10.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔆استعداد عجیب و متحیرکننده پسر مبتلا به اوتیسم در برنامه محفل
👆پسر مبتلا به اوتیسم که سوالات عادی و ساده را نمیتواند پاسخ دهد اما حافظ کل قرآن است، میزبانان برنامه محفل را حیرت زده کرد
🌹ای کاش که قسمت بشود یک شب قدری
🌹بین قمر و شمس بگویم بعليٍ بعليٍ بعلي
#اللهم_عجل_لولیڪ_الفرج
♦️جزئیات جدید از فوت دکتر پرستو بخشی در نورآباد
دادستان دلفان:
🔹دکتر پرستو بخشی، متخصص قلب و عروق بود که خبر درگذشت او در بیمارستان دلفان ۴ فروردین منتشر شد.
🔹پرونده اولیه مطابق موازین قانونی و بهعلت عدم اعلام نظریۀ پزشکی قانونی با عنوان مرگ مشکوک در شعبۀ بازرسی این شهرستان برای فوت دکتر بخشی تشکیل شد.
🔹هیچگونه مورد جنایی در محل کشف جسد دکتر بخشی یافت نشدهاست، اما شواهدی مبنیبر خودکشی این پزشک وجود دارد.
🔹پروندۀ فوت دکتر بخشی به پزشکی قانونی لرستان ارسال شدهو نتیجۀ بررسی علت فوت این پزشک طی چند روز دیگر اعلام میشود.
🔹دکتر بخشی بهدلیل فوت پدرومادر و برخی مشکلات به وزارت بهداشت برای انتقال طرح پزشکی از لرستان به تهران مراجعه کرده اما موفق به تغییر محل طرح خود نشدهاست.
🔹طبق بررسیهای قضائی وی فاقد هرگونه مشکلی در دلفان بوده و حتی رضایت خود از مردم و کادر درمان این شهرستان را نیز با نزدیکانش مطرح کردهاست.
🔹هیچگونه پیام تهدیدآمیزی از تلفن همراه دکتر بخشی در بررسی قضائی مشاهده نشدهاست و فقط جلد چند قرص در اتاق طبابت او پیدا شدهاست.
#شهدشهادت
با هم زیاد فوتبال بازی میکردیم. بارها توی فوتبال به رفتار او دقت میکردم. هیچگاه از محدودهی اخلاق خارج نشد.
بارها دیده بودم که نَفْسِ خودش را مورد خطاب قرار میداد. میگفت: کی میخوای آدم بشی؟!
بار اولی را که با هم فوتبال بازی کردیم فراموش نمیکنم. من هرچه میخواستم از او توپ را بگیرم نمیشد. آنقدر قشنگ دریبل میزد که همیشه جا میماندم. من هم از قانون نامردی استفاده کردم! هر بار که به من نزدیک میشد پایش را میزدم تا بتوانم توپ را بگیرم. از طرفی میخواستم ببینم این آدم خودساخته عصبانی میشود یا نه!
یک بار خیلی بد رفتم روی پای سید. نقش بر زمین شد. وقتی بلند شد دیدم دارد ذکر میگويد! بعد از بازی رفتم پیش سید و از او معذرت خواهی کردم. خندید و گفت: مگه چی شده؟! خب بازیه دیگه، یک موقع من به تو میخورم، یک موقع برعکس. بعد هم خندید و رفت.
📚 برگرفته از کتاب #علمدار | زندگینامه و خاطرات سردار شهید #سیدمجتبی_علمدار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اذان صبح روز نوزدهم ماه رمضان
حرم نجف اینطوری میشه...
در عالم بالا این ندا سر داده میشود:
تهدَّمَت واللهِ ارکانُ الهُدی، قُتِل ابنُ عمِّ المصطفی، قُتِل علیٌّ المرتضی
بخدا ارکان هدایت فروریخت، پسر عمّ پیغمبر را کشتند، علی مرتضی را بهشهادت رساندند... 😭
🔴اصلاحات اقتصادی مشترک مسعود نیلی و میخائیل گورباچف
✍ حسین زمانی میقان
⏪میخائیل گورباچف، آخرین رئیسجمهور شوروی، آغازگر اصلاحات اقتصادی نئولیبرال در روسیه بود. در واقع، گورباچف را میتوان مجری پروژه گذار از کمونیسم به لیبرالیسم دانست. به همین سبب، غربیها علاقه زیادی به او پیدا کرده بودند. سال ۱۹۸۷ مجله تایم او را به عنوان مرد سال انتخاب کرد. سال ۱۹۹۰ نیز جایزه صلح نوبل را به او دادند. جالب اینکه کمیته نوبل رسما اعلام کرد که این جایزه، نوعی پشتیبانی از «گذار» است.
▪️گورباچف که محبوب قلب سران غرب شده بود، به شدت از سوی آنها و نیز صندوق بینالمللی پول و بانک جهانی تحت فشار بود تا سیاست شوک درمانی را با سرعت اجرا کند. ۲۱ دسامبر ۱۹۹۰ صندوق بینالمللی پول گزارشی ۲ هزار صفحهای از اقتصاد شوروی تهیه کرد و در آن نوشت که اصلاحاتی که گورباچف تاکنون انجام داده، صرفا یک سری اصلاحات سطحی است و باید این اصلاحات عمیقتر شود.
▪️ژوئیه ۱۹۹۱ که گورباچف برای اولین بار در اجلاس گروه ۷ شرکت کرد، پیام متفقالقول سران این گروه به وی این بود که باید شوکدرمانی را به صورت ریشهای اجرا کند. گورباچف درباره آنچه در این اجلاس شنیده بود، نوشت: «پیشنهادهای آنان، چه از نظر شتاب و چه از نظر روشهای گذار، حیرتآور بود». اسنادی منتشر شده است که نشان میدهد گورباچف به صورت جدی نگران فشار سنگین اجرای این سیاست روی مردم بوده، اما سرانجام به آن تن داده است.
▪️حضرت امام خمینی(ره)، با مشاهده پروژهای که گورباچف برای گذار از کمونیسم به لیبرالیسم کلید زده بود، در اولین روز سال ۱۹۸۹ میلادی، نامهای خطاب به وی نوشتند و ضمن استقبال از انگیزه وی برای تحول، از او خواستند حال که قصد تجدید نظر در مکتب کمونیسم را دارد، در سیاست دینزدایی تجدیدنظر کند: «مشکل اصلى کشور شما مسئله مالکیت و اقتصاد و آزادى نیست. مشکل شما عدم اعتقاد واقعى به خداست. همان مشکلى که غرب را هم به ابتذال و بن بست کشیده و یا خواهد کشید».
▪️امام، گورباچف را انذار دادند که از کمونیسم به لیبرالیسم پناه نبرد: «امروز دیگر چیزى به نام کمونیسم در جهان نداریم. ولى از شما جداً مىخواهم که در شکستن دیوارهاى خیالات مارکسیسم، گرفتار زندان غرب و شیطان بزرگ نشوید... اگر بخواهید در این مقطع تنها گرههاى کور اقتصادى سوسیالسیم و کمونیسم را با پناه بردن به کانون سرمایه دارى غرب حل کنید، نه تنها دردى از جامعه خویش را دوا نکردهاید، که دیگران باید بیایند و اشتباهات شما را جبران کنند».
▪️اما همان اصلاحات اقتصادی که گورباچف در شوروی کلید زد، در ایران نیز توسط یک طیف خاص در داخل سازمان برنامه و بودجه، دنبال میشد. مسعود نیلی، جزو تیم اجرای اصلاحات نئولیبرال در اقتصاد ایران است که از اوایل دهه ۶۰ در پی اجرای این سیاستها بودند و با روی کار آمدن هاشمی رفسنجانی، سرانجام موفق شدند این سیاستها را پیادهسازی و در کشور نهادینه کنند.
▪️نیلی در کتاب «اقتصاد سیاسی جمهوری اسلامی»، به صراحت از شباهت اصلاحات مد نظر خود با اصلاحات گورباچف در شوروی پرده برداشته است: «نظر سازمان برنامه، اجرای سختتر سیاستهای آزادسازی بود. این موضع در مقایسه با اصلاحات اقتصادی زمان گورباچف در شوروی، بیشتر قابل درک و فهم است. در آن زمان هم، یکی از مواردی که گورباچف با اتحادیه اروپا و کشورهای غربی مطرح میکرد، این بود که اگر بخواهم اصلاحات اقتصادی را در کشورم اجرا کنم، چون این کار همراه با یکسری فشارها بر روی مردم خواهد بود، احتیاج به منابعی دارم که بتوانم کالاهای مصرفی را در اختیار مردم قرار دهم. وی بر روی این خواسته خود اصرار زیادی داشت و اگر اشتباه نکنم، رقمی حدود ۲۰ میلیارد دلار برای تامین کالاهای مصرفی مردم که بتواند پشتوانه سیاست اصلاحات اقتصادی باشد را پیشنهاد داده بود. ما هم در آن زمان، شبیه وضعیت گورباچف در شوروی را داشتیم».
🔴در اینستا کم مصیبت داشتیم بلاگرهای عرفانی هم پیدا شدند
◾️متاسفانه در سایه عدم مدیریت فضای مجازی و کوتاهیهای جدی ما در ارتباطگیری با مردم و عدم پاسخ به نیازهای فطری انسان امروز و درغبار جنگهای شناختی عرصه برای رشد قارچی پیامبران نوظهور در قالب انسان رسانههای مجازی ایجاد شده است و نمیشود به این راحتی از کنار این مساله رد شد چرا که هرچقدر جامعه دینی در مقابل انحرافات عرفانهای نوظهور خود ایمنی بالایی داشت، برعکس در این پدیده منحوس جامعه دینی هم میتواند به یک خماری عمیق فرو رود و تریبون ومرید همین پیامبران جدید شود.
🔺ماهیت عارفهای اینستاگرامی
عرفانهای جدید که انسانرسانهها با جذابیتهای اغواگرانه اینستاگرامی، تکنیکهای روانشناسی، با شناخت دقیق جامعه و خلاهای آن شروع میکنند و تلاش میکنند مخاطبی که به دنبال راه فراری از اجرای احکام شریعت است را سرخوشانه وارد رابطه عرفانی کاذب با خدا کرده و اتفاقا به دنبال مناسک سازی و پیاده سازی یک شریعت جدید هستند. این انسان رسانهها هر چقدر از شریعت الهی کوتاه میآیند بر عکس احکام و قوانین جدید از پوشش گرفته تا ذکرهایی که شبیه اذکار دینی است اما منابع آن مشخص نیست استفاده میکنند و توهمات غیر قابل باوری را در مخاطب به وجود میآورند.
بنده به صراحت میگویم اینها ورژنهای پیشرفته بلاگرهای مذهبی صورتی هستند که با سرعت و صراحت بیشتر از پشت پردههای منحوس میگویند و او را به قهقرا میکشند. حال عجیب تر آن است که نه تنها نظارتی به آنها نمیشود بلکه آنها فرصت برگزاری همایشهای عجیب هم دارند.
✍عالیه سادات