قـرارگـاه شـهـداء🇮🇷🇱🇧🇵🇸
#مـــــــــــــــــــــــــــقـــــــــــــــــدمــــــــــه
شهید ميرمنصور جهانگيرى فرمانده گروهان يکم ثارالله از گردان ويژه جندالله سنندج پدر ميرهوشنگ یکم اردیبهشت ماه سال 1342 در منطقه مغان به دنیا آمد و سیزدهم اسفند سال 1362 به درجه والای شهادت رسید.
سیده جهان خانم جلالی، مادر شهید میر منصور جهانگیری نیز ضمن بیان خاطراتی از دوران کودکی، نوجوانی و جوانی فرزندش تصریح کرد: او که از ۹ سالگی کار در کارگاه قالی بافی شروع کرده بود در دوران مبارزات انقلابی مردم ایران شبها دیر می آمد وقتی علتش را میپرسیدیم می گفت با بچه ها بودم. بعدا فهمیدیم که با دوستانش اعلامیه های حضرت امام خمینی(ره) را پخش میکرد و شعارهایی علی رژیم شاهنشاهی در دیوارها مینوشت.
وی اضافه کرد: میرمنصور از همان دوران کودکی به انجام فرایض دینی علاقه داشت و از دوران نوجوانی نماز شب می خواند، از لحاظ اخلاق و رفتار با تمام بچه هایم فرق داشت آرام، ساکت، دلسوز و با ادب بود و از همان دوران کودکی در کارهای خانه کمکم می کرد.
مادر شهید با بیان اینکه زحمات زیادی برای انقلاب و ایران کشیده شده است افزود: در این میان اگر ما زنان حامی و مشوق همسر و فرزندانمان نبودیم و به آنها دلگرمی نمی دادیم این انقلاب به پیروزی نمی رسید و ایران در هشت سال دوران دفاع مقدس نمیتوانست در دفاع از خاک ایران موفق باشد.
وی تصریح کرد: بعد از شهادت میرمنصور افتخار می کنم که فرزندم را در راه اسلام فدا کردهام و سعی می کنم رفتار و گفتارم مطابق با خواسته های او و در شأن فداکاری پسرم باشد.
ميرهوشنگ جهانگیری، نیز پدر شهید، ادب، حجب و حیا و شجاعت را از خصوصیات بارز فرزندش عنوان کرد و گفت: منصور پسر باجرأت و شجاعی بود. با همه خانواده با محبت و احترام رفتار می کرد، هیچ وقت ندیدم که به صورت من و مادرش مستقیم نگاه کند.
وی افزود: خوشحالم که کارکنان جهاددانشگاهی با صداقت و علی رغم مشغله فراوان، فرصتی را برای دیدار با خانواده های شهدا و ایثارگران اختصاص می دهند که مایه دلگرمی است.
میرینصرجهانگیری، برادر شهید نیز در این دیدار با اشاره به نحوه شهادت برادرش تصریح کرد: در منطقه عملیاتی تنها فردی که با تیر قناسه به شهادت رسید برادرم میرمنصور بود طوری که تیر از لبه قرآن جیبی اش گذشته و به قلبش اصابت کرده بود.
وی یاداور شد: هر چه داریم از رشادت های شهدای والا مقام است گویی آنها از سوی خداوند انتخاب شده بودند.
برادر شهید اظهار کرد: قرآن جیبی شهید که تیر از لبه آن گذشته یکی از یادگاری های آن شهید است که به موزه شهدا اهدا شده است.
گفتنی است شهید ميرمنصور جهانگيرى، فرمانده گروهان يکم ثارالله از گردان ويژه جندالله سنندج، یکم اردیبهشت ماه سال ۱۳۴۲ در روستای "شاه تپه سی" منطقه مغان به دنیا آمد و سیزدهم اسفند سال ۱۳۶۲ در حال اعزام به عملیات در منطقه سنندج بر اثر اصابت گلوله به قلبش مجروح و در راه اعزام به بیمارستان سنندج به شهادت رسید. پیکرش پس از انتقال به اردبیل در گلزار غریبان به خاک سپرده شد.
امثال جهان خانم حسینی در کشورمان کم نیستند که فرزندشان را برای حفظ اسلام به میدان پیکار با دشمن راهی کردند و وقتی خبر شهادتش را شنیدند فاطمه و زینبوار دست به آسمان برداشته شکر کردند که خدا قربانیشان را پذیرفته است.
این گذشت و ایثار دل میخواهد نه دلیل و مادران شهدا چه زیبا دل به دریا زدند و فرزندشان را با عشق خود به قتلگاه عشق فرستادند و جز پیکری خونین در تابوت چوبی مزین به پرچم سه رنگ ایران عایدشان نشد.
در هشت سال دفاع مقدس حماسه، همراهی، همدلی، صبوری، ترغیب و پاکبازی مادران ایرانی چنان عظیم و ستودنی است که بیتردید در تاریخ ایران بیبدیل و بینظیر است و همانند صدر اسلام و کربلا در ان بسیار است.
شهید میرمنصور جهانگیری هفدهم اسفند ماه 1362 در حال اعزام به عملیات در منطقه سنندج بر اثر اصابت گلوله به قلبش مجروح و در راه اعزام به بیمارستان سنندج به شهادت رسید و پیکرش پس از انتقال به اردبیل در گلزار غریبان به خاک سپرده شد.