🔴تشکر رهبر معظم انقلاب از رویکرد تبیینی دکتر #جلیلی
آقای دکتر سعید جلیلی عصر امروز با رهبر انقلاب اسلامی دیدار کرد
✏️ حضرت آیتالله خامنهای در این دیدار ضمن تشکر از رویکرد تبیینی آقای دکتر جلیلی در عرصه رقابتهای انتخاباتی و همچنین ایجاد زمینه برای شور و شوق مردمی بیشتر در انتخابات، برای وی آرزوی موفقیت کردند.
فقط کسی میتونست با یقین بگه با اومدن جلیلی بورس بدون شک قرمز خواهد شد که اسپانسرهاش بتونن بورس رو سبز کنن!
فتامل...
#ذینفعان_تورم
🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قیافه عجیب ظریف امروز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حاشیه جالب اولین سخنرانی پزشکیان بعد از انتخابات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پزشکیان: اگر رهبری نبود من رئیسجمهور نمیشدم
یعنی چه؟!🤔
6.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 محمدجواد ظریف: آقای پزشکیان از این پس رئیس جمهور همه مردم ایران است
سخنرانی ظریف در حرم امام:
🔹️دو هفته پیش اعلام کردم که شنبه آقای پزشکیان رو رئیس جمهور پزشکیان خواهیم خواند
🔹️آقای پزشکیان از امروز رئیس جمهور همه ی مردم است
🔹️از امروز درخواست ها و مطالبات همه مردم را دنبال خواهد کرد
🚨 وزیر خارجه آمریکا، پیششرطهای احیای مذاکرات با دولت پزشکیان را اعلام کرد!!
⚠️ به گزارش سرویس سیاسی #روزنامه #صبح_ایران، آنتونی #بلینکن، وزیر خارجه آمریکا با اشاره به درخواست دولت ایران و شخص مسعود #پزشکیان، پیششرطهای مذاکره مجدد با ایران را اعلام کرد.
▪️او با استقبال از این تصمیم ایران، گفت: اگر ایران میخواهد به مسیر مذاکره باز گردد، پیششرطهایی را باید در نظر بگیرد.
▪️بلینکن اذعان کرد: ایران باید روابط خود با #روسیه و #چین را قطع و فروش سلاح و نفت به این کشورها را متوقف کند.
▪️همچنین، ایران باید به تمام بندهای برنامه جامع اقدام مشترک (#برجام) برگردد و اجازه بازرسی بیقید و شرط تاسیسات اتمی را بدهد.
▪️وزیر خارجه آمریکا تاکید کرد: ایران همچنین باید از کلیه معاهدات بینالمللی مانند #بریکس و #شانگهای خارج شود.
▪️وی با اشاره به آنچه که او ضرر به منافع #آمریکا و #اسرائیل برشمرد، تصریح کرد: ایران باید قبل از شروع مذاکره، تمام صدمات به منافع آمریکا و اسرائیل را که از سوی نیروهای نیابتیاش در یمن، عراق، سوریه و حزبالله لبنان و نیز عملیات #وعده_صادق انجام شده، در اسرع وقت جبران نماید.!!
▪️او همچنین با اشاره به چندین پیششرط دیگر برای دولت #ایران، در پایان گفت: هیچ تضمینی برای #تعلیق_تحریمها قبل از به نتیجه رسیدن مذاکرات، وجود ندارد و هیچ پیششرطی از ایران را نخواهد پذیرفت.
9.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 پزشکیان: به همۀ رایدهندگان به آقای جلیلی میگویم الان زمان رفاقت برای ایران است
🔹بیایید دستبهدست هم دهیم به مهر و میهن خویش کنیم آباد. کسانی که به من رای دادند یا ندادند برای من برابر هستند.
🔹تعهد میدهم گوش شنوایی برای صدای شما باشم.
@Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سخنگوی شورای نگهبان: گزارش تخلفی که نتیجۀ انتخابات را تحت تاثیر قرار دهد دریافت نکردهایم.