این حوض که دل هلاک نَظّارهٔ اوست
صد آیهٔ فیض بیش دربارهٔ اوست
در دعوی اعجاز زبانیست بلیغ
آبی که زبانه کش ز فوارهٔ اوست
👤 محتشم کاشانی
#رد_پای_شعر_در_معماری
💠 واحد معماری و شهرسازی مصاف
💠 @masaf_memari
8.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹گزارشی از پایین کشیده شدن دیوارنگاره میدان ولیعصر با موضوع بنگاه داری بانکها
🔹حرف صریح و دقیق مقام معظم رهبری که سالها در عرصه عمل خاک میخورد حتی دیگر روی بیلبورد شهری هم تحمل نمیشود و اختاپوس بانک های مالساز و بنگاهدار زورشان به حرف رهبری هم میچربد!
💠 واحد معماری و شهرسازی مصاف
💠 @masaf_memari
۱-مثلا سرچ کنید بنگاهداری بانکها + رهبری
۲- از دو لینک، روی لینک دوم کلیک کنید چون لینک اول مربوط به این سرچ نیست
۳-وارد وبسایت میشید که بخش کوتاهی از بیانات رو با تیتر گذاشته و بخش غلط میکنند رو حذف کرده، با وجود استفاده از گیومه!!
گذاشتن گیومه یعنی متن دقیقا عین کلام است
برای دیدن قسمت حذف نشده باید شرح بیانات رو پیدا کنید همینطور که دوستان در منشنها ذکر کردن
اما در این بخش گزیده کلام، با وجود استفاده از گیومه، بطور عجیبی بخش بانکها غلط میکنند حذف شده
استفاده از گیومه در خبر و نقل قول یعنی متن داخل گیومه دقیقا عین کلام بدون کم و کاست است
گزيده بیانات
«ایلجان»
💠 واحد معماری و شهرسازی مصاف
💠 @masaf_memari
6.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بانکها غلط میکنند با پول مردم بنگاهداری کنند!
💠 واحد معماری و شهرسازی مصاف
💠 @masaf_memari
⭕️ عید بيعت و براعت از بانکها
💠 واحد معماری و شهرسازی مصاف
💠 @masaf_memari
✍️ محسن مقصودی، مجری و تهیه کننده برنامه ثریا در خصوص جمع کردن دیوارنگار میدان ولیعصر در مورد بانکها نوشت:
🔹همیشه در برابر پاسخ مردم و دانشجویانی که میپرسیدند چرا رهبری با فلان فساد برخورد نمیکند یا پیگیر تصویب فلان قانون ضد فساد نمیشود، باید کلی توضیح میدادم که فرایند مبارزه و مهار باندهای قدرت و ثروت پیچیده است، یک نفر ولو رهبر باشد بدون مطالبه مردم و عزم مسوولان تنها میماند.
🔹این ماجرای دیوارنگاره کار ما را راحت کرد و مشخص شد حتی در دوران مدیریت اصولگراها بر سه قوه و شهرداری، حرف صریح و دقیق رهبر انقلاب که سالها در عرصه عمل خاک میخورد حتی دیگر روی بیلبورد شهری هم تحمل نمیشود و اختاپوس بانکهای مالساز و بنگاهدار زورشان به حرف رهبری هم میچربد
🔹شاید برخی از این ماجراها ناامید شوند، اما ما با این ماجراها امید و انرژیمان برای مبارزه با فساد و تخلفات بانکی دو چندان میشود. حالا همه چیز عیانتر شده، مردم ماجرا را فهمیدهاند مال سازهای تورمساز دیگر نمیتوانند با کمک به فلان مسجد و فلان خیریه و هیات و... ژست ارزشی بگیرند.
لینک توییت
💠 واحد معماری و شهرسازی مصاف
💠 @masaf_memari
واحد معماری و شهرسازی مصاف
🔶 حیاط زیبا و سرزنده !
🔸 همه ما درطول زندگی مان خانه های حیاط دار بسیاری دیدهایم. حیاط برخی از این خانه ها سرشار از حس زندگی و حرکت است، بخشی اساسی و قلبی تپنده در خانه. اما متاسفانه در بسیاری از خانهها و تقریبا تمام آپارتمان ها، بخشی متروکه و غریب است که بدون رفت و آمد و جریان زندگی خانواده هاست. اما علت این تفاوت بسیار در چیست؟
🔸 زنده بودن حیاط در یک خانه و انس و الفت ساکنان خانه با حیاط و طبیعت و آسمانش دلایلی دارد. یکی از مهمترین دلایل این امر، قرارگیری مسیر رفت و آمد ساکنان به حیاط است. برای مثال، خانههای شمالی که ورودی خانه از طرف حیاط است نسبت به خانه های جنوبی،معمولا حیاط هایی زنده تر و پویا تر دارند.
🔸 حال اگر علاوه بر مسیر ورودی خانه، سایر فضاهای خانه نیز از طریق حیاط به یکدیگر مرتبط شوند، این پویایی چندین برابر خواهد شد. به طوری که حیاط از نقش مفرد به فضایی چند نقشی تبدیل میشود که هم فضای مستقل است و هم فضایی ارتباطی که میان اتاقها و ورودی و آشپزخانه و ... قرار میگیرد.
🔸 راه دیگر برای حیات یک حیاط، داشتن محل نشستن و شب نشینی در آن است. محلی برای اسکان و الفت ساکنان با فضای باز حیاط. به این ترتیب، حیاط با ایجاد حس خوب و خاطره سازی، میتواند فضایی مهم در خانه باشد.
🔸 از سوی دیگر، فضای سبز و وجود درخت و گل و گیاه به دلیل احساس طراوتی که در انسان ایجاد میکند، جذاب است. حال اگر فضای باز حیاط درخت و گل و آب باشد، جذاب تر خواهد بود. ولی اگر فضایی صرفا باز و خشک و بدون باغچه باشد، نمی تواند طبع طبیعتجوی انسان را به خودش جذب کند.
🔸 اگر به تاریخ معماری ایرانی دقت کنیم، این سه اصل مهم در تمام آنها برای حیاط خانه رعایت شدهاست. در نتیجه شاهد محبوبیت، محوریت و پویایی و سرزندگی فضای پراهمیت حیاط در خانههای اصیل ایرانی بودیم. اما اکنون در پی قوانین نادرست معماری و شهرسازی، شاهد انزوای حیاط از سایر فضاهای خانه و تبدیل آن به عنصری غریب، فرعی و حتی مزاحم تبدیل شدهاست. جا دارد با اصلاح قوانین شهرسازی، تغییری در جانمایی حیاطهای خانهها رخ دهد تا نقش و جایگاه حیاط، این عنصر حیاتی معماری ایرانی، بیش از این به خطر نیفتد و از بین نرود.
💠 واحد معماری و شهرسازی مصاف
💠 @masaf_memari