🌟*أین الرّجبیون*🌟
🌙ماه رجب فرا رسید، ماهی که
🌙اولین روزش باقری
🌙سومینش نقوی
🌙دهمینش تقوی
🌙سیزدهمینش علوی
🌙نیمه اش زینبی
🌙بیست و پنجمش کاظمی
🌙بیست و هفتمش محمدی است
حلول #ماه_رجب🌙🌺
#میلاد_امام_محمد_باقر(ع) 🎉
#مبارڪ_باد💫🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•🥀🍃•
خواهرم ؛ سیاهۍ چادر شما
کوبندہ تر از سرخۍخون من است.
+بخشۍازوصیتنامهشهیدروحۍنجفۍ»
حجاب مانند اولین خاکریز جبہہ است
که دشمن برای تصرف سرزمینۍ حتماً
باید اول آن را بگیرد🌻
"#شهدای_آسمانی "
هیچ تیری
بر پیکر شهید
اصابت نمیکند
مگر آنکه ،
اول از قلب مادرش
گذشته باشد..!!
یعنی اول
قلبِ مادر شهید
شهید می شود ....
#احیا_شب_اول_ماه_رجب 🌙
❣مولا امیرالمومنین علیه السلام
خوش دارم كه انسان، سالى چهار شب خود را وقف عبادت خدا كند: شب عيد فطر، شب عيد قربان، شب نيمه شعبان و شب اول ماه رجب.
🌹صدقه فراموش نشود✅
📚 بحار الأنوار ج۱۲ ص۸۷ ح۹۷
↷↷↷
#اللهمْعَجِلْلِوَلِیِڪالفَـــࢪَج 🤲🌺
🌸
قـرارگـاه شـهـداء🇮🇷🇱🇧🇵🇸
『📽| #کلیپ』
چشم هایتان هم رنگش خدایی بود🙂
آری همان چشمهایی که آماده شده بودند
برای دیدار مولایشان💔 و چه عاشقانه
توانستی خود را به مولا برسانی ...برای
ما هم دعا کن🍁ای کاش همانند تو نزد
مولایمان سربلند باشیم😔🥀
#دمی_با_شهید
#یاد_شهدا_با_صلوات
#شهید_محمدرضا_دهقان_امیری
•۰
قـرارگـاه شـهـداء🇮🇷🇱🇧🇵🇸
『📽| #کلیپ』 چشم هایتان هم رنگش خدایی بود🙂 آری همان چشمهایی که آماده شده بودند برای دیدار مولایشان💔 و
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌸🦋
نام و نام خانوادگی: نسیم مرادی معروف به نسیم افغانی
تولد: ۱۳۳۰ افغانستان.
شهادت: ۱۳۶۲/۱/۲۲ جبل فوق، منطقه عملیاتی والفجر یک.
رجعت: ۱۳۹۹/۴/۹.
گلزار شهید: حرم مطهر امام رضا علیهالسلام، صحن آزادی.
🦋🌸
#شهید_نسیم_افغانی
#دفاع_مقدس
#شهدای_مهاجر_افغان
🦋🌸
🌸🦋
📚 *غریبِ قریب*
بعضی از شبها، یک شب نیستند بلکه به بلندای یک عمرند. افغانستان از این شبها کم نداشته است.
وقتی شوروی، مرزهای زمینی و هوایی افغانستان را درنوردید و آن کشور به اشغال نظامیان روس درآمد، از روستای محل زندگی "نسیم مرادی" معروف به "نسیم افغانی" چیزی جز ویرانهای برجای نگذاشت. نه خانه و نه خانوادهای...
نسیم، مرغ مهاجر شد. دیگر باور کرد وطن میتواند مرز نباشد. وطن می تواند اعتقاد باشد. هدف باشد، جایی که بتوان از آن نقطه، قلب ظالم را نشانه گرفت.
اوایل انقلاب بود که نسیم به ایران آمد. شیفتهی امام خمینی و سیر و سیرهی ایشان بود.
کلاه پَکُولَش(نام کلاه افغانیها) را بر سر گذاشت و راهی حرم شد.
وقتی به بابالجواد رسید کفشهایش را کَند و سجده کرد. بلند شد. کفشهایش را زیر بغل گذاشت؛ اعتقاد داشت با کفش وارد هیچ صحن مطهری نباید شد. غریب را چه کسی میتواند حمایت کند جز امام غریب؟!
از حرم که بیرون آمد صدای اذان از مأذنهها به گوش میرسید. مردم صف به صف، آمادهی نماز بودند. سپاهی که دوش به دوش هم به جنگ شیطان میرفتند، تا همکلام خدا شوند.
نسیم داخل صف نشست. دیگر احساس غربت نمیکرد. گویی به اینجا تعلق داشت. نمازش را کامل خواند.
💠💠💠
جنگ تحمیلی شروع شد. نسیم هم مثل همهی ایرانیها، این جنگ را یک جنگ معمولی نمیدانست. او میدانست این جنگ نیست؛ دفاع از حق است. جنگ تمامی "حق" در برابر تمامی "باطل".
نسیم با بسیجیان لشکر ۵ نصر خراسان، راهی جبههها شد. باورهای عمیق و شجاعتهای نسیم، از او جنگجویی مقاوم و دلیر و اعتقادات مذهبی وی از او عابدی زاهد ساخته بود. او همواره پابرهنه جنگید چون اعتقاد داشت میدان این جنگ مقدس است.
عملیات والفجر یک بود. مکان عملیات جبلفوق، واقع در جنوب محور عینخوش در شهرستان دهلران.
بچهها راه را گم کرده بودند. در همان لحظات اول عملیات، بسیاری از بچهها به شهادت رسیده بودند. نسیم با تعدادی از بچهها خود را تا نزدیکِ تپهای که عراقیها روی آن مستقر بودند رساندند.
نفس در سینهی بچهها حبس شده بود. نسیمِ دعا، لبهای ذاکران را تکان میداد.
سی نفر از نیروهای رزمنده، عراقیها را دور زدند و از تپه بالا رفتند، اما در اواسط مسیر، زمین گیر شدند و با آتش تیربارچیهای دشمن، به شهادت رسیدند.
در این زمان، فرماندهی گردان "شهید آخوندی" به نسیم گفت: «این گوی و این میدان. بسمالله.»
نسیم از شوق در پوست نمیگنجید. آرپیجی را مسلح کرد. چشمانش برق میزد. نور خاصی در چهرهاش نمایان بود. قلبش به شدت به سینهاش میکوبید. همین که از زمین بلند شد دشمن امانش نداد. پیکر نسیم، به شدت به سمتی پرتاب شد. لبخند همیشگیاش پررنگتر شد. نرم و سبک، همراه نسیم سحرگاهی، به باغ شهادت سفر کرد.
آتش دشمن آنقدر شدید بود که آوردن هیچ پیکری به عقب میسر نبود.
پیکر نسیم، بار دیگر در تاریخ بیست و دوم فروردین سال هزار و سیصد شصت دو، در سن سی و یک سالگی، در غربت، در کنار یاران شهیدش ماند.
💠💠💠
سالها گذشت. گروه تفحص پیکر مطهر شهدا، مشغول کار در منطقهی عملیاتی جبلفوق بودند.
تپهها را با بیلهای مکانیکی جابهجا میکردند. ناگهان کنار یکی از شیارها تعدادی پوتین یافتند. نزدیک به سه ساعت بیلهای مکانیکی زمین را میکندند تا موفق شدند تعدای از پیکر شهدا را پیدا کنند.
چندین متر آن طرفتر، پیکر شهید نسیم افغانی تفحص شد. با همان کلاه ترمهی سبز، و صورتی که نماد گروهی از افغانهاست که زیر کلاه پشمیِ پَکُولشان بر سر میگذارند.
همه جمجمهاش را یک به یک بوسیدند و کلاهش را به رسم تبرک به سر گذاشتند.
پیکر مطهر نسیم افغانی به همراه دیگر شهدای تفحص شده به ستاد معراج شهدا تحویل شد. اما نسیم خانوادهای نداشت تا پیکر مطهرش را تحویل بگیرد.
غریب قریب ما آشنایی نداشت جز امام رئوف.
نسیم افغانی، شهیدی که با برگشت دوبارهاش به ایران، عطر اتحاد و برادری بین برادران مسلمان کشورهای اسلامی را به ارمغان آورده بود.
پیکر مطهرش بر روی دستهای مردم مهماننواز ایران و مهاجران عزیز افغان تشییع شد و به احترام او و مردم عزیز افغان، سردار سیدمحمد باقرزاده، در آن مراسم کلاه شهید نسیم افغانی را بر سر گذاشته بودند.
پیکر شهید نسیم افغانی به فرمان رهبر فرزانهی ایران، در حرم امام رضا علیهالسلام به خاک سپرده شد، "تا حق شناسی ملت بزرگ ایران از مردم مجاهد و مقاوم افغانستان باشد".
امام رئوف، امام غریب، کنار خودش جایی برای غریب قریب باز کرده بود...
🦋🌸
#شهید_نسیم_افغانی
#دفاع_مقدس
#شهدای_مهاجر_افغان
🦋🌸
در مورد شهید نسیم افغانی چه می دانید؟
شهید نسیم افغانی از شهدای معزز تابعه کشور افغانستان و فرزند میرزا محمد بود که در سن ۳۱ سالگی و به شماره پلاک CG ۵۱۹_۳۹۶ از لشکر ۵ نصر خراسان عازم جبهه های نبرد علیه رژیم بعث عراق شد و در نهایت پیکر مطهرش در منطقه عملیاتی والفجر یک (فکه) تفحص و شناسایی شد.
🕊
در روزهای اخیر سردار سید محمد باقرزاده، فرمانده کمیته جستجوی مفقودین طی یک ویدئو درخواستی را برای شناسایی یک شهید افغانستانی دوران دفاع مقدس عنوان کرد. او اعلام کرد در جریان تفحص پیکرهای مطهر شهدای گلگونکفن دفاع مقدس، اخیراً شهید والامقامی از اتباع کشور افغانستان به نام «نسیم افغانی»، فرزند میرزا محمد، ۳۱ ساله به شماره پلاک CG۵۱۹_۳۹۶ اعزامی از لشکر ۵ نصر خراسان در منطقه عملیاتی والفجر یک (فکه) تفحص و شناسایی شده است.
🕊
شهید نسیم افغانی در زمان شهادت جمعی دسـته سه گروهان سه گردان سیفالله از تیپ امام جواد (ع) لشکر ۵ نصر خراسان بود که فرمانده گردانش، شهید جواد آخوندی بود؛ شهیدی که پیکرش همچنان مفقود است.
در مورد شهید افغانی نوشته اند، شهید نسیم انسانی دارای چهارچوبهای محکم اعتقادی بود و بهعنوان بسیجی در جبهههای حق علیه باطل حضور داشت.
رضا موفق که یکی از هم رزم های این شهید بوده است، در همین باره اظهار کرده است: بنده با این شهید چهار ماه کامل تا فروردین سال ۶۲ در گردان سیفالله در یک سنگر بودیم و در نهایت کنار من شهید شد.
همرزم شهید نسیم افغانی ادامه داد: او داستانهای زندگی خود و نحوه شهادت خانوادهاش توسط شوروی را برایم تعریف میکرد، لذا طبق تعریف خودش خواهر، برادر و پدر مادرش را از دست داده بود.
او با اعتقاد و باورهای عمیق در مقابل دشمنان ایران حضور داشت
وی افزود: این شهید پس از شهادت خانوادهاش در سال ۵۷ به ایران میآید و با شروع جنگ به جبههها میرود، لذا انسانی ترسو نبود و با اعتقاد و باورهای عمیق در مقابل دشمنان ایران حضور داشت.
موفق با اشاره به اینکه پیش از شهادتش در عملیاتهای دیگری مانند محرم حضور داشت، بیان کرد: در نهایت در عملیات والفجر یک در یک سنگر بودیم و در شب عملیات خمپاره به سنگر خورد و بنده مجروح شدم، اما نسیم شهادت را بهدست آورد، ولی پیکرش در آنجا ماند، زیرا مجبور شدیم روز بعد محور را تخلیه کنیم.
همرزم شهید نسیم افغانی زمان دقیق شهادت او را ۲۲ فروردین سال ۶۱ عنوان و اضافه کرد.
وی همچنین خاطرات شهید نسیم افغانی را فراموش نشدنی دانست و گفت: با انتشار خبر پیدا شدن پیکر این شهید، مادرم با من تماس گرفت و گفت شهیدی که همواره خاطراتش را برایمان تعریف میکردی، پیدا شده است.
موفق دیگر ویژگی بارز شهید نسیم را پابرهنه بودن او دانست و بیان کرد: شهید نسیم افغانی همیشه پابرهنه بود؛ در عملیاتها و مانورها پوتین به پا نمیکرد و سعی داشت بدون کفش رزم کند که این نشان از سختکوشی و تلاش او داشت.
🕊
شهید نسیم افغانی در زمان شهادت جمعی دسـته سه گروهان سه گردان سیف الله از تیپ امام جواد (ع) لشکر ۵ نصر خراسان بود که فرمانده گردان آن، شهید جواد آخوندی بود؛ شهیدی که پیکر وی همچنان مفقود است.
چندی پیش، سید محمد باقرزاده ، فرمانده کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح در این باره گفت: ” در جریان تفحص پیکرهای مطهر شهدای گلگون کفن دفاع مقدس، اخیرا شهید والامقامی از اتباع کشور افغانستان به نام نسیم افغانی ، فرزند میرزا محمد، ۳۱ ساله به شماره پلاک CG۵۱۹_۳۹۶ اعزامی از لشکر ۵ نصر خراسان در منطقه عملیاتی والفجر یک (فکه) تفحص و شناسایی شده است. نشانی شهید متعلق به شهر مشهد بالاتر از ۲۰ متری مصلی، میدان دوم، چهارراه اول است، اما با توجه به پیگیری های به عمل آمده، نشانی جدیدی از محل سکونت خانواده معظم این شهید عزیز به دست نیامده است. خواهشمند است در صورت اطلاع از محل سکونت خانواده شهید در ایران یا افغانستان، مراتب را به کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح منعکس کنید. “
🕊
محمد باقر قالیباف ، رئیس مجلس شورای اسلامی و سعید اوحدی ، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز تقاضایی مبنی بر پیدا کردن خانواده این شهید افغانستانی را اعلام کردند.
بعد از بررسی های مشخص شد پدر، مادر، خواهران و برادران شهید نسیم افغانی در حمله نیروهای اشغالگر شوروی به شهادت رسیده اند.
رضا موفق ، یکی از هم رزم های این شهید ، زمان دقیق شهادت او را ۲۲ فروردین سال ۱۳۶۱ شمسی عنوان کرده است. سردار سید محمد باقرزاده ، فرمانده کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح درباره نحوه شهادت وی گفت: ” این شهید عزیز – که خود آرپیجی زن بود- فداکارانه رفته بود تا پیکر یک فرمانده شهیدی را به عقب منتقل کند؛ ولی در آن لحظه تکلیف را در این دید که برود. آنطور که از سردار شهید شوشتری نقل کردند، شهید نسیم افغانی گفته بود: «من پیش مرگ شهید آخوندی می شوم. نسیم نیامد، نیامد و تا الآن که بازگشت. “
🕊