱۰/۲۲
🔴 نابودی نعمت عزت در اثر تفرقه
🔻 مقام معظم رهبری میفرمایند:
🔹"امیرالمؤمنین (سلام اللّه علیه) در خطبهی قاصعه که یکی از مهمترین خطبههای نهجالبلاغه است روی این مسئله [تفرقه نداشتن] تکیه کرده. امیرالمؤمنین مستمعین خود را به تاریخ ارجاع میدهد؛ میگوید ببینید گذشتگان، آن وقتی که با هم بودند، متّفق بودند، چه عزّتی پیدا کردند، چه حالتی پیدا کردند، امّا وقتی که از آن حالت یکپارچگی خارج شدند، فَانظُروا اِلَى ما صاروا اِلَیهِ فی آخِرِ اُمورِهِم حینَ وَقَعَتِ الفُرقَةُ وَ تَشَتَّتَتِ الاُلفَة. بعد یک چند جمله بعد از این به همین مضامین هست، بعد میفرماید وقتی این جوری شد، وقتی فُرقت و جدایی و دشمنی حاکم شد، قَد خَلَعَ اللَّهُ عَنهُم لِباسَ کَرامَتِهِ وَ سَلَبَهُم غَضارَةَ نِعمَتِه؛ خدای متعال لباس کرامت را از تن اینها خارج کرد؛ آن شرفی که داشتند، آن عزّتی که داشتند، آن نعمتی که خدا به آنها داده بود، بر اثر اختلاف و تفرقه از آنها سلب شد، از آنها گرفته شد".۱۴۰۱/۰۷/۲۲
بزرگواري پيامبر اكرم صلی الله علیه و آله نسبت به زن
🔅او زني صاحب كمال و عاقل بود. پيامبر خدا، سپاهي به فرماندهي علي(علیه السلام) بسوي قبيله طي فرستاد عدي بن حاتم كه دشمنان سرسخت پيامبر اسلام و رئيس قبليه بود به شام رفت. سپاه اسلام بر سر قبيله فرود آمد و اسبها و گوسفندان و زنان و مردان قبيله را به مدينه آورد. هنگامي كه اسيران را به پيامبر خدا عرضه ميداشتند، سفانه از جا برخاست و چنين گفت:
🔅اي محمد، پدرم از دستم رفته و برادرم فرار كرده است. اگر مرا آزاد كني و مرا از شماتت قبايل عرب رهاسازي، بجاست؛ زيرا پدرم رئيس قبيله و مردي بزگوار بود. همواره به مردم كمك و احسان ميكرد و داراي اخلاقي بسيار عالي و پسنديده بود.
🔅 اين صفاتي كه تو براي حاتم مي شماري، صفات هر مؤمن است. اگر پدرت مسلمان بود، براي او طلب رحمت مي كرديم.
🔅سپس دستور داد كه سفانه را به احترام پدرش كه مردي نوعدوست و مهربان بوده است، آزاد كنند. فرمود:
ـ به عزيزي كه خوار شده و ثروتمندي كه تهيدست گشته و عالمي كه ميان جاهلان گرفتار شده، ترحم كنيد.
🔅پيشواي بزرگ اسلام؛ به احترام حاتم طايي، ساير افراد قبيله را مورد نوازش قرار داد و آزاد كرد و سفانه اجازه خواست كه درباره پيامبر خدا، دعا كند سفانه گفت:
ـ خداوند تو را به پاس اين نيكي، پاداش دهد و احتياج تو را به آدم پست، نيندازد و اگر از بزرگ قوم نعمتي سلب كند، تو را وسيله جبران آن قرار دهد.
پس از آنكه آزاد شد. نزد برادر خود رفت و به او گفت:
ـ برادر، هر چه زودتر خود را به او برسان. او كسي است كه اسير را آزاد مي كند و بزرگ و كوچك را مورد نوازش قرار مي دهد. من آدمي از او بزرگوارتر نديده ام. اگر پيامبر است كه هر چه زودتر بايد به او پيوست و اگر صاحب تخت و تاج است، تو را نيز سهمي خواهد داد.
در نتيجه، عدي و سفانه هر دو خدمت پيامبر خدا آمدند و اسلام آوردند.
📚داستانهایی از زنان نمونه،محمدي اشتهاردي،1387
#بانوان_بهشتی
┄┄┅┅•➰🍃🌸🍃➰•┅┅┄┄
#ایا_می_دانستید 💡
اصطلاح "چنته اش خالی شد" کنایه از این است که شخصی تمام دانسته های خود را آشکار سازد و دیگر چیزی برای گفتن و عرضه کردن نداشته باشد. این ضرب المثل ریشه در یک حکایت دارد، اما قبل از بیان حکایت توضیح مختصری در مورد چنته می دهیم. "چنته" کیسه ی از جنس چرم یا قالیچه بود که در اندازه های مختلف ساخته شده و در گذشته برای نگهداری اشیاء در هنگام سفر مورد استفاده قرار می گرفت.
#حکایت
"عبدالرحمن جامی"، در ایام جوانی برای کسب دانش و کمال مسافرت های زیادی انجام داد، در یکی از این سفرها جامی به شهر هرات رسید و در آنجا با" سعد الدین کاشغری" و همچنین "علی قوشچی" که از مشاهیر و محققان زمان بودند دیدار کرد. گویند قوشچی به رسم ترکان با چنته ای که به همراه داشت به محضر جامی آمد و برای امتحان میزان دانش جامی، چندین سوال مشکل از او پرسید که جواب هر کدام از آنها بسیار طولانی بود.
در مقابل جامی بدون تفکر و اندیشه زیاد با صبر و شکیبایی بسیار به تمام پرسش ها به طور کامل پاسخ داد. دانش و آگاهی جامی موجب شگفتی قوشچی شد و اودر برابر این همه فضیلت چاره ی جز سکوت نداشت. جامی چون این سکوت را دید به چنته ی قوشچی اشاره می کند و به طنز می گوید" :از قرار معلوم مولانا دیگر چیزی در چنته ندارند؟!"
این حکایت به تدریج در میان عوام رایج شد و با گذشت زمان بخش انتهای آن به شکل مثل در آمد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کم کم آماده میشیم تا دوباره با صدای بارون پاییزی آرامش بگیریم ❤️🍂🌨
#سلامتی
🔴 خوردن خرما برای بهبود سلامت کبد و پیشگیری از بیماری « کبد چرب » مفید است !
🔸جالب بدونید مطالعات ثابت کرده است، مصرف خرما بینایی و شنوایی را تقویت میکند، شیر مادر را زیاد میکند، اسید بیش از حد معده را خنثی و کمخونی را برطرف میکند
🔹همچنین خرما باعث افزایش سم زدایی از کبد میشود.