🔴 چین و روسیه برگزاری جلسه شورای امنیت علیه ایران را محکوم کردند
🔸 نمایندگان چین و روسیه اقدام آمریکا و آلبانی در برگزاری جلسه غیررسمی شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره تحولات ایران را محکوم کردند.
👈نجوا: اصلا نمیخوام به اقدام چین و روسیه بپردازم؛ بالاخره برای اونها هم حمایت از قدرت منطقهای مثل ایران در چارچوب اشتراک منافع تعریف میشه؛ اما نکته اینکه امریکا که یک زمانی میگفتن قدرت برتره الان با آلبانی همکاری میکنه برای برگزاری یک جلسه علیه ایران!؟ آلبانی همون کشوری هست که اسمش مترادف شده با منافقین. آلبانی اکنون مقر و پایگاه منافقین است؛ پس طبیعیه که امریکا بگرده و به هر ریسمانی چنگ بزنه برای ضربه به ایران اگر شده همکاری با یک کشوری هم چون آلبانی. بیچاره امریکا که انقدر تنها شده که باید با آلبانی همکاری کنه علیه ایران.
👈#آلبانی_مترادف_منافقین
💠@masaf_najva
📌شلیک موشک از کره شمالی به سمت دریای ژاپن
🔹رسانههای محلی بامداد پنجشنبه از شلیک مجدد موشک بالستیک توسط کره شمالی به سمت دریای شرقی (دریای ژاپن) خبر دادند.
🔹ستاد مشترک ارتش کره جنوبی طی بیانیهای ضمن تایید این خبر گفت این موشک بالستیک نامشخص از شرق کره شمالی شلیک شده است/صدا وسیما
💠@masaf_najva
📌 دستگیری تروریستهای داعش در لبنان
🔹ارتش لبنان از دستگیری چند فرد مرتبط با گروه تروریستی داعش که قصد اجرای عملیاتهایی در لبنان را داشتند، خبر داد.
💠@masaf_najva
📌واکنش کرملین به ادعای هک تلفن «لیز تراس» توسط روسها
کرملین ادعای هک تلفن «لیز تراس» توسط روسها را رد کرد
سخنگوی کرملین اتهامزنی رسانههای انگلیسی در این خصوص که روسیه عامل هک شدن تلفن همراه لیز تراس بوده را رد کرد.
«دیمیتری پسکوف»، سخنگوی کرملین با رد ادعای رسانههای انگلیسی در مورد اینکه آژانسهای اطلاعاتی روسیه اقدام به هک کردن تلفن همراه «لیز تراس»، نخست وزیر سابق این کشور کردهاند، این گزارش را متعلق به «نشریات زرد» دانست.
«خبرگزاری تاس»، دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین در اظهار نظر در خصوص این گزارشها گفت: «متاسفانه، رسانههای انگلیسی به ندرت گزارشهایی منتشر میکنند که بشود آنها را جدی گرفت. ما چنین گزارشهایی را متعلق به نشریات زرد میدانیم.»
روزنامه «دیلی میلی» انگلیس بهنقل از منابع بینام گزارش داد که گوشی شخصی تراس در زمان خدمتش بهعنوان وزیر خارجه انگلیس توسط عوامل روسی هک شده بود و آنها به جزئیات محرمانه مذاکرات لندن با متحدان بینالمللی دست یافته بودند. طبق این گزارش هک تلفن همراه لیز تراس در تابستان که او وزیر خارجه و در تلاش برای رسیدن به رهبری حزب محافظهکار بود رخ داده و به علت حساسیت موضوع «بوریس جانسون»، نخست وزیر اسبق انگلیس، اجازه نداد موضوع به رسانهها درز کند.
رخنهکنندگان به تلفن همراه تراس، علاوه بر دست یافتن به پیامهای خصوصی او به دوست نزدیکش یعنی «کوازی کوارتنگ» که بعداً وزیر دارایی انگلیس شد، پیامهایی را بهدست آوردند که شامل مباحثات با وزرای خارجه کشورهای مختلف درباره جنگ اوکراین، از جمله جزئیات محمولههای تسلیحات ارسالی به کییف بودند.
این منابع توضیح دادند: «نزدیک به یک سال از پیامهای تلفن همراه تراس توسط هکرها دانلود شده بود.»
موضوع هک شدن تلفن همراه لیز تراس درماه جولای، کمی قبل از ورود او به رقابت بر سر نخست وزیری انگلیس فاش شد، اما جزئیات این عملیات هکری توسط بوریس جانسون، که در آن زمان نخست وزیری انگلیس را بر عهده داشت، سرکوب شد، زیرا می توانست از نخست وزیر شدن تراس جلوگیری کند. روزنامه دیلی میل نوشت: «این حادثه شگفت انگیز که توسط منابع امنیتی فاش شد، این معما که چرا تراس شماره موبایل مورد استفادهاش برای بیش از یک دهه را کمی قبل از نخستوزیر شدنش تغییر داد حل کرد.»
این در حالی است که «آلکس یانگر» رئیس پیشین سرویس جاسوسی خارجی انگلیس (MI6) میگوید، احتمالاً تلفن همراه «لیز تراس» نخستوزیر سابق این کشور با جاسوسافزار اسرائیلی «پگاسوس» هک شده است.
💠@masaf_najva
کاگب بلاروس: واحد ۱۰۱ نیروی هوایی آمریکا که قرار است به بلاروس حمله کند، هم اکنون در لهستان است.
https://milmag.pl/en/new-rotation-of-soldiers-of-the-u-s-101st-airborne-division-in-poland/
https://news-yahoo-com.cdn.ampproject.org/v/s/news.yahoo.com/amphtml/belarus-kgb-claims-us-may-234900336.html?amp_gsa=1&_js_v=a9&usqp=mq331AQKKAFQArABIIACAw%3D%3D#amp_tf=From%20%251%24s&aoh=16673956878114&referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com
💠@masaf_najva
📌اختیارات فراقانونی پلیس در آمریکا
🔹عوامل سازمان پلیس مخفی به خاطر اقدامات خود تا وقتی که تحت عنوان امنیت صورت گرفته باشد، پاسخگو نیستند. در قضیه وود وی. موس (2014)، دیوان به مقامات سازمان پلیس مخفی که اعتراضکنندگان مخالف بوش را به طور خشونتآمیز متفرق کرده بودند علیرغم نگرانیهایی که در مورد نقض حقوق معترضان مطرح شده بود، «مصونیت مشروط» اعطا کرد. این تصمیمات بخشی از گرایش اخیر به اعطای «مصونیت مشروط» به مقامات حکومتی در پیگردهای قانونی به اتهام نقض قانون اساسی است. گرایشی که اساساً مقامات حکومتی آمریکا را از پاسخگو بودن در برابر اقداماتشان حفظ میکند و صرفاً آنها را تشویق میکند که بدون ترس از تبعات، حقوق اساسی را نقض کنند.
🔹حکم دیوان در قضیه سالیناس وی. تگزاس (2013)، نشان داد بهتر است شهروندان به حقوق خود آشنا باشند و بدانند کِی این حقوق در حال نقض شدن است چون حکومت دیگر مسئول مطلع ساختن شما از این حقوق، قبل از نقض آنها نخواهد بود.
🔹مأموران پلیس در استفاده از سگهای موادیاب تحت عنوان «مجوزهای جستوجوی مهار شده» اختیار تام داشته و هر نوع جستوجویی در خودروهای متوقف شده در کنار جادهها را توجیه میکنند. در قضیه فلورید وی. هاریس (2013)، دیوان بالاتفاق رأی داد که مأموران پلیس میتوانند در خلال توقفهای عادی ترافیکی، برای اجرای جستوجوهای بدون مجوز خودروها، از سگهای موادیاب استفاده کنند. قضات این دادگاه، با چنین رأیی و با این ادعا که تنها کاری که لازم است مأموران پلیس برای اثبات علت احتمالی جستوجو انجام دهد این است که ادعا کنند سگ موادیاب درست تربیت شده، از پلیس جانبداری کردند.پلیس میتواند به زور دیانای شما را بگیرد، چه به خاطر جرمی محکوم شده باشید و چه نشده باشید.
🔹در پرونده ماریلند وی. کینگ (2013)، دیوان با اختلاف آرا حکم داد متهمی که دستگیر شده (که باید فرض بر بیگناهی او باشد تا وقتی خلاف ثابت شود) باید به گرفتن اجباری دیانای تن دهد. یک بار دیگر دیوان در تعیین مصادیق نمونهگیری دیانای -که معمولا از افرادی با «جرائم سنگین» گرفته میشود- بهجای دفاع از آزادیهای فردی، جانب مدافعان دولت پلیسی را گرفت. در حالی که دیوان مدعی است این حکم را به خاطر نگرانی از شناسایی درست مظنونین به مجرد دستگیری صادر کرده، آنچه آنها عملاً انجام دادهاند این است که راه را برای جستوجوی گسترده مظنونین در سرتاسر کشور که از طریق نمونهبرداری دیانای هدف قرار گرفتهاند، هموار میکند. پلیس آمریکا میتواند افراد را متوقف کند، مورد جستوجو قرار بدهد، بازجویی و چهرهنگاری کند. دیوانعالی در قضیه آریزونا وی.یونایتد استیتز (2012) اعلام کرد که مأموران پلیس آریزونا برای متوقف کردن، جستوجو کردن و مورد سؤال قرار دادن شهروند و غیرشهروند از اختیارات وسیع برخوردار هستند. در حالی که قانون مأموران پلیس را از توجه به نژاد، رنگ پوست یا اصالت ملی منع میکند، این اعلامیه کمی فراتر از یک موافقت ظاهری با قوانین تبعیضآمیز در کتابها بوده، راه را برای چهرهنگاری نژادی در جا، هموار کرده و متمم چهارم را به کلی نقض میکند.
🔹پلیس میتواند آمریکاییها را صرفنظر از «جرم»، برهنه کرده و مورد بازرسی کامل بدنی قرار دهد. دیوانعالی با اختلاف آراء عملاً ترجیح داد کار مسئولان پرمشغله زندان را بر سر حق اساسی آمریکاییها نسبت به معافیت از برهنهسازی و بازرسی بدنی تحقیرآمیز، آسان سازد. این دادگاه در احکام 5-4 در پرونده فلورنس وی. برلینگتن (2012)، اعلام کرد هر شخصی که دستگیر میشود و در بازداشتگاه به سر میبرد، صرفنظر از سنگینی جرمش (یعنی جرمش میتواند چیزی بیش از یک تخلف جزئی رانندگی نباشد)، میتواند توسط پلیس یا مسئولان زندان عملاً در معرض برهنهسازی و بازرسی بدنی قرار گیرد. حمایتهای مصونیتبخش برای عوامل سازمان پلیس مخفی، فراتر از حق آزادی بیان آمریکاییها هستند.
🔹در قضیه ریشل وی. هوآردز (2012)، دیوان با صدور حکمی از عوامل سازمان پلیس مخفی به خاطر دستگیری مردی که جرأت کرده بود صرفاً به دیک چنی -معاون رئیسجمهور- انتقاد کند، جانبداری کرد. اما وقتی تأیید حق «آزادی بیان» شرکتها و حامیان مالی ثروتمند را آنگاه که پای منافع حکومت در میان است مقایسه کنید، تفاوت قابل ملاحظهای را شاهد خواهید بود. (مانند قضیه مک کاتچن وی.افایاسی (2014) که محدودیتهای مؤسسات در حمایت مالی از نامزدهای انتخاباتی متعدد را نادیده گرفت و قضیه سیتیزنز یونایتد وی.افایسی (2010))مأموران پلیس میتوانند بدون مجوز دزدانه وارد خانهها شوند، حتی اگر نشانی اشتباه باشد. در قضیه کنتاکی وی.کینگ (2011)، دیوانعالی به جای احکام قانون اساسی، به تشخیص مأموران پلیس آمریکا اعتماد کرد و آزادی عمل بیشتری به آنها برای ورود دزدانه بدون مجوز به خانهها و آپارتمانها داد.
🔹علیرغم این واقعیت که مأموران پلیس مورد بحث، مظنون اشتباهی را تعقیب کرده، آپارتمان اشتباهی را مورد هجوم قرار دادند و کمابیش همه اصولی را که بین ما و یک دولت پلیسی برقرار است را زیر پا گذاشتند، دیوان این تهاجم بدون مجوز را تأیید کرده، آمریکاییها را با مصونیت و حمایت واقعی ناچیزی در مقابل تمامی سوءرفتارهای مأموران پلیس رها کرد.
🔹مأموران پلیس میتوانند بچهها را بدون حضور والدین، مورد بازجویی قرار دهند. دادگاه عالی، در یک حکم خانمانبرانداز- که میتواند اندک مصونیتها و حمایتهای باقیمانده از متمم چهارم برای دانشآموزان مدارس دولتی و خانوادههای آنها را به طور کامل نادیده بگیرد- حکم یک دادگاه پیشین در کامرتا ویگرین (2011) را که در آن از مراجع حکومتی خواسته شده بود قبل از بازجویی از دانشآموزان، مجوز، حکم دادگاه یا رضایت والدین را بگیرند، رد کرد. پیامدهای این حکم گسترده بوده و دانشآموزان مدارس دولتی را تحت قیمومت و ولایت دولت قرار میدهد.
🔹هنگامی که مأمور پلیس اسم شما را میپرسد، چنانچه خود را معرفی نکنید، جرم محسوب میشود. در قضیه هیبل وی. سیکس (2004) دادگاه حوزه قضایی ایالت نوادا، اکثریت دیوانعالی موافق بودند که طبق قانون «متوقف کن و احراز هویت کن» در نوادا وقتی مأمور پلیس میپرسد «اسم شما چیست؟»، خودداری از پاسخ دادن میتواند به درستی یک جرم تلقی شود. آمریکاییها، حتی آنهایی که مظنون یا متهم به هیچگونه جرمی نیستند، هنگامی که توسط یک مأمور پلیس متوقف شده و مورد سؤال قرار میگیرند، دیگر حق نخواهند داشت ساکت بمانند.
💠@masaf_najva
💠 دلقک قصه ما این دفعه در تبریز و اردبیل به دنبال ایفای نقشی هست که نویسنده آن یهود و انگلیس است در حالی که نمیداند که این فقط یک بازی هست که آخر قصهاش را ما خواهیم نوشت
⭕️ کانالهای وابسته به رژیم علیاف با پخش این تصاویر از اردبیل و تبریز مدعی این هستند که میلیونها آذری در ایران الهام علیاف رئیس جمهور خود میدانند و به او عشق میورزند.
مرکز مطالعات آذربایجان
https://t.me/mutaliatazerb