فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 خلاقیت در بازارپسند کردن محصولات
🔹️ یک شرکت ساخت قالبهای فانتزی برای محصولات کشاورزی آنها را برای مناسبتهای خاصی نظیر هالووین، ولنتاین و... با شکل جمجمه انسان، قلب و ... تولید میکنند که مطمئنا بازار خوبی خواهد داشت.
🔹️ یک چنین کارهایی ساده در ارزش افزوده محصولات، مشتری پسندی آن و روشهای بازاریابی تاثیری مستقیم خواهد داشت.
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
⭕️ عطش بیآبی در کنار رود بشار
🔹روستای توت نده از توابع شهرستان دنا با جمعیتی افزون بر دو هزار نفر در بالادست رود خروشان بشار با کمبود آب شرب روبهرو است.
🔹حفر چاه آب شرب روستای توت نده به عنوان یکی از بزرگترین روستاهای استان کهگیلویه و بویراحمد ۲۴ ماه پیش با شرکت حفار انعقاد قرارداد شد ولی به دلیل معارض اجتماعی این پروژه اجرایی نشده است./ تسنیم
#بحران_مدیریت_آب
#وزارت_نیرو
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
⭕ تیلاپیا سومین گونه آبزی پرورشی جهان
🔷 تیلاپیا در سومین گروه آبزیان پرورشی جهان با بیش از ۶ میلیون تن قرار دارد.
🔹️با توجه شرایط مناسب کشور ما برای رشد این گونه پربازده، انتظار میرود مسئولین امر با توجه به مسائل زیست محیطی جهش تولید این ماهی را در کشور رقم بزند.
#امنیت_غذایی
#تیلاپیا
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 روش پیوند جالب
🔹️ در پیوند تاجی سر پایه پیوند قطع شده و پیوندک به این شکل روی آن قرار میگیرد.
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
⭕ سردرگمی میان اتحادیههای دامداری
🔹️در حالی که شرایط فعلی قیمت شیر و نهادههای دامی مورد قبول دامدار نیست با این حال تفاوت نگاه در اتحادیههای دامداری نسبت به این موضوع دیده می شود:
🔴 آقای نعمتی، رئیس هیات مدیره اتحادیه دامداران، طبق مصاحبه با ایلنا، درخواست افزایش قیمت مصوب شیر را دارد. اما از طرفی آقای مجتبی عالی، رئیس اتحادیه تعاونیهای کشاورزی دامداران با غیر کارشناسی خواندن مصوبات آزاد سازی تعرفه نهاده هایی مانند سبوس، آن را سبب افزایش قیمت تمام شده شیر خوانده و خواستار لغو این دست مصوبات شده است.
🔹️ظاهراً اختلاف و دودستگی میان اتحادیههای وابسته به دامداری درحال افزایش است. لذا انتظار میرود دولت با کنار گذاشتن انفعال در این وضعیت، مدیریت بازار را در دست گرفته و با حذف سیاست نهادههای دونرخی فسادزا، سیاستهای حمایتی خود از مصرف کننده و تولیدکننده را به شکلی موثرتر اعمال کند.
#قانون_تمرکز
#مدیریت_واحد_زنجیره
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
⭕️ فرهنگسازی واقعی در راستای ایجاد جذابیت برای اشتغال به کشاورزی
🔹متوسط سنی کشاورزان ایرانی بالای 53 سال است و این نشان دهنده عدم جذابیت این حرفه برای جوانان جویای کار است. با توجه به رو به پایین بودن سهم اشتغال در بخش کشاورزی، ایجاد جذابیت و جذب نیروی انسانی جوان در این بخش اهمیت بسیاری دارد. این موضوع به قدری دارای اهمیت است که کشورهایی مثل آمریکا با اجرای طرحهای حمایتی، کشاورزان جوان را تقویت میکنند تا به این عرصه وارد شوند. این برنامهها از ارتقای سطح درآمد کشاوران گرفته تا ترویح فرهنگ مزرعه داری را شامل میشود. اما در راستای فرهنگسازی ایجاد جذابیت برای اشتغال در بخش کشاورزی ایران اقدامات درخور توجهی صورت نگرفته و عموم جامعه شاغلین در بخش کشاورزی ایران را افرادی بیسواد و یا سطح پائین جامعه متصور هستند.
🖋دیدگاه فائو و حمایت آمریکا از کشاورزان جوان
🔹بنا به اظهار کارشناسان فائو کشاورزی میتواند بیشتر از یک شغل خانوادگی مطرح بوده و کارایی اقتصادی و اجتماعی بالاتری داشته باشد (FAO, 2013). رسانههای اجتماعی، فیلمهای هالیوودی، اجتماعات منطقهای، اتحادیههای کشاورزی و غیره در آمریکا بهگونهای عمل کردهاند که مزرعهداری بهعنوان یک شغل خانوادگی پذیرفتهشده است. این فرهنگ اجتماعی و نهادینه شدن اعتقاد بر دنبال کردن شغل پدری در آمریکا باعث شده تا جوانان تحصیلکرده نیز به دنبال بهبود شغل خانوادگی باشند و این به یک سبک زندگی تبدیل شده است. فائو دو راهکار اصلی را برای فرهنگسازی و هدایت جوانان به سمت کشاورزی ارائه میدهد: 1) تشویق طولانیمدت و مؤثر برای انتقال مالکیت زمین و مدیریت مزرعه از نسلی به نسل دیگر و 2) تسهیل دسترسی جوانان به زمین برای شروع نخستین شغل خود.
🔹کشاورزی بهعنوان یک شغل خانوادگی دارای چالش¬های بسیار زیادی است؛ چه در سطح مزارع کوچک و چه در سطح زمینداران بزرگ. و یکی از بزرگترین چالشهایی که در هر خانواده رخ خواهد داد انتقال مدیریت خواهد بود. در صورت فرهنگسازی صحیح، امریکا توانسته جوانان را به کار در بخش کشاورزی علاقه¬مند نماید و این از طریق تشویق صحیح به سبک زندگی مزرعهداری بوده است. از طرف دیگر سودآوری ادامه ی شغل خانوادگی نسبت به تغییر وضعیت بسیار بیشتر بوده و رغبت به حفظ مزارع بسیار بیشتر از فروش زمین بوده است (Sfaajournals.net).
🖋موقعیت بالای اجتماعی کشاورزان آمریکایی
🔹موقعیت اجتماعی یک شخص را فاکتورهای مختلفی ازجمله سطح درآمد، سطح سواد، فرهنگ و غیره تعیین میکنند. در کشورهای توسعهیافته همچون آمریکا، استرالیا، آلمان و غیره کشاورزان دارای موقعیت اجتماعی متوسط و خوبی هستند. در کشوری همچون امریکا، بعد از دموکراسی جفرسونی و دموکراسی جکسونی قوانینی تصویب گردید که کشاورزان به زمینداران تبدیل شدند و سطح درآمد آنها بهسرعت افزایش یافت. هماکنون در آن کشور کشاورزان مستقل دارای سطح درآمد بالا، سطح آموزش متوسطه و دانشگاهی و فرهنگ خاص مزرعهداری هستند. کشاورزان سطح سلامت بالاتری نسبت به سایر همردههای خود در همان سن دارند و همین مسائل باعث شده تا کشاورزان آمریکایی پرستیژ اجتماعی خاصی داشته باشند. چنین دید عمومی مثبتی به کشاورزان و کسانی که در مزارع مشغول به کار هستند باعث شده است تا جوانان رغبت بیشتری به کار در بخش کشاورزی پیدا کنند. درواقع جوامع روستایی و کشاورزان در آمریکا افرادی کمسواد و فقیر نیستند بلکه افرادی با سبک زندگی خاص به شمار میآیند. بااینکه این مورد مشکلات اجتماعی خاصی را نیز برای آنها به دنبال دارد ولی ازنظر جذب نیروی کار جدید در بین جوانان موفق بوده است (Jstor.org).
منابع:
📚 FAO (2013) Encouraging the next generation on Family Farming | FAO. http://www.fao.org/family-farming/detail/en/c/293593/. Accessed 23 Aug 2018
🌐 http://www.sfaajournals.net/doi/pdf/10.17730/humo.38.1.p2xr806x830u8082
🌐 https://www.jstor.org/stable/pdf/2761957.pdf
#اشتغالزایی_واقعی
#یادداشت
📢 کانال واحد امنیت غذایی موسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
⭕️ ایران از جمله بزرگترین واردکنندگان برنج در جهان
🔹 ایران گرچه باکیفیتترین نوع برنج جهان را دارد، اما به دلیل تولید کم داخلی نه تنها نتوانسته بازار صادرات به كشورهای جنوب خلیج فارس را در اختیار بگیرد بلکه خود نيز با ۱.٢ میلیارد دلار واردات، اکنون يكی از بزرگترین واردکنندگان برنج جهان محسوب میشود.
🔹 هندوستان، تايلند، ويتنام، پاكستان و آمريكا نيز به ترتيب ٥ كشور اول صادر كننده برنج جهان محسوب ميشوند.
#خطر_وابستگی
#امنیت_غذایی
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
⭕️ هزاران تن کالای اساسی در آستانه فاسد شدن
معاون فنی گمرک:
🔹۸ هزار تن کالای اساسی در استان گیلان مشمول ارز ترجیحی متعلق به ۲۲ صاحب کالا بیش از ۸ ماه رسوب کرده است.
🔹همچنین در انبارهای مازندران نیز ۹۰ هزار تن کالای اساسی در محدوده زمانی ۸ ماه تا ۱۳ ماه رسوب کرده است.
🔹با توجه به گرمای شدید هوا این اقلام در آستانه فساد قرار گرفتهاند.
🔹دلیل اصلی رسوب این کالاها عدم ارائه کد رهگیری بانک مرکزی و... میباشد.
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
⭕ گزارش کمیسیون اصل ۹۰ در مورد بررسی محصولات کشاورزی تراریخته
🔹️کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی در مورخ ۱۴۰۰/۰۳/۰۶ جلسهای در خصوص طرزکار دستگاههای مرتبط برای واردات و توزیع محصولات تراریخته تشکیل داد که به بررسی این گزارش میپردازیم:
▪️در حدود ۹۰٪ از تراریختهها در ۵ کشور آمریکا، برزیل، کانادا، آرژانتین و هند تولید میشوند.
▪️حدود ۹۹٪ از تراریختهها به ذرت، سویا، کلزا و پنبه اختصاص دارد.
▪️درصد سطح زیر کشت تراریختهها در جهان از کل، در مورد این محصولات به این صورت است:
سویا ۸۷٪ - ذرت ۳۲٪ - کلزا ۳۰٪ - پنبه ۸۰٪
▪️عمده مصرف محصولات تراریخته در خوراک دام و سوخت زیستی میباشد.
🔹️کمیسیون اصل ۹۰ در خصوص تراریختهها از سازمانها و دستگاههای اجرایی ذی ربط در خصوص میزان ضرورت واردات این محصولات، امکان پذیری خودکفایی در کشت، راهبردهای جایگزینی این محصولات با محصولات غیرتراریخته سوالاتی کرده است که پاسخهای این سازمانها در ادامه بررسی خواهیم کرد.
#امنیت_غذایی
#خودکفایی
#تراریخته
#خطر_وابستگی
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
⭕ تولید پایدار گوشت گاو در برزیل
🔹️ برزیل از حدود ۵۰ سال پیش تولید وسیع گوشت گاو را در دستور کار خود قرار داده است.
🔹️در این مدت صنعت دامپروری (گوساله) برزیل ه حدود ۱۴۶٪ افزایش تولید گوشت در واحد kg/ha/Y ( کیلوگرم در هکتار در سال) را داشته است و از ۱.۶۳ کیلوگرم در هر هکتار به ۴.۰۱ کیلوگرم در هر هکتار رسیده است. این نشان دهنده افزایش بهرهوری در صنعت دامپروری این کشور است.
🔹️ از حدود ۵۰ سال پیش حدود ۲ میلیون هکتار از مراتع چرای گوساله در این کشور کم شده است که حدود ۱۳٪ از کل را شامل می گردد با این حال رشد گلههای گوساله حدود ۳٪ بوده است که نشان دهنده افزایش بهره وری مراتع که حاصل سیستم یکپارچه سازی محصول کشاورزی-پرورش دام- جنگلداری (ICLF) میباشد.
🔹️این سیستم موجب غنی سازی خاک به وسیله کود دامی در مراتع میگردد. همچنین در این سیستم کشاورزان بخشهایی از زمین را دوباره به حالت جنگلی در میآورند تا از مزایای خنکی محیط آن برای استراحت گلههای گاو استفاده کنند.
🔹️ حدود ۹۰ درصد از گوشت گاو تولیدی در برزیل از گوسالههای مرتعی حاصل شده و باقی آن از گوسالههای غیر مرتعی و صنعتی تولید میشود. این سیستم (ICLF) موجب حفظ جنگلهای آمازون نیز شده است.
#از_دنیا_چه_خبر
#امنیت_غذایی
#بهره_برداری_صیانتی
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
⭕️ مدیریت ضعیف یا سناریوی وابسته سازی؟
🔷️ دو سناریو در یک سال اخیر که منجر به وارد شدن ضربات جبران ناپذیر به دو صنعت مادر در پرورش مرغ و دامداری شده است.
🔹️ دولت در این سالها تمام تلاش خود را برای عدم اجرای #قانون_تمرکز و واردات رانتی با ارز ۴۲۰۰ تومانی کرده است.
🔹️هر چه بیشتر پیش میرویم اینطور به نظر میرسد که این سناریوها اصلا اتفاقی نیست.
⁉️شما این سناریو ها را چطور ارزیابی میکنید ؟
📞 با ما در ارتباط باشید.
🔗 @a_masaf_foods
#خیانت
#ارز_پاشی_رانتی
#محاکمه_مسئولین_ناکارآمد
#نه_به_ارز_دونرخی
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
واحد امنیت غذایی موسسه مصاف
⭕ دامپروری در مراتع برزیل 🇧🇷
🔹️دامپروری مرتعی در برزیل به همان شیوه سنتی آمریکایی یا به اصطلاح cowboy (کابوی) انجام میشود و حدود ۹۰ درصد از تولید گوشت برزیل را شامل میشود.
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
⭕️ پرورش شتر تجارت سود آور در دل کویر
🔹علیرضا راشکی، مدیرکل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) سیستان و بلوچستان در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: بزرگترین مجتمع پرورش و نگهداری شتر داشتی کشور با سرمایه گذاری ۳۰ میلیارد تومانی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) و با مشارکت اداره کل جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان در نیمه بهمن ماه سال جاری در روستای «لواریاب» شهرستان زاهدان کلنگ زنی شد.
#پرورش_شتر
🌐 https://www.mehrnews.com/news/5146262
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
⭕ شیلات؛ بخش مغفول در تولید
🔷️ با توجه به نرخهای مختلف راندمان تولید در دامهای اهلی، ضریب تبدیل ماهی نسبت به سایر جانوران بسیار بهتر بوده و تقریبا به صورت یک کیلو گوشت به ازای هر کیلو خوراک میباشد.
🔹️ از این میان در بین ماهیهای مختلف ماهی تیلاپیا با داشتن مزیت نسبی تحمل آب شور، توقع پایین تغذیهای و تناسب با شرایط اقلیمی کشور ما با رعایت شرایط محیط زیستی میتواند نقش پررنگی در جهش تولید و امنیت غذایی کشور ما داشته باشد.
#تیلاپیا
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
🕊 توئیت واحد امنیت غذایی موسسه مصاف:
🔹تخصیص ارز دو نرخی و ۴۲۰۰ تومانی برای واردات محصولات اساسی نه تنها منافع مصرف کننده را تامین نکرد بلکه با ایجاد یک بازار فسادزا و غیر شفاف زمینه را برای قاجاق معکوس محصولات اساسی همچون دارو و خوراک دام فراهم نمود. این سیاست غلط ، ظرفیت صادراتی تولید را خاموش کرده است.
#ارز_پاشی_رانتی
#فساد_فی_الارز
#محاکمه_مسئولین_ناکارآمد
🔗 https://twitter.com/masaf_foods/status/1409775417125396480?s=1005
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
⭕ نکاتی کلیدی در مورد سمپاشی مزارع و باغات
🔹️علف کش ها در دمای بالای ۱۵ درجه بهتر عمل میکنند.
🔹️در هوای گرم و آرام با سرخرطومی یونجه مبارزه کنید.
🔹️در هوای خنک، سمپاشی علیه سن گندم را انجام دهید.
🔹️سمپاشی باغات را در هوای خنک (اول صبح یا عصر دیر هنگام) انجام دهید.
🔹️سعی کنید در صورت امکان یک روز بعد از سمپاشی باغ، آبیاری را انجام دهید.
🔹️بعد از استفاده از محلولپاشی کلسیم در باغ، حتما آبیاری را انجام دهید.
🔹️از اختلاط سموم بدون توصیه کارشناسان گیاهپزشکی پرهیز کنید.
🔹️در جریان سمپاشی حتما باید همزن سمپاش فعال باشد.
🔹️به رعایت زمان اصولی مبارزه علیه آفات، اهمیت بدهید.
🔹️ از سمپاشی بی رویه پرهیز کنید.
🔹️به دوره ماندگاری سموم اهمیت زیادی بدهید لذا از سمومی که ماندگاری زیادی دارند در میوههایی که مصرف تازه خوری دارند مانند هلو، گیلاس، زردآلو، سبزیجات و ... پرهیز کنید.
دقت داشته باشید که هدف از سمپاشی ازبین بردن همه حشرات نيست.
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
⭕ کمک دولت چین به شرکتهای فرآوری آبزیان
🔷️ با شیوع ویروس کرونا نظارتها و بازرسیهای گمرکی در چین افزایش یافته و این امر باعث طولانیتر شدن فرآیند واردات و صادرات شده است.
🔷️دولت چین برای تشویق و کمک به شرکتهای فرآوری آبزیان تعرفه وارداتی آبزیان را از ۵ درصد به ۲ درصد کاهش داده است و از طرف دیگر تعرفه صادراتی را نیز از ۷ درصد به ۵ درصد کاهش داده است.
#دیگران_چه_می_کنند
#از_دنیا_چه_خبر
#صادرات_محصولات_کشاورزی
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
⭕️ برزیلیها به دنبال توسعه آبخیزداری و گسترش جنگلها
🔹برزیل دارای ثروت ذاتی از زیرساخت های طبیعی است. جنگل انبوه مناطق گرم و پر باران آمازون به مثابه یک تنظیم کننده (Regulator) قدرتمند الگوهای بارندگی هستند. علاوه بر این درختان این مناطق با گذشت زمان خود تعیین کننده تحولات جوی و زمان و مکان و میزان بارش هستند. جنگل انبوه مناطق گرم و پر باران اقیانوس اطلس، منابع اصلی تامین آب برای ۶۳ میلیون شهروند برزیلی محسوب می شود.
🔹هنگامی که جنگل ها(درختان) بریده می شوند، درختان قادر به تنظیم جریان آب زیر زمینی نیستند و رسوب ها را در همان محل نگهداری می کنند و در آسمان نیز چرخه هیدرولوژیکی مختل می شود. همزمان با از دست رفتن این ۱۲ درصد از جنگل ها، زیست بوم های سرادو، کاتینگا و پامپا بیش از یک میلیون هکتار از گیاهان بومی خود را در سال از دست دادند، که محدوده آن حدود ۷ برابر شهر سائوپائولو است.
🔹این زمین های پست، خانه هزاران گونه بومی هستند و سرچشمه برخی از مهمترین منابع آبی برزیل همچون آبخیز (حوضه های آبریز) گوارانی و آمازون محسوب می شوند بحران آب ناشی از این اختلالات، اقتصاد ملي و محلی را فلج کرده و سبب خاموشی برق در بسیاری از مناطق شده و تظاهرات های مردمی را به همراه داشته است.
🔹مسئولین کشور برزیل به اهمیت زیرساخت های طبیعی در این کشور پی برده اند و به همین منظور در تلاشند تا ۱۲ میلیون هکتار از جنگل های خود را احیا، تولید محصولات کشاورزی را افزایش و جلوی قطع درختان جنگلی به صورت غیرقانونی را تا سال ۲۰۳۰ بگیرند. اما این کارها ممکن است نتواند به طور کلی حجم بالای بحران آب در این کشور را از بین ببرد.
🔹فرصت های دیگری برای احیای جنگل به منظور حفظ مزایای آبی در برزیل، به ویژه در حوضه های آبی اطراف شهرهای بزرگ این کشور وجود دارد. شهرهای برزیل که اکثر جمعیت این کشور در آن ها زندگی می کنند، به دلیل بحران های آب و هوایی اخیر به شدت تحت تاثیر قرار گرفته اند اما حفاظت از اراضی وسیع در اطراف این شهرها، علاوه بر فراهم کردن معیشت و امکانات تفریحی برای هزاران برزیلی، می تواند منافع اقتصادی و زیست محیطی را فراهم آورد.
🔴 سه شهر بزرگ برزیل در آینده با #مشکلات_آبی مواجه خواهند شد و استفاده از زیرساخت های طبیعی یکی از مهم ترین روش های پیش روی آن ها برای پیشگیری و مقابله با این بحران ها خواهد بود.
1️⃣ ویتوریا: این شهر که یکی از بنادر برزیل است با خشکسالی های شدید و فوران سیلاب ها مواجه بوده است. به همین دلیل شرکت آب محلی این شهر قصد دارد یک مخزن ذخیره آب را برای تامین امنیت آب در فصل های خشک ایجاد کند. اما این مخزن و کل سیستم آب هنوز در معرض رسوب و جریان آب متغیر هستند. بنابراین به نظر می رسد احیای حوزه های آبی(آبخیز) جنگلی که اطراف ویتوریا را احاطه کرده، ممکن است این رسوبات را از بین ببرد و به تنظیم زمان جریان آب، تصفیه مقرون به صرفه آن و حفاظت از مخزن کمک کند.
2️⃣ سائوپائولو: در این شهر نیز علاوه بر خشکسالی، رسوب و آلودگی، کیفیت آب شهرستان و هزینه های آب را تهدید می کند. تخریب سریع جنگل های اقیانوس اطلس در سائوپائولو وضعیت را وخیم تر کرده است. به همین دلیل این شهر می تواند علاوه بر سرمایه گذاری در گزینه های سنتی تصفیه آب، آب و فاضلاب ممکن است به سمت احیای جنگل به منظور مقرون به صرفه کردن تصفیه آب، کاهش فرسایش و بهبود جریان آب حرکت نماید.
3️⃣ ریودوژانیرو: این شهر نیز به دنبال احیای جنگل ها برای بهبود کیفیت آب مصرفی شهروندان خود است. جنگل های فراوان برزیل ابزاری ضروری برای تأمین امنیت آب این کشور محسوب می شوند؛ آن ها آب را تصفیه و تنظیم می کنند، مزایای زیست محیطی را افزایش می دهند و ابزاری برای حل بحران آب هستند. به همین دلیل برزیل باید از جنگل های خود محافظت کند تا جنگل ها نیز برزیل را از کم آبی نجات بدهند.
#آبخیزداری
#گسترش_پوشش_گیاهی
#بحران_مدیریت_آب
#وزارت_نیرو
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 برداشت و بستهبندی موز
🔹️به دلیل بعد مسافت صادراتی، موزها را به صورت سبز برداشت و بستهبندی میکنند تا در مقصد به اصطلاح برسد و زرد شود.
البته مزه این موزها به پای مزه موزهای سیستان و بلوچستان خودمون نمیرسه 😎
#صنعت_کشاورزی
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کشتار دام مولد به روایت تصویر
🔹دامهای مولد هنوز هم در حال کشتار هستند و وعده دولت مبنی بر رساندن نهادهها بعد از یک هفته عملی نشد. دست روی دست گذاشتن این روزهای وزارت جهاد کشاورزی در انتهای دولت مشکوک است.
#دامداران_را_دریابید
#زمین_سوخته
#محاکمه_مسئولین_ناکارآمد
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 صید ماهی هوور در دریای عمان
🔹️ماهی تن که انواع آن با نام هوور یا گیدر نیز در ایران شناخته میشوند در خلیج فارس و دریای عمان با قلاب و تور توسط صیادان صید میشوند.
#صنعت_شیلات
#فرصت_صید
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods
#فوری
🔴 وقوع سیل در بارش تابستانه فردا در ایرانشهر/جاده کهیری به ایرانشهر در معرض سیل شدید
‼️طبق گزارش دریافتی از منابع موثق دولتی، فردا حوالی غروب آفتاب ساعت ۱۹ بارانی با شدت ۳۴ میلیمتر در ساعت حد فاصل روستای پروکستان و کهیری تا ایرانشهر خواهد بارید. از تمامی عزیزانی که قصد سفر از این جاده را دارند، بدینوسیله هشدار جدی داده میشود مراقبِ جان خود باشید. سیل شدید در کمین شماست.
‼️لطفاً با حداکثر توان خود در نشر این پست بکوشید تا خسارات احتمالی فردا به حداقل برسد.
#هشدار_جدی
#نشر_حداکثری
📢 کانال واحد امنیت غذایی مؤسسه مصاف
🆔 @masaf_foods