📚(تفسیر آیه ۴٠سوره بقره)
📄بَنِي إِسْرَائِيلَ اذْكُرُواْ نِعْمَتِيَ الَّتِي أَنْعَمْتُ عَلَيْكُمْ وَأَوْفُواْ بِعَهْدِي أُوفِ بِعَهْدِكُمْ وَإِيَّايَ فَارْهَبُونِ (۴۰)
📜ای فرزندان اسرائيل! نعمتهايم را كه بر شما ارزانی داشتم به ياد آريد و به پيمانم وفا كنيد تا به پيمانتان وفا كنم و تنها از من بترسيد.
📜مردی به خدمت امام صادق علیه السلام رسید و عرض كرد: فدایت شوم، خداوند میفرماید: «ادْعُونِی أَسْتَجِبْ لَكُمْ» [مرا بخوانید تا شما را اجابت كنم] ما او را میخوانیم ولی او ما را اجابت نمیكند.
🌺امام صادق علیه السلام فرمود:
📜چون شما به پیمان خود با خداوند وفا نكردید، اگر وفا كرده بودید، هر آینه خداوند به شما وفا میكرد.
📚(تفسیر قمی، ج ۱، ص ۵۶.)
✍#آیه_گرافی
هشــــت_عاشقی...
سلام وصلوات به نیابت از جمیع شهدا و رفتگان به محضر آقا علی بن موسی الرضا علیه السلام
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى عَلِىِّ بْنِ مُوسَى الرِّضَا الْمُرْتَضَى الاِْمامِ التَّقِىِّ النَّقِىِّ وَ حُجَّتِکَ عَلى مَنْ فَوْقَ الاَْرْضِ وَمَنْ تَحْتَ الثَّرى الصِّدّیقِ الشَّهیدِ صَلوةً کَثیرَةً تآمَّةً زاکِیَةً مُتَواصِلَةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَةً کَاَفْضَلِ ما صَلَّیْتَ عَلى اَحَدٍ مِنْ اَوْلِیآئِکَ
🕊یا جواد الائمه ادرکنی🕊
الّلهُــمَّ_عَجِّــلْ_لِوَلِیِّکَــــ_الْفَــرَج
اللهمصلعليمحمدوآلمحمدوعجلفرجهم
#محکم_باش
🔸 از نازکنارنجی بودن بیرون بیا! با نازک نارنجیگری آدم بنده خدا نمیشود، اصلًا انسان نمیشود؛ آدم نازک نارنجی انسان نیست.
🔹 روزه میگیری سخت است، مخصوصاً چون سخت است بگیر! شب میخواهی تا صبح احیا بگیری برایت سخت است، مخصوصاً چون سخت است این کار را بکن! یک مدتی هم به خودت رنج و سختی بده، خودت را تأدیب کن!
📗 استاد مطهری، آزادی معنوی، ص ۱۴۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 خاطرهای از اولین روز مدرسه رفتن #رضا_پهلوی که قطعا تا به حال نشنیدهاید!
⭕️ اگر شاه میبود چه اتفاقی میافتاد؟!
♨️ شخصی که با #هلی_کوپتر مدرسه میرفت!
♨️ واقعیتهایی از مُرفهین بیدرد!
زندگی نامه شهید رحمان قفلگری
آرشیو زندگی نامه
شهید رحمان قفلگری در مقطعی از زمان چشم به جهان گشود که پیری فرزانه پرچم مبارزه با طاغوت را برافراشته بود و خشم ظالمانه عوامل داخلی استكبار در همان روزها امام امت، خمینی بزرگ (ره) را از وطن اسلامی به دیار تبعید فرستاد
شهید رحمان قفلگری یکی از شهدای ۲۷ دی دانشگاه تبریز است که در بمباران دی ۱۳۶۵ در کارگاه دانشکده فنی دانشگاه تبریز به مقام رفیع شهادت نائل آمده است.
شهید رحمان قفلگری به سال ۱۳۴۳ هجری شمسی در شهرستان اهر دیده به جهان گشود. تحصیلات مقدماتی را در زادگاه خود با موفقیت به پایان رساند. در آزمون سراسری دانشگاهها از رشته «مکانیک حرارت و سیالات» دانشگاه تبریز پذیرفته شد.
وی از کودکی با اسلام و معارف دین آشنا بود و از نوجوانی که ۱۴ سال بیشتر نداشت، ندای امام راحل را لبیک گفت و به صف انقلابیون پیوست. در اغلب تظاهرات و راهپیماییها همراه بزرگترها شرکت میکرد.
پس از پیروزی انقلاب اسلامی، تلاش در سنگر مدرسه را مهمترین وظیفه خود قرار داد و با علاقه مضاعف به مطالعه و تحصیل پرداخت. در دانشگاه نیز همراه فعالیتهای سیاسی و آگاهی از اوضاع جامعه به خوبی درس میخواند. در سال ۱۳۶۵ که سپاه پاسداران با همکاری دانشکده فنی در کارگاه آن دانشکده تولید مهمات را شروع کرد، وی جزو دانشجویانی بود که با سپاه همکاری میکرد.
قلب پاک و اخلاص عمل و تلاش شبانهروزی بدون کوچکترین چشمداشتی نتیجه داد و او را به همراه تعدادی از همرزمانش در شب ۲۷ دی سال ۶۵ به ضیافت الهی دعوت کرد. شهید قفلگری در بمباران کارگاه دانشکده فنی به وسیله هواپیماهای دشمن بعثی به شدت مجروح شده و به بیمارستان منتقل شد و در ۲۸ دی به فیض شهادت نائل آمد.
شهید رحمان قفلگری در مقطعی از زمان چشم به جهان گشود که پیری فرزانه پرچم مبارزه با طاغوت را برافراشته بود و خشم ظالمانه عوامل داخلی استكبار در همان روزها امام امت، خمینی بزرگ )ره( را از وطن اسلامی به دیار تبعید فرستاد.
شهید سعید از آن دسته نوزدانی بود كه در گهواره چشم به راه بازگشت پیشوای خود در آینده نزدیك با بالندگی و قیام همگانی مردم ایران بود. رحمان قفلگری فرزند كریم در اردیبهشت سال 1343 در شهرستان اهر در یك خانواده متدین تولد یافت و تحصیات ابتدایی و متوسطه را در زادگاه خود با موفقیت سپری كرد. از دوران كودكی با ورود به مدرسه و محیط كسب دانش با معارف دینی شناخت پیدا كرد و میزان علاقه اش به كسب آگاهی همراه با ایمان از دوران نوجوانی تبلور یافت. پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی با حساس ترین مقطع جوانی، یعنی 14 سالگی رحمان تقارن داشت و این جوان پر شور و شوق خود را برای ورود به مرحله جدیدی از دوران زندگی علمی آماده نمود. گرایشات مذهبی خانواده قفلگری مهمترین عامل مشوق و انگیزه او در لبیك گویی به ندای امام خمینی )ره( و پیوستن به كاروان عظیم انقلابیون بود که سرانجام او را به سیل خروشان امت اسلامی در مبارزه همگانی با ظلم و طاغوت رهنمون كرد.
شهید رحمان قفلگری در سال 1358 به تلاش علمی خود در سنگر دبیرستان افزود و با مطالعات خستگی ناپذیر و شركت در سایر فعالیت های سیاسی و اجتماعی كوشید به وظایف خود در قبال انقلاب اسلامی عمل كند و این مرحله را در سال 1362 با موفقیت به پایان رساند. در سال بعد با ورود رحمان به دانشگاه تبریز و انتخاب رشته مكانیك «حرارت و سیالات » مرحله جدید در زندگی این شهید سعید آغاز گردید. ایشان با شناختی كه از اوضاع سیاسی، اجتماعی و فرهنگی پیدا كرده بود، در صحنه های علم و عمل برای دفاع از اهداف عالیه نظام مقدس اسلامی حضور یافت. در دوران تحصیلات دانشگاهی همواره در پی بروز دادن استعدادهای نهفته خود بود که گاهی به ابتکارات و خلاقیت های ارزشمندی می انجامید. در نیمه دوم سال 1365 كه طرح پروژه كارگاه دانشكده فنی برای ساخت قطعات خمپاره از سوی صنایع خودكفایی سپاه پاسداران و جهاد دانشگاهی به مورد اجرا گذاشته شد، شهید رحمان قفلگری به جمع دانشجویان جهادگر برای ساخت و پشتیبانی تسلیحاتی از رزمندگان کفر ستیز اسلام پای به میدان عمل گذاشت و عاشقانه شب ها را به ساخت «نافی » خمپاره گذراند.
سرانجام قلب پاك، اخلاص در عمل و تلاش شبانه روزی رحمان قفلگری بدون كوچكترین چشمداشتی نتیجه داد، و ایشان را به همراه 21 تن دیگر از دانشجویان خدمتگذار در شامگاه 27 دی ماه سال 1365 در شبی تاریک، اما با دلی روشن از نور خدایی، زیر بمب های زهرآ گین و کینه جویانه دژخیم زمان، صدام عفلقی به معراج آسمانی صعود داد. در بخشی از وصیتنامه شهید قفلگری آمده است: «از یاد خدا غافل نباشید و پیوسته با مردم و همسایگان مهربان باشید. احترام به والدین را فراموش نكنید و نماز و روزه را در هیچ شرایطی ترك نكنید. مواظب باشید كه ایادی شیطانی بر روی لباس ها و منزلگاه شما سرمایه گذاری می كنند. در مبارزه بزرگی هستید كه باید با سلاح تقوا با دشمن مقابله كنید... نكند كه لذات و علایق دنیوی شما را فریب دهد و ایثار و روحیه شهادت طلبی را از شما سلب كند كه عذاب بزرگی است... .»
۲۷ دی سالگرد شهادت ۲۲ تن از دانشجویان دانشگاه تبریز بر اثر یورش وحشیانه رژیم بعثی به دانشکده فنی دانشگاه تبریز است. دانشجویانی که از درس و امتحان و موقعیت اجتماعی خود زده بودند تا بتوانند حداقل کاری را که از دستشان بر میآمد انجام بدهند و با استفاده از تخصصهای فنی و علمی خود نیاز جبهه را به نوبه خود برطرف سازند. پاکبازانی که همچون شمع سوختند تا بتوانند دین خود را به میهن اسلامی خود ادا کنند و به درجه رفیع شهادت نائل آمدند. شهیدانی که برای همیشه تاریخ نامشان بر تارک تاریخ دانشگاه خواهد درخشید. مدیریت کارگاه فنی دانشگاه تبریز در آن دوران بر عهده جهاددانشگاهی آذربایجانشرقی بود.
قسمتی از وصیتنامه شهید
«از یاد خدا غافل نباشید و پیوسته با مردم و همسایهها مهربان باشید. احترام به والدین را فراموش نکنید و نماز و روزه را در هیچ شرایطی ترک نکنید. مواظب باشید که ایادی شیطانی بر روی لباسها و منزلگاه شما سرمایهگذاری میکنند؛ در مبارزه بزرگی هستید که باید با سلاح تقوا مقابله کنید. نکند که لذات و علایق دنیوی شما را فریب دهد، ایثار و روحیه شهادتطلبی را از شما سلب کند که عذاب بزرگی است...».
قـرارگـاه شـهـداء🇮🇷🇱🇧🇵🇸
زندگی نامه شهید رحمان قفلگری آرشیو زندگی نامه شهید رحمان قفلگری در مقطعی از زمان چشم به جهان گشو
ثواب اعمال امروز کانال رو هدیه میکنیم به روح شهید بزرگوار، شهید رحمان قفلگری
🕊🌹🕊🌹🕊
شادی روحشون صلوات.