شهید احمد رضا عباسی از لحظه تولدش در یکم شهریور 1344 هجری شمسی در شهر آستانه از توابع شهرستان شازند در استان مرکزی تا لحظه شهادتش در 7 فروردین 1362 در جبهه جنگ ،هفده بهار را تجربه کرد و گل های هجدهمین بهار زندگیش،نا شکفته ،بر بستر خاک پرپر شدند.
احمد خیلی پیگیر مسائل جنگ ونتایج آن بود و تحمل ماندن در خانه را نداشت و با اینکه چندین بار تصمیم گرفت به جبهه رفته ودر کنار رزمندگان باشد،ولی به لحاظ حضور همزمان 3برادر دیگرش در جبهه ،از تصمیم خود منصرف شد،تا بالاخره هنگامی که در سال چهارم دبیرستان تحصیل می کرد،مصمم شدبه جبهه عزیمت نماید.
او پس از پایان دوره آموزشی در تاریخ 1361/10/29 به جبهه اعزام شد ،چهار هفته را در تنگه رقابیه واقع در غرب دشت عباس استان خوزستان ونزدیکی تنگه ذلیجان بسر برد.از آنجا هم به مدت 3 هفته به موقعیت انرژی اتمی واقع در 30 کیلومتری آبادان منتقل شده و سپس در تاریخ 1361/12/20 به همراه تیپ قمر بنی هاشمعلیه السلام گردان یا زهرا سلام ا... علیها به نزدیکی پاسگاه زید عراق واقع در مرز مشترک دو کشور ایران و عراق در 30 کیلومتری شمال خرمشهر اعزام گردید.
او در جبهه بسیار منظم وکوشا و به مسئولیتش آگاه بوده و با همسنگران و رزمندگان مستقر در خط ، بسیار مهربانانه و با عطوفت برخورد می کرد .
برادر ! تو که در فردا و فردا ها در صحنه تاریخ حاضر میشوی، سعی کن حقیقت را آنطور که هست بشناسی ،نه آنطور که جلوه داده اند. البته این را بر ما خرده نگیر که چرا شما نشتاختید،زیرا می خواهم برایت بگویم که تا آنجا که توان داشتیم ،پی حقیقت رفتیم،اما پیدا نکردیم
برادر ! تو که در فردا و فردا ها در صحنه تاریخ حاضر میشوی، سعی کن حقیقت را آنطور که هست بشناسی ،نه آنطور که جلوه داده اند. البته این را بر ما خرده نگیر که چرا شما نشتاختید،زیرا می خواهم برایت بگویم که تا آنجا که توان داشتیم ،پی حقیقت رفتیم،اما پیدا نکردیم
برایت بگویم چرا اینقدر اشتباه رفتیم و در دامی گرفتار گشتیم ،زیرا می خواستیم زنده بمانیم و تابع شعار کوته فکران بزدل شده بودیم و میخواستیم برای زنده ماندن تن به هرننگی بدهیم.
اگر بخواهیم فقط فقر را در نداشتن جایگاه(مسکن) یا نان یا امور دیگر ،مانند اینها بدانیم،فقط نصف مطلب را درک کرده ایم زیرا فقر در برگیرنده بسیاری مسائل از قبیل فرهنگی،مذهبی و غیره می باشد.
حتی می توان گفت که فقر بیشتر از معنویات می باشد مثلا وقتی که جامعه ای رشد فکری، سیاسی ، اجتماعی، فرهنگی و غیره دارد، می تواند فقر مادی را هم مهار کند.ولی ،وقتی از نظر امورات معنوی فقر زده شد یا اورا فقر زده کردند،فقر مادی هم خود به خود می آید
مهمترین عامل در راه علاج فقر،بازگشت به فرهنگ خویشتن و ازبین بردن تمام فرهنگ های بیگانه در جامعه ، در پی حقیقت بودن و مبارزه کردن و ریشه های هرز وارداتی را قطع نمودن است .پس برای درمان فقر عللی است که مهمترین آنها مبارزه است و السلام.
آری؛اگر این منافقین کوردل و متجاوزین کافر نمی توانند ،قبول نمایند که با ملتی که از جان و مال خود در راه اسلام مضایقه ندارد،طرف شدند،شما در جبهه درسی به متجاوزین می دهید و ما در داخل،درسی به اعمالشان،که بدانند،ملتی که خواست روی پای خود بایستد و از هر ظلم و ستمی بپرهیزد و خدائی جز خدای یگانه را اطاعت نکند ودر برابر هیچ ظلم و جوری سر تسلیم فرود نیاورد و هیچ فرمان غیر حق و ظالمانه را گردن ننهد، به حسین علیه السلام سرور آزادگان و سالار شهیدان ارج می نهدو شکست ناپذیر
منبع : اداره هنری ، اسناد و انتشارات بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مرکزی
كتاب عروج به ملكوت اثر حجتالله عباسی، یادنامهی دانشآموز شهید احمدرضا عباسی است.
در فصل اول این كتاب، زندگینامه شهید احمدرضا عباسی آمده است. فصل دوم دو مقاله به قلم شهید است؛ مقاله اول نامهای به شخصی فرضی در آینده است و مقاله دوم توصیف فقر و فقیر .
فصل سوم به نامهها و یادداشتهای شهید احمدرضا عباسی میپردازد وفصل چهارم به نحوه شهادت و عروج شهید اشاره دارد. فصل پنجم بیانیه دبیرستان محل تحصیل و گواهی شهادت احمدرضا عباسی است، فصل ششم مصاحبهای است با پدر و مادر شهید و فصل هفتم سوگنامه شهید احمدرضا عباسی به قلم برادر او است.
لازم به ذكر است ،برنامه حكایت جاودانگی كاری گروه اطلاع رسانی و محافل رادیو قرآن به تهیه كنندگی سمیرا قنبری، گویندگی علیرضا كریمی ، روایتگری فضه سادات حسینی می باشد كه پنجشنبه ها ساعت ۱۶:۳۰ به مدت ۲۵ دقیقه از رادیو قرآن پخش می شود.
شهید احمد رضا عباسی در اولین روز شهریور سال ۱۳۴۴ در شهر آستانه از توابع شهرستان شازند در استان مركزی به دنیا آمد؛ او فردی بشاش ، تیزهوش، مومن، مردمدار و خوش برخورد بود و با صبر و اعتماد به نفس زیاد، مشكلات را حل می كرد؛ با اعضای خانواده بسیار رئوف و مهربان و برای فامیل و بستگان، احترام خاصی قائل بود.
احمد رضا از جمله زبده ترین دانش آموزان بود كه علاقه زیادی به تحصیل علم و دانش داشت. احراز رتبه اول كلاس در دو پایه سوم و چهارم ابتدایی و سال های دوم و سوم دبیرستان، از جمله موفقیتهای علمی او بود. در تحصیل، بسیار جدی و برنامه محور بود و اوقات فراغت خود را بیشتر به مطالعه كتاب های غیر درسی و انجام فعالیت فرهنگی و هنری میگذراند.
به كتاب و كتابخوانی علاقه داشت. مبلغ زیادی از پولی كه بدست می آورد را صرف خرید كتاب های مذهبی میكرد.
دوران شكوفائی احمدرضا در سن ۱۳ سالگی و همزمان با اعتراضات مردم در جریانات قبل از پیروزی انقلاب در سال ۱۳۵۷ بود كه به رغم كمی سن، در تظاهرات مردم آستانه بر علیه رژیم پهلوی و در سایر برنامه های انقلابی و مذهبی آستانه، حضوری جدی داشت.
شهید احمدرضا عباسی در تاریخ چهاردهم آذر سال به پایگاه بسیج رفت و برای اعزام به جبهه و حضور در كنار رزمندگان ثبت نام كرد. و ۴ روز بعد برای آموزش نظامی به پادگان حمزه تهران اعزام شد. آنچنانكه همرزمان او میگویند : احمدرضادر پادگان حمزه بسیار با نشاط و سرحال بود و با اعتماد به نفس بالا، بطور منظم در كلاس های آموزش نظامی شركت می كرد.
احمد رضا در تاریخ بیستم اسفند سال ۱۳۶۱به همراه گردان یا زهرا(س) از تیپ قمر بنی هاشم، به نزدیكی پاسگاه زید عراق ( واقع درمرز مشترك ایران و عراق و در۳۰كیلومتری شمال خرمشهر) اعزام شد و در ساعت ۱۶:۳۰ روز اول مهر سال ۱۳۶۲، یعنی در آغاز سال نو و فصل شكوفائی گلهای لاله، هنگام عزیمت به سنگر فرماندهی جهت گفتگو با فرمانده اش، مورد اصابت خمپاره دشمن قرار گرفت و به فیض عظیم شهادت نائل شد.
احمدرضا در لحظه شهادتش در هفتم فروردین سال ۱۳۶۲ ، تنها هفده بهار را تجربه كرده بود و گل های هجدهمین بهار زندگیش ، ناشكفته ، بر بستر خاك پر پر شدند.
شهدای دانشآموز بهعنوان حماسهسازان انقلاب اسلامی با مجاهدت و رشادت خود در سایه ایمان و معرفت الهی از انقلاب و آرمانهای اسلام دفاع كرده و در مقابل شیاطین استكبار جهانی ایستادند و امروز این وظیفه یكایك ماست كه یاد و خاطره شان را گرامی بداریم و ادامه دهنده راهشان باشیم.
این شهید شاخص ملی دانش آموزی سال ۹۲ ، پیگیر مسائل جنگ ایران و عراق بود و تحمل در خانه ماندن را نداشت لباس شهادت بر تن او زیبنده ومبارك بود و از قضا بعد از شهادتش چشمانش باز بود و این امر تحقق بخشی از وصیتنامه كتبی او بود كه بعد از شهادت «چشمانم را باز گذارید تا بدانند كه كور كورانه به جبهه نرفته ام » یادش جاودانه و راهش پر رهرو باد.
وصیت نامه شهید احمدرضا عباسی
بنام الله پاسدار خون شهيدان
«وصيت نامه شهيد احمدرضا عباسي فرزند قدرت اله شماره شناسنامه 38 تاريخ تولد 1344 ساكن آستانه اراك»
«الذين امنوا و هاجروا و جاهدوا في سبيل ا...باموالهم و انفسهم، اعظم درجه عندالله اولئك هم الفائزون». ترجمه : آنانكه ايمان آوردند و هجرت كردند و جهاد كردند در راه خدا با اموال و جانهاشان بزرگترين درجه را در نزد خدا دارند و آنها رستگارانند.
«الذين آمنوا يقاتلون في سبيل ا...و الذين كفروا يقاتلون في سبيل الطاغوت فقاتلوا اولياء الشيطان ان كيد شيطان كان ضعيفاً.» ترجمه: آنان كه ايمان آورده اند كارزار مي كنند در راه خدا و آنان كه كافر شدند جنگ مي كنند،در راه شيطان پس به جنگيد با دوستان شيطان، بدرستي كه مكر شيطان ضعيف است.
با درود بر پيامبران خدا و آخرين پيامبر حضرت محمدبن عبدالله(ص) و وصي او علي بن ابيطالب(ع) و 11 فرزندش و با سلام بيكران بر نائب برحق آخرين معصوم حضرت حجة ابن الحسن(عج)، امام خميني دامت بركاته و با درود بيكران بر ارواح شهيدان از صدر اسلام تا كربلا و از كربلاي حسين تا كربلاي ايران.
درود بر شما قهرمانان شهيدپرور كه فرزندانتان را در راه اسلام بدون هيچ واهمه اي ايثار مي كنيد و سلام بر شما پدر و مادري كه من را در راه اسلام و ميهن اسلامي روانه ميدان كارزار كرديد، تا پيكر قطعه قطعه ام را تحويل بگيريد، راستي مگر پيكر ما از پيكر شهيدان بدر و احد عزيزتر است. حضرت حمزه(ع) در آن بيابان قطعه قطعه شد و حتي جگرش هم در آمد و اين كه جوانان ما مثل شهيدان صدر اسلام قطعه قطعه مي شوند، نشانه اين است كه انقلاب از انقلاب جهاني صدر اسلام سرمشق گرفته است و اين پدران و مادران كه فرزندانشان را ايثار مي كنند نشانه اين است كه از مولايشان حسين(ع) سرمشق گرفته اند، اين انقلابي كه در روز 15 خرداد سرچشمه و 22 بهمن به ثمر رسيد.
تو برادرم و خواهرم، توئي كه بايد انقلاب را با خون من و پيامي كه از خون من مي رساني پاسداري كني، بدانيد وظيفه شما خيلي سنگين است، چون اگر پيام را نرسانيد هم وظيفه خودتان را انجام نداده ايد هم خون شهيد را پايمال كرده ايد، نكند خداي ناكرده بعد از اينكه شهيدان خونشان را دادند شما پيام شان را نرسانده و مرده متحرك باشيد. شما بدانيد شهيد همشه زنده است و بر شما پيامرسانانش نظارت دارد و اگر پيامش را نرسانيد روحش در عذاب است.
شما فكر كنيد هدف از خلقت بشر چه بود آيا همين بود كه بيائيم و نعمت خدا را خورده و برويم و هر كاري هم كه خواستيم انجام دهيم و هيچ، خير اينطور نيست، خداوند مي فرمايد: «ما نيافريديم جن و انس را مگر براي عبادت.»
پس عبادت وظيفه ماست و عبادت خود خيلي مسئوليت دارد، بايد آنطور اطاعت كني كه خداوند راضي شود، البته هيچ وقت نمي توان شكر كامل خدا را بجا آورد، خداوند آنقدر نعمت داده كه اگر 24 ساعت شكر كنيم باز يك از هزار انجام نداده ايم، البته نااميد نبايد شد، البته خداوند هم رحمن و رحيم است خداوند هر شكري كه ما انجام دهيم، نعمتي به ما مي دهد و ما باز بايد شكر كنيم.
خوب حالا ما آمديم، همه اين عبادات را انجام داديم اگر خداي ناكرده بر چيزهايي كه از خدا مي رسد صبر نكرده و ناراحت شويم، مثلاً اگر شهيدي داديم يا شكستي خورديم، بگوئيم خدايا اين چه وضعي است چرا جوانم از دست رفت، بايد راضي باشي، جوان را خدا داده و مي خواهد دير يا زود ببرد. بزرگترين مصيبت ها را بايد بهترين نعمت ها بدانيد .طبق گفته امام ما چه پيروز شويم و چه شهيد، پيروزيم. چنانچه قرآن هم وعده داده است و در همه جاي كتاب آسماني ما وعده پيروزي مومنين است ما هم كه الحمدلله مومن هستيم.
قـرارگـاه شـهـداء🇮🇷🇱🇧🇵🇸
وصیت نامه شهید احمدرضا عباسی بنام الله پاسدار خون شهيدان «وصيت نامه شهيد احمدرضا عباسي فرزند قد
«اطيعوالله و اطيعوالرسول و اولي الامر منكم»
مبادا خداي ناكرده اطاعت خدا را كم گيريد كه مستوجب عذاب ابدي خواهيد شد. علاوه بر واجبات، مستحبات را حتي الامكان انجام دهيد و علاوه بر انجام ندادن حرام، مكروهات و حتي چيز هاي كوچك بد را انجام ندهيد كه خداوند از شما راضي شود و رضايت خداوند كافي است، همچنين اطاعت رسول و امامان معصوم و نايب امام معصوم در حكم اطاعت خدا است، مبادا كم شمريد، مبادا در اين زمان از نايب الامام خميني دست برداشته و خداي ناكرده كمي خطا كنيد كه از زيانكاران هستيد. اي خميني رهبر عزيز، بدان كه ما تا آخرين قطره خون، پيرو توايم و ادامه دهندگان راه ما پيرو تواند و هيچگاه از تو دست بر نخواهيم داشت و اي رهبر عزيز ما پشتوانه اسلام و انقلاب و رهبر انقلاب هستيم و بعد از ما خون ما، پيام خون ما و پيام رسانان خون ما پشتوانه انقلاب و رهبر انقلابند.
«وبشرالمنافقين بانّ لهم عذاباً اليما»
اكنون كه بياري خداوند و فرماندهي امام زمان(عج) و رهبري قهرمانانه امام خميني دامت بركاته در جبهه هاي اسلام عليه كفر داريم، پيروز مي شويم، اين منافقين كوردل بدانند كه در اين دنيا با ذلت و خواري مي ميرند و در آن دنيا هم به عذاب دردناك مبتلا خواهند شد و اين شما امت قهرمان هستيد كه بايد عذاب اين دنيائي را بر آنها نازل كنيد، مبادا اين مسئله را كم شمريد كه خداي ناكرده، خداوند از دست شما ناراضي شود، كه ديگر رهائي از آن ممكن نيست و مواظب باشيد كمي تخلف و گناه كوچك هم صواب را از بين مي برد. امام صادق(ع) مي فرمايد: «عمل بد صواب را مي خورد، همانطوريكه آتش هيزم را».
«بر تقديرات خداوند صبر كنيد»
اي پدران و مادران و خواهران و برادران، نكند خداي ناكرده بر تقديرات خداوند ناراحت بوده و بر مرگ جوانان ضجه كنيد و روح شهيد را عذاب دهيد. آيا حاضريد كه شهيد را ناراحت كرده و روح او را در عذاب قرار دهيد و شما بدانيد اگر شما بگوئيد: خداوندا شكر، هر چه رضاي تو باشد راضي هستم، هم خدا از شما راضي است و هم روح شهيد از شما راضي است.
وقتي جواني به كام مي رسد، مسلماً پدر و مادرش خوشحال هستند، خوب اكنون جوان شما به كام رسيد، ولكن شما طور ديگر فكر مي كنيد، او به كام خود كه وصل جانان بوده است رسيده، حالا اگر شما ناراحت باشيد از اينكه فرزندتان يا برادرتان نزد خدا رفته روح شهيد و حتي خدا از شما ناراضي است.
به پدر ومادرم:
من تقريباً مدت يكسال نماز كسري و 2 ماه روزه كسري دارم، خداوند اگر توفيقتان داد و توانستيد انجام دهيد و يا اجير بگيريد و اگر نمي توانيد من از خداي تعالي بخشش مي طلبم «استغفرالله ربي و اتوب اليه بحق محمد و اله الطاهرين».
برادران در خاتمه متذكر مي شوم، بدانيد من دانسته و آگاهانه به اين راه آمده ام و چشمانم را باز گذاريد تا بدانند كوركورانه به جبهه نرفته ام و دستانم را از تابوت بيرون گذاريد تا دنيا پرستان بدانند كه از دنيا هيچ چيز جز اعمال نمي توان برد. از اينكه خيلي زحمت كشيديد معذرت مي خواهم خداوند همه شما را اجر عنايت فرمايد.
خداحافظ همگي شما، احمدرضا عباسي شب دوشنبه 1361/11/18
قـرارگـاه شـهـداء🇮🇷🇱🇧🇵🇸
ثواب اعمال امروز کانال رو هدیه میکنیم به روح شهید بزرگوار
# شهید_احمد_رضا_عباسی
🕊🕯🕊🕯🕊🕯🕊
شادی روح شهدا صلوات.