🕊
🌹
دانشآشتیانی همیشه در مسائل درسی ممتاز بود و با آنکه ۱۷ سال بیشتر نداشت، معارف اسلامی را به خوبی میشناخت. قرآن، نهجالبلاغه و صحیفهسجادیه را بسیار مطالعه میکرد و با تفاسیر هم آشنا بود.
نظم، مهربانی، صداقت، راستگویی، وفای به عهد، وقتشناسی، استقلال فکری و پیگیری مستمر کارها و ذهن بسیار خلاق از جمله ویژگیهای اخلاقی و شخصیتی او بود.
شرکت مستمر در راهپیماییها، پخش اعلامیه، دیوارنویسی، مطالعه آثار ارزشمندی چون آثار دکتر شریعتی، شهید مطهری و رساله امام خمینی(ره) بخش دیگری از زندگی او را شامل میشد.
نکته قابل توجه در خصوص شهید دانشآشتیانی این است که چند سال بعد نیز نامزد او شهید حسن اجارهدار و پدر بزرگوارش شهید غلامرضا دانش نماینده مردم آشتیان در مجلس شورای اسلامی در حادثه هفتم تیرماه سال ۱۳۶۰ به شهادت رسیدند و با خون خود انقلاب اسلامی را بیمه کردند.
🌹🌹🌹
#شهیده_محبوبه_دانش_آشتیانی
🕊
قـرارگـاه شـهـدا 🇮🇷🇱🇧🇵🇸
شهید حسن اجارهدار، شهیده محبوبه دانشآشتیانی، شهید حجتالاسلام غلامرضا دانشآشتیانی
🌹🌹🌹
🕊
🌹
فهیمه دانش آشتیانی خواهر شهید درباره خواهرش میگوید🎤
محبوبه خیلی دختر خاصی بود. همیشه فکر میکنم چقدر خوب رفت و خوش به حالش که بسیاری از چیزها را ندید. اینها با رفتنشان راه را باز کردند. اگر آنها نمیرفتند، پایههای انقلاب محکم نمیشد. واقعا چه چیز بالاتر از اینکه انسان بداند دارد در راهی جانش را فدا میکند که شاید وضعیت بهتری برای آنهایی که پشت سرش میمانند، ایجاد کند.
در روز شهادتش وقتی همه به طرف خیابان کوکاکولا میرفتند، مردها به محبوبه گفته بودند: «شما برو اینجا نمان.» محبوبه به آنها جواب داده بود: «اگر کار درستی است که زن و مرد ندارد. اگر هم کار غلطی است که شما هم نباید بروید.»
در اوج راهپیمایی یکی از ماموران شاه، او را با گلوله هدف گرفته و به شهادت رساند.
🌹🌹🌹
#شهیده_محبوبه_دانش_آشتیانی
🕊
قـرارگـاه شـهـدا 🇮🇷🇱🇧🇵🇸
🕊
🌹
برادرش درباره او میگويد:🎤
«اگر بخواهم محبوبه را در چند كلمه معرفی كنم، كلمه اول كنجكاوی است. سريع قانع نمیشد. برای پيدا كردن حقيقت، سرسخت بود. به نظر من محبوبه سمبل جوانهای آن دوره است.»
از اين رو محبوبه برای يافتن پاسخ بيشتر سؤالات خود به قرآن، نهجالبلاغه و كتب دينی و مذهبی مراجعه میكرد.
آراستگی، نظم و مهربانی محبوبه فوقالعاده بود. با دیگران بسيار خوشبرخورد و مهربان بود. محبوبه پايينتر از خيابان سيروس، در يک كتابخانه مشغول به كار بود و برای بچههای جنوب شهر كتاب میبرد. او همواره در تلاش بود تا بچهها را با فرهنگ اسلامی و انقلابی آشنا كند.
اين شهيد يک حركت نو و انقلابی را در ميان كودكان و نوجوانان آغاز كرده بود و همهی همتش اين بود كه سربازان مخلص و وفاداری را برای انقلاب تربيت كند.
🌹🌹🌹
#شهیده_محبوبه_دانش_آشتیانی
🕊
🕊
🌹
یكی از دوستانش نقل می کند🎤
آراستگی، نظم و مهربانی محبوبه فوقالعاده بود. خیلی منظم بود. در اوج مبارزات، لباسهایش مرتب و آراسته بود. چادرش را در میآورد و به شكل بسیار منظمی تا میكرد. چهره بسیار ملیح و دلپذیری داشت. وقار و متانتش به شدت انسان را تحتتأثیر قرار میداد. صدا و لحنش هم گرمی خاصی داشت. وقتی هم كسی را میدید، در همان برخورد اول طوری رفتار میكرد كه انگار سالهاست او را میشناسد.
🌹🌹🌹
#شهیده_محبوبه_دانش_آشتیانی
🕊
🕊
🌹
در آن هنگام محبوبه دومين سال از دوران دبيرستان را پشت سر میگذاشت. جوانی انقلابی و خودجوش كه در اكثر صحنههای مبارزه حاضر میشد و درايت هميشگیاش او را در مسيری قرار میداد كه به آرزوی هميشگیاش، يعنی وصال معبود برسد. دانشآموز سنگر علم و مبارزه نامش برای هميشه در سنگر ايمان اراده پولادين زنان مبارز ثبت شد. محبوبه در جمع مردم تظاهركننده در ميدان ژاله (شهدا) در هفدهمين روز از شهريورماه سال ۱۳۵۷ در همان روزی كه جمعه خونين، نام گرفت، گلبرگهای وجودش در ميدان ژاله با خضابی از خون رنگين شد و پيكر پاكش در بهشت زهرا سلاماللهعلیها آرام گرفت.
🌹🌹🌹
#شهیده_محبوبه_دانش_آشتیانی
🕊
🕊
🌹
گل سرخ بهشت زهرا 🌹
مادر شهيد محبوبه آشتيانی چند روز قبل از آسمانی شدن دختر ۱۷ سالهاش در خواب میبيند كه برای ثبتنام كلاس درس به مدرسه رفته است. با اصرار از خانم مسئول میخواهد تا نامش را در كلاس بنويسد؛ اما مسئول ثبتنام دری را برای مادر شهيد میگشايد و از او میخواهد تا به منظره روبهرو نگاهی بيندازد. مادر شهيد محبوبه آشتيانی باغی را مشاهده میكند كه بینهايت بزرگ و زيباست. مادر شهيد میگويد: «آن روزی كه به بهشت زهرا رفتم تا پيكر شهيدم را تشييع كنم آن باغ گل سرخ برايم جلوه كرد. گلهای سرخ همان شهدا بودند كه فرزند من هم در كنارشان آرميده بود.»
🌹🌹🌹
#شهیده_محبوبه_دانش_آشتیانی
🕊
وبلاگ امامزادگان عشق(شهیده محبوبه دانش آشتیانی👇)
http://emamzadeganeshgh.ir/1400/02/03/%D8%B4%D9%87%DB%8C%D8%AF%D9%87-%D9%85%D8%AD%D8%A8%D9%88%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4-%D8%A2%D8%B4%D8%AA%DB%8C%D8%A7%D9%86%DB%8C