♨️ دغدغهی ادغام وزارت بهداشت و وزارت علوم
👤 وزیر علوم با تاکید بر ضرورت ادغام آموزش پزشکی و رشتههای علوم پایه وزارت بهداشت در وزارت علوم گفت: «هرچه زودتر دانشگاههای دو وزارتخانه بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و علوم با هم ادغام شوند، جلوی ضررهای بیشتر گرفته خواهد شد.»
🔹 محمدعلی زلفیگل در جلسه ۱۵۵ شورای ستاد راهبری نقشه جامع علمی کشور اظهار کرد: «شورای عالی انقلاب فرهنگی اصل تاسیس و کارکردش این است که فراتر از تعارض منافع و مسائل سیاسی باید موضوعات را پیگیری بکند. دراین راستا هرچه زودتر آموزش دو وزارتخانه بهداشت و علوم باهم ادغام شوند، جلوی ضررهای بیشتر گرفته خواهد شد.»/سپید
#نظام_سلامت
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
8.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سقط جنین و آسیبهای آن
🔸️ کشتاری به نام سقط جنین که جان میلیونها انسان را به خطر میاندازد و آسیبهای جبرانناپذیری را برای مادران و در نهایت جامعه به همراه دارد.
🔹️ طبق آمارها و نظرات علمی کارشناسان، سقط جنین ریسک بالایی برای مادران دارد و میتواند علاوه بر قتل فرزند به مرگ مادر نیز منجر شود. چطور رسانه و فرهنگسازی غلط سودجویانه مافیا میتواند بر فطرت و عقل غلبه کرده و چنین اتفاقی را رقم بزند؟
#سقط_جنین
#ویدئو_کامنت
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
♨️ پیشنهاد عرضه قرصهای ضد بارداری بدون نسخه در استرالیا رد شد
🔹️ تلاش برای عرضه قرصهای ضد بارداری بدون نسخه توسط اداره کالاهای درمانی استرالیا (TGA) رد شد.
🔸️ این اداره خطر عرضه قرصهای ضد بارداری بدون نسخه را بیشتر از فوایدش دانست و اعلام کرد استفاده از قرصهای ضد بارداری خوراکی میتواند عوارض جانبی قابل توجهی ایجاد کند که نمیتواند جز داروهای بدون نسخه قرار گیرد. این عوارض شامل افزایش وزن، اضطراب عاطفی، خونریزی شدید و ترومبوآمبولی، به ویژه با افزایش سن است.
🔹️ بر این اساس مصرفکنندگان داروهای هورمونی ضد بارداری همچنان برای تهیه این داروها نیاز به تجویز پزشک دارند.
🔸️ رئیس انجمن پزشکی استرالیا، دکتر عمر خورشید نیز گفت: TGA تصمیم درستی گرفته است. مصرف قرصهای ضد بارداری خوراکی بدون خطر نیست و مردم باید با پزشک خود در مورد اینکه کدام گزینه برای پیشگیری از بارداری مناسب است صحبت کنند. ممکن است زمان زیادی طول بکشد تا مشخص شود کدام قرص ضد بارداری مناسب است و بهتر است این کار با نظر پزشک انجام شود.
#فرزندآوری
منبع:
https://www.theguardian.com/australia-news/2021/oct/18/tga-dismisses-bid-to-make-contraceptive-pill-available-over-the-counter-in-australia
✅کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
♨️ نظامپزشکی با شورای عالی بیمه به توافق نرسید
🔸 در جلسه مورخ ۲۳ آبان ۱۴۰۰ شورای عالی بیمه، سازمان نظامپزشکی با پیشنهاد افزایش هزینهها به میزان ۶۰٪ در بخش فنی و ۴۰٪ در بخش حرفهای متناسب با افزایش قانون کار با میانگین گلوبال حدودا ۵۰٪ وارد مذاکره با سایر اعضا گردید.
🔹 در نهایت اعضای دیگر مرکب از وزیر بهداشت، معاونت درمان ، ریاست تامین اجتماعی و نمایندگان کلیه بیمهها با درنظر گرفتن منابع دولت و بیمهها به عدد ۲۸.۵٪ افزایش رسیدند که رئیس کل سازمان دکتر رئیسزاده، برای نخستین بار از امضای این صورتجلسه خودداری و بر مطالبات بر حق اعضا تاکید نمودند./نظام پزشکی
🔺 هیچ افرایش درآمدی تاکنون نتوانسته سازمان نظام پزشکی را راضی نگه دارد.
#نظام_سلامت
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
♨️ حدف ارز ۴۲۰۰ تومانی دارو عامل رانت؛ از اصرار مخالفان تا انکار موافقان
👤 بهرام دارایی رئیس سازمان غذا و دارو، در واکنش به موضوع رانت و فساد ارز ۴۲۰۰ تومانی، گفت: رانت و فساد یعنی اینکه شما ارز ۴۲۰۰ تومانی را بگیرید و کالا را با چند برابر قیمت ارز آزاد در اختیار تولیدکننده و مصرفکننده قرار بدهید و از جوابگویی نیز فرار کنید و از آن طرف هم به سیستمهای نظارتی، وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو حمله و تهمت بزنید تا جهت افکار عمومی را منحرف کنید.
🔹 وی افزود: متأسفانه شاهدیم که ارز ۴۲۰۰ تومانی به دست افرادی افتاده که کالا و دارو را با ارز آزاد محاسبه کردند و پولش را از مردم گرفتند، حتماً پیگیر این موضوع هستیم و باید آنها را به مردم و مراجع ذیصلاح معرفی کنیم.
🔸 دارایی، کمک به تولیدکننده واقعی را مورد تاکید قرار داد و افزود: آنچه در سازمان غذا و دارو برای ما مهم است «مردم» هستند، ما حامی مردم هستیم تا دغدغهای در تأمین کالاهای سلامتمحور نداشته باشند.
🔻 در همینحال، فرامرز اختراعی رئیس مدیره سندیکای تولیدکنندگان مواد دارویی، شیمیایی و بسته بندی دارویی، که مخالف حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی است، بر این موضوع تاکید دارد که با حذف ارز دولتی، مشکلات مردم در تهیه و دسترسی به دارو، تشدید میشود.
🔹 وی نسبت به گزارش مرکز پژوهشهای مجلس درباره نحوه تخصیص ارز ۴۲۰۰ تومانی برای تولید مواد اولیه دارویی، موضع انتقادی دارد و آمار و ارقام آن گزارش را نادرست میداند.
🔸 این در حالی است که مجلس شورای اسلامی به موضوع ارز دارو ورود کرده و قرار است راجع به اینکه ارز ۴۲۰۰ تومانی دارو، کجا و چگونه خرج شده است، تحقیق و تفحص کند.
👤 احسان ارکانی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: هدف از تخصیص ارز ترجیحی این بود که کالاهای اساسی وارداتی مانند دارو به قیمت مناسب تهیه شوند و توسط وارد کننده به دست تولید کننده و مصرف کننده برسد. به طور معمول چنین سیاستهایی بر روی کاغذ بدون مشکل هستند اما در فرآیندهای اجرایی با مشکلات زیادی روبرو میشوند.
🔸 عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به لزوم تخصیص یارانه مستقیم به افراد جامعه به عنوان بهترین جایگزین برای ارز ۴۲۰۰ تومانی اضافه کرد: در بخش کالاهای اساسی و دارو باید یارانه به صورت مستقیم به مردم داده شود تا مابهالتفاوت قیمت که با آزادسازی قیمتها به وجود میآید با پرداخت یارانه به مردم جبران شود.
👤 سیدمحمد پاکمهر عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، در خصوص اینکه آیا اختصاص ارز ترجیحی به دارو تا کنون زمینهساز فساد بوده است، گفت: به نظر من قطعاً وجود داشته، مگر میشود در دولت قبل فساد در حوزه دارو و ارز ترجیحی وجود نداشته باشد و به یک باره پدید آمده باشد.
🔹 وی در خصوص اینکه چطور میتوان از بروز چنین فسادهایی جلوگیری کرد، افزود: چون بحث رانت در خصوص اختصاص ارز ترجیحی به دارو مطرح است بهتر این است که این یارانه به سازمانهای بیمه گر اختصاص پیدا کند.
👤 ابراهیم عزیزی نماینده مجلس، با عنوان این مطلب که ترجیح ما این است که ارز ۴۲۰۰ تومانی را به داروسازان در داخل کشور اولویت بدهیم تا اینکه آن را به مواد اولیه دارو اختصاص بدهیم، گفت: متأسفانه در دولت دوازدهم نظارت و کنترلی بر مسائل مهم و محوری وجود نداشت و به طور محوری این بیبرنامگی، بینظمی و عدم توجه دولت دوازدهم ضربات جبران ناپذیری را به بخشهای مختلف کشور به ویژه در حوزه دارو و بخش درمان وارد کرد.
#نظام_سلامت
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
♨️ تناقض آمارهای سازمان بهداشت جهانی و نظام پزشکی پیرامون سرانه پزشک
🔹 تا پیش از نشستن دکتر عیناللهی بر صندلی وزارت بهداشت، آمارهایی از سرانه پزشک در ایران منتشر میشد که نشان میداد که به ازای هر ۱۰ هزار نفر حدود ۱۱.۷ پزشک در ایران وجود دارد که این آمار تفاوت فاحشی سرانه پزشک ایران در نسبت به سرانه کشورهای منطقه و کشورهای پیشرو را نشان میداد.
🔸 در این میان مسئولان جدید وزارت بهداشت ضمن اذعان به ضرورت افزایش پزشک، سرانه پزشک ایران را با استناد به سازمان بهداشت جهانی، ۱۶ اعلام کردند.
🔹 در همین زمینه ابوالفضل باقریفرد، معاون آموزشی وزارت بهداشت گفت: «گزارشی در سایت رسمی سازمان جهانی بهداشت برای سال ۲۰۱۸ آمده است که در ایران به ازای هر ۱۰ هزار نفر ۱۵.۹ پزشک وجود دارد».
🔸 بررسی آمار سرانه پزشک ایران که در سایت سازمان بهداشت جهانی منتشر شده، تناقضهای عجیبی را نشان میدهد. طبق جدولی که از سایت سازمان بهداشت جهانی استخراج شده، سرانه پزشک ایران در حد فاصل سال ۲۰۱۷ تا ۲۰۱۸ از حدود ۱۱.۲ به ۱۵.۸ رسیده است؛ یعنی در ۱ سال سرانه پزشک ایران نزدیک به ۴.۵ درصد افزایش داشته است!
🔹 طبق آمار سایت بهداشت جهانی باید در مدت تنها یک سال حدود ۴۵ هزار پزشک از دانشگاههای کشور فارغالتحصیل شده باشند. این در حالی است که بر اساس دفترچه کنکور سراسری در سال مذکور تنها حدود ۴۵۰۰ نفر در آزمون پذیرفته شدند که تفاوت فاحشی با یکدیگر دارند.
🔸 این آمار توسط خود کشورها به این نهاد بین المللی اعلام میشود و در ایران هم آمار سال ۲۰۱۸ توسط وزارت بهداشت و مبتنی بر آمارهای سازمان نظام پزشکی به سازمان بهداشت جهانی اعلام شده است. استفاده وزارت بهداشت از آمارهای سازمان نظام پزشکی در اعلام سرانه پزشک کشور در حالی است که آمار پزشکان فوت شده، مشغول به فعالیت غیر پزشکی و بازنشسته از آمار کل کم نشدهاند.
🔹 باقریفرد در این خصوص اذعان داشت: تعدادی که سازمان نظام پزشکی اعلام کرده ۱۴۵ هزار نفر است اما ما تصور میکنیم در بهترین حالت شاید ۱۱۰ هزار پزشک داشته باشیم.
🔸 به حساب آوردن پزشکان فوتشده نه یک استثنا که یک رویه در نظام پزشکی است. دکتر علیاصغر خدادوست یکی از این پزشکان متخصص است که در سال ۱۳۹۶ درگذشته است اما سازمان نظام پزشکی هنوز وی را در آمار تعداد پزشکان کشور محاسبه میکند.
💡 در حالی وزارت بهداشت در مواجهه با معضل کمبود پزشک در کشور به آمارهای سازمان بهداشت جهانی و سازمان نظام پزشکی استناد میکند که تناقضات و خطاهای این آمارها در گزارش حال حاضر به خوبی مورد توجه قرار گرفت و غیر قابل استناد بودن آنها نشان داده شد.
#نظام_سلامت
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
♨️ رئیسجمهور «قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت» را برای اجرا ابلاغ کرد
🔹️ آیتالله سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور، دوشنبه ۲۴ آبان در اجرای اصل یکصد و بیست و سوم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، «قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت» مصوب مجلس شورای اسلامی را برای اجرا به وزارتخانه بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و معاونت امور زنان و خانواده رئیس جمهور ابلاغ کرد.
🔸️ این قانون در جلسه مورخ بیست و چهارم مهرماه ۱۴۰۰ کمیسیون مشترک طرح جوانی جمعیت و حمایت از خانواده مجلس شورای اسلامی تصویب و پس از موافقت مجلس با اجرای آزمایشی آن به مدت ۷ سال، به تأیید شورای نگهبان رسیده است.
#فرزندآوری
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
♨️ نامه دکتر مرندی رئیس فرهنگستان علوم پزشکی به حجتالاسلام رئیسی برای جلوگیری از افزایش ظرفیت رشتههای پزشکی
🔹 این نامه در شرایطی نوشته شده است که مطابق نظرات کارشناسی، کشور با مشکل کمبود پزشک مواجه است و با پیری جمعیت در ۱۵ سال آینده نیاز به خدمات پزشکی ۱۰ برابر خواهد شد.
#نظام_سلامت
#بحران_کمبود_پزشک
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
16.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
واکسن فخرا با هدف دفاعی در مقابل واکسن فایزر، اسپوتنیک، آسترازنکا، سینوفارم و ... تولید شد تا در صورتی که ضرورت به تزریق واکسن کرونا حتمی تلقی شود، ملت ایران از جنبه دریافت واکسنهای وارداتی و مشکوک مورد خسارت مالی و جانی قرار نگیرند.
در حقیقت واکسن فخرا واکسنی کاملا ایرانی و بومی است که خط تولید کارخانه، مواد اولیه، سویه ویروس جداشده و دانش فنی ساخت آن توسط متخصصان دفاع ملی برای ایران اسلامی تولید شد و مصداق حقیقی واکسن ایرانی است.
✅کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف
@masaf_salam