1.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شگفتی_هاے_آفرینش✨
هنر در طبیعت نهفته است🌳🌲
سبحان الله😍 چه بهشتیه
یا بقیه الله
@marsad
🌍 #شگفتیــهاے_خلقتـــــ 🌏
#براےشناختخدایڪقدمنیازدارید
5.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مهسا امینی کیه🤨 ما به فکر تجزیه ایرانیم...❗️
ولی انصافا عجب دوبله ای کردن 😁
پیشنهاد دانلود 💯
💢 وقاحت نارنجی!
🔹وقاحت دولت های غربی، حد و مرز نمی شناسد. هم بزرگ ترین ناقضان حقوق بشرند و هم طلبکاران آن.
♦️هفته گذشته، یک کانال غربگرا با انتشار تصویر وسط و توییت مشترک سفیران فرانسه و انگلیس نوشت: "سفارتین بریتانیا و فرانسه از نشست دیپلماتها در تهران برای پایان دادن به خشونت مبتنی بر جنسیت خبر دادند. آنان برای مقابله با این خشونت رنگ نارنجی را انتخاب کردهاند".
🔹برخی مزدوران چشم و گوش بسته هم روبان نارنجی را در یکی از دانشگاه ها پخش کردند؛ بدون این که نه دو سفارت و نه مزدوران شان، به ماهیت رنگ نارنجی اشاره کنند.
♦️نارنجی، رنگ لباس بیش از 800 زندانی بیچاره ای بود که از زمان دولت بوش و سپس در دولت های بعدی، در بازداشتگاه آمریکایی گوانتانامو، تحت شدید ترین و فنی ترین (!) شکنجه ها نگهداری شدند، برخی جان باختند و برخی 20 سال در این زندان مخوف ماندند.
🔹نارنجی، ضمنا نماد کودتای رنگی در اوکراین و روی کار آوردن مُهره ای به نام یولیا تیموشنکو است که بعدها به خاطر فساد مالی بازداشت شد. آمریکا سپس زلنسکی را سر کار آورد و پایگاه های خود را گسترش داد که موجب بلای جنگ برای ملت اوکراین شد.
👤محمد ایمانی.
یا بقیه الله
@marsad
۱۳۷ بازیکنی که برای بازی در جام جهانی تغییر تابعیت دادند تا برای کشوری به جز کشوری که در آن متولد شده اند بازی کنند
۲۸ تیم در جام جهانی ۲۰۲۲ قطر، از بازیکنانی استفاده کرده اند که در کشور آنها متولد نشده اند.
فقط ۳۳ بازیکن فرانسوی برای کشورهای دیگر بازی می کنند (و این در حالی است که به جز بازیکنان افریقایی تبار فرانسه، این کشور از ۳ بازیکن تغییر تابعیت داده شده هم در ترکیب خود استفاده می کند) و ۱۷ بازیکن انگلیسی هم برای کشورهای دیگر بازی می کنند. یک بازیکن امریکایی برای ژاپن بازی می کند و تیم امریکا از ۵ بازیکن غیرامریکایی بهره میبرد. سامان قدوس (که متولد سوئد و اصالتا ایرانی است) برای ایران بازی می کند.
کافی بود فقط یک بازیکن از ایران برای کشوری جز ایران بازی کند (مثل ماجرای امثال کیمیا علیزاده در تکواندو) تا تبدیل به نمادی برای مخالفت با جمهوری اسلامی و عدم امکان رشد در کشور ما تبدیل شود. اینطور نیست؟
رسانه دشمن هرگاه تشخیص بدهد که از یک سری اطلاعات و افراد می تواند بهره برداری سیاسی کند، هرگز دریغ نخواهد کرد.
دکتر محسن عزیزی ابرقوئی، روانشناس
یا بقیه الله
@marsad
؛ 🕊..
ما براۍ آنکہ ایران خانھۍ خوبان شود
خـون دلها خوردھ ایم💔 !
⸤ سالگردتــرورناجوانمردانھۍ
پـدرهـســتـھایایــران
شـھـیدمحسنفخــریزادھ🥀 ⸣
:
یا بقیه الله
@marsad
8.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شهید فخری زاده : جز شهادت هیچ راه دیگری نیست...
#شبتون_شهدایی
یا بقیه الله
@marsad
2.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 سردار نقدی: در قدرت نظامی رتبه اول جهان هستیم
💬 معاون هماهنگکننده سپاه در جشنواره دانشجویی بنیاد آموزش فناوری نانو:
🔻 مراکز استراتژیک غرب میگویند ایران در قدرت نظامی رتبه ۷ یا ۸ جهان است که ما این را قبول نداریم. ما رتبه اول هستیم؛ چون با بزرگترین قدرت ها درافتادیم و آنها جرات حمله به ایران را ندارند. به خاطر اینکه متکی به خدای متعال هستیم.
اندیشکده رضوانی
:
یا بقیه الله
@marsad
با جمع کردن کتب خطی علم را کنترل کردند، با جمع کردن ظروف مسی، رویی/روحی و غذای سالم، سلامت جامعه را کنترل کردند و
امروز با جمع کردن کردن پول نقد، مترصد کنترل زندگی مردم هستند!
#رمز_ریال
#مظنونین_همیشگی
یا بقیه الله:
:
یا بقیه الله
@marsad
اندیشکده رضوان