4_5940809625799492505.mp3
زمان:
حجم:
20.3M
سخنرانی صوتی استاد رائفیپور
موضوع : چهار شخصیت کربلا (جلسه ۲)
☑️ لینک فایل تصویری
https://t.me/masaf/70150
تاریخ: ۱۳۹۱/۴/۴
مکان: #مشهد - حسینیه انصار الحسین
☑️ @masaf
♨️ ویژه #تاسوعا و #عاشورا منتشر شد
🔊 انواع مداحی های جدید از محرم ۱۴۰۰ در قالب #استوری و مداحی #استودیویی زیبا ویژه پخش در خودرو از مداحان مشهور
👤 لطفا در کانال مداحی موسسه مصاف عضو شوید و محتوای آن را نشر دهید
صفحه اینستاگرام مداحی اهلبیتمدیا👇
http://Instagram.com/ahlebeytmedia
در کانال تلگرام مداحی زیر عضو شوید👇
t.me/joinchat/UQI3OzmqLVrO4YXc
عباس، مشتاق پرواز بود
امروز سالروز شهادت «عباس بابایی» است؛ کسی که بیش از ۳٠٠٠ ساعت پرواز و ۶٠ عملیات جنگی موفق داشت و بنیانگذار سوختگیری هوایی با هواپیمای F14 بود.
عباس بابایی سال ۱۳۲۹ در شهرستان قزوین متولد شد. دوره ابتدایی و متوسطه را در همان شهر گذراند. در سال ۱۳۴۸ به دانشکده خلبانی نیروی هوایی راه یافت و پس از گذراندن دوره آموزش مقدماتی، برای تکمیل دوره به آمریکا اعزام شد.
او در ۹ آذر ۱۳۶۲ به درجه سرهنگتمامی ارتقا یافت و به سمت معاونت عملیات فرماندهی نیروی هوایی منصوب شد و به تهران عزیمت کرد.
وی پس از چهار سال رزم در مقام معاونت عملیات نیروی هوایی، در ۸ اردیبهشت ۱۳۶۶ به درجه «سرتیپی» ارتقا یافت.
عباس بابایی صبح روز پانزدهم مردادماه سال ۶۶ (روز عید قربان) به همراه یکی از خلبانان نیروی هوایی (سرهنگ نادری) برای شناسایی منطقه و تعیین راهکار اجرای عملیات، با یک فروند هواپیمای آموزشی F5 از پایگاه هوایی تبریز به پرواز درآمد و وارد آسمان عراق شد.
پس از انجام مأموریت، به هنگام بازگشت، در آسمان خطوط مرزی، هدف گلولههای تیربار ضدهوایی خودی قرار گرفت، از ناحیه سر مجروح شد و در دم به شهادت رسید.
☑️ @Masaf
16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ماجرای اطاعت شهید بابایی از سرباز پادگان
☑️ @Masaf