🔴 سلیمانِ صرد خزاعی زمانت را بشناس...
🔻 وقتی به قیام امام حسین علیه السلام نگاه میکنیم میبینیم که تمام مولفه های لازم برای پیروزی در کف میدان را در اختیار داشتند، اما چه عاملی باعث شد آنگونه در کربلا با تعداد اندکی از یارانش به شهادت برسند؟!!! چه شد که پیروزی قطعی کف میدان، تبدیل به فجایع و جنایات صحرای کربلا شد؟!
🔻 اینجاست که نقش خواصِ جامعه هویدا و وزن آنان در پیروزی و شکست آشکار میشود. اگر خواصی همچون سلیمانِ صرد خزاعی در تدابیر راهبردی خود در مدیریت شیعیان کوفه اشتباه نمیکرد، #قطعا یزید و ابن زیاد نمیتوانستند قیام اباعبدالله رو کمر بشکنند.
🔻سلیمان صرد خزاعی با 3 خطای راهبردی هم امام زمانش را به قتلگاه فرستاد و موجبات شهادت جمع کثیری از شیعیان کوفه را فراهم کرد و باعث شد با بی تدبیری خود، ابن زیاد در کوفه قدرت بگیرد و یزید در شام
1️⃣ زمانی که هنوز جای پای ابن زیاد در کوفه محکم نشده بود، مسلم بن عقیل، نائب امام زمان فرمان جهاد داد و تدبیرش این بود که امروز باید کوفه را بگیریم و آماده ورود امام حسین علیه السلام کنیم. اما سلیمان اجتهاد کرد و گفت: نه، باید صبر کنیم تا امام حسین بیاد و بعد قیام کنیم...
♦️ این اشتباهش هم موجب شهادت نائب امامش شد و هم ابن زیاد را در کوفه مسلط کرد.
2️⃣ زمانی که میتوانست شیعیان کوفه را برای یاری امام حسین علیه السلام به کربلا بفرستد، سکوت کرد و همین امر باعث شد امام حسین علیه السلام در کربلا تنها بماند و آنگونه به شهادت برسد. اگر سلیمان قیام میکرد و با دهها هزار شیعه به سمت کربلا میرفت قطعا حادثه کربلا شکل دیگری رقم میخورد.
3️⃣ پس از شهادت امام حسین علیه السلام نیز خطای راهبردی سومش را انجام داد و با سوار شدن بر موج احساسات شیعیان، بسیاری از آنان را به قتلگاه عین الورده برد و شهید کرد. در حالی که میتوانست دست در دست مختار دهد و با تدبیرِ معقولانه او هم شیعیان را قدرتمندتر کند در جهت اداره جامعه و هم راحت تر قاتلین امام حسین علیه السلام قصاص شوند.
🔻 حضرت آقا در همین خصوص میفرمایند: "اما کسانی از خواص، به کربلا هم نرفتند. نتوانستند بروند؛ توفیق پیدا نکردند و البته، بعد مجبور شدند جزو توّابین شوند. چه فایده؟! وقتی امام حسین علیهالسّلام کشته شد؛وقتی فاجعه اتّفاق افتاد؛ وقتی حرکت تاریخ به سمت سراشیب آغاز شد، دیگرچه فایده؟! ... ببینید! از هر طرف حرکت میکنیم، به خواص میرسیم. تصمیمگیری خواص در وقت لازم, تشخیص خواص در وقت لازم، گذشت خواص از دنیا در لحظهی لازم، اقدام خواص برای خدا در لحظهی لازم. اینهاست که تاریخ و ارزشها را نجات میدهد و حفظ میکند! در لحظهی لازم، باید حرکت لازم را انجام داد. اگر تأمّل کردید و وقت گذشت، دیگر فایده ندارد."
✅ سلیمان صراد خزاعی، یک مصداق است، یک شاخص است، یک نمونه است از خواصی که نمیتوانند در لحظهی لازم تصمیم درست را برای پیروزی جبهه حق بگیرد و با این غفلت باعث میشوند جبهه حق، طعم تلخ شکست را بارها و بارها بچشد...
✅ باید سلیمان صرد خزاعی های زمان مان را بشناسیم و مراقب باشیم در تبعیت از آنان قرار نگیریم و الا هم از امام زمانمان غافل میشویم و پس از غفلت شهادتمان نیز بی فایده و بی ثمر خواهد شد...
سید احمد رضوی
🔴مدینه به مرکز معروفترین رقاصّان تبدیل شده بود
♦️امام خامنه ای:«یکی از مسائلی که عامل اصلی چنین قضیهای [شهادت امام حسین (علیهالسّلام)] شد، این بود که رواج #دنیاطلبی و #فساد و فحشا، #غیرت_دینی و حسّاسیتِ مسؤولیت ایمانی را گرفت. این که ما روی مسأله فساد و فحشا و مبارزه و نهی از منکر و این چیزها تکیه میکنیم، یک علّت عمدهاش این است که جامعه را تخدیر میکند.
♦️همان مدینهای که اوّلین پایگاه تشکیل حکومت اسلامی بود، بعد از اندک مدّتی به مرکز بهترین موسیقیدانان و آوازخوانان و معروفترین رقاصّان تبدیل شد؛ تا جایی که وقتی در دربار شام میخواستند بهترین مغنّیان را خبر کنند، از #مدینه آوازه خوان و نوازنده میآوردند!» ۱۳۷۴/۱۰/۰۵
🔴زنان را از مقام شرافت پایین کشیدند.
♦️امام خمینی (ره):ظلم ها کردند به زن،زن را از آن مقام شرافت و عزت که داشت پائین کشیدند،زن را از آن مقام معنویت که داشت شئی کردند. به اسم آزادی، آزاد زنان و آزاد مردان، آزادی را از زن و مرد سلب کردند.زن ها و جوانان ما را فاسد الاخلاق کردند.
♦️شاه برای زن این خاصیت را قائل بود که گفت، (زن باید فریبا باشد،) البته با آن نظر حیوانی که او داشت، با آن نظر جسمانی، مادی، حیوان پست که او داشت زن را نظر می کرد (باید فریبا باشد) .
📚صحیفه نور،جلد 6،صفحه 185-186
🔴رضاخان، مُهره انگلیس برای مقابله با دین و سنتها
♦️امام خامنه ای:«#رضاخان را انگلیسیها از میان فوج قزاق پیدا کردند. به یک قُلدر بیباک و بیمحابا احتیاج داشتند آوردند... آن ضربهای را که میخواستند به #دین، به #روحانیت، به سنتهای قدیمی و ملی این کشور و به پایههای دینی و اعتقادی این کشور بزنند، به وسیلهی او زدند. چون آدم بیباک و گستاخی بود، به درد آنها میخورد!» ۱۳۷۷/۰۲/۰۲
♦️«رضاخان در سال ۱۳۱۴ هنگامی که حرکت مردم و #علما را دید، حرکت مردم را سرکوب کرد و علما را دستگیر نمود و واقعهی مسجد #گوهرشاد را پیش آورد!»
http://l1l.ir/1x-7
🗓 بیست و یکم تیر سالروز قیام مسجد گوهرشاد و روز «#حجاب و عفاف»
⁉️ قیام مسجد گوهرشاد چرا و چگونه اتفاق افتاد؟
۲۱ تیرماه؛ سالروز قیام گوهرشاد و روز عفاف و حجاب
🕌 واقعه #مسجد_گوهرشاد تجمع مردم مشهد در تیر ماه سال ۱۳۱۴ در مسجد گوهرشاد در اعتراض به قانون تغییر لباس توسط رضاخان بود که توسط نیروهای دولتی سرکوب شد.
♦️ علت اصلی این تحصن اعتراض به اجباری شدن #کشف_حجاب و کلاه شاپو و سیاستهای تغییر لباس، و حصر آیت الله سید حسین قمی (در پی اعتراض به قوانین تغییر لباس) بود.
♦️ در ۲۰ تیرماه، درگیری اولیه در مسجد #گوهرشاد باعث شهادت ۲۰ نفر شد. پس از آن بر تعداد متحصنین افزوده شد و بین ۱۵ تا ۲۰ هزار نفر در مسجد گوهرشاد و اطراف آن گرد آمدند.
♦️ فردای آن روز در ۲۱ تیرماه و پس از آنکه تلاش نظامیان برای متفرق کردن جمعیت با مقاومت مردم رو به رو شد، راههای ورود و خروج به مسجد گوهرشاد بسته و دستور شلیک صادر شد.
♦️ بدین ترتیب این تحصن به شدت سرکوب و بیش از ۱۶۰۰ نفر شهید شدند. پس از این واقعه روحانیان سرشناس مشهد دستگیر شدند و تبعید شدند و به دستور رضا شاه برخی از روسای ادارات مشهد تغییر کردند.
🔆 ویژه #هفته_عفاف_و_حجاب
13.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👆دکتر علی اکبر عرب مازار، اقتصاددان، استاد تمام دانشگاه شهید بهشتی:
♦️فرض کنید #برجام همین الان درست شد!
فرض کنید رابطه با امریکا برقرار شد، همه تحریمها هم لغو شد! رابطه بانکی هم برقرار شد، مرگ بر آمریکا هم تعطیل شد!
⁉️بعد چی؟!
🔸مگه همین الان ترکیه با امریکا و اسراییل رابطه نداره؟ تو خیابانهای ترکیه هرطور خواستی میتونی بگردی، عضو ناتو هم هست پس چرا تورم ترکیه ۸۰ درصده؟!
🔹"۳+۲"؛ گزینههای معاون اولی دولت پزشکیان چه کسانی هستند؟!
🔻(۲۰ تیرماه ۱۴۰۳)
▪️در میان گزینههایِ جدی برای معاون اولیِ مسعود پزشکیان اسامی مختلفی مطرح میشود که باید مولفههای متفاوتی را برای وجود یا عدم وجودِ این اسامی در نظر گرفت.
▪️گزینههای همطیفِ سیاسی با مسعود پزشکیان که در جلسات مختلف توسط وی اسامیشان مطرح شده و یا توسطِ رهبرانِ جریانهای سیاسیِ همسو به او معرفی شدند عبارتند از؛
▪️محمدرضا عارف
▪️علی طیب نیا
▪️محمد شریعتمداری
🔻به زودی در مورد این سه گزینه و خاستگاه اصلیِ آنها و حمایتگران مهمِ این افراد بیشتر خواهم نوشت.
▪️سناریوی ابقاء "محمد مخبر" در معاونت اولی نیز مطرح است که در صورتِ تحققِ شرایطِ خاصی، هم پزشکیان و هم مخبر به آن تنخواهند داد آنهم برای مدت محدودی.
🔻در مورد مقصد بعدی مخبر پس از رفتنِ از معاون اولی نیز، مجموعه های مختلفی مطرح است که به آن خواهم پرداخت.
▪️از "حسین دهقان" نیز به عنوان گزینهی دیگر معاونت اولی سخن به میان آمده که البته حضورش در دولت برای جایگاه وزارت کشور برجستهتر است.
▪️البته دهقان باید ریسکِ دلکندن از صندلی شمارهی یک بنیاد را برای حضورش در دولت بپذیرد که جسارت بالایی میخواهد!
⭕️پس فعلا یادداشت میکنیم؛
۱.محمدرضا عارف
۲.علی طیبنیا
۳.محمد شریعتمداری
و
۴.محمد مخبر
۵.حسین دهقان
سه + دو
#علی_قلهکی
🔻این مگر لیسانس برق قدرت پردیس فنی شهید عباسپور نبود؟
🔸 به کدام دانشگاه میخواهد برگردد؟ منظورش این است که برود ارشد MBA اش را در علم و صنعت تمام کند؟ عجب گرفتاری شدیم. نکند این را هم با این سوابق علمی درخشان جایی هیات علمی کرده باشند؟
از ویکی پدیا:
🔸وی دانشآموخته کارشناسی مهندسی برق گرایش قدرت از دانشگاه صنعت آب و برق است.
🔹وی همچنین پس از پایان دوران وزارت خود، در مقطع کارشناسی ارشد رشته MBA دانشگاه علم و صنعت مشغول به تحصیل شد.