📌جانشین فرمانده کل سپاه:
🔹 نقشههای حمله احتمالی رژیم صهیونیستی را خود آمریکاییها منتشر کردهاند.
👤سردار فدوی در رابطه با برخی نقشههای ادعایی منتشر شده از حمله احتمالی اسرائیل که در آن نقاط مشخصی برای تهاجم به ایران را نشان میدهد، عنوان کرد:
🔹 اینها را خودشان منتشر میکنند، اگر سندیتی داشته باشد هم خود آمریکاییها آن را منتشر کردهاند و اگر هم اهدافی داشته باشد این اهداف خیلی ربطی به ما ندارد..
🔹سردار فدوی، در رابطه با شهادت فرماندهان مقاومت گفت: خداوند در هر شهادتی اثری گذشته است که قوت درست میکند.
🔹مسلما شهادت تعداد زیاد فرماندهان از جبهه مقاومت، یعنی قوت جبهه مقاومت خیلی بیشتر از قبل شده است.
🔹 این موضوع را در آینده همه عالم خواهد فهمید.
🔹وی در خصوص پاسخ به حمله احتمالی اسرائیل به ایران، گفت: بیست و خوردهای روز است که دائما میگوید، میخواهد اقدام کند..
🔹سردار فدوی با بیان اینکه ما همیشه آماده بودیم، خاطرنشان کرد: الان بیشتر از گذشته آماده هستیم.
🇵🇸 @Palestine_Lebanon_studies
📌 صفحه نخست روزنامههای امروز شنبه ۵ آبان ماه ۱۴۰۳
💠 کانال واحد سیاسی مؤسسه مصاف (نجوا)
🔗 تلگرام | اینستاگرام |توئیتر | ایتا |یوتیوب | آپارات|سایت|منتظرانصبح ایران
💠@masaf_najva
📌توماس مازاريک، سياستمدار و نخستین رئيسجمهوری چكسلواكی
🔹️26 اکتبر سالروز درگذشت توماس گاریگ مازاریک سیاستمدار و نخستین رئیسجمهوری چکسلواکی است. ویلیام شایرر در کتاب ظهور و سقوط رایش سوم نوشته است: جمهوری چکسلواکی از آفریدههای پیمان ورسای و محصول تلاش دو روشنفکر برجسته چک، توماس مازاریک و ادوارد بنش بود.
🔹️بر پایه برخی منابع اعلامشده، چهارم آبانماه (26 اكتبر) برابر با مرگ «توماس (یا توماش) گاریگ مازاریک»، سياستمدار و نخستین رئيسجمهوری چكسلواكی است. وی بانی استقلال چكسلواكی که برای حقوق اقلیت اسلاو زیر سلطه ناسیونالیست چک بود، تلاش میکرد. ايده وی وحدت تمامی گروههای اسلاو در غرب و جنوب و نيز وحدت چکها و اسلاوها با كرواتها و صربها بود.
🔹️مازاريک بر استقلال تمامی ملتهای تشكيلدهنده امپراتوري اتريش - مجارستان تاكيد داشت و نظرات خود را در نشريه اروپای نوين منتشر میکرد. وقتی امپراتوری اتریش-مجار به جنگ جهانی اول ۱۹۱۴کشیده شد، مازاریک به آمریکا فرار کرد و شروع به فعالیت برای حمایت از مهاجران چک و اسلواک کرد و کوشید تا وودرو ویلسون، رئیس جمهور آمریکا را برای استقلال چکسلواکی از امپراتوری اتریش-مجار تشویق و تحریض کند.
🔹️چک بعد از پیمان صلح، چکسلواکی کشور مستقل و مازاریک نخستین رئیس جمهوری چکسلواکی شد. وی در امور داخلی نيز برای ترقی وضع كشور، تحولاتي ايجاد کرد. وی همچنين مورد حمايت گسترده مهاجران چک و اسلواک قرار گرفت.
🔹️در بخشی از فصل دوازدهم کتاب ظهور و سقوط رایش سوم نوشته ویلیام شایرر میخوانیم: جمهوری چکسلواکی از آفریدههای پیمان ورسای و محصول تلاش دو روشنفکر برجسته چک، توماش مازاریک و ادوارد بنش بود. مازاریک نخستین رئیس جمهور کشور شد، و بنش که همواره وزیر امور خارجه بود، پس از بازنشستگی مازاریک، دومین رئیس جمهوری چکسلواکی شد. چکسلواکی که از امپراتوری هابسبورگ تراشیده شده بود، و امپراتوری مذکور، کشور پادشاهی بوهم را در قرن 16 به چنگ آورده بود، پس از بنیانگذاری آن در 1918 تدریجا به دموکراتترین و شکوفاترین کشور اروپای مرکزی بدل شد. لیکن بر اثر ساختار داخلی خود که از چند ملیت مختلف تشکیل شده بود، دچار یک مشکل داخلی بود.
🔹️در درون کشور، یک میلیون مجارستانی، پانصد هزار روتنی، و سه میلیون و دویست هزار آلمانی سودتی میزیستند. اینها با اشتیاق به ممالک مادر خویش که به ترتیب مجارستان، شوروی و آلمان بودند، مینگریستند.
🔹️فریدون مجلسی، دیپلمات مترجم و نویسنده برجسته ایرانی در مقاله سوسياليسم با چهره انسانی مینویسد: "چکها در اروپای مركزی از لحاظ فرهنگی و اجتماعی از همگنان ديگر، یک سر و گردن بالاتر بودند. آن كشور دو ملتی كوچک پيش از هيتلر و پس از او مردان سياسی سرشناسي داشت. ادوارد بنِش و توماس مازاریک مردان كوچكی نبودند. توطئه كودتا كمونيستی در سال 1948 كه با قتل وزير خارجه و سياستمداران دموكرات آن كشور رخ داد خود داستان و تراژدی تلخی در تاريخ آن كشور كوچک و اين دو كشور كوچکتر كنونی است.
🔹️وقتي در سال 1956 شورش بزرگ بوداپست رخ داد و با مشت آهنين ارتش سركوب شد، چکهای سركش سر به لاک خود فرو بردند، اما وقتی خروشچف از ديكتاتوری خشن و جنايتكار استالينی انتقاد كرد، چکها به عنوان دموكراتترين و متمدنترين جامعه بلوک شرق اميدی تازه يافتند. اعتراضات از ميان جامعه برنخاست، از درون كنگره حزب كمونيست برخاست."