🎥 انتشار تصاویر عملیات حزبالله علیه صهیونیستها
🔹جنبش مقاومت اسلامی لبنان، تصاویر حمله به پایگاه «المالکیه»، خودروی نظامی صهیونیستها و تسلط بر بالگرد اشغالگران را منتشر کرد.
🆔 @Masaf
هدایت شده از صٌبح ایران
📌بررسی کنشگری زنان در مجلس شورای اسلامی (شماره یازدهم)
🔹مجلس یازدهم با ترکیبی از جریان اصولگرایان در حالی با مشارکت ۴۲ درصدی شروع به کار کرد که اگرچه این مشارکت پایینترین سطح از حضور مردمی بود؛ اما عنوان رهبری مبنی بر انقلابی بودن مجلس در این دوره، مسئولیت را در تامین آنچه که وصف شدهاند دو چندان میکرد. نسبتِ ثقیلی که رهبری میان نمایندگان و این مجلس برقرار کرده بود، برآمده از حضور جوانانی آمادهی خدمت، متخصص و البته منقادِ انقلاب بود.
🔹ابتدای شکلگیری مجلس یازدهم، مصادف با سالهای پایانی دولت مطرودِ تدبیر بود. انتظار میرفت که مجلس اصولگرایان، دولت را از طریق ابزارهای قانونی خود، بابت ترک فعلها، خسارتهای سنگین به کشور، سوءمدیریتها و ... به مرحلهی پاسخگویی کشانده و بغضهایی که به امانت از مردم نمایندگی میکنند را در زمان مسئولیت با سکوت پس نزنند؛ که گویا تمامی فریادها برای زمانی است که مسئول نیستند!
🔹اما از مهمترین نقاط قوت این مجلس، شناخت اولویتهای کشور بود. شناختی که یکی از خروجیهای با ارزش آن منجر به تصویب قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریمها به حساب میآمد. قانون جهش تولید دانشبنیان، قانون جوانی جمعیت و تعالی خانواده، اصلاح قانون بانک مرکزی و تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار و ... از دیگر نقاط قوت این دوره از مجلس بود.
🔹از نقاط ضعف این دوره از مجلس به مواردی هم چون، تقدم طرحها بر لوایح و یا دخالت و اصرار نمایندگان بر جابه جایی معاون سیاسی وزیر کشور، ضعف در بُعد نظارت، ضعف در پاسخگویی و شفافسازی مسائلی از قبیل: اعطای خودروهای شاسیبلند به نمایندگان مجلس و ... میتوان اشاره نمود. این در حالی بود که رهبری طی جلساتی با نمایندگان در خصوص تقدم لوایح بر طرحها و یا عدم دخالت نمایندگان در انتصابات دولتی، تاکیداتی داشتند که وقعی به آنان نشد.
🔹اما فراکسیون زنان مجلس با زعیمی از تبار اندیشه و نفسِتازهای که مسائل زنان را نه عامیانه دید و نه عامیانه برای تحلیل آن گام برداشت. نفسِتازه به تعبیری، برآمده از تخصص مبتنی بر عقبهی علمی پژوهشی در حوزه زن و خانواده، به جوانی، به ایده و رویکردی بدیع، به وامداری از انقلاب و ... اختصاص دارد.
🔹در اَدوار مجالس مختلف پس از انقلاب، کم نبودند نمایندگان زن قانونگذاری که تنها یک دور در مجلس حضور داشتند و کم نبودند کسانی که بیصدا آمدند و بیصدا رفتند. اما برخی با وجود تک دورهای بودن، کمترین اثرگذاریشان تغییر رویکردها بود. به بیانی، سیرهی متداول زنان نماینده تا پیش از این مجلس، تنها از حیث زن بودن و گاهاً فارغ از تخصص خود، کشیدن دستی بر سر مسائل زنان و پیگیری موضوعاتی با شدت و ضعف بوده است. دردِ اثرگذاری زنان قانونگذار در مجلس را نه در کمیت حضور باید جُست و نه در راههای برون رفتی همچون ایجاد کمیسیون زنان، که در مجلس هشتم فراکسیون زنان در قالب طرح پیگیر آن بود. درد، نداشتن عقبهی علمی پژوهشی بسیاری از زنان نماینده در حوزه زنان است که با این وصف نمیتوانند پرچمدار شایستهای برای پیگیری امور زنان در مجلس باشند. مادامی که عقبهی علمی نباشد، شناخت درست و صحیحی از مسائل نیست به همین ترتیب، کمکی در جهت ارائه برنامههای مفید و کارآمد برای حل مسائل زنان صورت نمیگیرد و این قبیل مسائل به همین شکل در گرداب رویکردهای جریانی با موضوعاتی از پیش طراحی شده؛ دور باطل میخورند. (با احترامی سترگ به همهی زنان کنشگری که از مجلس اول تا مجلس دوازدهم و از هر جریانی، قدمهای شایستهای برای تعالی و پیشرفت زنان و خانواده برداشتند)
هدایت شده از صٌبح ایران
🔹صحبت رهبری مبنی بر پیگیری مسائل اساسی کشور در حوزه زن و خانواده، نقطهعطفِ رویکرد متمرکز بر حل مساله بود. رسیدگی قانونی به موضوع ارتقای امنیت زنان، از جمله مسائل اساسی که ضمن بیان دغدغهی رهبری، سالهای متمادی مسکوت مانده بود. سرانجام این ضمیر پریشان در قالب لایحه و با عنوان «پیشگیری از آسیبدیدگی زنان و ارتقای امنیت آنان در برابر سوءرفتار» ضمن تصویب در کمیسیون اجتماعی، کلیات آن در مجلس یازدهم نیز مورد تصویب قرار گرفت.
🔹بررسیهایی که در خصوص عملکرد زنان در مجالس مختلف داشتیم، حاکی از طرحها و برنامههایی بود که به قول الهه کولایی (نماینده مجلس ششم) هر کس از ظن خود در پی تامین منافع عمومی حرکت میکند. این یعنی، لزوماً برنامه و طرحها میتوانند در زمره مسائل اساسی نباشند، کما اینکه در مجلس قبل یکی از مسائل مورد پیگیری زنان نماینده حضور زنان در ورزشگاه و ... بود. به بیانی یکی از راههای شناخت مسائل اساسی، مبتنی بر عمومیت و اثرگذاری آنان در سطح کشور است. به همین فراخور تاکید میشود نه تنها شناخت و ترسیم صحنه مهم است که درک و دریافت باید و نبایدها مبتنی بر اساسیترین مسائل نیز از اهمیت فراوانی برخوردار است. زیرا در این مسیر است که تجزیه و تحلیل در راستای حل مساله اتفاق میاُفتد.
🔹ذکر این نکته اغراق نیست اگر بگوییم در این دوره برخلاف اَدوار گذشته، رفتار سیاسی برآمده از تخصص در حوزه زن و خانواده نه تنها مسالهسازی سوئی را در برنداشت که به لحاظ رویکرد و کنش، اتفاقی قابل مثال برای دورههای بعد بود.
✍️نجوا
👈#یادداشت
👈بررسی کنشگری زنان در مجلس شورای اسلامی (شماره اول)
👈بررسی کنشگری زنان در مجلس شورای اسلامی (بخش دوم)
👈بررسی کنشگری زنان در مجلس شورای اسلامی (شماره سوم)
👈بررسی کنشگری زنان در مجلس شورای اسلامی (شماره چهارم)
👈بررسی کنشگری زنان در مجلس شورای اسلامی (شماره پنجم)
👈بررسی کنشگری زنان در مجلس شورای اسلامی (شماره ششم)
👈بررسی کنشگری زنان در مجلس شورای اسلامی (شماره هفتم، هشتم، نهم)
👈بررسی کنشگری زنان در مجلس شورای اسلامی (شماره دهم)
👈قوهای که از کنشگری در مسائل زنان بازماند (شماره دوازدهم)
🇮🇷منتظران صبح ایران فردا
💠@sobh_iran
هدایت شده از مصاف اصفهان
#رویداد_کافینو
#تخفیف_ویژه_کافینو
#عید_بیعت
موسسه مصاف اصفهان برگزار میکند:
💠یک روز در هفته کلی هیجان
💯 دورهمی متفاوت وهیجانانگیز با بازی های شاد و مهیج ویژه دختران نوجوان درکافهبازی کافینو
🏆رقابت، چالش، هیجان و اتفاقات باحال
🎁این هفته تخفیف ویژه ۶۰ درصد بمناسبت آغاز امامت امام زمان (عج)
❌ ویژه دختران نوجوان ۱۴ الی ۱۸ ساله
🕰 زمان چهارشنبه ۲۸ شهریور ماه از ساعت ۱۶ الی ۱۸
🏛آدرس:خیابان جی،کوچه مثقالی(۴۳)،پلاک ۴۰
موسسه تمیم انتظار (مصاف اصفهان )
❌مهلت ثبتنام تا ۲۷ شهریورماه
🌐 لینک ثبت نام:
https://formafzar.com/form/vdjli
✅ کانال رسمی مصاف اصفهان
✅ @masaf_esfahan
هدایت شده از بُرنا پِلاس
5.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بنظرتون هدف از خلقت انسان چی بوده؟🧐
اصلا برای چی ما بوجود اومدیم🤔
تو این زندگی چیکار باید کنیم❓
بیاید بریم این ویدیو رو باهم ببینیم🏃🏻
#نقشه_راه
#فایل_تصویری 🎥
☄️کانال واحد نوجوان مؤسسه مصاف(برنا پلاس)
🔗تلگرام | ایتا | سروش | اینستاگرام | توییتر
هدایت شده از سوپر اپلیکیشن ۱۲ | App 12
📖 #منوی_احادیث
(مهدی) کسی است که از آسمان نداکنندهها او را به نام، ندا کنند و به وی دعوت نماید به گونهای که همه اهل زمین آن ندا را بشنوند و میگویند: «آگاه باشید که حجت خدا در کنار خانه خدا ظهور کرده است.»
📚منبع: کمالالدین و تمامالنعمه، ج ۲ ،ص ۳۷۲
🌐 سوپر اپلیکیشن ۱۲
@app12_official
هدایت شده از سوپر اپلیکیشن ۱۲ | App 12
❓ حدیث بالا از چه کسی نقل شده است؟
۱) امام علی «علیهالسلام» 💚
۲) امام رضا «علیهالسلام» 💛
۳) پیامبر اکرم «صلواتاللهعلیه» 🤍
لطفاً پاسخ درست را به آیدی زیر بفرستید 👇
@app12_admin
هدایت شده از افق
❇️ سکولاریزم از منظر خداشناسی
💠 قطعاً گوشهای از نزاع سکولاریزم با دین سیاسی به شناخت خدا و تعریفی که از آن حقیقت متعالی ارائه میدهند، باز میگردد. اینکه دین میتواند در زندگی فردی و جمعی و حتی در شئون سیاسی این عالم نظر بدهد، بستگی به این دارد که آن دین را کدام خدا فرستاده باشد!
#دین_و_سیاست
#نقد_سکولاریزم
🔆 کانال ادیان، فرق و قومیتهای مؤسسه مصاف (افق)
تلگرام| اینستاگرام | ایتا