مــــــقـــــــــدمـــــــه:
شهید" عبدالعلی بهروزی را بیشتر بشناسیم
شهید" عبدالعلی بهروزی " وی در تظاهرات و راهپیمایی ها شرکت داشت و اعلامیه ها و عکس های امام خمینی را در سطح شهر و روستا پخش می کرد.بعد از پیروزی انقلاب اسلامی وارد سپاه پاسداران شد و از طریق همین نهاد مقدس در ۲۲ سالگی به خاطر حفظ اسلام و بنا به فرمان امام خمینی به جبهه های حق علیه باطل اعزام گردید. زندگی این شهید خوزستانی را در نوید شاهد بخوانید.

عبدالعلی بهروزی در سال ۱۳۳۸ در روستای زیدون از توابع شهرستان بهبهان به دنیا آمد پدرش حاج محمد و مادرش شهربانو نام داشت. وی اولین فرزند خانواده و بسیار ساکت و آرام بود پدرش از طریق کشاورزی نیاز خانواده را برطرف میکرد دوره ابتدایی را در دبستان شهید قناطیر آغاز نمود و با استعداد و باهوش بود و درش را به خوبی انجام میداد
دوره نوجوانی
پس از اتمام دوره ابتدایی و راهنمایی برای ادامه تحصیل به شهرستان بهبهان در است و دوره متوسطه را در دبیرستان ۲۵ شهریور آغاز کرد و پس از اخذ دیپلم در رشته ریاضی که مصادف با انقلاب بود راهی خدمت سربازی شد
شرکت در تظاهرات
وی در تظاهرات و راهپیمایی ها شرکت داشت و اعلامیه ها و عکس های امام خمینی را در سطح شهر و روستا پخش می کرد.بعد از پیروزی انقلاب اسلامی وارد سپاه پاسداران شد و از طریق همین نهاد مقدس در ۲۲ سالگی به خاطر حفظ اسلام و بنا به فرمان امام خمینی به جبهه های حق علیه باطل اعزام گردید
شرکت در عملیات ها
ایشان در بسیاری از عملیات ها از جمله: عملیات فتحالمبین، بیتالمقدس ،رمضان، والفجر مقدماتی و خیبر شرکت کرد . وی در جبهه چهار بار به شدت مجروح گشت و پس از انتقال به بیمارستان و بهبودی نسبی دوباره به جبهه بازگشت
شهادت
مسئولیت های ایشان در جبهه عبارتند از :مسئول محور جبهه شوش، مسئول محور لشکر ۱۵ امام حسن و فرماندهی تیپ ۱۵ امام حسن بود سرانجام در سوم فروردین ۱۳۶۳ در عملیات خیبر در جزیره مجنون به شدت مجروح شدند که پس از انتقال به بیمارستانی در شیراز پس از گذشت ۱۵ روز به شهادت رسید.
🕯@martyrscomp قرارگاه شهدا
شهید عبدالعلی بهروزی

زادگاهش «زیدون» از توابع بهبهان و تولدش ۱۳۳۸ است. از خانوادهای روستایی و تربیت شده دامان مادری است صالحه و صبور، و پدری زحمتکش و دلباخته آل علی(علیه السلام)، و شیفته انقلاب اسلامی.
وی از کودکی درد دین داشت و به گفته پدر بزرگوارش از سنین خردسالی مدام از ماجرای شهادت امام حسین(علیه السلام) و علل آن رویداد بزرگ میپرسید و میگفت: «بزرگ که شدم، انتقام خونش را میگیرم.» دوران تحصیلش را در زیدون، بندر دیلم و شهر بهبهان گذراند. پس از اخذ دیپلم ریاضی، مقارن با وقوع انقلاب اسلامی، راهی خدمت سربازی شد. عبدالعلی همپای نهضت حضرت امام خمینی(س) عشق و دلدادگی خویش را با شعارنویسی روی دیوارها و شرکت در تظاهرات و حضور در مساجد نشان داد. پس از پیروزی انقلاب اسلامی، از نخستین روزهای تجاوز رژیم بعث عراق به حریم مقدس انقلاب اسلامی ایران، عازم دیار حماسهها شد. یورش دلاورانه فتح سوسنگرد، بستان و جاننثاریهایش در شبیخون به دشمن، و حضور فعال و تعیینکنندهاش در عملیات کلیدی فتحالمبین گرفته تا سلحشوریهای عاشقانهاش در عملیاتهای بیتالمقدس، رمضان، والفجر مقدماتی و خیبر، همه برگی است از کتاب قطور عشق و حماسه. گرچه در عملیات فتحالمبین برادرش علی تا آسمان سبز شهادت پرواز کرده بود و در عملیات رمضان دیگر برادرش محمود، اسیر خصم شد، ولی شهادت و اسارت برادراش، خللی در اراده آهنین وی به وجود نیاورد.
سردار بهروزی از یاران سردار شهید دکتر مجید بقایی بود که لیاقتها و تواناییهای حیرتآورش در عرصه دفاع مقدس، او را تا جانشین فرماندهی تیپ ۱۵ امام حسن(علیه السلام) که تیپ سرافراز و سینهچاکان عاشورایی بود، بالا برد. وی مبتکر پایگاههای روی آب در منطقه جزیره مجنون بود. عبدالعلی فرماندهی بود که مهمترین اوصافش، صفای دل، بیقراری و خستگیناپذیری بود و با واژههای خواب و آسایش و سکون غریبه نداشت. او بعد از چند بار تحمل مصدومیت و جراحت سرانجام در تاریخ ۳/ ۱/ ۱۳۶۳ در حادثه بمباران جزیره مجنون، به شدت مجروح و به شیراز اعزام شد. اما پس از گذشت ۱۵ روز با تن پر از ترکش و تحمل درد و رنج فراوان، در مورخه ۱۵/ ۱/ ۱۳۶۳ جاودانه شد و تا عرش پرواز کرد. پیکر مجروح و زجرکشیدهاش در میان اشک و اندوه هزاران نفر از یاران، همسنگران و وفاداران به راهش، در بهبهان و زیدون تشییع و به خاک سپرده شد.
وصیت نامه
«هر کس مرا دوست دارد، عضو بسیج شود. و امام را یاری کند، در راه انقلاب بدون هیچ چشمداشتی شبانهروزی کار کنید کمبودها را تحمل کنید و سعی کنید با رونق دادن به کشاورزی و تلاش زیاد، کمبودها را جبران کنید. پروردگارا! هر روز عزیزانی را نزد خود میبری، من از پای فتادهای هستم که هنوز به سرمنزل مقصود نرسیدهام.»
🕯@martyrscomp قرارگاه شهدا
زندگی نامه سردار شهید عبدالعلی بهروزی
«عبدالعلی بهروزی» ، به سال 1338 در "روستای زیدون" از توابع "بهبهان" متولد شد. از خانواده ای روستایی وتربیت شده دامان مادری صالحه وصبور وپدری زحمتکش ودلباخته «آل علی(ع) » وشیفته انقلاب اسلامی. قد و قامتی کشیده داشت، ورزیده بود و چالاک. رخسارش با رنگ گندم های "زیدون" بود و چون رود مواج و جویبارهای آن سامان، زلال بود و پرخروش. ووصفش وصف عشق است وی از جمله خونین دلانی بود که از کودکی درد دین داشت وشقایقی بود که با داغ زاده شده بود. به گفته پدر بزرگوارش، از سنین خردسالی مدام از ماجرای شهادت «امام حسین(ع)» وعلل آن رویداد بزرگ می پرسید ومی گفت: « بزرگ که شدم انتقام خونش را میگیرم.» تحصیلات خود را تا دریافت دیپلم ریاضی در "سردشتِ زیدون" ،"بندر دیلم" و"بهبهان" گذراند و پس از اخذ دیپلم ریاضی، مقارن. با وقوع انقلاب اسلامی راهی خدمت سربازی شد.در میانه ی خدمت سربازی بود که شراره های نهضتِ حضرت روح الله ، سراسر ایران را فراگرفت و جرقه های آن در ضمیرِ پاکِ «عبدالعلی» آتشی روشن برافروخت. عبدالعلی همپای نهضت حضرت امام خمینی(ره) عشق ودلداگی خویش را با شعار نویسی روی دیوارها وشرکت در تظاهرات وحضور در مساجد نشان داد. پس از پیروزی انقلاب اسلامی از نخستین روزهای تجاوز رژیم بعث "عراق" عازم میادین جهاد اصغر شد و در یورش دلاورانه "فتح سوسنگرد"، "عملیات طریق القدس"، "عملیات فتح المبین" و نبرد تاریخی "الی بیت المقدس" و پس از آن "عملیات بیت المقدس"، "عملیات های رمضان"، "والفجر مقدماتی" و "خیبر" جنگید. برادرش «علی» در "عملیات فتح المبین" بود که بوی شهادت را به خانه ی پدری هدیه کرد و برادر دیگر، محمود نیز در "عملیات رمضان" به چنگ متجاوزان گرفتار شد. ولی شهادت واسارت برادران خللی در اراده آهنین وی به وجود نیاورد. «سرداربهروزی» از یاران «سردار شهید دکتر مجید بقایی» بود که لیاقت ها و توانایی های حیرت آورش در عرصه دفاع مقدس او را تا "جانشین فرماندهی تیپ۱۵ امام حسن(ع)" که تیپ دلاوران سرافراز و سینه چاکان عاشورایی بود، بالا برد. وی مبتکر پایگاه های روی آب در "منطقه جزیره مجنون" بود. «عبدالعلی» فرماندهی بود که مهمترین اوصافش صفای دل، بی قراری و خستگی ناپذیری بود و با واژه های خواب و آسایش و سکون سازگاری نداشت او بعد از چند بار تحمل مصدومیت و جراحت راهی بیمارستان گشت و ولی هر بار پیش از بهبودی کامل به جبهه باز می گشت سرانجام به تاریخ سوم فروردین سال 1363 در "منطقه عملیاتی جزایر مجنون" بر اثر آتش بار دشمن جراحت سختی برداشت و به "شیراز" اعزام شد و پانزده روز بعد با تن پر از ترکش و کشیدن درد و رنج فراوان در مورخه۶۳/۱/۱۵جاودانه شد و بال در بال ملائک گشود. پیکر مجروح و زجر کشیده اش در میان اشک واندوه هزاران نفر از یاران و همسنگران و وفاداران به راهش در "بهبهان" و زیدون تشییع و به خاک سپرده شد. «پاسدار شهید عبدالعلی بهروزی» در زمان شهادت ، "قائم مقام فرماندهی تیپ امام حسن(صلوات الله علیه)" بود
🕯@martyrscomp قرارگاه شهدا

سردار شهید عبدالعلی بهروزی جانشین فرمانده تیپ 15 امام حسنمجتبی (ع و برادر شهید علی بهروزی فرزند محمد است که در تاریخ بیست و دوم اردیبهشت ماه سال 1338 در روستای چشمه مراد دهستان درونک بخش زیدون از توابع بهبهان متولد شد.
وی اولین فرزند خانواده و بسیار ساکت و آرام بود پدرش از طریق کشاورزی نیاز خانواده را برطرف می کرد دوره ابتدایی را در دبستان شهید قناطیر سردشت زیدون آغاز کرد و با استعداد و باهوش بود و درش را به خوبی انجام می داد.
پس از اتمام دوره ابتدایی و راهنمایی برای ادامه تحصیل به شهرستان بهبهان رفت و دوره متوسطه را در دبیرستان ۲۵ شهریور آغاز کرد، پس از اخذ دیپلم در رشته ریاضی که مصادف با انقلاب بود راهی خدمت سربازی شد.
این دلیرمرد خوزستانی در میانه خدمت سربازی بود که شراره های نهضت حضرت روح الله، سراسر ایران را فرا گرفت و جرقه های آن در ضمیر پاک عبدالعلی آتشی روشن برافروخت.
شهید بهروزی پس از پیروزی انقلاب اسلامی از نخستین روزهای تجاوز رژیم بعث عراق عازم میادین جهاد اصغر شد و در فتح سوسنگرد، عملیات طریق القدس، عملیات فتح المبین و نبرد تاریخی الی بیت المقدس و پس از آن در عملیات های رمضان، والفجر مقدماتی و خیبر حضور داشت.
وی پس از حضور در جبهه چهار بار به شدت مجروح شد و پس از انتقال به بیمارستان و بهبودی نسبی دوباره به جبهه بازگشت.
سرانجام در تاریخ سوم فروردین ماه سال 1363 بر اثر آتش بار دشمن در جبهه جراحت سختی برداشت که به بیمارستانی در شیراز منتقل شد و در روز بیست و چهارم فروردین ماه بال در بال ملائک گشود.
پس از شهادت پیکر در خون نشسته سردار شهید عبدالعلی بهروزی با حضور اقشار مختلف مردم، خانواده های شهدا، ایثارگران، دوستان، آشنایان و بستگان در زادگاهش تشییع و آرام گرفت.

سردار شهید عبدالعلی بهروزی در سن 25 سالگی در منطقه عملیاتی جزیره مجنون شهد شیرین شهادت را نوشید و تربت پاکش در گلزار شهدای شهر سردشت زیدون زیارتگاه عاشقان است.
🕯@martyrscomp قرارگاه شهدا
درباره یک مرد بزرگ شهر سردشت زیدون شهید سردار عبدالعلی بهروزی
درباره سردار شهید بهروزی
زادگاهش زیدون از توابع بهبهان و سال تولدش ۱۳۳۸ است. از خانواده ای روستایی وتربیت شده دامان مادری صالحه وصبور وپدری زحمتکش ودلباخته آل علی(ع) وشیفته انقلاب اسلامی.

قد و قامتي كشيده داشت،ورزيده بود و چالاك.رخسارش با رنگ گندمهاي زيدون بود و چون رود مواج و جويبارهاي آن سامان،زلال بود و پرخروش. ووصفش وصف عشق است و :
شرح اين قصه مگر شمع برآرد به زبان ورنه پروانه ندارد به سخن پروايي
وی از جمله خونین دلانی بود که از کودکی درد دین داشت وشقایقی بود که با داغ زاده شده بود. به گفته پدر بزرگوارش،از سنین خردسالی مدام از ماجرای شهادت امام حسین(ع) وعلل آن رویداد بزرگ می پرسید ومی گفت:« بزرگ که شدم انتقام خونش را می گیرم.» دوران تحصیلاتش در سردشت زیدون ،بندر دیلم وشهر بهبهان گذشت. پس از اخذ دیپلم ریاضی، مقارن با وقوع انقلاب اسلامی راهی خدمت سربازی شد، عبدالعلی همپای نهضت حضرت امام خمینی(ره) عشق ودلداگی خویش را با شعار نویسی روی دیوارها وشرکت در تظاهرات وحضور در مساجد نشان داد. بعد از پیروزی انقلاب اسلامی از نخستین روزهای تجاوز رژیم بعث عراق به حریم مقدس انقلاب اسلامی ایران رخت بربست وعازم دیار حماسه ها شد تا شورمندي و ايمان عميق خود را در ستيز با حراميان بعثي بالنده تر كند. یورش دلاورانه فتح سوسنگرد، بستان وجان نثاریهایش در شبیخون به دشمن وحضور فعال وتعیین کننده اش در عملیات کلیدی فتح المبین گرفته تا سلحشوریهای عاشقانه اش در عملیاتهای بیت المقدس، رمضان، والفجر مقدماتی وخیبر همگی برگی است از کتاب قطور عشق وحماسه. گرچه در عملیات فتح المبین برادرش علی تا آسمان سبز شهادت پرواز کرده بود ودر عملیات رمضان دیگر برادرش محمود اسیر خصم شد، ولی شهادت واسارت برادران خللی در اراده آهنین وی به وجود نیاورد. سرداربهروزی از یاران سردار شهید دکتر مجید بقایی بود که لیاقتها وتوانایی های حیرت آورش در عرصه دفاع مقدس او را تا جانشین فرماندهی تیپ۱۵ امام حسن(ع) که تیپ دلاوران سرافراز وسینه چاکان عاشورایی بود، بالا برد. وی مبتکر پایگاههای روی آب در منطقه جزیره مجنون بود. عبدالعلی فرماندهی بود که مهمترین اوصافش صفای دل، بی قراری وخستگی ناپذیری بود وبا واژه های خواب وآسایش وسکون سازگاری نداشت اوبعد از چند بار تحمل مصدومیت وجراحت و نيز فرار از بستر بيمارستان، سرانجام در تاریخ۳/۱/۶۳ در حادثه بمباران جزیره مجنون به شدت مجروح وبه شیراز اعزام شد. اما پس از گذشت پانزده روز با تن پر از ترکش وکشیدن درد ورنج فراوان در مورخه۱۵/۱/۶۳ جاودانه شد وتاعرش پرواز کرد. پیکر مجروح وزجر کشیده اش در میان اشک واندوه هزاران نفر از یاران وهمسنگران ووفاداران به راهش در بهبهان وزیدون تشییع وبه خاک سپرده شد.
زنده وجاوید کیست؟کشته شمشیر دوست
کاب حیات قلوب از دم شمشیر اوست
گر بشکافی هنوز خاک شهیدان عشق
آید از آن کشته گان زمزمه دوست دوست
🕯@martyrscomp قرارگاه شهدا
خاطره ای از شهید بهروزی
شهيد عبدالعلي بهروزي و شهيد خداداد اندامي جهت كسب اطلاعات به محور عراقيها رفته بودند.چون به زبان عربي مسلط بودند،شكل و شمايل خود را هم مثل عراقيها كرده بودند.اين دو فرمانده شجاع بين فرماندهان عراقي نفوذ كرده بودند،هنگام صرف شام يكي از فرماندهان عراقي در حضور اين دو شهيد بزرگوار مي گويد: « در عملياتي كه تدارك ديده ايم بايد مادر بهروزي،اندامي و غلامي را به عزايشان بكشانم.»

نفر اول سمت راست شهید بهروزی - نفر سوم سمت چپ شهید اندامی
با تدبيري كه اين دو فرمانده شجاع داشتند،عمليات عراقيها با شكست روبه رو شد و همان فرمانده عراقي كه گفته بود:« بايد مادر بهروزي،اندامي و غلامي را به عزايشان بكشانم.» اسير شد و شهيد بهروزي او را شناخت و به او گفت:« آيا بهروزي،غلامي و اندامي را مي شناسي؟!»
در اين لحظه بود كه فرمانده عراقي متوجه مي شود و انگشت تعجب در دهان،كه آن شب بين بهروزي ،غلامي و اندامي بوده كه اين حرفها را به آنها زده بود.
التماس دعا.....
🕯@martyrscomp قرارگاه شهدا