💎رسول خدا (صلیاللهعلیهوآلهوسلّم) فرمود:
یا علی؛ عدهای از مردان قریش درباره فاطمه مرا ملامت کردند و گفتند که ما از فاطمه خواستگاری کردیم اما تو ما را منع نمودی و او را به ازدواج علی بن ابیطالب درآوردی. من در جواب آنها گفتم: سوگند به خداوند که من شما را منع نکردم و به عقد علی در نیاوردم بلکه خدا شما را منع کرد و فاطمه را به عقد او درآورد. همانا جبرئیل بر من نازل شد و گفت یا محمد؛ خداوند میفرماید اگر علی را نیافریده بودم هر آینه بر روی زمین از حضرت آدم و بعد از او (تا قیامت)، برای فاطمه همشانی نبود.
📗شیخ صدوق، عیون اخبار الرضا (علیهالسّلام) ج۱ ص۲۰۳
10.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اجازه ندهید که یه عدهای با تکیه به نام آزادی منکرات را، فحشا را، بیبندوباری را در جامعه رایج کنند‼️
همهی مسئولین بخشهای مختلف کشور در این زمینه مسئولند!!
بسم رب الشهداء
.
آن شب من هم سر پست خوابم برده بود اما محمد من را تنبیه نکرد. وقتی همه رفتند، به سمت او رفتم و گفتم :《 محمد آقا ! من هم با اینها بودم.》
نگاهی به من کرد. منتظر جواب بودم. البته حدس می زدم که چرا من را تنبیه نکرده باشد. من مدتی مربی عقاید و قرآن بودم. محمد گفت :《 این ها نیروی عادی هستند. مسئولیت شان هم با من است . اما شما سرباز امام زمانی . تکلیف این ها با من است ،تکلیف شما هم با خود آقاست. شما فرماندت کسی دیگر است.》
.
اینها گفت و رفت. همانجا ایستادم و خجالت کشیدم.
.
#شهید_محمد_رضا_تورجی_زاده.
.
#کتاب_به_نام_مادر
.
بسم رب الشهداء
.
حتی در هوای سرد زمستان که همه ی نیروها دو پتو روی خود می انداختند، محمد به یک پتو اکتفا می کرد و می گفت :《 وقتی راحت بخوابم، برای نماز سخت بیدار می شوم.》
.
#اشاره به اهمیت نماز
.
#شهید_محمد_رضا_تورجی_زاده.
#کتاب_به_نام_مادر
.
1_3624999017.mp3
3.32M
یه کنج از حرم بهم جا بده
دلم تنگته خدا شاهده
هوای حرم هوای بهشت
ببر کربلا به جای بهشت
🎙#حسین_طاهری
─━━━⊱❅✿•❅•✿❅⊰━━━─
✳️ گریه باید عزمآفرین و حرکتدهنده باشد
🔻 گریه بر #امام_حسین علیهالسلام، و همینطور گریه بر فراق #امام_زمان (عج) باید #عزمآفرین و #حرکتدهنده باشد، نه گریه از سر ناامیدی و عجز و ناتوانی. #منتظر_ظهور نباید ساکت و خموده فقط بر فراق امام زمان گریه کند، بلکه گریه باید در او ایجاد سوز و عطش و درنتیجه، ایجاد تحرک کند. چنین اشک و آهی است که مایهی تداوم نهضت امام حسین علیهالسلام و حیات نهضت عاشورا خواهد بود؛ همانگونه که #امام_سجاد و سایر ائمه علیهم السلام بعد از ایشان با گریه بر مظلومیت امام حسین علیهالسلام، نهضت عاشورا را زنده نگه داشتند.
🔺 احیای امر #اهلبیت علیهمالسلام از طریق مجالس و ذکر مصیبت و گریه بر ایشان میسر است. به تعبیر امام خمینی(ره): گریه کردن بر شهید، زنده نگه داشتن نهضت است. این که در روایات هست که کسی که گریه کند یا بگریاند یا تباکی کند، برای این است که... این نهضت امام حسین علیهالسلام را دارد حفظ میکند.
👤 استاد محمدرضا عابدینی
📚 ادب عاشقی ص92
#محرم
#امام_حسین
#امام_زمان
─━━━⊱❅✿•❅•✿❅⊰━━━─
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 برای دلتنگی حاج قاسم...
─━━━⊱❅✿•❅•✿❅⊰━━━