11.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شهدا را با خواندن زیارتنامه شان زیارت کنید .
🌷اَلسَّلامُ عَلَیکُم یَا اَولِیاءَ اللهِ وَ اَحِبّائَهُ
🌷 اَلسَّلامُ عَلَیکُم یَا اَصفِیَآءَ اللهِ وَ اَوِدّآئَهُ
🌷اَلسَلامُ عَلَیکُم یا اَنصَارَ دینِ اللهِ
🌷 اَلسَلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ رَسُولِ اللهِ
🌷 اَلسَلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ اَمیرِالمُومِنینَ
🌷اَلسَّلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ فاطِمَهَ سَیِّدَهِ نِسآءِ العالَمینَ
🌷اَلسَّلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ اَبی مُحَمَّدٍ الحَسَنِ بنِ عَلِیٍّ الوَلِیِّ النّاصِحِ
🌷اَلسَّلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ اَبی عَبدِ اللهِ
🌷بِاَبی اَنتُم وَ اُمّی طِبتُم
🌷وَ طابَتِ الاَرضُ الَّتی فیها دُفِنتُم
وَفُزتُم فَوزًا عَظیمًا
🌷فَیا لَیتَنی کُنتُ مَعَکُم فَاَفُوزَمَعَکم
پاسدار شهید "محرم ابراهیمی قدسی" بيستم خرداد 1341، در روستاي صدقيان از توابع شهرستان سلماس به دنيا آمد. پدرش محبوب و مادرش گلستان نام داشت. تا پايان دوره راهنمايي درس خواند. به عنوان پاسدار در جبهه حضور يافت. چهارم اسفند 1362، در جزيره مجنون عراق به شهادت رسيد. پیکرش مدت ها در منطق برجا ماند و یکم بهمن 1376، پس از تفحص در شهرستان زادگاهش به خاك سپرده شد.
شهید محرم ابراهیمی در روستای صدقیان سلماس چشم به دنیا آمد و تحصیلات ابتدایی را در روستای صدقیان سلماس به اتمام رسانید تحصیلات راهنمایی را در سلماس به پایان رسانید. در همان اوایل حکومت انت اسلامی بر علیه رژیم ستمگر پهلوی به همراه خانواده اش شرکت می کرد.
در همان اوائل تشکیل کمیته به فعالیت انقلابی ادامه داد بعداً بلافاصله در سال 59 وارد سپاه سلماس گردید ، شهید با ورود به سپاه آموزشهای نظامی را در آموزشگاههای سپاه و بسیج در پادگان قدس شروع کرد و مهارت زیادی را در جهت آموزش از خود نشان داد تا اینکه در سال 62 در جزایر مجنون به شهادت رسید، پیکر شهید 13 سال جنازه ایشان مفقودالاثر گردیده بود و در سال 75 بالاخره در کربلای ایران در سال 75 تشییع گردید.
فرازی از وصیت نامه شهیدابراهیمی
بسم ا.. الرحمن الرحیم
«در راه خدا با مال و جان خود بر جهاد برخیزید باشید از رستگاران»
خدایا، خدایا، تا انقلاب مهدی(عج)، خمینی را نگهدار
انتهای پیام/
قـرارگـاه شـهـدا 🇮🇷🇱🇧🇵🇸
ثواب فعالیت امروز کانال هدیه به روح مطهر
# شهید_محرم_ابراهیمی
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
ان شاءالله شفاعتشون شامل حال تک تکمون
🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊
شادی روح شهدا صلوات.
🕊🏴🥀🕊🏴🥀🕊🏴🥀