🔹توجه به این نکته ضروری به نظر میرسد که چگونه به راحتی هرچه تمامتر خزعبلاتی با کاور علم، در ذهن و مغز جوانان و حتی نخبگان ما تزریق میشود که بدون شک با مطالعه آن اگر کمی با اندیشههای یهود آشنایی داشته باشید میتوانید رد پای تفکرات یهود را درمالهکشیهای علمی در مطالب این کتابها ببینید.
اما نکته تاسف بار داستان اینجا نیست!
🔹شاید تلخترین قسمت این پروژه جایی باشد که این مطالب توسط برخی از به ظاهر تحصیل کردههای کشور به راحتی و بدون هیچ مشکلی در کنفرانسها یا نشستها مطرح و ترویج میشود!
🔹اما کافیست شما بخواهید پیرامون یک مسئله علمی رایج برای مثال در بحث فیزیولوژی مطالبی را به انتشار برسانید!
غیر ممکن است پیش از اثبات نبوتتان بتوانید این کار را انجام بدهید!
شاید تابه اینجای کار هم باتوجه به بی در و پیکر بودن رسانههای کشور تعجببرانگیز نباشد!
اما نهادهایی مثل حوزه و دانشگاه دقیقا چه فعالیتهایی برای روشن کردن زوایای این هجمه انجام دادهاند؟!
🔹آیا هجمههای سیاسی، بدون هجمههای فرهنگی کارایی خواهند داشت؟
🔹زمین سوختهای که در فرهنگ و باروهای نسل جوان ما ایجاد شده پرورش دهندهی سیاسیون آینده این کشور خواهد بود!
🔹آیا در ادامه این پروژه آیندهی خوبی برای سیاست و حاکمیت کشور متصور است؟
هیچ بمب جنگی پیش از انفجار بمب فرهنگی منفجر نخواهد شد!!!
🔹متاسفانه کم کاری یا کار بیاثر و بد اثر در فعالیتهای حوزوی غیر قابل انکار است و اگر کوچکترین انتقادی هم بکنید احتمال تکفیر شما وجود دارد!!!
از دانشگاه که هیچ انتظاری نمیرود!
🔹حتی باید در مقابل نقد اینگونه آثار در مقابل دانشگاه از خودتان هم دفاع کنید!
صدا و سیما، حوزه، دانشگاه همه باهم دقیقا طی این چهل و اندی سال چه کاری با فرهنگ و باورهای این کشور کردهاند؟!
قطعا سهم آنها برابر نیست اما لزوم پیگیری و پاسخ خواستن از آنها چرا!!!
✍️احسان فیروزی
💠eitaa.com/masaf_najva
📌ببخشید که شهروند دوتابعیتی "بریتانیایی- ایرانی" تون معاون وزیر بود!
🔹نشریه انگلیسی گاردین: ریشی سوناک نخستوزیر بریتانیا، اعدام علیرضا اکبری، جاسوس دو تابعیتی انگلیسی، را "اقدامی بیرحمانه و بزدلانه از سوی رژیمی بیتمدن" خوانده که به حقوق بشر مردم خود احترام نمیگذارد". پس از آن نیز این کشور سفیر خود را "برای رایزنی بیشتر" از ایران به انگلیس فراخواند.
🔹جیمز کلورلی وزیر خارجه انگلیس نیز گفته "این اقدام (برای ایران) بدون چالش نخواهد بود". پس از این اظهار نظرها، دولت ایران سفیر انگلیس در تهران را به دلیل "مداخلات نامتعارف بریتانیا در حوزه امنیت ملی ایران" به وزارت خارجه فراخواند. همچنین وزیر خارجه فرانسه نیز کاردار ایران در این کشور را به خاطر این اعدام فراخوانده و گفته که "نقضهای مکرر قوانین بینالمللی از سوی ایران نمیتواند بدون بیپاسخ گذاشته شود، به خصوص در مورد شهروندان خارجی".
نشریه انگلیسی گاردین در این باره نوشته:
پیش از این نمایندگان ارشد مجلس انگلیس از جمله رییس کمیته امور خارجه آن گفته بود که در صورت اعدام (علیرضا) اکبری سفیر بریتانیا در ایران باید بیرون کشیده شود. بریتانیا در میانه تصمیمگیری برای آن است که آیا سپاه را تروریستی اعلام کند یا نه.
همسر اکبری اوایل این هفته به نشریه گاردین گفته بود که "او قربانی یک مناقشه قدرت در داخل ایران شده است". سعید دهقان که یک وکیل حقوق بشر مستقر در تهران است، گفته اعدام او "سیاسی" و برای یک شهروند خارجی "بیسابقه" بوده. او گفته که زمانبندی این کار به طور عامدانه پیش از قرار گرفتن سپاه در لیست ترور انگلیس بوده است.
بعضی ادعا میکنند که اعدام او توسط یک شاخه امنیتی ایران برای تضعیف علی شمخانی، دبیر شورای امنیت ملی ایران از سال ۲۰۱۳ و وزیر دفاع ایران در دولت خاتمی بوده. شمخانی و اکبری با هم نزدیک بودند و اعدام او ضربهای به شمخانی محسوب میشود.
پس این اقدام، یک ضربه بیشتر به کسانی است که امید داشتند، ایران به غرب پشت نخواهد کرد. در ایران هنوز بحث شدیدی در مورد عدم پذیرش بندهایی از سوی رژیم برای از سرگیری توافق سال ۲۰۱۵ در جریان است که برنامه اتمی ایران را محدود میکند [1].
پ.ن: مشخصا انگلیس از تابعیت دوم جاسوسهای خود به عنوان چتر حمایتی برای آنان استفاده میکند. ولی سوال این است که با یک جاسوس چطور باید رفتار کرد که انگلیسیها ناراحت نشوند؟ اگر زندانی شوند آیا کسانی مثل همتی نخواهند گفت که "برای حل مشکلات اقتصادی گروگانگیری میکنید"؟!. و مگر نه اینکه یکبار همین ابرجاسوس با تعهد آزاد شد؟
💠eitaa.com/masaf_najva
📌بلوف یا تصمیم؟مسئله این است!
🔹به تازگی رئیس ستاد ارتش رژیم غاصب صهیونیستی اعلام کرده است که این رژیم برای حمله به تاسیسات هستهای ایران آماده است!
🔹متاسفانه در پاسخ به اینگونه موضع گیریهای دشمنان عموما اکثر تحلیلگران به دو دسته تقسیم میشوند: گروهی اینگونه موضع گیریها را بلوف میدانند!
🔹گروه دیگری از آنجا که اینگونه موضعگیریها را ناشی از یک تصمیم واقعی در میان سطوح بالای امنیتی و نظامی این رژیم میدانند تهدید را با تهدید پاسخ میدهند!
اما شاید بتوان به زوایای دیگری پیرامون اینگونه موضعگیریها توجه کرد!
🔹اگر مروری بر تجارب تاریخی کشورمان مقابل دشمنان داشته باشیم خواهیم دید بلافاصله یا با فاصلهای کوتاه از زمان نمایان شدن گسلهای اجتماعی و سیاسی در میان جامعه ایرانی، ما با یک اتفاق تلخ یا یک تهاجم و عملیات دشمنان مواجه شدهایم!
برای نمونه حمله پهپادی به برخی نقاط کشور، ترور سردار سلیمانی و شهید فخری زاده و بسیاری از آسیبهایی که متوجه کشور شد، در بستر و یا پس از یک آشوب، یک ناآرامی و یک دوقطبی شدید در سطوح مختلف اجتماعی و سیاسی کشور رخ داده است.
🔹حتی تحریمهای اساسی و اصلی که کشور را دچار معضلات فراوانی کرد به اعتقاد بسیاری از کارشناسان نتیجه ناآرامیهای سال ۸۸ بود.
🔹با بررسی این سیر تاریخی و توالیشناسی این اتفاقات به این نتیجه میرسیم که اینگونه موضعگیریها از طرف اسرائیل تقریبا دائمی بوده و خواهد بود!
اما بلوف بودن یا تصمیم حقیقی بودن آن بیش از کابینه رژیم صهیونیستی به فضای داخلی کشور ما مربوط است!
لذا میبایست از هرگونه سادهاندیشی و پیش فرض در قبال اینگونه تهدیدات خودداری شود!
🔹هرکجا در طی سالهای اخیر، اسرائیل احتمال پاسخ ایران به عملیاتهای خود را منتفی میدانسته به هیچ عنوان فرصتی را از دست نداده است!
نمونه بارز و متاخر آن را میتوان برداشت اسرائیل از احتمال بالای عدم پاسخ ایران به ترور سپهبد سلیمانی، در نتیجه دوقطبی و ناآرامیهای شکل گرفته در کشور دانست!
👈هرچند به فرموده رهبر انقلاب برنامهریزی دشمن دقیق اما محاسباتش غلط است!
اما روی دیگر سکه را میتوان از جنبه صرفا نظامی بررسی کرد!
🔹آیا به واقع رژیم غاصب هم اکنون از نظر نظامی توانایی حمله هرچند محدود و کنترل شده به ایران را دارد؟
آیا پاسخ ایران هم محدود و کنترل شده خواهد بود؟
برای پاسخ به این سوال باید سری به فضای داخلی و سیاسی رژیم غاصب بزنیم.
کابینه ناتان یاهو باوجود دودستگی شدیددر میان نخبگان این رژیم درحال کار است اما ناتان یاهو به خوبی میداند برای ایجاد یک اجماع نیاز به یک دشمن و خطر ملموستر دارد!
🔹چه بهانهای بهتر از ایران؟ ولی بحث به همین جا ختم نخواهد شد!
فشار گروههای رقیب بر ناتان یاهو، خطر شدت گرفتن مهاجرت معکوس ساکنین رژیم اشغالی و پاسخ ایران به شیطنت و حماقت این رژیم کار را برای تبدیل بلوف به تصمیم مشکل میکند!
👈ایران ابزارهای مختلفی برای پاسخ به اسرائیل دارد از حزبالله و انصارالله تا سایر گروهها و متحدین محور مقاومت.
🔹ازسوی دیگر برخلاف اسرائیل که عمق استراتژیک نزدیک به صفر دارد، ایران علاوه بر داشتن عمق استراتژیک بسیار بالا، فقط یک کشور نیست بلکه یک محور است و اسرائیل باید آمادگی درگیری با یک محور و نه فقط ایران را داشته باشد!
حال آنکه مرکزیترین نقاط رژیم اشغالگر درحال حاضر شاهد ناآرامیها و درگیریها و عملیاتهای تقریبا روزانه است!
از طرفی نباید فراموش کرد که درصورت هرگونه حماقت اسرائیل، ضربات ایران میتواند نه تنها غیر محدود، بلکه فرسایشی باشد!
🔹نباید این نکته ناگفته بماند که اسرائیل به علت محدودیتهای متفاوتی که دارد به هیچ عنوان امکان جنگهای فرسایشی را نخواهد داشت!
در آخر مجدد بر این نکته تاکید میشود که بلوف یا تصمیم بودن اینگونه موضعگیریهای مقامات اسرائیل بیش از خواست آنها، بستگی به شرایطی داخلی کشور ما دارد!
✍️محمد حسینی
💠eitaa.com/masaf_najva
📌روسیه نزدیک به دویست هزار سرباز جدید به خط مقدم برای جنگ با اوکراین میفرستد.
ارتش روسیه با داشتن نیروی جنگنده کافی پیام تلخ آمادگی برای طولانی شدن جنگ را به اوکراین اعلام کرده.
نزدیک به دویست هزار نفر از سربازانی که در حال دوره دیدن برای ارسال به مناطق جنگی بوده اند به خط مقدم فرستاده شده اند. روسیه نشان داده با وجود نزدیک به صدهزار نفر مجروح و اسیر باز هم پتانسیل فرستادن نیروی جنگده به اوکراین برای ادامه ی جنگ را دارد.
https://www.welt.de/politik/ausland/plus243107717/Estnischer-Geheimdienst-Bis-zu-200-000-neue-russische-Soldaten-an-der-Front.html
💠eitaa.com/masaf_najva
📌آلمان میگوید که در زمینه مسائل تروریستی از نظر امنیت و اطلاعات ضعیف بوده و بسیار زیاد به آمریکا وابسته است!
✍️نجوا: این پست صرفا جهت استحضار شما مخاطب محترم می باشد
آنها بعد از پرونده کاستروپ راکسل برنامه ریز ترور در آلمان و پرده برداری از چند نقشه تروریستی اسلامی دیگر توسط سرویس اطلاعاتی آمریکا، مخصوصا بعد از دستگیری دو برادر ایرانی به این نتیجه رسیده اند که خطر ترور توسط مسلمانان بسیار حاد بوده و بدون کمک آمریکا اصلا قدرت پرده بردای و افشای نقشه های تروریستها را ندارند. آلمان خود را سخت وابسته ی به آمریکا در این زمینه دانسته و میگوید دستگیری این دو برادر ایرانی یکبار دیگر نشان داد ما چقدر در مقابل این نقشه ها ضعیف هستیم.
https://www.rnd.de/politik/terror-planer-in-castrop-rauxel-warum-ist-deutschland-vom-us-geheimdienst-abhaengig-H3APCEP7RBA5FAHAQLJ4EKCWPE.html
💠eitaa.com/masaf_najva
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌برآورد برخی رسانهها از جمعیت حاضرین در اعتراضات ساکنین تل اویو بر علیه نتان یاهو، نشان از حضور جمعی قریب به ۸۰ هزار نفر است!!!
🔹نکته جالب اینجاست که براورد بسیاری از رسانهها درباره نارامیهای چندماهه ایران نیز حاکی از حضور نزدیک به ۸۰ هزار نفر در اغتشاشات و ناارامیها است!!!
🔹جمعیتی که طی چند ماه با پمپاژ رسانهای و تطمیع، تحریک، فریب در جنگ شناختی در ایران در کف خیابانها حضور داشتند،طی فقط یک فقره تظاهرات، در پایتخت ساختگی ام الفتنه منطقه یعنی اسرائیل جمع شدند!!!
✍️احسان فیروزی
💠eitaa.com/masaf_najva
الاعرجی:عراق مخالف قرار گرفتن در کنار یک کشور علیه کشوری دیگر است/داعش همچنان خطری برای منطقه و جهان است
🔹«قاسم الاعرجی»، مشاور امنیت ملی عراق تاکید کرد عراق کشوری دارای حاکمیت است و با قرار گرفتن در کنار یک کشور علیه کشوری دیگر مخالف است.
🔹الاعرجی در دیدار با «رادو اوکتاویان»، سفیر روماتی در بغداد درباره تقویت مناسبات دوستانه و همکاری میان دو کشور در زمینههای مورد اهتمام مشترک رایزنی کرد.
🔹الاعرجی خطاب به سفیر رومانی تاکید کرد: دولت عراق سیاست دوری از محوربندیها را در پیش گرفته و تلاش دارد با کشورهایی که در جنگ علیه تروریسم در کنار عراق قرار داشتند، شراکت و همکاری واقعی داشته باشد.
🔷مشاور امنیت ملی عراق با اشاره به حضور رومانی در پیمان ناتو و کمک به عراق به عنوان تاکیدی بر مشترکات دو کشور، اظهار داشت: همکاری امنیتی و تبادل اطلاعات میان دو کشور برای امنیت و ثبات منطقه امری مهم است، گروه تروریستی داعش همچنان خطری برای منطقه و جهان است و این امر مستلزم همکاری همگان برای نابودسازی آن است.
🔷وی در پایان گفت: عراق کشوری دارای حاکمیت است و با قرار گرفتن در کنار یک کشور علیه کشوری دیگر مخالف است، عراق حق دارد از عرصه منازعات فاصله گرفته و به منافع خود فکر کند، ما کشوری دارای ادیان و طوایف متعدد هستیم و میخواهیم مایه اطمینان همگان باشیم.
💠eitaa.com/masaf_najva
ترکیه: «تا سوئد به فعالیت تروریستها پایان ندهد، پیشرفت در پرونده عضویت در ناتو محال است»
🔹«ابراهیم قالین»، سخنگوی نهاد ریاست جمهوری ترکیه اعلام کرد تا زمانی که سوئد گامهای کافی برای پایان دادن به فعالیت گروههای تروریستی در اراضی خود برندارد، هرگونه پیشرفت در روند پذیرش این کشور در پیمان ناتو محال خواهد بود.
🔹قالین در واکنش به تظاهرات طرفداران پ ک ک در پایتخت سوئد و اهانت به رئیس جمهوری ترکیه اظهار داشت: ما این اقدامات توهینآمیز به رئیس جمهور کشورمان در استکهلم را محکوم می کنیم و واکنشمان را به مقامات سوئدی انتقال دادیم، آنها باید گامهای معینی بردارند.
🔷ابراهیم کالین روز شنبه در یک بیانیه مطبوعاتی در آنکارا، پایتخت این کشور، به سفر یکشنبه خود به بروکسل، پایتخت بلژیک، با همراهی سادات اونال، معاون وزیر امور خارجه کشورش، برای گفتگو درباره درخواست سوئد و فنلاند برای پیوستن به ناتو اشاره کرد.
🔷وی خاطرنشان کرد: نورافشانی چند روز پیش بر روی ساختمانهای استکهلم پایتخت سوئد از سازمان تروریستی «یپگ/ پکک»، گواه جدیدی از گستردگی ریشههای این سازمان و میزان استقبال از آن است. و عشوه گری در این کشور وی توضیح داد که دو هیئت از سوئد و فنلاند دو هفته پیش به آنکارا، پایتخت ترکیه رفتند تا در مورد تحفظات ترکیه در مورد پیوستن کشورشان به ناتو گفتگو کنند و ترکیه به وضوح دلیل تحفظات خود را درباره دو کشور توضیح داد و همه کشورها اکنون در حال حاضر هستند. از آرزوی ترکیه در این زمینه آگاه است.
🔷این سخنگو تصریح کرد: آرزوی ترکیه در پایان دادن به میزبانی سوئد و فنلاند از سازمانهای تروریستی و تمامی جبهههای آنها مانند پکک، بیایدی، ی.پ.گ و فولن و بستن راه برای جمعآوری کمکهای مالی و جذب نیرو برای آنها خلاصه میشود. اعضای خود را در صفوف خود قرار می دهند و از فعالیت های خود علیه ترکیه استفاده می کنند.
🔷وی تأکید کرد که دولت سوئد قبلاً گفته بود که در شرف انجام تعدادی از اقدامات برای اطمینان بخشیدن به ترکیه از حسن نیت است که نشان می دهد آنکارا می خواهد شاهد اقدامات ملموس در این زمینه باشد.
🔷وی تصریح کرد که عضویت در ناتو ایجاب می کند که اعضا به دلیل داشتن یک سازمان امنیتی برخی از اصول امنیتی را اتخاذ کنند و کشورهایی که برای عضویت نامزد شده اند باید این اصول را در نظر بگیرند و نگرانی های امنیتی کشورهای عضو را برآورده کنند.
کالین تایید کرد که در سفر روز یکشنبه خود به بروکسل با مقامات ارشد ناتو و سپس با
مقامات سوئد و فنلاند دیدار خواهد کرد.
🔷در 18 می، سوئد و فنلاند درخواست رسمی برای پیوستن به ناتو را ارائه کردند و در مقابل، آنکارا به دلیل حمایت از سازمانهای تروریستی، از پیوستن این دو کشور به ناتو خودداری کرد.
🔷رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه پیشتر تایید کرده بود که موافقت ترکیه با پیوستن سوئد و فنلاند به ناتو بستگی به میزان توجه دو کشور به نگرانی های امنیتی آنکارا دارد.
💠eitaa.com/masaf_najva