4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نجات معجزهآسای کودک عراقی با تلاش تیم پزشکی هلالاحمر مستقر در کربلا
🔸 تیم درمانی هلالاحمر مستقر در کربلای معلی، جان کودک عراقی آسیبدیده در حادثه آسانسور را که دچار خونریزی شدید شده بود، نجات دادند.
🔸 این کودک که بر اثر حادثهای در آسانسور دچار تروما و خونریزی شدید شده بود، در وضعیت بحرانی به درمانگاه موقت کتابخانه مرکزی شهر کربلا منتقل شد.
🔸 تیم پزشکی جمعیت هلالاحمر بلافاصله اقدامات احیای قلبی، ریوی (CPR) را آغاز کرده و موفق به بازگرداندن علائم حیاتی وی شدند.
🔸 پس از تثبیت وضعیت حیاتی و انجام مراقبتهای اولیه، کودک جهت ادامه روند درمان تخصصی با آمبولانس هلالاحمر به بیمارستان الحسین(ع) کربلا منتقل شد.
☑️ @Masaf
6.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 چطور جهان از این رویداد بیخبر است؟
☑️ @Masaf
🔻 ارتش اسرائیل: حزبالله توافق آتشبس را نقض کرد و ارتش با قدرت علیه آن اقدام خواهد کرد.
☑️ @Masaf
🔻حادثه امنیتی برای کشتی در جنوب غرب یمن
🔹سازمان عملیات تجارت دریایی انگلیس (UKMTO) اعلام کرد که گزارشی درباره وقوع حادثهای برای یک کشتی در فاصله ۹ مایل دریایی جنوبغرب بندر المخا در یمن دریافت کرده است.
🔹بر اساس این گزارش، کشتی مذکور با قایق سطحی بدون سرنشین هدف حمله قرار گرفته و این حمله باعث آتشسوزی در آن شده است.
🔹طبق این گزارش، خدمه کشتی نجات پیدا کرده اما خود کشتی غرق شده است.
☑️ @Masaf
🔻 پس از کشتهشدن تعدادی از سربازان اسرائیلی در کمین نیروهای مقاومت، ارتش رژیم صهیونیستی برای ساکنان شهرک المنصوری در جنوب لبنان هشدار تخلیه صادر کرد.
☑️ @Masaf
هدایت شده از هیئت و موکب مع امام منصور
10.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صحبت های پایانی با استاد علی اکبر رائفی پور در مسیر به نجف
موکب مع امام منصور
@masafmokeb
🔴 یک مقام ارشد کشورهای حاشیه خلیج فارس به سیانان گفت که احتمال رسیدن ایالات متحده و ایران به یک توافق موقت در روز جمعه، "50-50" است!
☑️ @Masaf
5.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سیب زمینی و خوراکش با ما عراقیها
و موشکش با شما ایرانیها
☑️ @Masaf
8.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥تعریف خندهدار کاخ سفید از جنگ؛ سناتور آمریکایی: ما جنگ راه میاندازیم و اسمش را میگذاریم عملیات غیرجنگی!
☑️ @Masaf
12.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚡️افول قدرت آمریکا به روایت مهرزاد بروجردی؛ ایران تنها کشوری است که در برابر زیادهخواهیهای ترامپ ایستاده و او را به چالش کشیده است!
🟡اذعان تحلیلگر سیاسی در صدای آمریکا:
دولت آمریکا به پنج دلیل خواهان پایان جنگ است: «نامحبوب بودن جنگ در افکار عمومی آمریکا، افزایش هزینههای اقتصادی، کاهش ذخایر تسلیحاتی، فشار و لابی گسترده کشورهای منطقه بهویژه عربستان برای پایان جنگ و ضربه به وجهه ترامپ»؛ چراکه ایران نخستین کشوری است که در برابر قلدری ترامپ ایستاده و او را به چالش کشیده و حاضر به تسلیم نیست.
🟡پیشبینی من این است که دولت ترامپ در نهایت به توافقی برای بازگشایی تنگه هرمز از طریق توافق ایران و عمان رضایت دهد و احتمالاً موضوع هستهای نیز به نتیجه نرسد و به سالهای آینده موکول شود.
☑️ @Masaf
8.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻🔻لگوییها در اربعین
🛑 تحقق راه حق با ظهور حضرت حجت امکانپذیر است
☑️ @Masaf
10.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹مین دریایی چه شکلیه؟
🔹چطوری باهاش تنگه میبندند؟
☑️ @Masaf