12.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌مسعود بهنود موثرترین فرد در پیش از انقلاب به عنوان مهره ساواک و پس از انقلاب به عنوان مهره اسرائیل در نفوذ به رسانهها و نشریات
🔹بهنود به همراه چندی دیگر از اعضای حلقه کیان که دارای اطلاعات و سواد امنیتی، رسانهای بودند در صدد حذف دین در حکمرانی بر جامعه از طریق ...
💠eitaa.com/masaf_najva
49.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌بررسی نقش امارات در تحولات منطقه در چند دهه اخیر
🔹یکی از مهمترین کارکردهای امارات در محور غربی-عربی در منطقه، همراهی و حضور تمام قد در کنار غرب و آمریکا در جنگهای گذشته و همچنین پشتیبانی و تامین تجهیزات، تسلیحات، غذا و ... بوده و هست. با این هدف که بتوانند با نقشآفرینی به عنوان هم پیمان غربیها در سازمان ملل دارای رأی باشند و خود را مطرح کنند.
💠eitaa.com/masaf_najva
📌 حضور یکی از نامزدهای انتخابات اتاق بازرگانی بر سر قبر شاه مخلوع!
🔹خردادماه سال ۱۳۹۶ بود که رسانهها تصويری از محسن بهرامی ارض اقدس، مشاور معاون اجرايی حسن روحانی در کنار قبر محمدرضا پهلوی را منتشر کردند.
🔹وی که در آن زمان، مشاور عالی محمد شریعتمداری و دبیر کارگروه تنظیم بازار بود، در سفر خود به مصر با لباس دیپلماتیک از قبر شاه مخلوع بازدید کرده و با پرچم شیر و خورشید نصب شده در مقبره شاه عکس یادگاری گرفته است.
🔹قابل ذکر است محسن بهرامی ارض اقدس حالا در لیست «ائتلاف برای فردا» نامزد انتخابات آتی اتاق بازرگانی شده است!
💠eitaa.com/masaf_najva
📌رای مثبت کابینه امنیتی اسرائیل
به ترور ابوجهاد
ابوجهاد در جمع مبارزان فلسطینی
🔹در ادامه، بحث کشتن ابوجهاد دوباره در کابینه امنیتی اسرائیل مطرح و بهاصطلاح همچنان شل و سفت میشد. رایگیری بر سر اینکار در ابتدا به نتیجه منفی منجر شد اما موشه نیسیم از اعضای لیکود، اسحاق رابین را برای چنددقیقه از جلسه خارج کرد و با عوضکردن نظرش و رایگیری دوباره، اینبار تعداد آرای موافق کشتن ابوجهاد بیشتر شد
🔹نیروهای اطلاعاتی اسرائیل معتقد بودند خانه ابوجهاد در تونس بهترین جا برای کشتن اوست. چون موساد تا پیش از آن، در لبنان، سوریه و اروپا دست به حذف فلسطینیها زده بود اما در تونس اقدامی انجام نداده بود و در نتیجه، ابوجهاد در خانهاش در تونس، احساس امنیت میکرد. طرح ترور ابوجهاد در تونس طی چندسال گذشته توسط سزاریه تکمیل شده و بسط پیدا کرده بود
🔹اُدِد راز از افسران واحد تحقیقات امان که در جریان رصد و مراقبت ابوجهاد بود، میگوید وقتی با او آشنا شده، نسبت به او حس احترام پیدا کرده است. چون یک مرد خانواده، الگو و یک رهبر قابل اتکا و معتبر بوده که خیر و صلاح ملتش را میخواسته است.
فرمانده کل عملیات ترور ابوجهاد، ایهود باراک معاون وقت رئیس ستاد مشترک نیرو های مسلح رژیم بود. خانه محمود عباس (ابومازن) هم نزدیک خانه ابوجهاد بود و باراک اصرار داشت از فرصت استفاده شود و هر دو هدف همزمان حذف شوند
🔹نمایندگان موساد و امان قاطعانه مخالفت کردند. «به اینترتیب زندگی محمود عباس که بعدها جانشین عرفات در ریاست دولت خودگردان فلسطینی شد و یکی از کسانی بود که بعدها باراک او را بهعنوان یک شریک برجسته در تلاشهای صلح به حساب آورد، حفظ شد.»چهاردهمین آوریل (۲۵ فروردین ۱۳۶۷) ۶ نیروی عملیاتی سزاریه با ۴ پرواز مختلف از اروپا وارد تونس شدند. بین آنها یکزن هم حضور داشت. برای اینعملیات ۶ قایق موشکانداز اسرائیلی به سمت تونس حرکت کردند
💠eitaa.com/masaf_najva
📌نشریۀ فارین پالسی: ایران ارسال تسلیحات به روسیه را دو برابر میکند
به رغم تحریمهای آمریکا و کشورهای اروپایی علیه ایران به دلیل ارسال تسلیحات به روسیه برای به کارگیری در جنگ اوکراین، پنج مقام آمریکایی و ناتو فاش کردهاند که دولت تهران در قالب قراردادهای نظامی جدید با روسیه، ارسال تسلیحات و حمایت نظامی از مسکو را دو برابر خواهد کرد.
نشریۀ آمریکایی فارین پالسی، به نقل از پنج مقام آمریکایی و ناتو که نام آنها فاش نشده، گزارش داده است که قراردادهای نظامی جدید میان ایران و روسیه و افزایش حمایت نظامی تهران از مسکو، به طولانیتر شدن جنگ جاری در اوکراین منجر خواهد شد.
بر اساس این گزارش، رهبران ارشد ایالات متحده و متحدان این کشور، ایران را به دلیل ارسال پهپاد به روسیه مورد انتقاد قرار داده و متعهد شدهاند که از هر آنچه که در توان دارند برای جلوگیری از ارسال این محمولهها استفاده کنند. اما این مقامات در پشت درهای بسته اذعان میکنند که هیچ راه واقعبینانهای برای جلوگیری از ورود محموله های نظامی ایران به روسیه جهت به کارگیری در جنگ اوکراین، وجود ندارد.
یکی از مقامات ارشد اروپای شرقی که این موضوع را پیگیری میکند، به نشریۀ فارین پالسی گفته است: «متاسفانه اقدامات ما برای اینکه این اتحاد نامقدس را تنها با تحریمها متوقف کنیم، با محدودیتهایی روبرو است».
به گزارش این نشریۀ آمریکایی، هدف واشنگتن و متحدانش این است که همکاری بین مسکو و تهران مختل شود تا با توقف دسترسی روسیه به تأمین کنندگان تسلیحات نظامی، روند پایان دادن به جنگ در اوکراین تسریع شود.
این در حالی است که بسیاری از تجهیزات نظامی روسیه رو به اتمام است و پایگاه صنعتی دفاعی آن تحت فشار تحریم های غرب قرار گرفته است؛ به همین دلیل مسکو برای تداوم نبرد در اوکراین، به طور فزایندهای در پی کمکهای خارجی و انتقال تسلیحات از کشور همسایۀ خود بلاروس، ایران، کره شمالی و احتمالاً چین است.
ویلیام برنز مدیر سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (CIA)، در مصاحبه اخیر خود با «سیبیاس نیوز» گفت: «اتحاد نظامی روسیه و ایران در حال حاضر به سرعت در مسیری بسیار خطرناک پیش میرود.»
وی افزود: «روسیه در قبال دریافت تسلیحات از ایران، پیشنهاد کمک به برنامه موشکی این کشور را داده و امکان ارائۀ هواپیماهای جنگنده به ایران را نیز در نظر گرفته است».
ویلیام برنز تأکید کرد: «این موضوع نه تنها خطرات آشکاری را برای مردم اوکراین ایجاد می کند بلکه برای دوستان و شرکای ما در سراسر خاورمیانه نیز خطراتی را به همراه دارد».
به گزارش نشریۀ فارین پالسی، اتحاد رو به رشد ایران و روسیه باعث افزایش نگرانی ها در ناتو شده است به طوریکه یکی از مقامات ناتو که نام او فاش نشده، گفته است: «ایران اکنون بخشی از جلسات اطلاعاتی ما در مورد جنگ اوکراین است».
پیش از این، شماری از اشخاص و نهادهای ایرانی به دلیل مشارکت در ارسال پهپاد و تسلیحات نظامی به روسیه جهت به کارگیری در جنگ اوکراین، مورد تحریم آمریکا و کشورهای اروپایی قرار گرفتند.
💠eitaa.com/masaf_najva
📌ناگفتههایی از ضدجاسوسی ساواک که به خدمت انقلاب درآمد
🔹 ساواما نامی بود که سالهای ۵۸ و ۵۹ رسانههای ضدانقلاب خیلی روی آن مانور میدادند. تشکیلاتی که به گفتهی آنها به جای ساواک، ولی درواقع با نیروهای همان سازمان شکل گرفته و قرار بود همان فضای خفقان امنیتی را بر جامعه حاکم کند. آنها گاهی از نقش مرموز حسین فردوست در تشکیل آن میگفتند و گاهی اقدامات جمهوری اسلامی علیه خود را منتسب به ساواما میکردند تا گاهی به تصریح و گاهی به کنایه بگویند این دست پنهان ساواک است که از آستین جمهوری اسلامی بیرون آمده است. این ادعاها هم توسط سلطنتطلبان خارج از کشور، هم توسط مجاهدینخلق و هم توسط حزب توده تکرار میشد. شایعاتی که آن روزها به هر دلیلی مسئولین جمهوری اسلامی تصمیم گرفته بودند دربارهاش سکوت کنند یا موضعی جدی و رسمی نگیرند.
🔹اما واقعیت آن بود که ساواما، نه آن هیولای مخوفِ ترسیمشده توسط ضدانقلاب، بلکه همان ادارهکل هشتم ساواک (ضدجاسوسی) بود که به خدمت انقلاب درآمده بود. مسئلهای که درباره چگونگی آن، شایعات بیش از خاطرات گفته و منتشر شده است. به جز کارمندان اداره سوم ساواک که سوابقشان مرتبط با سرکوب و شکنجه مبارزین و مردم بود، با سایر کارمندان ساواک برخورد قضائی و امنیتی خاصی صورت نگرفت. آنها از استخدام رسمی در نهادهای امنیتی جمهوری اسلامی منع شده، بازنشسته شدند و در ادبیات دستگاه امنیتی با عنوان «تعیینتکلیفیها» شناخته میشدند.
🔹چهلوچند سال پس از آن روزها، کسی که با موسسه مطالعات و پژوهشهای سیاسی به گفتگو نشست و خاطراتش را بازگفت، از مسئولین ارشد ادارهکل هشتم ساواک به شمار میرفت که اسفندماه ۵۷، کار خود را از سر گرفته بود؛ اینبار اما با جامعهی هدفی متفاوت. وی در گفت و گو با این موسسه بیان کرد:
🔸بنده تا ۲۲ بهمن در ساواک مشغول کار بودم. محل کار همان ساختمان اصلی ساواک بود که آن زمان معروف بود به باغِ مهران. من به خاطر مسائل امنیتی، از سه ماه قبل از پیروزی انقلاب دیگر منزل خودم نمیرفتم و در منزل یکی از اقوام ساکن بودم.
🔸بعد از پیروزی انقلاب تا چند روز در خانه بودیم ، اولین روزهای اسفندماه بود که از نخستوزیری، از طرف آقای دکتر مصطفی چمران آمدند سراغ ما. معاونت امور انقلاب که ساواک را تحت سرپرستی داشت، آقای یزدی بود. درباره تشکیلات ساواک، ادارات کل، افراد، بخشهای مختلف؛ سوالاتی میپرسیدند و من جواب میدادم و یکی از آنها هم به سرعت همهچیز را مینوشت. مدتی بعد هم آقای دکتر مصطفی چمران من را خواست و به جایی مثل یک خانهامن در نخستوزیری رفتم و با ایشان صحبت کردم. ایشان گفتند ما میدانیم که شما دخالتی در مسائل امنیت داخلی و سرکوب مبارزین و امثال اینها نداشتید. عنوان شغلیام را پرسید و پاسخ دادم و گفتم بله، کار ما در ارتباط با اتباع خارجی و عوامل اتباع خارجی در کشور و خارج از کشور است. در رابطه با اداراتکل ساواک و بخشهای مختلفش سوالاتی کردند و من هم در حد اطلاعاتم آنها را برایشان تشریح کردم. یک بار هم من را بردند به همان باغ مهران و تشکیلات ساواک سابق و آنجا ساختمانها و بخشهای مختلف را حضوری تشریح کردم.
🔸با سایر مسئولان ساواک از ادارهکل هشتم که ضدجاسوسی بود و هم از ادارهکل دوم که جمعآوری اطلاعات خارجی بود هم چنین ارتباطی گرفته شده بود. آقای فرازیان که رئیس ادارهکل دوم بود هم داخل کشور بود و با این تشکیلات در ارتباط بود. چندماهی در ارتباط و همکاری بود و پس از آن رفت خارج. از ادارهکل سوم یعنی امنیتداخلی، چون بحث دخالت در سرکوب مردم و مبارزین مطرح بود هیچکس باقی نمانده بود. ولی بقیه اداراتکل، مسئولین ردههای مختلفش کم و بیش در دسترس بودند. از ضدجاسوسی هم افراد مختلفی بودند. ردهبالاترینشان تیمسار علوی یعنی معاون آن تشکیلات بود.
🔸اصالت اسناد سفارت آمریکا متقن است سند اطلاعاتی مختصات و ویژگیهای خودش را دارد که اگر در آن تغییراتی در جهت سیاستی خاص داده شود، مشخص است. اسناد سفارت آمریکا هم همینطور است. مشخص است سند، یک سند اطلاعاتی درست و دقیق است.
🔸از سال ۶۰ که دفتر اطلاعات و تحقیقات نخستوزیری شکل گرفت، دوستان کنار هریک از مسئولین و افراد تشکیلات ما، یکی از نیروهای جدید را گذاشتند تا انتقال تجربه صورت بگیرد. این اتفاق افتاد و مدتی بعد عملا این دوستان بخش مهمی از کار را تحویل گرفتند.
💠eitaa.com/masaf_najva
👈نجوای رژیمصهیونیستی (غده سرطانی)
📌جزئیات «هاآرتص» از همکاری ضدایرانی رژیم صهیونیستی و جمهوری آذربایجان
🔹روزنامه صهیونیستی نوشت: تلآویو بهازای دریافت نفت و جای پا برای خود در مجاورت ایران تجهیزات نظامی به ارزش میلیاردها دلار به باکو فروخته است.
🔹دو طرف از ۲۰ سال گذشته تاکنون با یکدیگر ائتلاف راهبردی دارند و جمهوری آذربایجان به موساد اجازه راهاندازی یک ایستگاه پیشرفته را داده که امکان بالایی در ردیابی و پایش آنچه در ایران میگذرد، فراهم کند.
🔹مقامات جمهوری آذربایجان در صورت تصمیم تلآویو برای حمله به تأسیسات هستهای ایران، یک فرودگاه برای کمک به اسرائیل اختصاص دادهاند.
📌لاپید مهاجمان صهیونیست حواره را «تروریست» نامید
🔸یائیر لاپید، نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی پس از حمله دوشنبه شب شهرک نشینان صهیونیست به حواره در توئیتر خود نوشت: «شبی دیگر از خشونتهای جنایت کارانه توسط «تروریستهای یهودی» در حواره».
💠eitaa.com/masaf_najva
📌سوخو ۳۵ ها میتوانند جنگندههای اسرائیلی درحال بازگشت از ایران را "شکار کنند".
در میان همکاریهای نظامی فزاینده ایران و روسیه، مقامات اسرائیلی نگران خرید احتمالی سامانه دفاع هوایی S-400 توسط ایران هستند که پنجره حمله به تاسیسات اتمی آن را محدود میکند.
بنا بر گزارشات، ایران از روسیه درخواست خرید سامانه دفاع هوایی اس- ۴۰۰ را داشته، که بنا بر گزارش اورشلیمپست میتواند برای اسرائیل فاجعه آفرین باشد. این گزارش میافزاید که اگرچه روسیه این گزارشات را به طور رسمی تایید نکرده، اما این سیستم میتواند دو سال بعد از تحویل در ایران عملیاتی شود. این سیستم دفاعی نسل چهارمی بُرد بلند هم اکنون توسط چین، هند و ترکیه استفاده میشود.
چشم انداز چنین خریدی، مقامات اسرائیلی و آمریکایی را به وحشت انداخته. بنا به گزارش بلومبرگ و به نقل از مقامات آگاه آمریکایی و اسرائیلی که نامی از آنها برده نشده، چشمانداز خرید احتمالی این سیستم، تصمیمگیری برای حمله احتمالی به ایران را تسریع خواهد کرد. به علاوه بنیامین نتانیاهو هفته گذشته در کنفرانس امنیتی در تلاویو در باره حمله به ایران گفت: "هرچقدر شما بیشتر صبر میکنید، این کار سختتر خواهد شد. ما خیلی صبر کردهایم. من میتوانم به شما بگویم که هر کاری برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح اتمی در زمان قدرتم انجام خواهم داد".
در ماه نوامبر گزارش شده بود که ایران سامانه ارتقا یافته باور-۳۷۳ را با بُرد تشخیص ۴۵۰ و برد ردگیری ۴۰۰ کیلومتر آزمایش کرده. متخصصان معتقدند که هرچقدر که ایران سامانههای دفاع هوایی بیشتری مستقر کند، حمله به تاسیسات اتمی آن سختتر خواهد شد. این مهمترین دلیلی است که احتمال خرید اس-۴۰۰ باعث بروز نگرانی شده.
با این وجود، بعضی متخصصان درباره این گزارشات ابراز شک و تردید کردهاند چون "هرگونه خرید سیستم اس-۴۰۰ زمان زیادی خواهد برد و ایرانیها باید کار با آن را آموزش ببینند و تحویل آن نیز زمانبر خواهد بود. ... همکاری ایران و روسیه توانایی تغییر معادلات در خاورمیانه (غرب آسیا) را دارد اما هرگونه ادعا درباره تحویل جنگنده و دیگر سیستمها قابل درک نیست. روسیه محتاط است و به منابع در داخل نیاز دارد".
در ماه دسامبر سال ۲۰۲۲ گزارشی درباره تحویل اس-۴۰۰ به ایران در میانه شکوفایی روابط نظامی بین این دو شریک مطرح شد. اگر این سامانه به ایران داده سود، در سال ۲۰۲۵ عملیاتی خواهد شد.
رهبران و تحلیلگران نظامی اسرائیل، برنامه اتمی ایران و توسعه احتمالی سلاح نظامی توسط آن را بزرگترین تهدید امنیتی میدانند که اسرائیل با آن مواجه است. طبق گفته یک مقام ارشد اسرائیل و یک مقام ارشد سابق آمریکا، ایران تا پیش از پایان سال ۲۰۲۳، مواد اتمی لازم برای ساخت بیش از ده بمب در اختیار خواهد داشت.
در اوایل ماه فوریه و زمانی که نتانیاهو از فرانسه دیدن کرد، یک نشریه محلی فرانسوی گزارش داد که اسرائیل طرحی برای ایجاد یک ائتلاف نظامی با قدرتهای غربی برای حمله به ایران دارد. گفته شد که ۳،۰۰۰ هدف مشخص شده و اسرائیل میخواهد فورا اقدام شود. این گزارش اضافه کرد که اسراییل بر روی کاغذ آماده است و به طور کامل استراتژی حمله به ایران را مطالعه کرده. تلاویو بارها سیگنال داده که با استفاده از جنگندههای پنهان کار F-35I ADIR به تاسیسات اتمی ایران حمله میکند. به علاوه اگر اسرائیل هواپیماهای سوخترسان KC-46A را تا قبل از سال ۲۰۲۵ از آمریکا دریافت کند، میتواند این طرح را جلو بیندازد.
یک تحلیلگر نظامی ایرانی به اوراسیا تایمز در این باره گفت: "ایران در آستانه قابلیت سلاح اتمی است. اگر اسرائیل احساس کند که جنگ برای جلوگیری از این موضوع ارزش دارد، این کار را انجام خواهد داد. تنها مسئله هشدار دهنده این است که جنگندههای سوخو-۳۵ میتوانند هرگونه تلاش جدی برای حمله به ایران را برای آنها پر هزینه کنند. سوخو ها میتوانند جنگندههای اف-۳۵ آنها را به هنگام بازگشت شکار کنند یا در فرآیند سوختگیری اخلال ایجاد کنند".
علاوه بر این، به این مسئله اشاره شده که اسرائیل به دنبال حمایت از حمله به ایران در آمریکا ست اما آمریکا که اکنون درگیر یک جنگ در اروپا ست، برای این ماجرا جویی چراغ سبز نشان نداده. متخصصان نظامی هشدار میدهند که چنین اقدامی مانند یک گلوله برفی میتواند تبدیل به یک جنگ بزرگ در منطقه شود.
با این وجود آمریکا و اسرائیل همکاری نظامی خود را تقویت کردهاند. در اواخر ماه ژانویه، جنگندههای اف-۳۵ میروی هوایی آمریکا از صدها مایل دورتر تر از پایگاه USS George HW Bush بر فراز دریای مدیترانه پرواز کردند تا به جنگنده های اسرائیلی برای شبیه سازی حمله به سامانههای موشکی زمین به هوا در صحرای نِقِف بپیوندند.
💠eitaa.com/masaf_najva
5.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌گزارش اختصاصی تسنیم از نشست امنیتی «عقبه» اردن
🔹نشست امنیتی عقبه با مشارکت نمایندگان فلسطین، اسرائیل و همچنین هیئتهایی از اردن، مصر و آمریکا در حالی به کار خود خاتمه داد، که طرفهای مختلف شرکت کننده در نشست بیانیههای متناقضی منتشر کردند.
🔹در واکنش به گمانه زنیهای رسانهای درباره نتایج این اجلاس، «ایتامار بن گویر»، وزیر امنیت داخلی رژیمصهیونیستی حساب کاربری خود در توئیتر نوشت که آنچه در اردن رخ داد، در همان اردن باقی میماند که نشانگر عدم به رسمیت شناختن نتایج نشست عقبه از جانب وی و مشروعیت بخشی به تداوم روند ساخت مراکز مسکونی صهیونیست نشین در کرانه باختری بدون توجه به خواستههای طرف فلسطینی است.
🔹نشست امنیتی «عقبه» درحالی برگزار شد که مقاومت فلسطین با پاسخ رعدآسای خود در جریان عملیات «حواره»، مشارکت رام الله در این نشست را محکوم و آن را خیانت به خون شهدای فلسطینی دانست.
💠eitaa.com/masaf_najva
دوابط ترکمنستان و اسرائیل.mp3
2.36M
📌پادکست
🔹عادی سازی روابط ترکمنستان و اسرائیل با فشار آمریکاست
💠eitaa.com/masaf_najva
سفر گروسی.mp3
2.53M
📌پادکست
🔹سفر گروسی از نگاهی دیگر
💠eitaa.com/masaf_najva