eitaa logo
مصابیح
880 دنبال‌کننده
33.6هزار عکس
17.8هزار ویدیو
690 فایل
کانال خبری،تحلیلی،بصیرتی مصابیح ویژه قشر نخبه جامعه با ما بروز باشید. ارتباط با مدیر: @Masabihmodir
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚫️ حضور سیدمحمدمهدی پسر سیدحسن نصرالله روی آوار خانه‌اش در منطقه حارة‌حریک ضاحیه بیروت
♦️ بسیج در تمامی بحران‌های کشور حضور موثر داشته است امام جمعه اصفهان 🔹️ نیروهای بسیجی در همه عرصه‌ها و شرایط بحرانی کشور بدون هیچ چشم داشتی در شهرها و روستاهای دیگر حضور پیدا می‌کنند. 🔹️ نیروهای مردمی ما خالصانه و بدون هیچ چشم داشتی برای دین و ایمان به میدان می رفتند و ساختن و تربیت چنین انسان‌هایی کار سپاه است.
♦️ یوسف پزشکیان مشاور و دستیار رئیس جمهور شد/همشهری
۷ آذر ۱۳۹۹ شهید فخری زاده دانشمند هسته‌ای توسط صهیونیست‌ها ترور شد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسکادران جنگنده ارتش روسیه در حال بمباران مواضع شورشیان تروریست در سوریه در حال پیشروی هستند گزارش شده است که شورشیان سوری تنها 15 کیلومتر با شهر حلب فاصله دارند.
10.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📍دلیل عجیب بی‌صدا بودن سرود ملی فرانسه 🔹‌اینقدر متن سرود شرم‌آوره که تو بازی‌های فوتبال فقط آهنگش پخش میشه!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😢 دست کم ۱۰۰ نفر از شیعیان شهید شدند در طی حمله تروریستی چند روز قبل در پاراچنار 📌از مردم مظلوم پاراچنار چه می‌دانید؟
🔴سردار اسدی: ایران از آتش‌بس حمایت کرد ♦️‌معاون قرارگاه خاتم‌الانبیاء:ایران از آتش‌بس حمایت کرد چون خواست لبنان و اعلام پیروزی حزب‌الله بود. ♦️‌اسرائیل می‌خواست با شروط آتش‌بس، شکستش را جبران کند اما حزب‌الله شروطش را تحمیل کرد. ♦️‌این آتش‌‌بس به صورت ۱۰۰ درصدی مطلوب نیست اما در مجموع از آن استقبال کردیم. ♦️رژیم صهیونیستی باید تجاوز خود به غزه را متوقف و از آنجا هم عقب‌نشینی کند. ♦️‌جبهه مقاومت پیگیر توقف جنایات رژیم صهیونیستی در غزه است. آتش بس در غزه باید فوراً محقق شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️قالیباف: افزایش حقوق کارگران و کارمندان و بازنشستگان را بین ۲۰ تا ۳۰ درصد پیش بینی کردیم رئیس مجلس شورای اسلامی در اولین نشست خبری: 🔹همه تلاش خود را کردیم تا در بودجه ۱۴۰۴ حقوق و خدمات به اندازه تورم باشد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️خودم هم به یک فوریت لایحه مشاغل حساس رای ندادم/ اگر جای آقای ظریف بودم با ظرافت کنار می‌رفتم قالیباف: 🔹حضور ظریف خلاف قانون است. 🔹وفاقی که با رای نیاوردن لایحه یک فوریتی بهم بخورد نباشد بهتر است. 🔹ما در نظارت مچ گیری نمی کنیم، جنس نظارت ما با سازمان بازرسی متفاوت است